Barkley#34 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ozbiljna pobeda. Nik klasa. Džekiri odličan. Lepo raspoređeni poeni. Dobra odbrana u većem delu 2/2. 2
le piaf Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Bravo ćelavi, kakav takeover u 3/4. Bravo za uglavnom odlično drugo poluvreme, pogotovo defanzivno, a koje možda postaje i zaštitni znak ove ekipe. Bravo za petorku koja im je ubila ritam i iskontrolisala tempo u poslednjih par minuta treće, a bez Karlika i Bonge. Bravo za i dijasporu. I na kraju najveće bravo za sjajnog Penaroju. Pao je i taj Pariz uz 27 asistencija, zasluženo. 4
ScepanScekicSto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 5 minutes ago, Elevator Operater said: 3 EL meca za redom skoro pa rutinski privodimo kraju, ove divljake je bas sralo sa potpuno otkačenim pokušajima za 3 i opet se nismo oduzeli u nasem stilu. Penjaroja majstorski rotirao u vecem delu meca (minus Poku u 1/2). Ovaj tim nema toliko veliki kvalitet, ali onaj sto imamo dolazi do izrazaja samo i jedino kada je borba ma max. Ne sprdaj se... ovaj tim ima znacajan kvalitet... a to ce se nadam se videti do kraja sezone.. ovoj ekipi i ove sezone, na zalost, fali doprinos sa pozicije 4, a da to imamo, mogli bi sa svima da igramo... 1
Xpert Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Uvek je lepo pobediti u EL, a nacin na koji smo dosli do pobede mi je posebno drag. Ostali smo prisebni i smireni gotovo tokom cele utakmice i izgrindovali smo ih, malo po malo, dok nismo napravili osetnu razliku. Probali su da se vrate, ubacili su nekoliko suteva iz ocaja, al i to smo odbili i rutinski pobedili. Nema pauze, opak ritam se nastavlja. U nedelju gostovanje Zvezdi u ABA. P.S. Kalatesu naklon do poda za ovu partiju veceras. Edited 17 hours ago by Xpert 2
wrach Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ovaj tim ce u narednih mesec dana imati let do Podgorice, Ljubljane i Istanbula. Ostatak vremena su u Beogradu i u EL ne igraju ni sa kim od favorita takmicenja. Jbg, idealna pozicija da nismo na fakin 12-20. 1
NikadProtivŽelimira Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 51 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Samo Bald Eagle može ovo zaustaviti. 1
DameTime Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 24 minutes ago, Volter said: Iskreno, meni je najviše drago zbog vas ovde, posle svih dešavanja, nervoze, muka, konačno i malo osmeha. Brat naš, da se zajedno radujemo posle derbija 🖤 Spoiler 😁 1
dekifisher Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Meni je lek za dušu da vidim da igramo hebenu ODBRANU posle toliko godina. Barem odbranu koju mogu da razumem. Nemaju više protivnici 70% šut za 3. ps. Nik je bog košarke 6
Alek The Great Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 6 minutes ago, Ne sam Safete said: A prodje 7 godina od tada.
Patriota iz kauca Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Ja se nadam da je ono za max 1.5mil za igrača šala i da će Kalates dobiti koliko zaslužuje za sledeću sezonu. Edited 16 hours ago by Patriota iz kauca 1 3
realno *w Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Baš dobra utakmica. Pariz je u ok formi, od poslednjih 6 tekmi su dobili 4, uz poraze od Hapoela i Olimpijakosa. Dosta dobre odbrane, dosta pametne borbe sa njihovim jurcanjem, 10 skokova više... Najjači podatak 27 asistencija I jako mi je drago da smo dobili jednu tešku tekmu, bez da Karlik pokida. Ovaj put je red bio na Dr. Nika Rivijera. Edited 16 hours ago by realno *w 4
odupri se ludilu Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago @realno *w nije slučajno što su ih Hapoel i Oli pobedili jer dobre trenere imaju. Ne kažem da je Pena taj kalibar ali je ipak dobar zanatlija.
Alek The Great Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 24 minutes ago, Patriota iz kauca said: Ja se nadam da je ono za max 1.5mil za igrača šala i da će Kalates dobiti koliko zaslužuje za sledeću sezonu. Dzaba kad ima nba out. 2
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 7 hours ago, ScepanScekicSto said: Ne sprdaj se... ovaj tim ima znacajan kvalitet... a to ce se nadam se videti do kraja sezone.. ovoj ekipi i ove sezone, na zalost, fali doprinos sa pozicije 4, a da to imamo, mogli bi sa svima da igramo... Odličan kvalitet iz tima je izvlacio Zoc, čoveka branite kao sendvicari zvalavog. Sa ovom agresivnosti Pariza danas, mi sa Zeljkom ovaj mec nebi 3 dana dobili, a skokovi i asisti bi bili u totalnoj dubiozi. 1
MilošVB Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jeftino, jeftino... Stvar elementarne pristojnosti je biti uz Želimira, na stranu ta bolesna poređenja. Druga je stvar što Sćepan direktno ili indirektno umanjuje dobar posao koji radi Penja. 5
Dzo23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 hours ago, Carl Johnson said: Obrisan ladno intervju sa Savicem
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 minutes ago, MilošVB said: Jeftino, jeftino... Stvar elementarne pristojnosti je biti uz Želimira, na stranu ta bolesna poređenja. Druga je stvar što Sćepan direktno ili indirektno umanjuje dobar posao koji radi Penja. uopste ne podcenjujem. Ova ekipa je druga kad igra Carlik, sve ove utakmice nemaju rezultstski znacaj, igra se bolje naravmo, to i slep vidi, ali sam rekao ds sacekamo borbu za trofeje i da vidimo kako ce proci.. A sto se tice kvaliteta, na poziciji 1 i 3 imamo igrace koji mogu igrati prvu petorku u gotovo svim vodecim EL timovima, treba da se pravimo da nije tako? Da Fernando nije legitiman EL centar? Da Brown prosle godine nije bio medju boljim u EL na svojoj poziciji? Da Milton nema taj backround koji ima? i da, od pocetka bivstvovanja na ovom forumu, svasta sam dozivljavao, a uvek sam se trudio da izbegnem vredjanje bilo koga, ma koliko nam se misljenja razlikuju. Mene ovaj decko poredi sa sendvicarima, to na kraju krajeva govori vise o njemu. Za razliku od vecine, ja znam da kazem i priznam da sam pogresio, i isto imam neke principe i ne menjam misljenje od toga da je zeljko izlapeli starac do toga da je najveci. Rezultsti u slucaju Zeljka su mi sekundarni, to sam uvek pisao i uvek cu pisati, jer nije samo bio trener. A Penjaroja, koji sad radi solidan posao, je samo trener, i meni su kod njega rezultati jedino merilo. 1
MarioKempes Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 37 minutes ago, ScepanScekicSto said: rekao ds sacekamo borbu za trofeje i da vidimo kako ce proci.. A sto se tice kvaliteta, na poziciji 1 i 3 imamo igrace koji mogu igrati prvu petorku u gotovo svim vodecim EL timovima, treba da se pravimo da nije tako? Ne bih sudio ovoj ekipi na osnovu rezultata u borbi za trofeje. U stvari, za trofej, pošto vrv misliš samo na ABA, jer će KLS igrati neki sasvim drugi sastav, bez 5-6 igrača koji imaju značajan doprinos i ulogu. Što se tiče ABA, ni tu ne vidim obavezu osvajanja da bi se presudilo o performansu ovih momaka. Ako osvoje - biće to veliki uspeh, slažem se. Ako ne osvoje - ništa strašno pored ovakvih Zvezde i Dubaia, koji renomeom i kvalitetom tima nisu ništa slabiji, plus imaju znatno stabilniju sezonu. Za pojedinačni kvalitet igrača na pozicijama 1-3 se slažem, malo je evroligaša koji bi se postideli tog sastava. Ipak treba uzeti u obzir da je Penjaroja došao prilično kasno, da ga je sačekao haos u i oko kluba kakav vrv nikad nije viđen u EL, pa bih mu svakako dao 3 bambija za ovu sezonu (šta god bude sa trofejima), osim ako ne usledi neki neočekivani epski raspad u nastavku (tipa da se ispadne u ABA pre Zvezde/Dubaia). Edited 6 hours ago by MarioKempes 3
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Legitimno... ja kazem kako ja gledam... ako neko misli da ce Penjaroja iduce godine imati bolju ekipu, slobodu izbora koga on zeli i sl, onda jbg ja tu ne mogu pomoci. 1
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, MilošVB said: Jeftino, jeftino... Stvar elementarne pristojnosti je biti uz Želimira, na stranu ta bolesna poređenja. Druga je stvar što Sćepan direktno ili indirektno umanjuje dobar posao koji radi Penja. Znaci ajmo do 2030g svake godine u ribild dok se ne pogodi prava ekipa za Zeljka... A naravno da je bilo ogromnim opstrukcija, ali nije bilo više realno da se nastavi put sa najvećim. Takodje svi nosioci su zadržani i ogroman novac se ulupao na 2 ključna pojacanja na 2 i 4 koje je sigurno Zoc želeo. Velika mana je nedovodjenje centra, ne znam ko je kriv išla je priča da je limar tu zatezao. Ja ne znam ekipu u kojoj 2 igraca koja imaju 4m zbirno ovako igraju, Fener jeste promašio sa Bostonom, ali THT razbija, Zvezda je ubola Monekea, Batlera koji su red visine primanja Miltona i značajno manje od Parkera... Edited 6 hours ago by Tex_Willer 1
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mislim da je istina i jedno i drugo. Posao koji je Penjaroja uradio na sređivanju ekipe, razumnoj igri a posledično i solidnim rezultatima do sada je za svaku pohvalu i debelo iznad očekivanja verovatno 99% navijača. To ništa ne može da umanji. S druge strane, pošto je udaren temelj, očekivan je napad na što bolji rezultat u EL (a dobar nam je raspored) i na trofej u ABA. Ako do kraja sezone budemo izgledali smisleno pa nam npr. trofej pobegne na jednu loptu to će biti i uspeh i neuspeh, u isto vreme. Lagani porazi će biti veliki neuspeh, a titula odličan rezultat. Isto tako, ako Željka ne posmatramo samo kao trenera, pored svega pozitivnog što je doneo u klub, fejl je ćutanje na opstrukcije, što je delom nepošteno i prema navijačima, kojima je od strane uprave tražen novac, prodavana magla, pričane bajke a bez ikakve pobune unutar kluba. Ove naknadne priče, koliko god potvrđuju nivo Ostojinog šabanizma, malo su kisele jer je prošao voz. A budućnost sa Ostojinim vizijama je nikakva, to je valjda svima jasno. 6
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Evropska sezona je vec odavno prezaljena, igra se sa neuporedivo manjim pritiskom nego jesenas. Gotovo bez briga. U takvim uslovima je neozbiljno bilo sta komentarisati, raditi neke duboke analize i izvlaciti zakljucke za naredni period. Nijedan projekat sa ovim prokletim blavorima za kormilom nema buducnost. Ko god drzao tablu i crtao akcije. Da li cev ima ovaj ili onaj fi, koliko je dugacka, sta ima od sistema za kontrolu navodjenja... To su smesne teme u ovom trenutku - jebeni babun je u nasem tenku. 3
Recommended Posts