DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 29 minutes ago, Arsenije Pesic said: Dovoljno je da samo par minuta navijamo za Bajern i oni puknu od najvećih luzera u ligi. Ja vam lepo pričam da trebamo da navijamo za Zvezdu, niko me ne sluša. Znači da preletim? @NMX i @Teleći sač rekli da mogu. 1 1 2
FireKeeper Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Opa komsije, i vas radi shock terapija. Pretekoste. Ako ako. Cestitam. Gledao sam 1/4 bas je bila uvrnuta atmosfera. Bonga vam je suvo zlato (fino ga je tribina i nagradila), crna partizastina rekli bi vi. Samo, ne dajte se umiriti nakon jedne pobede, kako je Limar i projektovao. Sto se i vidi po nekim postovima vec sad… Doduse sledecu u EL gubite, da vam odrzimo tonus borbene gotovosti. Edited 9 hours ago by FireKeeper 1
wrach Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Tesko je radovati se ovoj pobedi, ja nisam. Ne znam da li sam 5x pogledao na semafor u toku utakmice. A priznacu, uhvatio sam sebe da se podsvesno nadam da ce na kraju prosuti prednost, jer ovaj skup igraca ne zasluzuje da pobedjuje. Imali su srece, jer su igrali protiv raspalog Bajerna + cinilo se kao da su pare za carter otisle na narandzastu trojku koja je bukvalno pokrala Bajern veceras. Razocaravajuce je i koliko se pumpalo i pederovalo, iskreno sam ocekivao dosta vise. 1
Igor_ Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Wash bukvalno likuje sa nekim glupim osmehom ceo mec, Parker izjavljuje da nije mogao da prica sa Zeljkom... Kakav cirkus. Btw: Vidim Bongi aplauzi, lepo ga oprao menager sa jednim narucenim tekstom, ne znam dal se jos nekom aplaudiralo nisam cuo, ali po informacijama koje ja imam, ovde je jedino od stranaca Milton zasluzio postovanje sa tribine. Edited 9 hours ago by Igor_ 3
Dragan Mićić Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Moze, ali tek kad @Volter izadje potpuno iz ormara 😛 11 minutes ago, DameTime said: Znači da preletim? @NMX i @Teleći sač rekli da mogu. Moze ali tek kad @Volter izadje potpuno iz ormara 😛
rodriguez Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 13 minutes ago, ScepanScekicSto said: Sramotno je sfa je Duejn radio danas, ne samo ovo na kraju... šta je uradio? nije ispoštovao što mu neki zvižde ili nešto drugo?
ChrisJudd Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ne stigoh večeras u Arenu, slava kod druga, a ipak mi se išlo. Recite mi, ko je bio, kakav je bio jug? U vas ostale ne sumnjam
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, rodriguez said: šta je uradio? nije ispoštovao što mu neki zvižde ili nešto drugo? odgovorio ti je @Igor_
Pikac Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Upravo iz Arene....utisci napusavanje nepomenika,limara,nepostojanje ćacija na utakmici(lose bi se proveli),Kalates plej ali kamena ruka i na polaganju(ok los sut,ali kameno polaganje za pleja je nedopustivo),Vasington opet divlja posle postignutih poena protiv Bajerna koji se raspada barabar kao mi....dodjem kuci vratim poslednji minut utakmice i izjave igraca i trenera...ni govno Vasington,ni olos Tajrik ni sisa Kurcokoljic da ne pomenu Žoca... 1
rodriguez Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago nisam primetio da je radio bilo šta drugačije nego na prethodnim utakmicama u beogradu, ovaj revolveraški hod nisam video prvi put večeras to što neki hoće da igrači slede ekstreme sa tribine je jedno, a sasvim drugo što to ne treba da zanima profesionalce. ne vidim zašto je bonga super lik a wash bitanga? 3
SteveFrancis#3 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Da, ova ekipa je bas olicenje profesionalizma. Nemojte nasedati na jednu beznacajnu pobedu. Ova grupa nesrecnika ne zasluzuje nikakav emotivni angazman od navijaca. 4 1
Pikac Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, Pikac said: Upravo iz Arene....utisci napusavanje nepomenika,limara,nepostojanje ćacija na utakmici(lose bi se proveli),Kalates plej ali kamena ruka i na polaganju(ok los sut,ali kameno polaganje za pleja je nedopustivo),Vasington opet divlja posle postignutih poena protiv Bajerna koji se raspada barabar kao mi....dodjem kuci vratim poslednji minut utakmice i izjave igraca i trenera...ni govno Vasington,ni olos Tajrik ni sisa Kurcokoljic da ne pomenu Žoca... Eh jos ovo...na svu ovu muku na Areni konsultant posle utakmice navijac komsija ċaci Jakovljevic(covek koji je otkrio Dzordana,Bogdanovica,Bobana Petrovica a verovatno i drekavca na Radan planini)... 1 1
nemanjaol Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ma ne kontaju oni to, a nemaju ni kako kad u timu nema domacih autoriteta. Za njih je to sve zanimljivo na nivou nekog spektakla + je drugo vreme. Tako je prakticno sve vreme od kako se Zeljko vratio. Jedino je Lesor u potpunosti kupio ono sto je za nas Partizan Mada, na kraju je i do toga sto oni kao ekipa ne igraju jedni za druge. Prvi put je veceras to bio slucaj iz poznatih razloga.
MarioKempes Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 23 minutes ago, Igor_ said: Parker izjavljuje da nije mogao da prica sa Zeljkom... Kakav cirkus. Ne znam da li si dobro razumeo, Parker je izjavio da se posle ostavke nije čuo sa Obradovićem, od tada nije uspeo da priča s njim. Nije bilo u kontekstu da generalno ne može/nije mogao da razgovara. 1
Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 32 minutes ago, Igor_ said: Vidim Bongi aplauzi, lepo ga oprao menager sa jednim narucenim tekstom Mislim da nije zbog teksta nego zato što je čovek čru partizanština već drugu sezonu. 3 1
TripleJ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Coz29 said: Jebo mater sta raditi sledece nedelje Niti navijati za ove naše, niti za ove da nas naguze Ma ja sam za to da nas naguze 😄 u potpisu, Buljadin Savic 😄 .
Igor_ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 34 minutes ago, MarioKempes said: Ne znam da li si dobro razumeo, Parker je izjavio da se posle ostavke nije čuo sa Obradovićem, od tada nije uspeo da priča s njim. Nije bilo u kontekstu da generalno ne može/nije mogao da razgovara. Bravo. Ja sam na meridianu odgledao snimak koji nema pitanja novinara, ne cuju se, sad mi izadje ceo snimak pa sam ukapirao da sam lose razumeo. 1
NikadProtivŽelimira Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Baš mučno i šizofreno prvo poluvreme, glavni utisak mi je da ni najgori neprijatelj nam ne bi ovo od poslednjih 7 dana izrežirao. Ustvari, sasvim moguće da nam je najgori neprijatelj skuvao, ali ni on nije mogao da računa na ove reziduale u vidu zviždanja iz petnih žila Vanji Marinkoviću, navijanja za tri igrača, od čega su dva protivnička... tužno. Ja bih sve igrače bez da trepnem trampio za Želimira, ali ovaj gnev koji se izbacuje ka njima mi jednostavno ne čuči. Pogotovo što većina dolazi iz lupetaranja sa X-a i overanalizovanja nekih detalja. Gledao sam ljude oko mene, niko od njih ne analizira kako se Wash kreće, to je čist gnev zbog svega što prati ova španska serija od drame. 11 1
le piaf Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Parker i Vošington se našli uvređeni, možeš misliti, odmahuje rukom i glavom i izgovara "after this". A šta smo mi dobili od tebe bedniče zapušteni propali, za ta 3 miliona!? Da ne možeš da se odraziš za jebeno zakucavanje? Prvi obruč? Jesi nakupio 50 poena ukupno u 14 utakmica? Izgledaš kao penzionisani brazilski fudbaler iz favele, 10 godina nakon poslednje utakmice. Pu, gade jedan ko te nasadi takvog, a i onog drugog umišljenog superstara Fuj tipovi 1
djole Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Uh braco moja napacena. Ne znam za vas, ali ja ne osecam toliki animozitet prema nasim igracima kao vecina ovde. Ne slazem se sa zvizducima igracima, prosto ni za koga se nista lose ne zna sa sigurnoscu - mislim na konretno situaciju sa Zeljkom, to da igraju ko sise je bilo prisutno i pre pa im nismo zvuzdali. Da nisu zasluzili podrsku, nisu, ali ne mogu da se slozim sa zvizducima - to svakako nije nesto sto Zeljko zeli, koliko god verovatno bio razocaran mnogima od njih. Licno, mislim da fokus treba da bude na limara i psihoa, a na teren manje vise ignore (osim par izuzetaka kao sto je Bonga), sve dok ne zasluze tu podrsku ponovo. 1
JPM Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Meni ovaj Parker zaista deluje kondiciono nespremno. Kad mu pogledas vrat, ramena, ruke, kao tetka neka izgleda. Ok ne mogu svi da izgledaju kao Tajrik ili Semi, ali brate mili neki tonus misica je logicna posledica treninga. Po misicnoj masi bukvlano crni Davidovac. 2
Dzep Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Mislio sam da će mi biti lakše da napišem nešto ako prespavam, ali uopšte nije tako, ista muka kao sinoć... Nek sam u svojih 25god live gledanja utakmica doživeo i ovo, zviždanje sopstvenim igračima na bacanjima, na kucanju... Ja to naravno nisam radio jer nemam stomak za tako nešto ali tribina 200 pored mene jeste. Sve je bilo nekako mučno, od ulaska na kojem su se delile Željkove slike, do same cripple fight utakmice, do ponašanja i publike i igrača na kraju. Baš smo pravi shit show, nema druge definicije. Međutim, sa druge strane, delimično mi je i drago što su porciju dobili svi koji su je i zaslužili. Baš su odjekivali pozdravi predsedniku i jednom i drugom. Što se same igre tiče, nema puno toga da se kaže. Bajern je kanta, Jabari je kondiciono spreman koliko i ja, Tajriku je stalo da se dokaže mada lik nema apsolutno ništa u glavi i to kanališe u negativnom pravcu, veliki respect za Bongu Bruna i ćelavog Grka, Sterling i Vanja moraju da pronađu talenat ponovo. Nadam se da je Poku dobro. Sve se crta da nas Cigani oleše. Moraće sad između sebe da se skupe, paradoksalno ali ovo je šansa da se oni između sebe povežu po principu sami protiv svih, i da pokušaju da makar ugroze CZV. Inače, po prikazanom do sada, laganih 10+ za CZV 1
SamoFlacko Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago (edited) Mislim da smo kroz sve sezone malo prećerali sa bezrezervnom podrškom, i da nam se vraća što smo pojedine igrače dizali u nebesa bez nekog osnova. Nekad je stvarno bilo neophodno da neko prokrvari u dresu da bi mu se skandiralo ime ili da bi kao neki minimum dobijao ovacije. Poenta - razmazili smo igrače, pa je očigledno neophodno da ih iz nebesa spuštamo na teži način. A opet sve je to naša krivica. Ne može svaka generacija da doživljava isto bez obzira na zalaganje i razultate. Gubi se smisao tog nekog odnosa koji se gradi. I sinoć dođemo u situaciju da nam se najveće dvije dileje u klubu koprcaju i istrčavaju sa terena jer im se ne svidja odnos navijača. Znači ne najbolji igrači koji možda imaju najviše prava, nego baš dvije dileje. Tako da na kraju krajeva moramo pogledati i sebe u ogledalo, jesmo li se mi sami ponijeli za ovim marketinškim pričama i možemo li se vratiti na to da je bitan samo teren i ono što se na njemu dešava. Edited 37 minutes ago by SamoFlacko 5
NMX Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago (edited) 15 minutes ago, JPM said: Meni ovaj Parker zaista deluje kondiciono nespremno. Kad mu pogledas vrat, ramena, ruke, kao tetka neka izgleda. Ok ne mogu svi da izgledaju kao Tajrik ili Semi, ali brate mili neki tonus misica je logicna posledica treninga. Po misicnoj masi bukvlano crni Davidovac. Jeste zapušten fizički ali nije on ni u Barsi izgledao kao neki supermen tipa Tajrik. Dva puta ista povreda (acl istog kolena) je njega košarkaški baš ubilo. Kažu poznavaoci (ja ovo ne verujem, čak sam i gledao da li je tako ali ne primećujem) - da se Džabari trudi da trči na prstima, da gazi prvo prstima, da bi što manje opterećivao koleno (ne znam koliko to uopšte može da pomogne, znam da je udarac petom o podlogu kod trčanja smrt za kolena). Sve to na gomilu, moguće da njegovo telo prosto više ne može, mada je ovo sada baš Davidovac style. Edited 34 minutes ago by NMX
Recommended Posts