SamoFlacko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Smećar Ostoja veli da mu je teško, kakve su ovo pantlljičare. 2 1
NikadProtivŽelimira Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Koliko je odvratno sto su Krlo i Marli dobili priliku da izgovaraju reci: covek, postenje, karakter i vernost pricajuci o Duletu u ovom trenutku. 4
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Koliko je odvratno sto su Krlo i Marli dobili priliku da izgovaraju reci: covek, postenje, karakter i vernost pricajuci o Duletu u ovom trenutku. Uzas jebeni uzas to pokazuje jos jednom gde zivimo 1
SamoFlacko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ostoja i Krstić, tu su ljudi iz košarke koji su imali šta da kažu o Duletu na komemoraciji. I niko više.
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jedina veca ironija od ove je da je jos Covic govorio pa on i ostoja kao ljudi iz kosarke i duletovo osvedoceni prijatelji
YAO Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Gde su bre Bosa Tanjevic,Divac,Sasa Danilovic i ostale legende .... Ova dva mafijasa treba da pricaju o Duletu
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dule se prevrće u grobu kad vidi ko mu drži komemoraciju. Ajde Krstić je bar bivši košarkaš i to Duletov, kakav god ćaci bio, a Ostoja je sve ono protiv čega se ovaj za života borio. 4
VISOKOLETAC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 37 minutes ago, ScepanScekicSto said: Jedina veca ironija od ove je da je jos Covic govorio pa on i ostoja kao ljudi iz kosarke i duletovo osvedoceni prijatelji Ironija ili ne, ali su oni pred kraj zivota bili u dobrim odnosima, pa bi imalo vise smisla nego Ostoja. Covek koji je izjavio da se za prvi red na utakmici mora kupiti karta, ej kupiti, pa Dule ju je kupio svojom krvlju i radom. Po meni je to bilo neverovatno i jako tuzno, da klub koji toliko polaze na istoriju za najveceg trenera Partizana(mislim na onog koji je ostavio najveci trag, da ne bude zabune) nema mesta u prvom redu. I to sam mislio iako sam mislio da jedna takva kosarkaska velicina treba da ima drugaciji odnos prema najvecem rivalu, a kojem je bio i trener, pa ko god i sta god rekli sa druge strane. Nazalost ni jedna igracka velicina kluba od Kice, Pavlovica, Novice, pa do Tegija kojem su puna usta Partizana nije podigo glas da to nije u redu, a videlo se da to njemu nije pravo.
VISOKOLETAC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Chaos Is Me said: Eh Tegi. On ima integriteta koliko i hemoroid. Nije poenta u njemu, on je tada kao bio neko ko je zaduzen za medije ispred kluba i vodio tv Partizan, pa je mogao nesto o tome. Poenta je da se ama bas niko nije oglasio o tome osim tog Covica u emisiji sa Duletom. Cini mi se da su se posle te emisije i pomirili.
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, SamoFlacko said: Ostoja i Krstić, tu su ljudi iz košarke koji su imali šta da kažu o Duletu na komemoraciji. I niko više. Možda je bolje tako, da se ne mešaju sa ovim ćacima.
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kad je Kendrik napisao ovde Krlo ja sam pomislio na nekog drugog Krla a ne kosarkasa. 1
se son rose, fiorirrano Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 8 minutes ago, Barkley#34 said: Možda je bolje tako, da se ne mešaju sa ovim ćacima. Bolje je qrac. Ove rugobe se grebu o mrtvog Duleta, što reče Haos u grobu se okreće. Tim @SteveFrancis#3 dok god je govno pošumljeno u klubu, sad više nemam nikakve dileme. Edited 4 hours ago by se son rose, fiorirrano
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nisam želeo da pogledam ni minut komemoracije, nekako sam oduvek bežao od tih momenata, govora na sahranama i slično, bez obzira o kome se radilo, međutim vidim da ću morati da odgledam limarevu sramotu. Čovek se gleda i pazi dok je živ. Kad umre, kasno je. Mi smo Duleta pazili dok god smo mogli i dok god smo imali snage, jeste tačno da smo se ogrešili o njega na kraju, ali ne bi ništa promenilo ni da nas je bilo 10 x više. Jednostavno, neke bitke se ne dobijaju ali moraju da se vode. Nije ni ovo danas naša grobarska sramota, sramota je samo individualna i to treba zapamtiti. Razumem sve koji ne žele ništa da imaju sa klubom dok je ovaj tu, ali ja biram drugi put - baš sad i još jače ću svake večeri biti tu, da mu poručim šta mislim o njemu (nije kao da će se taj beskičmenjak nasekirati...) čisto da ne bude da niko nije bio protiv i da se, ne daj Bože, jednog dana pojavi u hali kao da se ništa nije desilo. 3 1
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Neće taj više kročiti u halu. Ja sam mišljenja da bi za klub bilo najbolje da sezonske niko ne kupuje, dokle god je napredno govno i ta garnitura na čelu kluba. Zavrnuti slavinu, zavući im ruku u džep. 1
NikadProtivŽelimira Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 43 minutes ago, le piaf said: Neće taj više kročiti u halu. Ja sam mišljenja da bi za klub bilo najbolje da sezonske niko ne kupuje, dokle god je napredno govno i ta garnitura na čelu kluba. Zavrnuti slavinu, zavući im ruku u džep. Taj pristup smo primenili u fudbalu i zapravo samo pomogli fudbalskim Ostojama. Bojkoti i okretanje ledja kod ove bagre rade samo na stetu Partizana. Sta kosta Ostoju da izvrsnim naporima precednika dobije kao Drchela 40 meleona da napravi svoju verziju videcete kako se Partizan unistava narednih dana.
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, NikadProtivŽelimira said: Taj pristup smo primenili u fudbalu i zapravo samo pomogli fudbalskim Ostojama. Bojkoti i okretanje ledja kod ove bagre rade samo na stetu Partizana. Sta kosta Ostoju da izvrsnim naporima precednika dobije kao Drchela 40 meleona da napravi svoju verziju videcete kako se Partizan unistava narednih dana. Prosto je, fudbal je profitabilniji od košarke. Fudbal je biznis, ne sport. Tamo imaju xy opcija za mešetarenje, i niko neće otići ni dok je pun, ni dok je prazan stadion. Drže se svojih pozicija i rukama i nogama, grebu noktima dok ne ispumpaju i poslednji dinar koji mogu. Njima ne znači toliko pun JNA, koji u principu nikad nije ni bio pun, ako izuzmemo mečeve evropskih kvalifikacija, pošto smo LŠ videli 2x. KKP pak, zavisi u velikoj meri i od navijača koji pune budžet pre svega sezonskim ulaznicama, pa onda dnevnim kartama i ostalim faktorima. Elem, Partizanovi navijači su skupljali pare za vraćanje poreza državi, wtf. Da, nema sumnje da država upumpava radi populizma i pere pare preko dva blizanca, a početak toga se preklapa sa dolaskom Željka Obradovića. Elem, zašto Ostoja nije otišao do sada? Eto i paralele sa fudbalom. Neće ga oterati ni puna Arena, oteraće ga samo pad režima. Kada hulja bude odlučio da ga pusti niz vodu, tad će otići. Lepo je čuti Vučiću pederu, i puši kurac Ostoja, nema šta. I tu se priča završava. Neće ga ni bojkot oterati, da se razumemo, ali bar ne moramo da mu punimo džepove. Opet, to je samo moje viđenje, pad režima, tvoje je da će ga oterati puna Arena. Videćemo uostalom, narednih godinu dana će pružiti odgovore. 1
NikadProtivŽelimira Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, le piaf said: Opet, to je samo moje viđenje, pad režima, tvoje je da će ga oterati puna Arena. Videćemo uostalom, narednih godinu dana će pružiti odgovore. Moje je isto da samo pad rezima moze da ga otera, ali i to da praznom arenom i bojkotom mozemo samo nama, partizanovcima da produbimo agoniju. Govno je tu pa je tu, ionako barata nasim parama da li direktno datim zbog vere u Zelimira i njegove rostere, da li koristeci pare koje dajemo mesecno u glavnu kasu... i nije mi neka razlika.
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, NikadProtivŽelimira said: Moje je isto da samo pad rezima moze da ga otera, ali i to da praznom arenom i bojkotom mozemo samo nama, partizanovcima da produbimo agoniju. Govno je tu pa je tu, ionako barata nasim parama da li direktno datim zbog vere u Zelimira i njegove rostere, da li koristeci pare koje dajemo mesecno u glavnu kasu... i nije mi neka razlika. Ok, ali mi objasni kako se naša agonija produžava bojkotom sezonskih karti, i sipanjem u privatne džepove, biznise i kompanije, a ne punom Arenom i povicima puši kurac Ostoja? Mislim, kako to nije razlika, kada se već slažemo koji je jedini put koji će oterati njega i garnituru na čelu KKP? Šta konkretno sprečavamo odlaskom na utakmice, izuzev toga da sedne na svoju stolicu u prvom redu do parketa? Nešto ga zasvrbe baš zbog toga. Puna Arena ga nije sprečila da otera Željka Obradovića, da "pokloni" mesto Duletu Vujoševiću, a to su bez sumnje bila dva čoveka u koje se svaki partizanovac kleo. Bitni smo kao prošlogodišnji sneg, kada je reč o nekom uticaju. Sa druge strane, dobre smo ovce za šišanje.
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam inicijalno mislio da je Papin pogled na resenje pravi. Ako u jednacinu ubacimo EL (cije igranje i borba za osvajanje je glavni cilj KKP, ma koliko mi svi jedva cekali da se to smece od lige ugasi), stvari postaju komplikovanije. Na jesen ulazimo u poslednju godinu licence i prazna Arena/prazan dzep/slab tim nam pecate sudbinu i buducnost tamo. Ni ovako stvari nisu izvesne i sigurne, da se razumemo. Njih nazalost ne bi zanimalo zbog cega se u klubu desava to sto se desava, prazna Arena = EL nema vise sta da reklamira i caozdravo Partizane, izvesno dok ta liga postoji. A postojace uprkos NBA cirkus najavama. Volecemo svi Partizan i u beton ligi, ali da se ne lazemo, velika vecina navijaca/gen popa ce ga voleti ipak vise dok igra EL Narocito sada, nakon sto smo okusili to voce i umalo obrali celo drvo prve godine 1
NikadProtivŽelimira Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, le piaf said: Ok, ali mi objasni kako se naša agonija produžava bojkotom sezonskih karti, i sipanjem u privatne džepove, biznise i kompanije, a ne punom Arenom i povicima puši kurac Ostoja? Ovo ti je bas nategnuto, tih 10-15 meleona koje je prethodne tri godine zbog Zeljka navijac Partizana ubacio u budzet je samo smanjio deo koji je dolazio iz drzavne kase... a tamo gde nije bilo navijaca Partizana i njegovih 10-15 meleona, se svakako nasao taj dinar. Navijac Partizana prethodnih godina, realno, nije punio privatne dzepove Ostoje, vec finansirao objektivno ambiciozan projekat kojeg je Ostoja nazalost deo. 5 minutes ago, le piaf said: Šta konkretno sprečavamo odlaskom na utakmice, izuzev toga da sedne na svoju stolicu u prvom redu do parketa? Nešto ga zasvrbe baš zbog toga. Ne mislim da svojim dolaskom sprecavamo bilo sta osim da KKP podje putem FKP-a, ili samog KKP-a pre korone, a to je put u nerelevantnost... ako ga neces oterati nedolaskom, niti mu neces puniti privatne dzepove, sta tacno postizes bojkotom, ako okrenemo pitanje na sekund? 9 minutes ago, le piaf said: Puna Arena ga nije sprečila da otera Željka Obradovića, da "pokloni" mesto Duletu Vujoševiću, a to su bez sumnje bila dva čoveka u koje se svaki partizanovac kleo. Bitni smo kao prošlogodišnji sneg, kada je reč o nekom uticaju. Sa druge strane, dobre smo ovce za šišanje. Kao sto rekoh, pojavljivanje je zbog Partizana, a ne teranje Ostoje, jer tu ocigledno nemamo moc. I okej je to prihvatiti kao nekakvu realnost, zajedno sa raznim aprijatnim realnostima zivota u (politickoj) Srbiji. Meni je jasno zasto ljudi imaju prezir, odbojnost, gadjenje nakon svega sto se desilo, i delim deo celog tog spektra... samo mi je iluzorno ocekivati nesto sto se hiljadu puta pokazalo kao nemoguce - da ce nekakvi bojkoti i nepojavljivanje navijaca izazvati reakciju. Nece. Videli smo i na tudjim, i nasim, i bliskim primerima. Ostoja je nuzno zlo sa kojim cemo morati da zivimo kako god okrenes makar jos naredne sezone. Ako bi se tu nasli neki kredibilni, posteni radnici, igraci, njihov uspeh bi mi verovatno bio drag uprkos Ostoji, pre nego bio gadan zbog njega. Iako mi je ta strana potpuno razumljiva.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Ovo ti je bas nategnuto, tih 10-15 meleona koje je prethodne tri godine zbog Zeljka navijac Partizana ubacio u budzet je samo smanjio deo koji je dolazio iz drzavne kase... a tamo gde nije bilo navijaca Partizana i njegovih 10-15 meleona, se svakako nasao taj dinar. Navijac Partizana prethodnih godina, realno, nije punio privatne dzepove Ostoje, vec finansirao objektivno ambiciozan projekat kojeg je Ostoja nazalost deo. Nedavno je izašao jedan tekst u Danas-u, ako se ne varam, nemoj me držati za reč, mislim da je čak i ovde postavljen. Gde se dalo pročitati da postoje osnovane sumnje da Ostoja izvlači novac iz Partizana. Bilo je navoda i da je sa računa kluba prebacio 5M evra ka jednoj od svojih privatnih firmi, u vidu pozajmice, jel. U Švajcarskoj je pokrenut i neki postupak za sumnjive transakcije između OMR grupe British Motorsa, Partizana i švajcarske kompanije. Da ne ulazim preduboko u temu, meni se čini da su Partizanovi navijači finansirali i projekat i džepove. I uveren sam da mu tih 12,13M koje dobija od navijača na godišnjem nivou itekako značajni. 40 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Ne mislim da svojim dolaskom sprecavamo bilo sta osim da KKP podje putem FKP-a, ili samog KKP-a pre korone, a to je put u nerelevantnost... ako ga neces oterati nedolaskom, niti mu neces puniti privatne dzepove, sta tacno postizes bojkotom, ako okrenemo pitanje na sekund? Kao sto rekoh, pojavljivanje je zbog Partizana, a ne teranje Ostoje, jer tu ocigledno nemamo moc. I okej je to prihvatiti kao nekakvu realnost, zajedno sa raznim aprijatnim realnostima zivota u (politickoj) Srbiji. Ovde se razilazimo, jer moje mišljenje je da on izvlači novac iz Partizana. Koja je uopšte korist biznismena da bude predsednik KKP, da ga postavlja na noge, vraća dugove koji nisu njegovi, i ulaže svoj novac u klub? Voli Partizan? Uticaj? KKP je bez navijača neprofitabilno preduzeće. A verovatno i sa njima, ne znam.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Poredjenje sa FK nije relativno. KK je ipak nesto drugo, voleo bih da vidim npr kako bi Ostoja peglao da bukvalno niko ne dodje na ytakmicu. A to moze jedino ako tribina zabrani recimo 3 cetvrtine da bilo ko udje, a onda u 4/4 da se napuni. ali, avaj, uvek ce biti onih koji ce se radovati neogranicenim budzetima a to sto recimo muziku pustaju pred utakmicu, sto objavljuju na taj dan produzenje, sto smrad drzi govor, i sto je okruzen kacketasima na sahrani, sto je uveo sina da bude SD to je sve normalno... x puta sam rekao, ja ne mogu mnogo, mogu da uradim ono sto je do mene, ostali po volji... Edited 1 hour ago by ScepanScekicSto
Recommended Posts