Dzep Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ako je istina, top pojačanje. Samo što neće vredeti ništa ako se: 1) Ne promeni Uprava, pre svega predsednik; 2) Ne dovede trener u koga će navijači verovati, jedan od nas, i 3) Ne uloži i ne da prilika mlađim domaćim igračima i ne zahvali na saradnji skoro pa svim igračima iz ove sezone 6
Barkley#34 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 9 hours ago, Dzep said: zajedno sa nezadovoljavajućim uslovima za trening i oporavak i životom u raspalom gradu kakav je Beograd, pa ko od igrača bi mogao da bude srećan i da daje sto posto bez obzira na uslove? Mi smo jednostavno raspad na svim nivoima. Ljudi nemaju vodu i struju danima, ulice okovane ledom i sad će neki Jabari/Graham i drugari da daju sve od sebe, a ništa oko njih ne funkcioniše osim što im plata leže na vreme, a ni za to ne znamo da li je zaista tako. Koji crni navijači, kakva crna atmosfera, ništa oko tebe ne radi a ti si kao cool, daješ trista posto u stranoj zemlji samo zato što si plaćen... Kako da ne Većinu tih stvari oni nit vide, nit znaju nit ih zanima. Fensi stan, restorančić, kafić za bleju, eventualno šetnja po Knezu i okolini, uslovi za trening i igru u Areni su ok, a ostalo vreme ode na putovanja i odmor. Zabole ih za ćelave gume na gsp busevima, neočiščena prigradska naselja i haos sa strujom i vodom u okolini Loznice. 18
Dzep Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 hours ago, Barkley#34 said: Većinu tih stvari oni nit vide, nit znaju nit ih zanima. Fensi stan, restorančić, kafić za bleju, eventualno šetnja po Knezu i okolini, uslovi za trening i igru u Areni su ok, a ostalo vreme ode na putovanja i odmor. Zabole ih za ćelave gume na gsp busevima, neočiščena prigradska naselja i haos sa strujom i vodom u okolini Loznice. Ma vide brate, pogotovo oni koji su duže tu. Imao sam info iz prve ruke šta su čak i oni stranci iz one za malo sezone mislili o našem gradu, ništa previše dobro, pogotovo što su gotovo svi pre živeli u Milanu, Atini, Parizu, New Yorku... Vide i ovi, niko nije non stop na gajbi ili non stop trening/putovanja. A i gde god da si, nemoguće je ostati potpuno izolovan na stvari oko sebe 1
wrach Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago @Dzep pao si mi na pamet.. ako ostane ista upravo i core govnarske ekipe, hoces uzeti sezonsku za sledecu godinu?
Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 22 minutes ago, Dzep said: Ma vide brate, pogotovo oni koji su duže tu. Imao sam info iz prve ruke šta su čak i oni stranci iz one za malo sezone mislili o našem gradu, ništa previše dobro, pogotovo što su gotovo svi pre živeli u Milanu, Atini, Parizu, New Yorku... Vide i ovi, niko nije non stop na gajbi ili non stop trening/putovanja. A i gde god da si, nemoguće je ostati potpuno izolovan na stvari oko sebe Odlično, sad imam izgovor na poslu kada mi se ne radi. Pola njih je došlo iz bukvalno geta, kakvih nema nigde po Evropi, nisu odrasli u Grinič Vilidžu ili Sohou. Sad su kao ljubitelji arhitekture i umetnosti pa im je srce bilo na mestu u Parizu, a u svakom drugom gradu im je ispod časti da igraju. Btw, Milano je najprecenjeniji grad u Evropi. Ne prihvatam nikakva opravdanja za lelemudanje. Ljudi igraju basket ili fudbal po raznim vukojebinama pa ne glume nobles. Uostalom, video sam xyz primera stranaca iz različitih delova sveta koji su bili pošteni na terenu i kod nas i u komšiluku da bih mogao da imam zrno razumevanja za umišljene zvezdice. 15
Ne sam Safete Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 11 hours ago, Dzep said: Ako je istina, top pojačanje. Samo što neće vredeti ništa ako se: 1) Ne promeni Uprava, pre svega predsednik; 2) Ne dovede trener u koga će navijači verovati, jedan od nas, i 3) Ne uloži i ne da prilika mlađim domaćim igračima i ne zahvali na saradnji skoro pa svim igračima iz ove sezone Nista od ovoga se nece desiti. Pokusace da nam zamaze oci nekim Bogdanovićem i to je to. Mora se priznati da je izabrao odličan način da mi/nam ogade Partizan. Bez pogovora bih (kao što smo i uvjek) podrzavao dekintiran Partizan u nekom slabijem takmičenju da postoji makar privid slobode. 3
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Nujurok je najvece smetlište na Zapadnoj hemisferi, ko nije bio ne bi verovao šta se sve može videti i u šta ugaziti u razmaku od 200m, naročito potez izmedju Port Authority bus stanice i Penn Stationa (voz)....ma koliko impresivne arhitekture bilo i delova prirode (kada se ode dalje od Times Squarea). A medju njima se smatra A-tier mestom za zivot kada se gleda izbor nba klubova. A slazem se sa Barklijem, ne vidim razlog da im se u modernoj prepunoj Areni sa atmosferom boljom od NBA, javljaju fleševi prljavog i neurednog Beograda, dok im udvajaju Kalatesa. Edited 8 hours ago by Elevator Operater
MrTwister Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 22 hours ago, Chaos Is Me said: Usled svih problema, ispod radara prolazi mirni dečko Milton i njegovo potpuno nesnalaženje na evroligašku košarku. Ja sam očekivao da on bude baš dobro pojačanje i da ima stabilnu produkciju. Ovih 2 od 18 za 3 poena u EL su stvarno skandal. Brz oporavak. Koliko sam puta pricao vise ljudima iz nekog mog okruzenja obzirom da sam tog istog Miltona imao priliku da gledam i kroz NBA i G ligu ranije, ovo sto se ove sezone od njega moze vidjeti jednostavno nije isti igrac. U sprdnji sam rekao caletu da su im uvalili nekog random tamo crnca sto lici na njega al ovo taj igrac nije. Shake je kroz citavu karijeru bio poznat po tome sto je kod njega bilo tacno 0 oklijevanja da sutne i pripali za 3, klasicni onaj gunner tip igraca da bi onda dosao u KKP i odjednom poceo da igra skroz drugacije od onog sto se od njega ocekivalo. Nije da nije bilo prilike da uzme loptu i pokaze sto umije, bilo je i povreda drugih i izostanaka al nikad tu agresivnost pokazao nije no konstantno bjezi od odgovornosti i krije se. Tip odjednom postade on-ball igrac, i "kreator" za druge, glumi nekog true PG koji nikad bio nije, odjednom je tu da igra odbranu na lopti iako to nikad bio nije, zaboravio da koristi blokove, nece da uzima suteve za 3 a ne da ih pogadja iako je kroz karijeru to samo i radio pogotovo u Sixerse na pocetku NBA karijere. Taj broj da je za 20+ meceva u EL uzeo samo 18 suteva za 3 je mozda najveci pokazatelj koliko tu stvari sa njim nijesu bas najcistije i da tu neko treba da odgovara kako god se zvao. Ljudi su na pocetku zbog Zeljka mozda i imali strpljenja za to da ce eventualno pocet da doprinosi al vidis da tu nesto od pocetka ne stima. To je coek koji je znao da uzme dvocifren broj suteva za 3 za utakmicu, a odje odjednom za pola sezone uzme 20 suteva za 3, nijesam zaista tako pametan da to objasnim 😄 11 hours ago, Dzep said: Ako je istina, top pojačanje. Samo što neće vredeti ništa ako se: 1) Ne promeni Uprava, pre svega predsednik; 2) Ne dovede trener u koga će navijači verovati, jedan od nas, i 3) Ne uloži i ne da prilika mlađim domaćim igračima i ne zahvali na saradnji skoro pa svim igračima iz ove sezone Meni ka navijacu KKB bi bilo krivo da ode Tanaskovic iako po dolasku nijesam bio neki veliki njegov fan, coek me je kupio. Djeluje da smo i mi njemu i on nama legli ko budali šamar. Dobar fit, dobra uloga, drame bez i još je kapiten od ove sezone postao. Imao je par godina turbulentnih posle covida dje je cesto mjenjao timove, zamalo se izgubio, nije bilo nekog kontinuiteta i stabilnosti do ove epizode sad u Buducnosti. Sa druge strane dobice sigurno duplo jace pare no sto sad ima od KKP iako ce ovi probat da ga zadrze ne vjerujem da mogu da pariraju tim ponudama. Pomoglo bi i da se kupi malo goodwilla kod navijaca nakon ovakve sezone ali je pitanje koliko on moze na tom nivou da doprinese. Iako je on dosta sazrio i naucio zadnjih godina, pitanje je koliko se moze ocekivati od njega da doprinese u nekoj manjoj roli no sto sad ima. A i zao bi mi bilo da posle svega sto je prosao podje u neku toksicnu sredinu kakva je sad ovaj KKP koliko god to profesionalno i finansijski za njega imalo smisla. Dosta je da se opet krene sa nekim porazima, par losih meceva i da se obrnu ljudi protiv tih igraca, a ni on nije sad neki klinac no igrac u prajmu. Podsjeca me donekle na situaciju kakva je bila prije par godina sa Lukom Mitrovicem koji se vratio u Zvezdu nakon solidne epizode odje, da bi ga na kraju ocerali na slican nacin ko prvi put, jos je on tamo imao i jaci CV, bio i kapiten i sto sve ne. Sve u svemu ne velim da ne treba da se proba, al da ocekujes neki spasilac da ti bude i da postrojava sve ostale i kreira neku old school kulturu koja je bila za vrijeme Duleta, to se vise vracati nece. 6
Dzep Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, wrach said: @Dzep pao si mi na pamet.. ako ostane ista upravo i core govnarske ekipe, hoces uzeti sezonsku za sledecu godinu? To je u stvari odlično pitanje o kome moram da razmislim i koje neću znati dok se situacija ne razreši. Trenutno sam bliži tome da bih je ipak uzeo, pošto sam zavisnik. Kad smo već kod toga, sutra ne idem i to će mi biti prva propuštena EL posle ne znam koliko. A ne idem zbog pošumljenog gejpedera i njegovih g6 varijanti sa kartama, naravno
Alek The Great Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 minutes ago, MrTwister said: To je coek koji je znao da uzme dvocifren broj suteva za 3 za utakmicu, a odje odjednom za pola sezone uzme 20 suteva za 3, nijesam zaista tako pametan da to objasnim 😄 Evo ja gledam stats-e i ne vidim kako je on uzimao toliko suteva za 3p. Najvise suteva uz najbolji procenat je imao u sezoni 19/20, gde je u prosecno uzimao 3,4 suta za 3p uz 43% na 40 utakmica. I opet je duplo vise suteva za 2p imao. Sledecu sezonu je recimo uzimao mnogo vise za 2p (10+ u proseku), ali je i odigrao preko 60 utakmica. Pa i onaj Yogi je pricao da je vezbao ovo leto sut za 3p. 1
MrTwister Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 13 minutes ago, Alek The Great said: Evo ja gledam stats-e i ne vidim kako je on uzimao toliko suteva za 3p. Najvise suteva uz najbolji procenat je imao u sezoni 19/20, gde je u prosecno uzimao 3,4 suta za 3p uz 43% na 40 utakmica. I opet je duplo vise suteva za 2p imao. Sledecu sezonu je recimo uzimao mnogo vise za 2p (10+ u proseku), ali je i odigrao preko 60 utakmica. Pa i onaj Yogi je pricao da je vezbao ovo leto sut za 3p. Momak je igrao i u G ligi, imas tamo meceve isto dje coek se ne libi da uzme suteve za fazon 19minuta uzme 16 suteva i slicno, u prosjeku oko 5.5-6 suteva za 3 u prosjeku uzimao. Nije mi procenat toliko ni bitan bio koliko ga nije bilo strah da te suteve uzima.
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Verovatno je Milton kad je video Washingtona pomislio da i nad divljim ima divlji pa mu se malo zagubilo samopouzdanje. Slažem se sa ovim što Twister kaže, kad god sam gledao Miltona bio je jedan od onih što se ne libi da ispuca mnogo lopti kad uđe na teren.
Alek The Great Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Slozicemo se da se ne slozimo. Nikad on nije uzimao puno suteva za 3p. Jeste to malo sto je igra u G ligi ima nenormalno mnogo (za EL uslove) uzetih suteva. Ne mogu reci da sam ga gledao u razvojnoj pa da znam da li su ti sutevi za 2p bili duge dvojke ili u reketu. Ali rekoh, slusao sam taj podkast sa ovim Yogijem koji je bas potencirao da je letos vezbao sut za 3p jer mu je kao to bila losa strana. Sta bi tek bilo da nije vezbao.
Guru Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Koledž (3 sezone, 87 utakmica): 42.7% za tri iz 5.1 pokušaja G-League (2 sezone, 33 utakmice): 38.2% za tri iz 5.8 pokušaja NBA (7 sezona, 359 utakmica): 35.8% za tri iz 2.3 pokušaja (18.7 mpg) Partizan EL (13 utakmica): 11.1% za tri iz 1.4 pokušaja; ABA (6 utakmica): 0% za tri iz 1.0 pokušaja Ja nemam objašnjenje za ovo, dobar šuter kroz celu karijeru, u najboljim godinama... 'Ajde što maši (svako može da uđe u shooting slump), al' da beži od trojke kao đavo od krsta to mi je baš čudno. 2 1
TripleJ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Danski ribar prosle godine je ozbiljno kamenjario, ali bar nije prestao da pokusava. Ovaj covek se sakrio u misju rupu. Ok, bilo je tu povreda, ali ovo sto je on do sada pokazao, u najmanju ruku je razocaravajuce u poredjenju sa kakvim pedigreom je dosao.
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Amerikance treba dovoditi u Evropu, ali isključivo do 25 godina. Uvijek će se pojaviti neki Kendrik Nan, ili prije toga Zo Braun, ali to su izuzeci. Obično su to olinjale veterančine s debelom istorijom povreda koji nemaju više motiva da se dokazuju niti su u mogućnosti da instant nešto doprinesu. I to vađenje statistika (ne mislim sad na Miltona, nije taj kontekst) iz nba ili g lige je besmisleno.
VISOKOLETAC Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Guru said: Koledž (3 sezone, 87 utakmica): 42.7% za tri iz 5.1 pokušaja G-League (2 sezone, 33 utakmice): 38.2% za tri iz 5.8 pokušaja NBA (7 sezona, 359 utakmica): 35.8% za tri iz 2.3 pokušaja (18.7 mpg) Partizan EL (13 utakmica): 11.1% za tri iz 1.4 pokušaja; ABA (6 utakmica): 0% za tri iz 1.0 pokušaja Ja nemam objašnjenje za ovo, dobar šuter kroz celu karijeru, u najboljim godinama... 'Ajde što maši (svako može da uđe u shooting slump), al' da beži od trojke kao đavo od krsta to mi je baš čudno. Razmisljao sam da li nesto da napisem, posto sam resio da sto manje pisem i citam ovaj forum. Iskreno bolje se osecam. Elem, ne znam sta je tu cudno. Covek je dosao u novu zemlju, verovatno dosao prvi put u Evropu i to ne u Milano, Barselonu, Madrid , vec u Beograd, a porodica daleko i u drugoj vremenskoj zoni. Samo to je dovoljno da ti sjebe mozak. Dosao je da igra potpuno drugu vrstu kosarke, sudije koje ga ne znaju i ne postuju, gde je svaka utakmica vazna, gde ekipa nema svoj avion vec se putuje redovnim linijama, gde imaju pasoske kontrole, kod trenera koji je najbolji, ali tezak na svoj nacin, u ekipu koja nije sva svoja u svlacionici i jos na sve to povrede, gde ne moze da udje u ritam. Znaci samopouzdanje u minusu, a svi ocekuju od tebe da si glavni, a ti nikada nisi bio glavni u svojoj karijeri. Utakmice se nizu, a ti si sve gori. E, sada, neko uspe da se uzdigne, a neko ode u jos veci kanal. Nekome treba mesec dana (Nan), nekome cela sezona ( Nvora), a neko nikada ne uspe da se uzdigne. Ode i Dinvidi koji je ipak ime za vecinu kosarkasa u EL.
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Quote "Parker neće igrati, ima problem sa, ne znam, levim ili desnim stopalom. Sterling je bolestan, neće igrati sutra. Ostali su dobro, ali Šejka očekuje duža pauza. Mora da ide na operaciju", dodao je Penjaroja. 2
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Dzo23 said: Amerikance treba dovoditi u Evropu, ali isključivo do 25 godina. Uvijek će se pojaviti neki Kendrik Nan, ili prije toga Zo Braun, ali to su izuzeci. Obično su to olinjale veterančine s debelom istorijom povreda koji nemaju više motiva da se dokazuju niti su u mogućnosti da instant nešto doprinesu. I to vađenje statistika (ne mislim sad na Miltona, nije taj kontekst) iz nba ili g lige je besmisleno. U kontekstu toga da se lik do 25 godina i dalje nada da može nazad u NBA, pa se u skladu sa time i trudi, verovatno si u pravu. 1
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, JPM said: U kontekstu toga da se lik do 25 godina i dalje nada da može nazad u NBA, pa se u skladu sa time i trudi, verovatno si u pravu. Ne mora samo to, ima masa njih koji su svesni da ne mogu u Nba, ali znaju da ako budu ok u Evropi i tu se mogu naplatiti, Milton em sto se već naplatio u Nba, em sto je ovde dobio ogroman novac, takodje činjenica jeste da je on u padu duže vreme, kao i većina Nba košarkaša sa 30g koji dolaze u el. 4 hours ago, Chaos Is Me said: Verovatno je Milton kad je video Washingtona pomislio da i nad divljim ima divlji pa mu se malo zagubilo samopouzdanje. Slažem se sa ovim što Twister kaže, kad god sam gledao Miltona bio je jedan od onih što se ne libi da ispuca mnogo lopti kad uđe na teren. Milton I da hoce nebi mogao to što Dvejn može, dečko separaciju sebi ne može napraviti, fizički je omlohavio, a 1 na 1 ne moze napraviti prednost, a od suta bezi i kad je potpuno sam. Grejm je sličan primer oko godina i nba staza, ali mi deluje da on ima mogućnost da se izdigne i da nije toliko propao da ne može ni prostor sebi napraviti( a malo mu je istog potrebno ako je vruc).
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koji ce to nba igrac doci u Evropu sa 25 godina?! Pa cesce vidimo situacije da su voljni da igraju i razvojnu i da cekaju sansu nego da krenu preko bare. Evo primer Hayes-a. Decko prosle godine nije uopste igrao u nba i igrao razvojnu, pa je ove opet krenuo sa razvojnom i sumnjam da ce ga Klivlend povlaciti. I nije hteo da se vrati u Evropu. Ako se trazi zamena za Miltona on bi bio idealna zamena, ali treba bas dosta suske da bi se ubedio. On sad ima 1,3m godisnje.
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jel ima nesto u opremi KKP, pa kad je obuku, postanu tromi, slabi, spori (Braun), ciglare, lome svoje kosti na najgluplje nacine...generalno postaju parodija i amaterska verzija sebe?
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Pejn dodaje da je cilj ostao isti - plasman u finale Evrolige. - Na početku sezone to je cilj. Nikada ne bi trebalo menjati cilj. To važi za svaki tim, za svakoga, ne samo za nas. Pokušavamo da budemo bolji svakog dana, da dobijemo svaku utakmicu koju možemo i da pustimo da se rezultati sami slože - rekao je Pejn. Drogo, uzmi me... Edited 1 hour ago by Luchifer89 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Alek The Great said: Koji ce to nba igrac doci u Evropu sa 25 godina?! Pa cesce vidimo situacije da su voljni da igraju i razvojnu i da cekaju sansu nego da krenu preko bare. Evo primer Hayes-a. Decko prosle godine nije uopste igrao u nba i igrao razvojnu, pa je ove opet krenuo sa razvojnom i sumnjam da ce ga Klivlend povlaciti. I nije hteo da se vrati u Evropu. Ako se trazi zamena za Miltona on bi bio idealna zamena, ali treba bas dosta suske da bi se ubedio. On sad ima 1,3m godisnje. Dzerad Batler.
Recommended Posts