Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Uprkos tome sto je ovo najnebitnija utakmica protiv komsija u nazad N godina, postavlja se vise pitanja :

1. zasto Shake samo 11 minuta ?

2. zasto uzasni Sterling cak 18 ?

3. zasto Nakic uopste ?

Posted

Čestitke komšije,stvarno ce biti velika nepravda ako smenite Penjaroju čovek je došao u onom haosu i stabilizovao ekipu,škartirao šta mu ne odgovara(a verujem da ima jos par njih koje bi sklonio) i sad radi odlican posao,bez šale

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
9 minutes ago, se son rose, fiorirrano said:

Koristim ovu priliku da još jednom jebem sve po redu klošarima sa Arene sport 

Kakvi govnari, kakvi ebeni amateri. 

• Like 5
Posted

Da ostane zabilježeno.

Bonga&Nik ono je Partizanština.

Ona dva kotrljajuća pasa.....

I da ponovim samo prajm Lučić može da zameni Bongu a Nik  iako nije naše dijete izgleda tako. Baš kao Novica što je izgledao ali upotrebljiv, ipak Novica je bio načet zdravstveno.

Ova dva bi meni bila prioritet za sledeću godinu.

• Like 6
Posted
16 minutes ago, realno *w said:

Kakvi govnari

12 minutes ago, odupri se ludilu said:

Da ostane zabilježeno.

Bonga&Nik ono je Partizanština.

Ona dva kotrljajuća pasa.....

I da ponovim samo prajm Lučić može da zameni Bongu a Nik  iako nije naše dijete izgleda tako. Baš kao Novica što je izgledao ali upotrebljiv, ipak Novica je bio načet zdravstveno.

Ova dva bi meni bila prioritet za sledeću godinu.

• Like 8
  • Love 4
  • Thanks 1
Posted

Čestitke. Iako imate vrlo turbulentnu i lošu sezonu ipak posjedujete dosta dobrih igrača. Ono gdje je glavna razlika u odnosu na Zvezdu, a i na dosta drugih ekipa je pozicija plejmejkera. 

Imate dva vrhunska i kompatibilna plejmejkera koji čine tim boljim, i to je velika prednost. Zvezda ih ima ravno 0. 

Takođe, imate više igrača koji igraju u oba smjera, pritom je Penjeroya, ruku na srce, bolji trener od Saše. Iako sam i dalje mišljenja da je ovo Željkov tim. 

• Like 2
Posted

Super je dobiti derbi naravno, ali svejedno ostaje utisak da smo igrali košarku recimo 20ak minuta maksimum.

Gomila nekih sitnica koje su u nekim trenucima mogle da utiču na to da odemo na veću razliku i mirno rešimo utakmicu. Recimo na kraju prvog poluvremena Lakić promašuje čist zicer i onda pravi faul za bacanja, -4 poena u trenucima kada se igra Zvezde potpuno raspala. Pa Džekirijeva minijatura, koraci, promašen zicer, bačena lopta u aut... kriminal.

Onda Bruno sa njegovim mlataranjem... Karlik hvata odbijenu loptu u napadu, ma 7 razlike, imamo napad za +9/10 i da držimo loptu do ispod 2 minuta, on pravi faul za bacanja od lopte.

Bilo je tu i drugih grešaka, ali ovo su baš najbolnije, čista stvar koncentracije. 

I kao zamerka Đoanu - morao je probati Šejka u drugom. Sterling kriminalan, Lakić takođe, baš je trebalo dati šansu Šejku. Lakić toliko negativno utiče na spejsing, bukvalno ga ne gledaju. Još kad upari Kalatesa i Lakića, pa se čudimo kako se teško organizuje napad, u prepunom reketu. 

• Like 2
Posted (edited)
49 minutes ago, odupri se ludilu said:

I da ponovim samo prajm Lučić može da zameni Bongu

Ja bi prob'o sa Olivier Nkamhouom, bat dec džast mi, neznač modernih košarkaških trendova

Edited by Beonegro
  • Like 1
Posted

@realno *wbaš si strog prema Lakiću.

Recimo promašio je zicer i skočio na loptu i sa leđa dolazi Deda i sviraju lakiću faul. Čime? Dupetom, u rikverc, u skoku iz zasede.. msm.

Inače onaj prvi alley oop je tako dobar leđni blok postavio na Iznudu da je Bruno imao lakši posao jer je Nik, jelte bacio idealan bidermajer.

Imamo mi još dosta do toga da baš ličimo na jak  tim, a bitnije slabe tačke su: glava Bruna Fernanda pa i Sterlinga, da se trener odluči za Šejka a da Ludi Sava bude doziran. I da Poku bude upotrebljen jer je u zadnje vreme malo i zaigrao. Btw šta bi sa njim sinoć?

E da Pena ima neke poteze na koje smo mi navikli kod najvećeg- DVa, spopada sudije na ivici tehničke i Nakić na početku ko nekad Bakić na kraju imaju svoju neki ulogu. Takodjer i Sterlinga je sinoć klupirao nakon neke greške brzo nakon ulaska u igru.

Posted
38 minutes ago, realno *w said:

baš je trebalo dati šansu Šejku.

Mislim da već neko vreme pokušava da "vaspita" Šejka za kraj ove i eventualnu sledeću sezonu jer je ovaj povremeno kriminalno neodgovoran ili pogubljen, a potreban nam je iz razloga koje si naveo.

• Like 4
Posted

Svakako ce biti neuporedivo teze dobiti ih u plejof seriji kada i budu na 100% fokusa.

Ostaje nada da cemo do tada i mi nekako pronaci nacin da umanjimo pomracenja mozga kada povedemo osetnije, to nam se desava bez izuzetka. Pa da bude borba prava.

• Like 1
Posted
41 minutes ago, Beonegro said:

Ja bi prob'o sa Olivier Nkamhouom, bat dec džast mi, neznač modernih košarkaških trendova

I meni deluje kao sličan profil, moglo bi to da bude dobro.

15 minutes ago, odupri se ludilu said:

@realno *wbaš si strog prema Lakiću.

Recimo promašio je zicer i skočio na loptu i sa leđa dolazi Deda i sviraju lakiću faul. Čime? Dupetom, u rikverc, u skoku iz zasede.. msm.

Jbg, ne promašiš zicer jačom, desnom rukom, sa desne strane i nemaš problem. Na to dodao još 3-0 za tri, a dve je šutirao kao slobodno bacanje koliko je sam bio.

Posted
10 minutes ago, Barkley#34 said:

Mislim da već neko vreme pokušava da "vaspita" Šejka za kraj ove i eventualnu sledeću sezonu jer je ovaj povremeno kriminalno neodgovoran ili pogubljen, a potreban nam je iz razloga koje si naveo.

Meni se čini da Penaroja i ne vidi Miltona za sledeću sezonu, ako je suditi po minutaži u jačim utakmicama, te poverenju kada se one lome. Stoji da je neodgovoran, ali ništa bolji nije ni Sterling pa je uvek tu. 

Takođe, vratio se i Vošington, i iako nisam 100% siguran, a mrzi me da proverim, čini se da se one njihove serije a naša užasna igra poklopila sa njegovim boravkom na terenu. Ruku na srce, svi su bili jako loši u drugom poluvremenu. 

Posted
3 hours ago, se son rose, fiorirrano said:

Koristim ovu priliku da još jednom jebem sve po redu klošarima sa Arene sport 

Trebao je sako da ide preko ramena 🥺🖤

• Love 5
Posted
2 hours ago, se son rose, fiorirrano said:

Ovaj potez Galapagosa kad je ćušnuo loptu na ofanzivnu polovinu je doslovno IQ 300. 

99% igrača bi uhvatilo loptu, "leglo" na nju i čekalo eventualno mrtvu ili istek vremena. 

Genijalno, bukvalno možeš da se posečeš koliko britak um

• Like 8
Posted

Ja ne mogu da se naučudim nivou retardacije arene sport i sranja koja konstantno ponavljaju. Imaju 360 kanala i uvek nadju da zguze ovako na istom kanalu, ovog puta se valjda moleći  Sv. Psihu da sudija neće mnogo produziti PL... kretenčine.

I ne daj Bože da se nije pustio blok reklama od 10 minuta iako je još uvek teoretski moglo da se stigne na početak... jer da su makar jednom preskočili da podsete koje kladionice postoje, kontam da bi se Arena Sport urušila kao hram gde je bio sveti Gral nakon što je prešao liniju.

Posted
2 hours ago, le piaf said:

Meni se čini da Penaroja i ne vidi Miltona za sledeću sezonu, ako je suditi po minutaži u jačim utakmicama, te poverenju kada se one lome. Stoji da je neodgovoran, ali ništa bolji nije ni Sterling pa je uvek tu. 

Upravo.

2 hours ago, le piaf said:

Takođe, vratio se i Vošington, i iako nisam 100% siguran, a mrzi me da proverim, čini se da se one njihove serije a naša užasna igra poklopila sa njegovim boravkom na terenu. Ruku na srce, svi su bili jako loši u drugom poluvremenu. 

U prvoj epizodi Duejna, napravili smo +12 za samo 4 minuta, imao je faul koš, 2 asistencije... U drugoj epizodi je bio loš, ali što kažeš, kao i svi. 

A uveo ga je kad je Zvezda napravila već 9-0, nije počelo sa njime.