Elevator Operater Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 13 minutes ago, Tex_Willer said: Nzm zbog čega, ali dečko mi bas ima pozitivan vajb. Ne svidja mu se Murinenov izgled, frizura i deluje mu nepoverljivo zbog toga, smatra da je klinac ubaceni spijun. To je prica. 8
wrach Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Skupina kesa, koji su ujedno (nazalost) i igraci Partizana, imaju srece sto je sledeca EL tekma derbi. Jer vrlo verovatno nece dobiti porciju zasluzenih zvizduka koju bi dobili da igramo protiv neke druge ekipe. Ipak, nadam se da ce igraci Zvezde da ih pojedu na terenu, pa ce krenuti ponovo zvizduci. Ne mogu da verujem da kazem ovo kao navijac Partizana, ali sto vise gube, to su vece sanse da se pre rasteraju. To da oni pobede derbi u petak i budu na kraju sezone 14ti mi ne znaci nista. 1
le piaf Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 7 minutes ago, Elevator Operater said: Ne svidja mu se Murinenov izgled, frizura i deluje mu nepoverljivo zbog toga, smatra da je klinac ubaceni spijun. To je prica. Čekaj ovo je ozbiljna priča, nije sprdnja? 😹 1
Elevator Operater Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, le piaf said: Čekaj ovo je ozbiljna priča, nije sprdnja? 😹 Tako sam ja razumeo kada je ovde neko prenosio sta se desava iza kulisa pre 2 nedelje (mozda fedor, a mozda i neko drugi). Licno, zvuci mi previse debilno da bi bilo istinito....u celosti. U deo toga (fizicka diskriminacija) mogu da poverujem 1
le piaf Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Tako sam ja razumeo kada je ovde neko prenosio sta se desava iza kulisa pre 2 nedelje (mozda fedor, a mozda i neko drugi). Licno, zvuci mi previse debilno da bi bilo istinito....u celosti. U deo toga (fizicka diskriminacija) mogu da poverujem A Bože mili 😹 Mislim, jasno je da tip nije baš najoštrija olovka u pernici, ali ovo.. 🤣🤣🤣
Dzep Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Jeste brate ali nisu se ni cimali nešto posebno, s lakoćom održavali prednost koliko treba. U napadu je bilo dosta tečnije nego inače, stvarali smo otvorene šuteve bukvalno u svakom napadu. Mogli su to da rade pošto Kluž nema nikakve odbrambene igrače, uopšte nismo imali ne znam kakvih problema sa prenosom lopte, protokom, nisu ništa igrali otud i naših 92p. Ain't gonna fool me, prvi jači protivnik (pogotovo u gostima) i minus 20 nam ne gine
Shonewizard Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Mene zapravo sad više ne bi iznenadilo ni 9-9 u EL ako ova skupina dobije derbi. Arena će omekšati, raspored do kraja godine je povoljan, i eto opet prilike da se sve uruši po drugi put 🙂
ChrisJudd Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Možda sam otišao u teoriju zavere, ali me ne bi čudilo da od gore pokušaju da izbuše Zvezdu ne bi li izgubili u petak, da se pokuša ugasiti ovaj požar, da se spasi redov Ostoja koji je dobro obavio posao. Deluje mi da će biti teško jer mi se čini da će teško naći tamo nekoga sada da popusti. Ali ako se desi da ovaj tužan skup u crno belom pobedi derbi, znači da je plan uspeo. Drugog objašnjenja za takav ishod ne bi bilo.
odupri se ludilu Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ima i drugi način da derbi uzmemo....Kalates za tri da šutira 5/6. 2 3
Coz29 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Da li je realno da neko napise da ce neko nekog da pusti pogotovo u derbiju Pala nadstrešnica pobila grdne ljude proslo vise od godinu dana vise od pola Srbije se diglo na noge i niko mu nista ne moze i sada ce Vučić da naredi Zvezdi da izgube da bi bio mir. Vidjao sam te komentare i kod brace na temi, nemojte da se uvrediti ali za mene ko god to izjavi je ozbiljan debil. Edited 20 hours ago by Coz29 12 2 1
rodriguez Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago možda je (tj verovatno je) moje pitanje glupo ali moram, jel wash crnac ili belac ili nešto između. meni po faci deluje belac ali od one sorte koji bi da budu crni pa stoga - dredovi.
Kooineeperk Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 55 minutes ago, odupri se ludilu said: Ima i drugi način da derbi uzmemo....Kalates za tri da šutira 5/6. Ne tako davno... Turska liga, Oct 15, 2023. Fenerbahce - Bahcesehir 113 - 98 Nick sutirao samo za 3p, i to bas 5 od 6. Uz to, podelio i 10 asistencija sa samo 1 izgubljenom. Na koledzu je jednom sutirao 6/10 za 3p... to mu je rekord.
NikadProtivŽelimira Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 12 minutes ago, rodriguez said: možda je (tj verovatno je) moje pitanje glupo ali moram, jel wash crnac ili belac ili nešto između. meni po faci deluje belac ali od one sorte koji bi da budu crni pa stoga - dredovi. tzv. lightskin reka' bih 1
Nate Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 13 minutes ago, rodriguez said: možda je (tj verovatno je) moje pitanje glupo ali moram, jel wash crnac ili belac ili nešto između. meni po faci deluje belac ali od one sorte koji bi da budu crni pa stoga - dredovi. Pa pazi cale mu je crn, derek fisher mu je rodjeni stric, ali su mu deca bela. Verovatno mu je keva belkinja. 1
Pikac Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Jel ovaj Ocokoljic od pocetka sezone u strucnom stabu K.K.P?slusam ga veceras kaze imamo odlican tim,odlicne momke(taj fazon)...indijanac ima ogromnu zelju da ostane glavni trener kako mi se cini...
fedor Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, Elevator Operater said: Tako sam ja razumeo kada je ovde neko prenosio sta se desava iza kulisa pre 2 nedelje (mozda fedor, a mozda i neko drugi). Licno, zvuci mi previse debilno da bi bilo istinito....u celosti. U deo toga (fizicka diskriminacija) mogu da poverujem Nisam ja sigurno, ne znam za ovo. Mislim da je neko lupio u ovom celom ludilu pa se rasirilo. Sukobi, svadje, pomirenja, klanovi, sve se to desava redovno, desavalo se i prosle godine i pre tri godine i kod Duleta i 92ge. Nekad sve to malo bolje klikne, nekad ne, ali ne postoji generacija koja nije imala primesu toga niti ce postojati. Sto se tice tamnoputih momaka iz USA, to je bas teska prica. Njihov mentalitet je skroz drugaciji, zivot im je uglavom bio teska borba, stalno su u "fight or flight" modu, evropu dozivljavaju kao neuspeh, sve gledaju sa visine, postovanje bas retko iskazuju i jako je tesko shvatiti njihovo ponasanje. Ne samo ovih momaka sada, vec i mnogih drugih koje smo bezgranicno voleli, a privatno su bili bas komplikovane osobe tipa Zek Ledej, Panter. Samo sto su neki bolji kliknuli sa trenerom i klubom, a neki nisu, ali iz razlicitih situacija su dolazili, sa drugacijim motivima, sa drugacijim ciljevima i zeljama. Svega tu ima. 8 minutes ago, Pikac said: Jel ovaj Ocokoljic od pocetka sezone u strucnom stabu K.K.P?slusam ga veceras kaze imamo odlican tim,odlicne momke(taj fazon)...indijanac ima ogromnu zelju da ostane glavni trener kako mi se cini... Dosao je ove godine, radio je dugo kao pomocnik po evropi, Zvezdan Mitrovic ga je doveo u Monaku cini mi se i tu je radio bas dugo, ostao je i sa Sasom Obradovicem dok on nije otpusten. Inace istina je da je u mladosti bi bas tezak grobar, huliganska prica, gledao sam slike ono gostovanja, busevi, baklje, paljenje zastava drugih navijackih grupa i tako. Dosta dobar odnos ima sa ovim igracima, sigurno ima i ambiciju da konacno postane glavni trener, pa ovde vidi neku sansu. Ne moze se kriviti covek sto se bori za sebe i svoju karijeru. Sa Obradovicem saradjuje samo ovih par meseci, nema tu sad nekog velikog prijateljsta. Ljudi su ga preporucili Zeljku kada je otisao Bogdan, kazu svi da je odlican trener. Da li je to dovoljno da bude na ovom nivou, ko zna, svakako bolje resenje od Penjaroje recimo. 7
DameTime Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 49 minutes ago, rodriguez said: možda je (tj verovatno je) moje pitanje glupo ali moram, jel wash crnac ili belac ili nešto između. meni po faci deluje belac ali od one sorte koji bi da budu crni pa stoga - dredovi. Zašto je ovo uopšte bitno? 2 1
Davai Davai Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 46 minutes ago, fedor said: Dosao je ove godine, radio je dugo kao pomocnik po evropi, Zvezdan Mitrovic ga je doveo u Monako i tu je radio dugo, ostao je i sa Sasom Obradovicem dok on nije otpusten. Inace istina je da je u mladosti bio bas tezak grobar, huliganska prica, gledao sam slike ono gostovanja, busevi, baklje, paljenje zastava drugih navijackih grupa i tako. Dosta dobar odnos ima sa ovim igracima, sigurno ima i ambiciju da konacno postane glavni trener, pa ovde vidi neku sansu. Ne moze se kriviti covek sto se bori za sebe i svoju karijeru. Sa Obradovicem saradjuje samo ovih par meseci, nema tu sad nekog velikog prijateljsta. Ljudi su ga preporucili Zeljku kada je otisao Bogdan, kazu svi da je odlican trener… "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist" 2 1
propolis Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Jel postoji Kk Partizan? Pitam za druga. Imate najveći budžet u istoriji kluba zadnjih 6 godina uzastopce. Igrate Euroligu zadnjih 4 godine uzastopce. You take it for granted? Ono kao WTF? Navijate protiv svog kluba zbog jednog čoveka koji je danas tu sutra nije,a klub traje 80 godina!!! Edited 17 hours ago by propolis 1 1
Torresinho Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Uf Bizli bi bio top prica, ako je istina. Sa njim, uz dizanje forme Miltona i oporavak Karlika, sa dolaskom kvalitetnog trenera, mozemo bas zajebani da budemo. 1
Tex_Willer Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 hours ago, propolis said: Jel postoji Kk Partizan? Pitam za druga. Imate najveći budžet u istoriji kluba zadnjih 6 godina uzastopce. Igrate Euroligu zadnjih 4 godine uzastopce. You take it for granted? Ono kao WTF? Navijate protiv svog kluba zbog jednog čoveka koji je danas tu sutra nije,a klub traje 80 godina!!! Samo pogledaj anketu u kojoj su postavljena 2 pitanja: 1.) Da li želite da Partizan osvoji el bez Zeljka 2.) Ili bi pre da se Zeljko vrati Odgovor se zna, a jedan je rekao ovo prvo, ali sa domaćim igracima... Vucic gleda i vrlo glasno se smeje, to je mentalitet mase koji ga i održava sve ove godine( ne glasaju oni za njega, ali uopšteno kažem za nas narod kako je povodljiv). 3 minutes ago, Torresinho said: Uf Bizli bi bio top prica, ako je istina. Sa njim, uz dizanje forme Miltona i oporavak Karlika, sa dolaskom kvalitetnog trenera, mozemo bas zajebani da budemo. Biće borba sa Dubijem i komšijama u maju... 2
Alek The Great Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Torresinho said: Uf Bizli bi bio top prica, ako je istina. Sa njim, uz dizanje forme Miltona i oporavak Karlika, sa dolaskom kvalitetnog trenera, mozemo bas zajebani da budemo. Da bi digao formu morao je pre toga da pokaze da uopste moze nesto u EL. Zeljko ga je gurao na kecu, ali decko nema neki impresivan ball handling, a za dvojku recimo nema sut. Iako je bila prica da je usavrsio sut ovo leto.
Ne sam Safete Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 hours ago, propolis said: Jel postoji Kk Partizan? Pitam za druga. Imate najveći budžet u istoriji kluba zadnjih 6 godina uzastopce. Igrate Euroligu zadnjih 4 godine uzastopce. You take it for granted? Ono kao WTF? Navijate protiv svog kluba zbog jednog čoveka koji je danas tu sutra nije,a klub traje 80 godina!!! Ne postoji ako će pošumljeni smećar bušiti Željka i ponašati se kao da je klub njegova prćija. Ne znam šta vam je teško shvatiti da bi radije u beton ligu nego ovo što se sada dešava. Draži mi je bio 'Dziletov Partizan' 100X od ovog frankestajna sada. 15
Recommended Posts