DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 29 minutes ago, Arsenije Pesic said: Dovoljno je da samo par minuta navijamo za Bajern i oni puknu od najvećih luzera u ligi. Ja vam lepo pričam da trebamo da navijamo za Zvezdu, niko me ne sluša. Znači da preletim? @NMX i @Teleći sač rekli da mogu. 1 2
FireKeeper Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Opa komsije, i vas radi shock terapija. Pretekoste. Ako ako. Cestitam. Gledao sam 1/4 bas je bila uvrnuta atmosfera. Bonga vam je suvo zlato (fino ga je tribina i nagradila), crna partizastina rekli bi vi. Samo, ne dajte se umiriti nakon jedne pobede, kako je Limar i projektovao. Sto se i vidi po nekim postovima vec sad… Doduse sledecu u EL gubite, da vam odrzimo tonus borbene gotovosti. Edited 1 hour ago by FireKeeper
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tesko je radovati se ovoj pobedi, ja nisam. Ne znam da li sam 5x pogledao na semafor u toku utakmice. A priznacu, uhvatio sam sebe da se podsvesno nadam da ce na kraju prosuti prednost, jer ovaj skup igraca ne zasluzuje da pobedjuje. Imali su srece, jer su igrali protiv raspalog Bajerna + cinilo se kao da su pare za carter otisle na narandzastu trojku koja je bukvalno pokrala Bajern veceras. Razocaravajuce je i koliko se pumpalo i pederovalo, iskreno sam ocekivao dosta vise. 1
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Wash bukvalno likuje sa nekim glupim osmehom ceo mec, Parker izjavljuje da nije mogao da prica sa Zeljkom... Kakav cirkus. Btw: Vidim Bongi aplauzi, lepo ga oprao menager sa jednim narucenim tekstom, ne znam dal se jos nekom aplaudiralo nisam cuo, ali po informacijama koje ja imam, ovde je jedino od stranaca Milton zasluzio postovanje sa tribine. Edited 58 minutes ago by Igor_ 1
Dragan Mićić Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Moze, ali tek kad @Volter izadje potpuno iz ormara 😛 11 minutes ago, DameTime said: Znači da preletim? @NMX i @Teleći sač rekli da mogu. Moze ali tek kad @Volter izadje potpuno iz ormara 😛
rodriguez Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 13 minutes ago, ScepanScekicSto said: Sramotno je sfa je Duejn radio danas, ne samo ovo na kraju... šta je uradio? nije ispoštovao što mu neki zvižde ili nešto drugo?
ChrisJudd Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Ne stigoh večeras u Arenu, slava kod druga, a ipak mi se išlo. Recite mi, ko je bio, kakav je bio jug? U vas ostale ne sumnjam
ScepanScekicSto Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 1 minute ago, rodriguez said: šta je uradio? nije ispoštovao što mu neki zvižde ili nešto drugo? odgovorio ti je @Igor_
Pikac Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Upravo iz Arene....utisci napusavanje nepomenika,limara,nepostojanje ćacija na utakmici(lose bi se proveli),Kalates plej ali kamena ruka i na polaganju(ok los sut,ali kameno polaganje za pleja je nedopustivo),Vasington opet divlja posle postignutih poena protiv Bajerna koji se raspada barabar kao mi....dodjem kuci vratim poslednji minut utakmice i izjave igraca i trenera...ni govno Vasington,ni olos Tajrik ni sisa Kurcokoljic da ne pomenu Žoca...
rodriguez Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago nisam primetio da je radio bilo šta drugačije nego na prethodnim utakmicama u beogradu, ovaj revolveraški hod nisam video prvi put večeras to što neki hoće da igrači slede ekstreme sa tribine je jedno, a sasvim drugo što to ne treba da zanima profesionalce. ne vidim zašto je bonga super lik a wash bitanga?
SteveFrancis#3 Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Da, ova ekipa je bas olicenje profesionalizma. Nemojte nasedati na jednu beznacajnu pobedu. Ova grupa nesrecnika ne zasluzuje nikakav emotivni angazman od navijaca. 3
Pikac Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 3 minutes ago, Pikac said: Upravo iz Arene....utisci napusavanje nepomenika,limara,nepostojanje ćacija na utakmici(lose bi se proveli),Kalates plej ali kamena ruka i na polaganju(ok los sut,ali kameno polaganje za pleja je nedopustivo),Vasington opet divlja posle postignutih poena protiv Bajerna koji se raspada barabar kao mi....dodjem kuci vratim poslednji minut utakmice i izjave igraca i trenera...ni govno Vasington,ni olos Tajrik ni sisa Kurcokoljic da ne pomenu Žoca... Eh jos ovo...na svu ovu muku na Areni konsultant posle utakmice navijac komsija ċaci Jakovljevic(covek koji je otkrio Dzordana,Bogdanovica,Bobana Petrovica a verovatno i drekavca na Radan planini)...
nemanjaol Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Ma ne kontaju oni to, a nemaju ni kako kad u timu nema domacih autoriteta. Za njih je to sve zanimljivo na nivou nekog spektakla + je drugo vreme. Tako je prakticno sve vreme od kako se Zeljko vratio. Jedino je Lesor u potpunosti kupio ono sto je za nas Partizan Mada, na kraju je i do toga sto oni kao ekipa ne igraju jedni za druge. Prvi put je veceras to bio slucaj iz poznatih razloga.
MarioKempes Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 23 minutes ago, Igor_ said: Parker izjavljuje da nije mogao da prica sa Zeljkom... Kakav cirkus. Ne znam da li si dobro razumeo, Parker je izjavio da se posle ostavke nije čuo sa Obradovićem, od tada nije uspeo da priča s njim. Nije bilo u kontekstu da generalno ne može/nije mogao da razgovara.
Barkley#34 Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 32 minutes ago, Igor_ said: Vidim Bongi aplauzi, lepo ga oprao menager sa jednim narucenim tekstom Mislim da nije zbog teksta nego zato što je čovek čru partizanština već drugu sezonu. 2 1
TripleJ Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 1 hour ago, Coz29 said: Jebo mater sta raditi sledece nedelje Niti navijati za ove naše, niti za ove da nas naguze Ma ja sam za to da nas naguze 😄 u potpisu, Buljadin Savic 😄 .
Recommended Posts