Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Koja 4 stranca očekujete u Nišu?

Da moram da se kladim - rekao bih Pejn, Braun, Bonga i Fernando. Ali kontam da nije isključeno da upadnu Kalates i/ili Vašington umesto nekog od prve dvojice.

Posted
44 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ja mislim da on jednostavno nije toliko dobar igrač kako je izgledao u većem delu prošle sezone. Odigrao je kao elitni EL bek što mislim da nije.

A ko zna koliko igraca nikad ni nije svoj potencijal maksimalno otkljucalo, ili ako jeste to je bio kratak period u njihovim karijerama.

Efes je postao strasno dobra sredina da se od njih uzimaju igraci kod kojih se vidi potencijal, ali jednostavno koji su tamo uguseni, Nwora i Tajrik su odlični primeri toga.

• Like 2
Posted (edited)
47 minutes ago, fradler said:

Koja 4 stranca očekujete u Nišu?

Da moram da se kladim - rekao bih Pejn, Braun, Bonga i Fernando. Ali kontam da nije isključeno da upadnu Kalates i/ili Vašington umesto nekog od prve dvojice.

Mislim da će neko dobiti poštedu, ili Brown ili Bonga. Tipujem na Browna, a što znači da očekujem Wash Bonga Bruno sigurno a jedan od dua Jekiri / Pejn ide. Ukoliko misle da ikako igraju konkurentni protiv komšija ipak mora Jekiri. 

Edited by Dzep
Posted

zato što nemaju prava na to, tačnije, ovaj bi ih ošurio za još najmanje toliko sa dobrim advokatom. ovako, ćuti disi ni za disi nisi je za sada najbolje rešenje.

Posted
3 hours ago, Chaos Is Me said:

Ja mislim da on jednostavno nije toliko dobar igrač kako je izgledao u većem delu prošle sezone. Odigrao je kao elitni EL bek što mislim da nije.

Nemam ja problem s tim gdje ćemo ga smjestiti na gornjoj skali.

Problem su bukvalno pomračenja koja čovjek ima. Gubi lopte kao na traci, kad se sjetim Asvela ranio bih se. Evo, pitamo se je li problem u fizičkoj spremi a na početku sezone sam ga poredio sa Gagijem Milosavljevićem.

• Like 1
Posted
2 hours ago, rodriguez said:

zato što nemaju prava na to, tačnije, ovaj bi ih ošurio za još najmanje toliko sa dobrim advokatom. ovako, ćuti disi ni za disi nisi je za sada najbolje rešenje.

jel mozes da podelis detalje ugovora koji te navode na ovaj post?

• Like 1