Barkley#34 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Da vidimo protiv malo kvalitetnijih timova od CL i poslednjeg tima u Spanijil. Svejedno, u svakom slučaju 12 minutes ago, Elevator Operater said: Neka se napusi 15+9 kuraca, bezobraznik 1
ScepanScekicSto Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, Ne sam Safete said: Prva tekma za Unikahu 13, druga 15p + 9sk za dvadesetak minuta gledao sam ga sinoc... isto ima momente da gubi lopte, "jedina" razlika je sto mu sutevi ulaze, dobija svoje suteve i saigraci ga za sada ne bojkotuju... @Alek The Great ne mogu uopste da ulazim u rasprave, ne treba ni tebi ni meni to, imam pametnijih stvari. Sto se tice mojih postova ja ih se jako dobro secam, branio sam zeljka kad niko nije, verovao u dolazak Kalatesa i da on moze da doprinese, najavio sam sta ce da se desi kad zeljko ode, ostaje samo da se vidi moja "najava" da Joan Penyaroja nece trenirati ozbiljnu ekipu nikad vise posle nad, i evo jos jedan hot take, tek cemo da vidimo koliko moze Jabari Parker.. on i ricky su zaboravili vise kosarke nego sto ce pola evroligaskih igraca ikad znati
realno *w Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Teška srca moram da "navijam" da odigra dobro i da to neko pokupi na leto. Prvu tekmu je bio baš tanak, kako izađe, tako prave razliku, kako se vrati, egal sa ovim kukavcima. Juče sam gledao, bolje, mada daleko od spektakularnog. Malo više želje, uđu koji šut više, ali rekao bih taman koliko je slabija konkurencija. 2
Alek The Great Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 12 minutes ago, ScepanScekicSto said: ne mogu uopste da ulazim u rasprave, ne treba ni tebi ni meni to, imam pametnijih stvari. Sto se tice mojih postova ja ih se jako dobro secam, branio sam zeljka kad niko nije, verovao u dolazak Kalatesa i da on moze da doprinese, najavio sam sta ce da se desi kad zeljko ode, ostaje samo da se vidi moja "najava" da Joan Penyaroja nece trenirati ozbiljnu ekipu nikad vise posle nad, i evo jos jedan hot take, tek cemo da vidimo koliko moze Jabari Parker. Nisam siguran da je iko vise branio Zeljka od mene. Mnogi su ga ovde napusavali zbog igre i vodjenja utakmica. Ja sam uvek govorio da to ne treba da bude u prvom planu i da je Zeljko vise od trenera (sto ga je na kraju i dotuklo). Ali ne treba zanemariti i cinjenicu da je on okupio vecinu ovih igraca i time je sam sebi presudio. Jedan trener je jednom rekao "jedan igrac ne cini tim, ali jedan igrac moze da unisti tim". Smatram da ovo nikako ne vazi za ovu situaciju. Dilan Osetkowski nije razlog zasto je Partizan dospeo u ovu situaciju.
Elevator Operater Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 57 minutes ago, ScepanScekicSto said: gledao sam ga sinoc... isto ima momente da gubi lopte, "jedina" razlika je sto mu sutevi ulaze, dobija svoje suteve i saigraci ga za sada ne bojkotuju... @Alek The Great ne mogu uopste da ulazim u rasprave, ne treba ni tebi ni meni to, imam pametnijih stvari. Sto se tice mojih postova ja ih se jako dobro secam, branio sam zeljka kad niko nije, verovao u dolazak Kalatesa i da on moze da doprinese, najavio sam sta ce da se desi kad zeljko ode, ostaje samo da se vidi moja "najava" da Joan Penyaroja nece trenirati ozbiljnu ekipu nikad vise posle nad, i evo jos jedan hot take, tek cemo da vidimo koliko moze Jabari Parker.. on i ricky su zaboravili vise kosarke nego sto ce pola evroligaskih igraca ikad znati Za sve imas u manjoj ili velikoj meri argumente...ali molim te mi objasni bold 2 ako ti vreme dozvoli... Ko je i kako sprečavao ovog lika da pokaže koliko može, da dodje na pripreme fit, da makar pojačano radi kako bi kondiciono i atletski sustigao kolege i da ne bude najveći minus na terenu u istoriji novije EL? I to ga je trenirao i pokušao da istrpi najveći od svih, na čijoj si strani bezuslovno. Nije on postao smeće nakon odlaska Željka, radeći sa Ocokoljom ili Penjarojom. Nikakav ovo atak na Željka, samo me zanima kako se to KKP ili bilo koja instanca kluba ogrešila o ovog nazovi kosarkasa? P.s. bold 1 - kakve veze ima moguci bojkot sa tim da covek nije mogao da ubode okean sa broda na ne bas mali broj uzetih suteva? Edited 14 hours ago by Elevator Operater
Dzep Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 hours ago, Ne sam Safete said: Prva tekma za Unikahu 13, druga 15p + 9sk za dvadesetak minuta Safet brate, veruj mi, isti je to lik, isto trči (možda za nijansu brže pošto je malo smršao) ali isto i skače, tj ne skače, isto ga obilaze kao čunj u odbrani, sve je apsolutno isto, samo je nivo protivnika niži. Nek pokida što se mene tiče, samo što neće, ne može. Urađeni smo za pare i to je to, njegov agent zaslužuje medalju, ali što dalje od nas ako je ikako moguće, hvala
TripleJ Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 minutes ago, Dzep said: Safet brate, veruj mi, isti je to lik, isto trči (možda za nijansu brže pošto je malo smršao) ali isto i skače, tj ne skače, isto ga obilaze kao čunj u odbrani, sve je apsolutno isto, samo je nivo protivnika niži. Nek pokida što se mene tiče, samo što neće, ne može. Urađeni smo za pare i to je to, njegov agent zaslužuje medalju, ali što dalje od nas ako je ikako moguće, hvala Sve se slazem. Dao je i ovde studentima 28p, ali nije doveden da trpa aba boraniju, nego da donese extra kvalitet na nivou EL. 1
Ne sam Safete Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Dzep said: Safet brate, veruj mi, isti je to lik, isto trči (možda za nijansu brže pošto je malo smršao) ali isto i skače, tj ne skače, isto ga obilaze kao čunj u odbrani, sve je apsolutno isto, samo je nivo protivnika niži. Nek pokida što se mene tiče, samo što neće, ne može. Urađeni smo za pare i to je to, njegov agent zaslužuje medalju, ali što dalje od nas ako je ikako moguće, hvala Sve znam, kao što znam da će biti bolji nego kod nas. Što, znamo, nije nikakav problem. Čak mislim da će Ante, Riki i on skinuti pokoji ozbiljan skalp. Ili to ili će Riki ponovo u depresiju. 2
Alek The Great Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Nellthe said: Igra li Fernando veceras? Sa timom je.
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Nellthe said: Igra li Fernando veceras? Pišu sa će na zagrevanje večeras, pa zavisno kako se bude osećao...
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 hours ago, Elevator Operater said: Za sve imas u manjoj ili velikoj meri argumente...ali molim te mi objasni bold 2 ako ti vreme dozvoli... Ko je i kako sprečavao ovog lika da pokaže koliko može, da dodje na pripreme fit, da makar pojačano radi kako bi kondiciono i atletski sustigao kolege i da ne bude najveći minus na terenu u istoriji novije EL? I to ga je trenirao i pokušao da istrpi najveći od svih, na čijoj si strani bezuslovno. Nije on postao smeće nakon odlaska Željka, radeći sa Ocokoljom ili Penjarojom. Nikakav ovo atak na Željka, samo me zanima kako se to KKP ili bilo koja instanca kluba ogrešila o ovog nazovi kosarkasa? P.s. bold 1 - kakve veze ima moguci bojkot sa tim da covek nije mogao da ubode okean sa broda na ne bas mali broj uzetih suteva? znas kako... tto je samo moje misljenje, naravno je da je moguce da gresim.. ali ajd da pokusam da obrazlozim... prvo, ni djavo nije tako crn kao sto se prica. Drugo, najvise na svetu kad je posao u pitanju a i generalno, mrzim tu naknadnu pamet, kad odjednom svi postaju pametni, svi sve znaju a nisu kurcem mrdnuli. Isti taj predsednik kluba je snimio najavu da je on dosao u KKP te famozne 2017, Jabari Parker je potpisao ugovor za Milvoki. Taj nije propustio priliku da sebe stavi u prvi plan kroz taj famozni potpis. dalje, Jabari Parker je igrao u prvih par kola i na pripremnim utakmicama, i to je igrao solidno, ono njegovo. Ni tad na pripremama a ni kasnije posle 4.EL kola Carlik Jones nije igrao. A sa njim i bez njega ovo je druga ekipa. Ja nisam neki poznavalac kosarke, ali kao i fudbalu dovoljno je par dodira sa loptom, da se vidi da je neko klasa ili ne. Ono sto Jabari radi kad hoce/moze ne moze da se nauci. Sterling Brown i Washington mogu da treniraju 24h svaki dan, ne postoji teoretska sansa da dodju na taj nivo. kao sto nisam neki poznavalac kosarke, nisam ni neki poseban insajder, ali imam neke info, koji kazu da je on bio vrlo profesionalan na treninzima. u nekom momentu se nesto desilo i to je puklo, a pyklo je na obe strane. Ona sramotna konferencija predsednika gde je u power pointu objasnjavao njegov doprinos i krupnim boldom iznosio da je najveca krivica u Shake Miltonu i Jabary Parkeru, je sramna na toliko nacina da je to tesko za porediti sa bilo cim. i svi smo mi na kraju ljudi od krvi i mesa, svi oni imaju informacije sta se desava i pise, online je sve dostupno. Neko bi na tu sramnu konferenciju reagovao butnom a sad da fi jebem mamu i pokazem, neko bi jos vise bojkotovao. Kako bi ja reagovao? Verovatno bi se zainatio i gledao da sto pre odem. A ovo je samo ono sto mi znamo, ko zna sta je bilo tu iza kulisa, sta su jedni drugima radili/nudili i sl. Mozda i nisu, ne znam, ali samo konferencija je dno dna, a da ne govorim da u apsolutno svakom intervjuu targetira njega kao krivca i sportski sektor, a vraticu te na pocetak, da se prvi on kitio perjem Jabary Parkera... na kraju krajeva, njegova kosarkaska karijera govori dosta toga, kao sto i govori njegovo ponasanje van terena. Ja sportskom sektoru "samo" zameram sto nisu uzeli u obzir taj njegov socijalni aspekt i problem da ce se on tesko uklopiti u ovo okruzenje i pritisak, a karijerno i igracki ja bi ga uvek potpisao, jer je po meni rec o vanserijskom igracu, ali dosta komplikovanom coveku tj. neko je Naneli, neko je Parker. svasta sam ovde napisao, mozda i iracionalno malo ocekujem od njega da pokida, ali zaista igracki mislim da mnogo mnogo vise nego sto je ovde pokazao. i da se vratimo na pocetak jako je tuzno i ruzno sve svaljivati na jednog igraca ma koji i kakav on bio, jer sad svi znamo sve. Sad ostaje jos da saznamo, da je Joca predlozio Carlika Jonesa, video Bongin potencijal i sve dobro sto je, to je zasluga porodice Mijailovic, a sve sto ne valja kriv je Jabary Parker i bivsi trener, da ne kazem Zeljko Obradovic...
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedna rec - Bongica ! Steta sto je potrosen na ovakvu sezonu, zasluzio je jednu lepu play off pricu sa odlaskom na F4. Neki Real, Hapoel ili nesto slicno. 1
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Osim malo brljanja u prvom poluvremenu sa defanzivnim skokom, pristojna utakmica Partizana, da ne kažem odlična. Karlik povezuje i vidi dosta toga, Bonga je lepak, a ima se videti i smislene košarke u poslednje vreme.
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odlicna utakmica i na kraju rutinska pobeda. Iako je gresio u zavrsnici vidi se koliko nam Carlik znaci. Bonga je neprocenjivo vazan po ovaj tim. 16 pts, 11 reb, 5 ast, 2 blk. Svuda ga je bilo. 3
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bas tako... steta z Bongu koji je rodjeni pobednik... korektna utakmica, njima falilo pola spoljne linije, neke lopte se odbile ka nama... ali sa carlikom i kalatesom na 1 smo bas zajebani.. da mormon nije moron, i da Sterling Brown niie u nekom svom svetu, bi bi zajebani kao kratko cebe
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nikad ne bih ni pomislio da kazem da ce Bruno da postane veci liability od jebenog Tyrique-a. A definitivno to jeste, Koliko god da mu je stalo, utisak je da smo gledali vise tehnickih gresaka u poslednjih par meseci nego li za 4 godine sa Zocom. Milton mora da bude mnogo bezobraniji , posto covek definitivno ume, i moze da bude bas mega car. Poceo je da pogadja trojke, jos da se vrati onim laganim dvojkama sa ramena, i to je to.
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, TripleJ said: Jedna rec - Bongica ! Steta sto je potrosen na ovakvu sezonu, zasluzio je jednu lepu play off pricu sa odlaskom na F4. Neki Real, Hapoel ili nesto slicno. Nadam se da Bonga nikad neće igrati za Real. Ne pripada tamo, sa onim odvratnim njuškama. 1
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne mogu da ne odam počast Penjaroji, došao je u najtoksičniju sredinu možda u istoriji, pokupio krhotine sa parketa, odstranio kancere iz tima, usput morao da izbalansira dolaske, odlaske, povrede, ćaci predsjednika, bipolarne navijače, krvožedne medije… Kako mu ekipa danas izgleda posle svega je jedna fantazija. 3
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sve sam mogao da očekujem, ali da KKP u gostima napravi 4-5 razlike i da tu malu razliku održava do kraja, stvarno ne. 2
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bruno i Đoan rešili suđenje sa svoje 2 tehničke - moraćemo svaku utakmicu ovako 1
fillam Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, realno *w said: Sve sam mogao da očekujem, ali da KKP u gostima napravi 4-5 razlike i da tu malu razliku održava do kraja, stvarno ne. Znao sam da dobijamo kad je Brown ukrao loptu i u kontri, za ne poverovati, stao na loptu. 2
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Odlična utakmica i jako mi je drago zbog momaka, igraju dobro u poslednje vreme, što reče Penjaroja zaslužili su da dobiju još po neku utakmicu u EL od onih koje su igrali u poslednje vreme, ali šta je tu je. Da ne ističem očigledne stvari, hoću da pomenemo Jekirija. Što se mene tiče, mora da ostane, idealan lik za ono što nam treba. Ćuti, igra, iskusan, dobra ruka, dobra tehnika, uspeo je toliko da mi se svidi za ovo malo vremena koliko Tajrik nije za godinu i jače. Next!! Edited 2 hours ago by Dzep 4
Recommended Posts