m0k1 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Rece komentator da je dobio neki udarac na treningu ali bice ready za EL ako sam dobro cuo. 1
Elevator Operater Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Postoji razlog zbog cega vecinu meca (bilo kojeg) samo Dvejn moze da izmisli kos - zato sto je toliko sebican (koliko i nadaren), da ohladi apsolutno celu ekipu. Jedino kada igra dobru odbranu ima iole smisla drzati ga na terenu. Neka on hara aba ligom, u EL mora jako oprezno i dozirano da dobije minute (sto se mene tice, ne mora uopste). Unistava flow i napadacku hemiju ekipe bez izuzetka... a ako mu nije dan za odbranu, opet ce biti Makabi i slicni kod kuce scenario. 3
realno *w Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Teško je baš prihvatiti taj zaključak, kad vidiš da je Partizan imao +14 sa njime na terenu. Takav -/+ ne dolazi baš bez makar solidne igre i na drugoj strani terena. A tek ovo za hlađenje. Kombinuju se petorke, pa eto on izađe sa još nekim igračima, uđe petorka sa Kalatesom, Sterlingom i Brunom, 3 minuta bez koša, bez ideje kako da se napadne koš. Ne može on biti kriv za to.
goldberg Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 10 hours ago, Radovan III said: Ostoja polako gubi kompas.Pravi se da ne zna da je pravi predsjednik i Partizana i Zvezde A.V. Ako on zavrne slavinu u vidu direktne donacije,pa donacije državnih preduzeća pa oslobodi privatnike koji zarađuju preko države,obaveze da daju za Partizan i Zvezdu biće gotovo. Ni tri Ostoje tu neće pomoći. Tako da bi trebao da smanji bahatost i da shvati da je on tu samo protočni bojler a ne neki spasilac bilo čega... Ili, jos bolje ako iskompleksirani nitkov konacno odjebe od ove zemlje i prestane da je siluje bez prestanka evo vec deceniju i po. Ovo sto radi u kosarci nije nista u odnosu na ono sta radi celom drustvu, samo je simbol njegove (pa i nase) megalomanije i neuracunljivosti. Sto se tice predsednika KKP, pa normalno da ce da prica to sto prica. Njegove izjave su cak i podnosljivije od cuvenih nebuloza o "samofinansiranju" i "klubu koji moze da zivi na racun publike i EL". Sto ne znaci da su mnogo podnosljive. Edited 13 hours ago by goldberg
Dzep Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Odigrali smo odličnu utakmicu obzirom da smo igrali bez prvog pleja, realno. Dubai je (individualni) bolja ekipa od nas ali kao da malo posustaju sa snagom (nije ni čudo kad Rajt Bejkon i Kabengele giljaju svaku 30+ minuta). Wash je brat, vera mu zabranjuje da ne šutne ako ima prostora ili da ne ide jako i do samog kraja kad god vidim prostor. Asistencija samo sredom ili petkom, kad posti, taman za EL. Bruno i Kalates dva svetska mega cara. Bravo za trenera. Napred Partizan! 3 1
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pa može biti ako je pre toga igrao sa nekima od njih i samo on igrao napad. Isto tako, ti igrači bez njega nekako izmišljaju koševe u EL a sad su odjednom ostali bez inspiracije. Ipak, prejako je reći da je on kriv. Pre bih rekao da ne valja kada u dužem periodu napad zavisi od jednog igrača, ostali krenu linijom manjeg otpora pa kad se promeni geometrija napada ostanu zbunjeni izmenjenim ulogama. Treba pametno dozirati. 3
propolis Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 22 minuta 33 poena od toga 14 iz reketa. Nisam gledao tekmu, ali mi je nezamislivo da može bilo šta da se zameri igraču koji je napravio tu statistiku u Evropi i to protiv EL ekipe. I to sve sa jednom izgubljenom loptom. Wtf partija Edited 9 hours ago by propolis Procenti 58/57/87 2 1
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Individualno nema mesta zamerakama za ovaj mec, pomenuo sam na lajvu da se cak i cimao u odbrani, da jedino tako i moze imati rezona. Samo, nisam siguran na duze staze (ako je u ovoj sezoni uopste bitno), koliko ce se novostecena hemija u timu odrzati ako se njegovo divljastvo u napadu nastavi, ma koliko bilo efikasno. A sa druge strane, nama kao navijacima je bitno da Partizan poentira, a manje bitno ko to radi. Svakako oni znaju bolje od mene. 1
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa bez Pejna samo ovakva njegova partija je mogla dobiti mec, jeben je Dubai, spolja bas imaju masu igraca koji mogu da trpaju, dok unutra Filip-Kabengele napadacki gledano je odličan duo. Dvejn je razliku pravio u postavi sa Lakicem, Radanovim, Pokuom i Dzekirijem protiv legitimnog el tima, koji pritom je igrao jako ovaj meč, sa skraćenom rotacijom. 1
Ne sam Safete Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Opasno se Brown ukanalio u zadnjoj četvrtini, tri izgubljene jedna za drugom. Ko ne voli Lakića, ne treba da živi 🙂 OOPKO 3
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 30 minutes ago, Ne sam Safete said: Opasno se Brown ukanalio u zadnjoj četvrtini, tri izgubljene jedna za drugom. Pocelo je vec da bude iritantno i ruzno. Cak ni Savi ne uspeju toliko puta da otmu loptu kao detetu. (Ne toliko) subjektivni osecaj je da nas je Braun kostao i pobede u Tel Avivu (iako je bio odlican) i da ulazimo u neke neizvesne zavrsnice najvise zbog tog njegovog problema koji je sve veci.
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Braun imam osećaj da fizički se opasno istrosi pred zadnjih 5 6 min, plus njega najviše koči povreda Karlika( mada I kad je prosle sezone kidao nije dobro igrao zavrsnice). Sa povratkom Pejna, njega i Dvejna nikako ne treba spajati, Nik i Dvejn su fino delovali kod Ocokoljica, imali su odlične zajedničke minute.
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne znam šta je sa završnicama. Meni je prošle sezone i na početku ove izgledao kao čovjek koji može odigrati dvije utakmice bez da se umori i sam je imao slične izjave po završetku tekmi. Uopšte, najveća mi je misterija šta se desilo sa tim čovjekom. 2
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 51 minutes ago, Tex_Willer said: Braun imam osećaj da fizički se opasno istrosi pred zadnjih 5 6 min, plus njega najviše koči povreda Karlika( mada I kad je prosle sezone kidao nije dobro igrao zavrsnice). Sa povratkom Pejna, njega i Dvejna nikako ne treba spajati, Nik i Dvejn su fino delovali kod Ocokoljica, imali su odlične zajedničke minute. Ima rezona. Pejn i Braun zajedno, Nik i Dvejn zajedno. Problem je sto je ludak najopasniji kada jedino i samo on tapka lopte i "organizuje". Nesto poput Kodija kod komsija, samo na steroidima koji su uzeli druge steroide. I bez asistencija. Edited 2 hours ago by Elevator Operater
odupri se ludilu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nema ništa slično našem Savi😅 On jedino može biti boost ako se dozira jer mu je teško shvatiti da je ekipa ispred njega. I meni bi bilo teško, da trpam kao on, da se razumemo. To je na treneru, čak ta odluka i nije teška nego kako je sprovesti da imaš koristi od njega. Lakše će je Sava shvatiti kada se Pejn i Carlik vrate i u tom slučaju će Nik da smanji minutažu, jbg veteran je. Iako ja imam old school oko, fino mi je gledati Nika tj pleja na terenu, košarka je otišla u nekom drugom smeru danas. Nik može biti osigurač za to je i doveden. 1
Arsenije Pesic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kod Brauna nije problem umor, nego loš ballhandling. Kada se zatrči iz blokova pa krene na ulaz još i nekako, iz finte šuta vrlo često pravi korake u polasku, a kada treba da prevede loptu ili napravi neki dribling i kreaciju kao primarni ballhandler, ozbiljan problem je svaki put kad mu se napadne dribling. A ako neko ima problem sa Savinom sinoćnom partijom, to jedino može da bude neko pljuvanje iz navike. Da sve identično odigra neki Nan, komentari bi bili isključivo u stilu majstor, klasa, elitni bek itd. 3
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da niko nema problem sa Savinom rapsodijom od sinoćke. Pre bih rekao da je u pitanju oprez, uz iskustvo, jer je i ranije imao takve sekvence ili utakmice pa nam već na sledećem meču pojača bromazepam i dolije vinjak. Trepa ponoviti već napisano da se primetno cimao u odbrani sinoć. Nije to uvek slučaj. 3
propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja nemam problem da igrač iz Partizana predje u Zvezdu i obrnuto tako da predlažem sledeće: Partizan dobija Kenana Rivera Kes konsiridejsn Zvezda dobija Dvejna Washingtona jr. Možemo da uključimo i Radanova ako hoćete da ga se rešite, a mi ćemo ga otpusti na FA
propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Trade is invalid. Kes konsiridejsn,a može i u placevim na exluzivnim lokacijama. Ne sumnjam da bi Ostoja i Drcela našli zajednički jezik,mislim jezik. 1
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 20 minutes ago, propolis said: Možemo da uključimo i Radanova ako hoćete da ga se rešite, a mi ćemo ga otpusti na FA Bio sam kupljen cim sam video da Wash odlazi ( ne mora iskreno niko od igraca, samo kes). Ali kad sam video ovo gore, bio sam u fazonu SEAL THE DEAL. E da, niko dugo nije napisao, da se ne zaboravi - PUSI KURAC OSTOJA! Edited 1 hour ago by wrach 2
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Ne sam Safete said: Ne znam šta je sa završnicama. Meni je prošle sezone i na početku ove izgledao kao čovjek koji može odigrati dvije utakmice bez da se umori i sam je imao slične izjave po završetku tekmi. Uopšte, najveća mi je misterija šta se desilo sa tim čovjekom. Ja mislim da on jednostavno nije toliko dobar igrač kako je izgledao u većem delu prošle sezone. Odigrao je kao elitni EL bek što mislim da nije.
Recommended Posts