NikadProtivŽelimira Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Rešio sam da nagradim sebe jednim novogodišnjim poklonom, uplaćena dvica večeras. Razlozi? Primili smo 109, pa 112 poena u dve utakmice zaredom, Valensija trpa li trpa, previše smisleno da bi imalo smisla. Penjaroja poznaje, Kem Pejn trpa li trpa, Dušan i Montero idu na 15+. 1 3
Ne sam Safete Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 32 minutes ago, uvrnuto said: (Nisam ja pisao 😄 ) Zašto ne?
uvrnuto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 25 minutes ago, Ne sam Safete said: Zašto ne? Ne volim pesak
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 55 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Rešio sam da nagradim sebe jednim novogodišnjim poklonom, uplaćena dvica večeras. Razlozi? Primili smo 109, pa 112 poena u dve utakmice zaredom, Valensija trpa li trpa, previše smisleno da bi imalo smisla. Penjaroja poznaje, Kem Pejn trpa li trpa, Dušan i Montero idu na 15+. Rip pare
wrach Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, uvrnuto said: (Nisam ja pisao 😄 ) toliko smo otisli u k***c da se vise ne plasimo jel @uvrnuto otisao na tekmu ili ne. 7
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Trade proposal: Whoeverthefuck gets: Jabari Parker Partizan gets: ranzo i Pantić gif until June 2027.
uvrnuto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 16 minutes ago, wrach said: toliko smo otisli u k***c da se vise ne plasimo jel @uvrnuto otisao na tekmu ili ne. Plašimo se sad da ćemo pobediti 😄 2
mfmilan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Večeras šal Valensije oko vrata, nakrivljena kapa i polako.
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Teško je kada čovjek voli košarku kao igru, kada navija za Partizan, nakon svega što se zbilo u zadnje vrijeme. Teško je živjeti sa svojom boli svejedno dali je mačka crna ili bela reče Johny onomad. Večeras igramo protiv dobre ekipe, dobro vođene, u odličnoj formi, pred punim tribinama fine ali košarkaški pismene publike, u predivnom gradu. Protiv ekipe koja je gladna košarke. To je ono što smo svi očekivali od naše ekipe, samo da budu gladni te igre. Nadam se, da će novi trener, kada je već u poziciji da to radi, pronaći momke koji su gladni košarke. Čini se da pokušava. Kada bi napola uspio u tome to bi već bio uspeh. Ne vezano za rezultat. Iako je suludo ja se nadam.... 1
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Može da se igra sa Valensijom. Teže na strani ali može. Mi smo bili na loptu od pobede. Deluje mi da je protiv Splita malo ekipa legla na mesto,kakvo takvo mesto. Nije Split merodavan ali ekipa je u toj utakmici pokazala želju a i borbu. Mislim da će Penjaroja da koristi sve igrače sada a tu mislim i Murinena, Lakića, Osetkovskog a na uštrb Tajrika i Parkera i da će dati još jednu šansu Sterlingu. Znači neka nova snaga i energija u ekipi. Ova sad atmosfera u ekipi, deluje bar na oko zdravija nego do sada. 1
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Čočo said: Može da se igra sa Valensijom. Teže na strani ali može. Mi smo bili na loptu od pobede. Deluje mi da je protiv Splita malo ekipa legla na mesto,kakvo takvo mesto. Nije Split merodavan ali ekipa je u toj utakmici pokazala želju a i borbu. Mislim da će Penjaroja da koristi sve igrače sada a tu mislim i Murinena, Lakića, Osetkovskog a na uštrb Tajrika i Parkera i da će dati još jednu šansu Sterlingu. Znači neka nova snaga i energija u ekipi. Ova sad atmosfera u ekipi, deluje bar na oko zdravija nego do sada. Primećemo 109p 1
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 41 minutes ago, Čočo said: Može da se igra sa Valensijom. Teže na strani ali može. Mi smo bili na loptu od pobede. Deluje mi da je protiv Splita malo ekipa legla na mesto,kakvo takvo mesto. Nije Split merodavan ali ekipa je u toj utakmici pokazala želju a i borbu. Mislim da će Penjaroja da koristi sve igrače sada a tu mislim i Murinena, Lakića, Osetkovskog a na uštrb Tajrika i Parkera i da će dati još jednu šansu Sterlingu. Znači neka nova snaga i energija u ekipi. Ova sad atmosfera u ekipi, deluje bar na oko zdravija nego do sada. Predvidjam da ces doci kasnije veceras/sutra, isto kao @Kooineeperk nakon njegove optimisticne prognoze. Tacno je, moze da se igra sa Valensjiom - ali nije tacno da skup likova koji nazalost nose dres Partizana moze da prismrdi Valensiji. 1
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Čočo said: Može da se igra sa Valensijom. Teže na strani ali može. Mi smo bili na loptu od pobede. Deluje mi da je protiv Splita malo ekipa legla na mesto,kakvo takvo mesto. Nije Split merodavan ali ekipa je u toj utakmici pokazala želju a i borbu. Mislim da će Penjaroja da koristi sve igrače sada a tu mislim i Murinena, Lakića, Osetkovskog a na uštrb Tajrika i Parkera i da će dati još jednu šansu Sterlingu. Znači neka nova snaga i energija u ekipi. Ova sad atmosfera u ekipi, deluje bar na oko zdravija nego do sada. Pun pogodak a ni pocelo nije
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zaista nisam pametan da li je ovo sto smo gledali u prvom nasa dobra igra ili njihova losa jer su realno bas bili losi u odnosu na to kako su igrali... 1
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago @Kooineeperk ja kazem 10-15 razlike na kraju. Ipak ima tih kosarkaskih bogova, i treba da gubimo kad nam igraju razni likovi koji ne postuju dres ni navijace a klub je ocigledno u fazonu "business as usual". Dok ne oteraju Washa, Sterlinga, Dzabarija, Tajrika i Vanju- zelim im sve da izgube. 1 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, ScepanScekicSto said: Zaista nisam pametan da li je ovo sto smo gledali u prvom nasa dobra igra ili njihova losa jer su realno bas bili losi u odnosu na to kako su igrali... Malo ste se trgli ali opet igrate na ind kval. Kada vam prolaze sutevi koje kreirati u igri 1 na 1 bice egal.Kad stane to je to nema plana B. Valensija je odigrala kako svaki ozb klub treba da igra u poslednjih 5 minuta(a do tada mucenje). Mada je Vasigton ih dobro uveo u ritam krajem 3Q.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vanja Marinković iskočio na suvereno prvo mesto najpoželjnijih za oterati. Divljak koji je beskoristan čim nema loptu 24/7 mu diše za vratom na toj listi. 2 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Malo ste se trgli ali opet igrate na ind kval. Kada vam prolaze sutevi koje kreirati u igri 1 na 1 bice egal.Kad stane to je to nema plana B. Valensija je odigrala kako svaki ozb klub treba da igra u poslednjih 5 minuta(a do tada mucenje). Mada je Vasigton ih dobro uveo u ritam krajem 3Q. nikakva provokaxija zaista, al smo slicni vama iz prosle godine, kad krene sut za 3 izgledamo top, ali kad ne ide, mucenje je za oci da se gleda... idemo iz poraza u poraz... al bitno je da se statistika budzi 1 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, wrach said: @Kooineeperk ja kazem 10-15 razlike na kraju. Jbg, nije se moglo protiv mentalnih padova koje ova ekipa pokazuje jos i za vreme Zeljka, a ni jedan trener posle to izgleda ne moze da regulise; a ni protiv ona tri govnaratm. Ja sam prestao da budem optimista za vas od prethodne EL utakmice... a stvarno sam bio pre toga. Sta sad, jel treba da me bude sramota mozda? 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: nikakva provokaxija zaista, al smo slicni vama iz prosle godine, kad krene sut za 3 izgledamo top, ali kad ne ide, mucenje je za oci da se gleda... idemo iz poraza u poraz... al bitno je da se statistika budzi Vama je problem kada vam ne prodje igra 1 na 1 i improvizacija. Evo sad ste bili egal i u poslednjih 2-3 minuta ste jedva poradjali koseve i ovi otisli lagano na 10+. 1
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako nista drugo, nije bila blamaza kao u prethodnim mecevima. Na stranu losi karakteri, imamo previse neinteligentnih igraca u timu. Da su svi bar blizu Kalatesovog IQ-a, sve bi bolje izgledalo. Vanja nedostojan ovog dresa, a ne kapitenske trake. Washingtona isutirati sto pre. 1 1
jedibojan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Don Dusko said: Vama je problem kada vam ne prodje igra 1 na 1 i improvizacija. 1 na 1 i improvizacija se u glavnom igraju kad neke druge stvari ne prodju. Osim ako nemas 3-4 Puntera i ostalo defanzivne zveri u ekipi 1
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Kada vam prolaze sutevi koje kreirati u igri 1 na 1 bice egal.Kad stane to je to nema plana B. Ustvari baš nije bilo ovako, igrali smo dosta tečno i smisleno osim kad je Dujan bio na terenu. Evroligin komentator je jedno deset puta ponovio da konačno igramo kao tim. Dosta asistencija, lijepih spajanja sa košem, dosta otvorenih šuteva smo napravili. Jebali su nas Dujan sa svojim soliranjem, nepostojeći Džabula u odbrani i Vanja koji više ništa ne može ni tamo ni ovamo. I skok koji ne postoji kada su na terenu Jabula, Dilan pa i Tyrique. Ide ovaj prozor, nadam se da ćemo se riješiti ovih trulih jabuka pa da makar zaličimo na tim, ništa više ne tražim, samo da se riješim ove mučnine u stomaku svaki put kad ih vidim na terenu i kako se ponašaju. 3
Recommended Posts