propolis Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, odupri se ludilu said: Jesu li placevi pošumljeni? Kad je to bio problem? 3
fradler Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Koja 4 stranca očekujete u Nišu? Da moram da se kladim - rekao bih Pejn, Braun, Bonga i Fernando. Ali kontam da nije isključeno da upadnu Kalates i/ili Vašington umesto nekog od prve dvojice.
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sava na keca, to je situacija za njega, kao u KLS prošle godine. 8
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 44 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja mislim da on jednostavno nije toliko dobar igrač kako je izgledao u većem delu prošle sezone. Odigrao je kao elitni EL bek što mislim da nije. A ko zna koliko igraca nikad ni nije svoj potencijal maksimalno otkljucalo, ili ako jeste to je bio kratak period u njihovim karijerama. Efes je postao strasno dobra sredina da se od njih uzimaju igraci kod kojih se vidi potencijal, ali jednostavno koji su tamo uguseni, Nwora i Tajrik su odlični primeri toga. 2
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Braun je sve vreme klasni trpac i prodordzija, ali je usporio dribling iz nekog razloga i postao laksi plen da mu se otme lopta. Mozda se zamastio i zapustio, iako deluje isto na oko sve vreme otkako je ovde.
Dzep Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 47 minutes ago, fradler said: Koja 4 stranca očekujete u Nišu? Da moram da se kladim - rekao bih Pejn, Braun, Bonga i Fernando. Ali kontam da nije isključeno da upadnu Kalates i/ili Vašington umesto nekog od prve dvojice. Mislim da će neko dobiti poštedu, ili Brown ili Bonga. Tipujem na Browna, a što znači da očekujem Wash Bonga Bruno sigurno a jedan od dua Jekiri / Pejn ide. Ukoliko misle da ikako igraju konkurentni protiv komšija ipak mora Jekiri. Edited 7 hours ago by Dzep
rodriguez Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bongi ne treba pošteda, on kao Sladža džuska i kad dobije 🤩
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zašto 2.5 miliona godišnje nisu poslata u Metalac? Ili je procena da bi i njima bio igrač manje... 1
rodriguez Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago zato što nemaju prava na to, tačnije, ovaj bi ih ošurio za još najmanje toliko sa dobrim advokatom. ovako, ćuti disi ni za disi nisi je za sada najbolje rešenje.
Ne sam Safete Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Chaos Is Me said: Ja mislim da on jednostavno nije toliko dobar igrač kako je izgledao u većem delu prošle sezone. Odigrao je kao elitni EL bek što mislim da nije. Nemam ja problem s tim gdje ćemo ga smjestiti na gornjoj skali. Problem su bukvalno pomračenja koja čovjek ima. Gubi lopte kao na traci, kad se sjetim Asvela ranio bih se. Evo, pitamo se je li problem u fizičkoj spremi a na početku sezone sam ga poredio sa Gagijem Milosavljevićem. 1
le piaf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago A možda ga samo zabole ona stvar, odrađuje posao na pola mozga i broji dane do kraja sezone
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, rodriguez said: zato što nemaju prava na to, tačnije, ovaj bi ih ošurio za još najmanje toliko sa dobrim advokatom. ovako, ćuti disi ni za disi nisi je za sada najbolje rešenje. jel mozes da podelis detalje ugovora koji te navode na ovaj post? 1
Rex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, wrach said: jel mozes da podelis detalje ugovora koji te navode na ovaj post? https://elpa.basketball/wp-content/uploads/2024/09/EFA-2024-27-DEF.pdf Nisi mene pitao, ali evo. Od 22. strane pa nadalje, sledeće tri otprilike. To je tipski, garantovani ugovor koji potpisuju EL igrači. Ne može Partizan ništa Parkeru dok ne krši timsku disciplinu.
Recommended Posts