Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Vidim na dosta mesta se priča o tome da je Sterling nešto sabotirao, da se nije dovoljno zalagao i slično. Nemam pojma, meni deluje da je on igrao isto kao što uvek igra samo je ovog puta većinu svojih šuteva promašio. Nisam primetio da se nešto krio od lopte, odbijao da uzme šuteve ili slično. Jednostavno je u pitanju kreatorski limitiran igrač, ali igrao je svoju igru i u Nišu samo nije pogađao. 3
Cavani Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, Elevator Operater said: Yea. It's not that. Velike pare, u kombu sa igranjem u Realu uvek pobedjuju. Dok nije dosao simpaticni evroligas iz toplih krajeva i dao jos mnogo vise para. Izjavio je u podcastu da je hteo da dodje bez obzira na sve, da je pricao sa Ostojom, ali da na kraju nije dosao zbog porodice, kasnije je stigla ponuda iz Dubaija.
TripleJ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Knipex said: Nešto mi govori da nakon ovog uvaljivanja Džabule Huventud neće više imati tako lepo mišljenje o vama. Biće ono šta mi uradi prijatelju Nesto si pomesao, mi smo se uvek klali sa Huventudom, mozda mislis na Fuenlabradu ?
Knipex Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Objasniće ti već neko od starijih članova, ako ih ne mrzi. Jeste greška, ali namerna 1
SteveFrancis#3 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Vidim na dosta mesta se priča o tome da je Sterling nešto sabotirao, da se nije dovoljno zalagao i slično. Nemam pojma, meni deluje da je on igrao isto kao što uvek igra samo je ovog puta većinu svojih šuteva promašio. Nisam primetio da se nešto krio od lopte, odbijao da uzme šuteve ili slično. Jednostavno je u pitanju kreatorski limitiran igrač, ali igrao je svoju igru i u Nišu samo nije pogađao. Dok sam jos davao flying fuck za ovo cudo koje ljudi zovu KKP, na samom uvodu sezone, itekako se moglo primetiti da su intenzitet, zalaganje, odgovornost na oba kraja parketa znatno slabiji nego ranije. Ne mogu pricati za poslednjih x tekmi jer nisam gledao, ali bol u predelu pajcila je bio jako vidljiv i kod njega. On je bio jedan od igraca koje su ljudi najvise isticali kao primer tokom prosle sezone, poredili ga cak sa Gagijem, nazivali novim komesarom, kupovali majice (da, da, Dame), trcali da se slikaju. Ne verujem da je bas kod svih jedini razlog bio sto im je sladak... Dakle, prilicno primetna promena na gore je postojala. Sta je konkretno razlog, to je druga prica. Moze se i o tome, ali njegov stav na terenu tokom 90% tekmi dosadasnje sezone koje sam odgledao je bio najblaze receno dubiozan, a ako cemo iskreno otvoreno bezobrazan. Naravno, nije sam, verovatno nije ni najgori bio u tome, ali jbga, konkurencija je bila surova ove sezone. 3
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Knipex said: Nešto mi govori da nakon ovog uvaljivanja Džabule Huventud neće više imati tako lepo mišljenje o vama. Biće ono šta mi uradi prijatelju Ako sportski prijatelj nije upucen u to na sta lici ovaj izgovor za kosarkasa i zasto je uopste dostupan, to je ona na njima 😁
Jakob Aman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Snstipslips najavljuje totalni ribilding samo ce Karliku biti ponudjen novi ugovor🤣 3
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago E sad mu treba verovati... njegov drugar Misko je novi SD
Tunis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 56 minutes ago, Jakob Aman said: Snstipslips najavljuje totalni ribilding samo ce Karliku biti ponudjen novi ugovor🤣 Glupost, pored Karlika ja bih zadržao minimum Bongu i Bruna, od ostalih zavisi kako se pokažu npr Osetkovski.
Tex_Willer Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 7 hours ago, Chaos Is Me said: Vidim na dosta mesta se priča o tome da je Sterling nešto sabotirao, da se nije dovoljno zalagao i slično. Nemam pojma, meni deluje da je on igrao isto kao što uvek igra samo je ovog puta većinu svojih šuteva promašio. Nisam primetio da se nešto krio od lopte, odbijao da uzme šuteve ili slično. Jednostavno je u pitanju kreatorski limitiran igrač, ali igrao je svoju igru i u Nišu samo nije pogađao. Bas tako, on uz pravog pleja je fin igrac, bez toga je užas, zato sam i govorio da moraju 3 spolja bez Bonge, ali ni nemamo koga jer Nik i ovako je baš opterecen.
Elevator Operater Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 18 minutes ago, Tunis said: Glupost, pored Karlika ja bih zadržao minimum Bongu i Bruna, od ostalih zavisi kako se pokažu npr Osetkovski. Oni imaju ugovor za sledecu, mozda misle na one koji nemaju, a to je Karlik. 1
Recommended Posts