Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Elevator Operater said:

Ja sam inicijalno mislio da je Papin pogled na resenje pravi. Ako u jednacinu ubacimo EL (cije igranje i borba za osvajanje je glavni cilj KKP, ma koliko mi svi jedva cekali da se to smece od lige ugasi), stvari postaju komplikovanije. Na jesen ulazimo u poslednju godinu licence i prazna Arena/prazan dzep/slab tim nam pecate sudbinu i buducnost tamo. Ni ovako stvari nisu izvesne i sigurne, da se razumemo.

U jednom od prethodnih Kenijevih upisa stoji pretpostavka/tvrdnja da i bez navijača, država popuni koliko treba. Pa nek popuni onda sve. 

Finansirali smo projekat Željka Obradovića, šta finansiramo sad? Projekat Ostoje Mijailovića? 

Na stranu to što nismo u EL zbog navijača i pune Arene, već na ime i poznanstva Željka Obradovića, i ogromne love koja je generisana sa svih strana.

Posted

Mislim da Ostoja izvlači pare iz kluba prvenstveno kroz ticketing servise, merch, iznajmljivanje prostorija i vozila i sl. Što je u suštini legalno ali nije moralno. Ovo za pozajmice ne bih komentarisao jer nemam nikakve informacije osim tih tekstova iz Nove i Danasa koji nas buše već neko vrijeme ako niste primijetili. A možda i svo vrijeme, jbmliga. U Srbiji se opozicioni i pozicioni mediji samo u jednom slažu a to je kad treba Partizanu gurnuti klipove u točkove, majke im ga spalim sve do jednog.

Daleko od tog da branim Ostoju crko majci dabogda. 

• Like 6
Posted
On 4/13/2026 at 10:36 PM, Jakob Aman said:

Ali zato ovi iz Neptunasa i Hemnica su bolji od Karlika😄

Dodajem na spisak jednog iz Bilbaoa - Melwin Panzar 😘

Posted

Dobrodošlica Lovernju.

Zbog svega što je uradio za nas, zaslužuje podršku. Da li iko zna na koliko je potpisao?

Jasno je da je ovo marketinški potez. Klub mora da pokaže ambiciju i da dovede ozbiljnije i kvalitetnije igrače od Žoa. Takođe, ozbiljan klub poslove za sledeću sezonu završava sada, ili najkasnije do početka juna, tj do kraja sezone. Da sam predsednik takvo bi bilo moje pravilo - kakav god ti da imamo, imaćemo ga do početka priprema i to je to, naknadna pojačanja su moguća samo ukoliko je u pitanju izuzetan igrač ili ukoliko su apsolutno neophodna.

No, mi nismo ozbiljan klub te i tome ne treba trošiti reči...

Posted

Igrački nema baš ništa da ponudi, košarke u njemu nema već bar 2 godine. Mogu da zamislim Penaroju kad je shvatio da su mu doveli rekreativca iz Kuvajta od 35 godina. Ali nije Žo kriv, bar će ono što bude igrao, igrati pošteno i čestito. Sledeći je Smailagić. Sve na kamaru.

Posted

Jo je uvijek dobrodošao, a može se reći i da je dobra opcija ukoliko su ispred njega Bruno X kao lik koji je fizički u prajmu za koga se računa da će svako drugo veče da gura bar 20 minuta i Vesely kao prva rezerva i neko ko će da igra završnicu ukoliko je Bruno u jednom od onih dana

• Like 2
Posted
15 minutes ago, TripleJ said:

Doveden da igra KLS 😄. Ima sošku. 

Mocicemo da nakamarimo jedno 10 igraca za tu nescrecnu pricu.

Mislim da se ne računa kao domaći igrač i pored pasoša jer je bio reprezentativac Francuske.

Razlog zbog koga je Nikola Ivanović računat kao stranac u Zvezdi...

Posted

Hahahahaha 

kakva je sudbina

protiv koga se kao najvise borio posumljeno govedo postaje kao on

excel tabele

ppt prezentacije

busenje trenera

dovodjenje isluzenih igraca koji "osecaju klub"

srpska osnova

gostovanje po televizijama

• Like 3
Posted (edited)

Kako Kurir saznaje, jedna od meta sportskog sektora crno-belih je iskusno krilo Fenerbahčea Bonzi Kolson, koji ima izlaznu klauzulu. Radi se o igraču koji može da pokrije obe pomenute pozicije, veoma visoko se kotira u evroligaškim krugovima. Fenerbahče će pokušati da ga zadrži, a navodno je Partizan Amerikancu ponudio oko 1.600.000 evra po sezoni, uz obeštećenje šampionu Evrope od 200.000 evra...

Edited by Jakob Aman
Posted
2 minutes ago, kockooblastiŽelimir said:

Karlik, još karlika, DW

Bogdanović,Sterling , Šejk, 

Bonga, još jedan bonga

Osetkovski, Smajli, 

Zver, Bruno, Veseli, Lovernj

Solidno. 

J

A

B
A

R
Y

cudan nacin da se pise rec Zver 😂😂😂😂😂😂

• Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, pilif88 said:

Mislim da se ne računa kao domaći igrač i pored pasoša jer je bio reprezentativac Francuske.

Razlog zbog koga je Nikola Ivanović računat kao stranac u Zvezdi...

Pravilo ukinito, mislim krajem 2024e. 

Posted

Zvezda je konacno letos shvatila svoje zajebe koje je radila godinama zbog suda javnog mnjenja i okrenula ledja gomilanju matorih povratnika i/ili beskorisnih domacih igraca....zasto smo mi na putu da usvojimo oprobano uzasan recept? Zofri, Miletic, Tanasko...dobro da Penja nema kose.

Jel lex generalis kaze da mora uvek biti jedan blizanac koji ce da radi ova sranja?