Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Payne je neka belosvetska verzija Alekse Avramovića, čak me i fizički podsećaju jedan na drugog onako grbavi i levoruki. Dakle, vrlo sposoban napadač, nije neki sistemski igrač nego isto mikrotalasna, može da se upali. U odbrani je dosta agresivan iako je dosta sitan i mršav, još jedan komarac. Takođe, u pitanju je dosta priglup igrač koji ne razlikuje previše dobar od lošeg šuta i počesto zna da preceni sopstvene mogućnosti, međutim kad se zapali nekom će ubaciti i 30+. Nisam baš fasciniran nekim plejmejkerskim sposobnostima, više je strelac nego dodavač. 

:roflmao:

• Ha-ha 2
Posted
13 minutes ago, Don Dusko said:

E sad kad se nadju u petorci Pejn i Brick... Bice ono svi u reket a ovi da sutiraju.

Kameron ima u NBA karijeri procenat trojki od 36,8% (1486/547). Nije baš za "ostaviti ga samog".

• Like 2
Posted
2 hours ago, Kooineeperk said:

Sad gledam nesto vas raspored i one predikcije koliko ce pobeda biti potrebno za doigravanje. 

'ebeš nas pa ne vadiš...

• Like 7
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5
Posted

Samo bolestsn i bezobrazan covek moze dovesti plejmejkera na 5 meseci, gde si gotovo sigurno ispao iz EL, platiti ga 1.1 mil dolara... 

ajde bilo koju drugu poziciju ali pleja, koji nikad nije igrao u evropi... pq trebace mu toliko da se privikne na ekipu

to je 2.2 mil za celu sezony... jbt... ne trebaju nam neprijatelji... 

Posted (edited)
27 minutes ago, Goofy said:

'ebeš nas pa ne vadiš...

E jbg ako tako mislis... po prirodi sam optimista i stvarno nema nikakvih skrivenih namera u postu, vec iskreno razmisljanje, ali ti (a i ostali) tumaci kako hoces, sta ja tu mogu? 

U onoj Real sezoni imali ste 4W-9L i preokrenuli sezonu sa 16W-5L do kraja. 

Prosle sezone 2W-8L i dosli cak do 8. pozicije na tabeli par kola pre kraja kad ste zaredjali poraze koji su vas izbacili iz igre.

OK, sada smo "dublje" u sezoni nego u ta dva slucaja i 6W-11L je i dalje razlika od 5 poraza ali sa mnogo manje utakmica na raspolaganju (iako je prosirena liga) ali je i target pobeda malo veci. 

Realno - sanse su vam male, ali misljenja sam da sanse postoje i da se moze nesto uraditi, samo sto zavisi od mnogo faktora i da mnogo kockica legne na mesto. 

Edited by Kooineeperk
slovo
Posted
38 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Pre bih rekao pobacaja

On je 'tvoj' ili je meni ostao urezan u pamćenju kao Feničanin 🙂

Da je situacija normalna da li bi bio zadovoljan potpisom?

Posted
17 minutes ago, Ne sam Safete said:

On je 'tvoj' ili je meni ostao urezan u pamćenju kao Feničanin 🙂

Da je situacija normalna da li bi bio zadovoljan potpisom?

Da se desio ranije, pod drugim okolnostima, verovatno bih bio hepi. Ovako niti je Haboob isti igrac od pre koju sezonu niti mi licimo i na obris ozbiljne ekipe i zdrave sredine. Ako su cifre o kojima se prica tacne, ovo je jos jedan Ostojin kriminalni pothvat.

• Like 2
Posted (edited)
1 hour ago, Kooineeperk said:

E jbg ako tako mislis... po prirodi sam optimista i stvarno nema nikakvih skrivenih namera u postu, vec iskreno razmisljanje, ali ti (a i ostali) tumaci kako hoces, sta ja tu mogu? 

U onoj Real sezoni imali ste 4W-9L i preokrenuli sezonu sa 16W-5L do kraja. 

Prosle sezone 2W-8L i dosli cak do 8. pozicije na tabeli par kola pre kraja kad ste zaredjali poraze koji su vas izbacili iz igre.

OK, sada smo "dublje" u sezoni nego u ta dva slucaja i 6W-11L je i dalje razlika od 5 poraza ali sa mnogo manje utakmica na raspolaganju (iako je prosirena liga) ali je i target pobeda malo veci. 

Realno - sanse su vam male, ali misljenja sam da sanse postoje i da se moze nesto uraditi, samo sto zavisi od mnogo faktora i da mnogo kockica legne na mesto. 

A i ti si đavo :classic_biggrin:, misliš da većina ovde u ovakvoj situaciji razmišlja koliko pobeda će im biti potrebno za ulazak u plej-of ili plej-in? 

Edited by Volter
Posted
41 minutes ago, Volter said:

A i ti si đavo :classic_biggrin:, misliš da većina ovde u ovakvoj situaciji razmišlja koliko pobeda će im biti potrebno za ulazak u plej-of ili plej-in? 

Ne, sigurno ne vecina. 

Ali sta je poenta tvog pitanja - jel treba da razgovaramo samo o onom o cemu vecina razmislja? 

I kako uopste znamo o cemu vecina razmislja ako ne pokrenemo pricu? Telepatski?

5 minutes ago, NMX said:

Mi jesmo malo sprdali, red je ali ovo što brat Koin radi je još gore jer on veruje u to :lol_2: 

Ergo, ne sprdam se kao neki, ma sta ko mislio. 

Posted
7 minutes ago, NMX said:

Mi jesmo malo sprdali, red je ali ovo što brat Koin radi je još gore jer on veruje u to :lol_2: 

Je l' on tako i u svojoj kući? :classic_biggrin:

• Ha-ha 5
Posted
2 minutes ago, Kooineeperk said:

Ne, sigurno ne vecina. 

Ali sta je poenta tvog pitanja - jel treba da razgovaramo samo o onom o cemu vecina razmislja? 

I kako uopste znamo o cemu vecina razmislja ako ne pokrenemo pricu? Telepatski?

Ergo, ne sprdam se kao neki, ma sta ko mislio. 

Da je odradjena normalna promjena trenera uz par promjena u igrackom kadru ovo ne bi bilo nemoguce, ali ovako sa ovom atmosferom oko kluba nema sanse.. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Taki said:

Da je odradjena normalna promjena trenera uz par promjena u igrackom kadru ovo ne bi bilo nemoguce, ali ovako sa ovom atmosferom oko kluba nema sanse.. 

Citajuci sta je spanac rekao i sta mu je Zeljko govorio - to i jeste bio plan, barem Zeljkov.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...