Petkovic Miroslav97 Posted January 17 Posted January 17 (edited) Večna slava velikom rivalu Dejanu Milojeviću. Ozbiljne bitke smo vodili dok je nastupao za Budućnost, FmP, Partizan i Pamesu u EC, dok je i kao trener bio još bolji, finala u SL i Kupu ću se uvek sećati. Kažu da je i kao čovek ljudska gromada, a meni je još uvek neprihvatljivo da tako jak čovek ode tako mlad. Spavaj mirno, veliki Deki. Edited January 17 by Petkovic Miroslav97
Ne sam Safete Posted January 17 Posted January 17 https://nova.rs/sport/kosarka/stoja-mijailovic-izvlaci-pare-iz-partizana-preko-svojih-frimi/ 1 1
SteveFrancis#3 Posted January 17 Posted January 17 21 minutes ago, Ne sam Safete said: https://nova.rs/sport/kosarka/stoja-mijailovic-izvlaci-pare-iz-partizana-preko-svojih-frimi/ 8
Chaos Is Me Posted January 19 Posted January 19 Vidim da je Milton otputovao u USA radi lečenja od ove povrede što ga zadesila.
Luchifer89 Posted January 19 Posted January 19 1 hour ago, Chaos Is Me said: Vidim da je Milton otputovao u USA radi lečenja od ove povrede što ga zadesila. Čuvena scena iz Snatcha kad pitaju Denisa Farinu na aerodromu: "Anything do declare? Yes, don't go to England". U Miltonovom je Europe 4 6
JPM Posted January 19 Posted January 19 57 minutes ago, Luchifer89 said: Čuvena scena iz Snatcha kad pitaju Denisa Farinu na aerodromu: "Anything do declare? Yes, don't go to England". U Miltonovom je Europe Obožavam taj film 🙂 1
Jakob Aman Posted January 19 Posted January 19 Milton je mogao da povede jos bar trojicu. Sa kartom u jednom pravcu. 1
Petkovic Miroslav97 Posted January 19 Posted January 19 Nije ni Milton kriv, već onaj koji ga je doveo. 1 1
Luchifer89 Posted January 19 Posted January 19 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Nije ni Milton kriv, već onaj koji ga je doveo. A malo je i do Miltona 1
Petkovic Miroslav97 Posted January 19 Posted January 19 19 minutes ago, Luchifer89 said: A malo je i do Miltona Deluje mi kao da nije iz onog klana koji je napravio ovo što je trenutmo u Partizanu. Dao je maksimum, sad jbg.. Nije problem on kao promašaj, al’ Partizan je imao brda promašaja, ponajviše karakternih koji su bili ključni za istorijsko poslednje mesto sa najvećim budzetom u klubu ikada.
Luchifer89 Posted January 20 Posted January 20 10 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Deluje mi kao da nije iz onog klana koji je napravio ovo što je trenutmo u Partizanu. Dao je maksimum, sad jbg.. Nije problem on kao promašaj, al’ Partizan je imao brda promašaja, ponajviše karakternih koji su bili ključni za istorijsko poslednje mesto sa najvećim budzetom u klubu ikada. Ako je on dao maximum, patike o klin ili 2. kineska liga 2
Jakob Aman Posted January 20 Posted January 20 Cirkus Kolorado se preselio u Minhen. Dva nova poraza. Ali ajde bar ovaj protiv Izraealca nece biti u Bg. Jedna mucna situacija i atmosfera manje.
Don Dusko Posted January 20 Posted January 20 Simpaticno da sa Dvejnom koji trpa gubite 30 razlike a bez njega igrate egal tekme koliko toliko. 2
Barkley#34 Posted January 20 Posted January 20 Ajd što igramo egal nego što izgledamo smisleno i pored milion IL. Nema previše nerezonskih poteza s igra se počesto i odbrana. Kada bismo još dodali Karlika potpisao bih da ovakav tim gledam do kraja EL uz ovakav i još malo bolji pristup. Valjda bismo uspeli da budemo do 15. mesta.
Stiletto Posted January 20 Posted January 20 Ko navija za Partizan mora da se šprica protiv besnila. Bacam penu na usta kad vidim neke poteze kao sad u finišu utakmice. 2
odupri se ludilu Posted January 20 Posted January 20 (edited) Obradovićani Partizani Edited January 20 by odupri se ludilu 1
Elevator Operater Posted January 22 Posted January 22 Imamo sad vise pobeda nego Buducnost i jedino je to vazno 🥲
odupri se ludilu Posted January 22 Posted January 22 Treba imati u vidu da njima nije igrao Obst tako da bi bilo nekih 7 razlike za njih. Ali isto tako treba imati u vidu da nama nisu igrali Parker i Voš, tako da bi bilo nekih 30 razlike.... za njih 5 3
JPM Posted January 22 Posted January 22 31 minutes ago, odupri se ludilu said: Treba imati u vidu da njima nije igrao Obst tako da bi bilo nekih 7 razlike za njih. Ali isto tako treba imati u vidu da nama nisu igrali Parker i Voš, tako da bi bilo nekih 30 razlike.... za njih Ovo je po meni 100% tacno. Oni su mnogo slabiji bez Obsta a vama Parker ne nedostaje uopse, a Duejn je prilican privatnik lopte. Igrali ste mnogo vise timski bez njih. Svakako vazna pobeda kakva god da je, realno je bilo daj sta das situacija. 1
Recommended Posts