Luchifer89 Posted November 13, 2025 Posted November 13, 2025 1 hour ago, odupri se ludilu said: Znači danas Tihonenko a sutra Kurtinaitis! I sudija Pedersen 1 1
odupri se ludilu Posted November 13, 2025 Posted November 13, 2025 Dobre su te zezancije, neke su prostačke i vulgarne ali ipak bezazlene iz perspektive današnje mladeži kao evoTigana sa desne strane. Bio onaj košarkaš Tkačenko mi ko djeca se zezali Skačenko opet skok u napadu. Već kasnije smo solo džokavac zvali Solozabal po poznatom španskom basket jugadoru. Kasnije je ipak teniser sa krajnje ilustrativnim prezimenom Dolgopolov pobijedio. 5 3
Stiletto Posted November 13, 2025 Posted November 13, 2025 Meho Puzić, Risto Dugonjić, Himzo Polovina, Mile Kitić, Dragan Nikitović. Kolege, pronađite se sami 4
Princeton Posted November 13, 2025 Posted November 13, 2025 16 minutes ago, Jakob Aman said: Sebastian Kurc Google-ovo sam bio Emuchella Kurtza, mislio sam da je neki lijevi bek.. zvucao poznato. 2 7
Barkley#34 Posted November 13, 2025 Posted November 13, 2025 1 hour ago, odupri se ludilu said: Boro Spužvić Kvaka 😅 Bora Spužić Kvaka. 1
Elevator Operater Posted November 13, 2025 Posted November 13, 2025 Uvaliće nama Bora Asvel kvaku u spužić sutra...samo vi šerujte taj boomeraj 🥲😁 1
NikadProtivŽelimira Posted November 13, 2025 Posted November 13, 2025 41 minutes ago, Princeton said: Google-ovo sam bio Emuchella Kurtza, mislio sam da je neki lijevi bek.. zvucao poznato. Sreća pa nisi guglao Fournier i kliknuo na Images... 9
Eddard Posted November 13, 2025 Posted November 13, 2025 40 minutes ago, kendrick duckworth said: Sreća pa nisi guglao Fournier i kliknuo na Images... Kralju 😂😂😂😂😂. Preporučio bih svima da ovo urade 😂😂😂. 2 5
Don Dusko Posted November 13, 2025 Posted November 13, 2025 36 minutes ago, Eddard said: Kralju 😂😂😂😂😂. Preporučio bih svima da ovo urade 😂😂😂. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1
Davai Davai Posted November 13, 2025 Posted November 13, 2025 6 hours ago, Ne sam Safete said: I prdež Tihonenko. Čekaj, a Zagašenko?
DameTime Posted November 13, 2025 Posted November 13, 2025 3 hours ago, kendrick duckworth said: Sreća pa nisi guglao Fournier i kliknuo na Images... Zašto sam ovo uradila u gradskom prevozu, iako sam pretpostavila šta me čeka 😂 1 1
odupri se ludilu Posted November 14, 2025 Posted November 14, 2025 40 minuta košarke na tebe je red. To je imperativ, sezona se zahuktava. Vjerujem da će biti tako! 3
Dzep Posted November 14, 2025 Posted November 14, 2025 Novi dan, nova muka! Predviđam hrkljuš ali predviđam i da iz tog hrkljuša nekako izlazimo kao pobednici. Realno, moraće da se uhapse onaj mali plej (beše Watson) i Seljas i pola posla završeno. Mada realno Traore&Niang su tu snaga na ofanzivnom školu i u tranziciji tako da će morati da se dobije hustleom. Bruno da vodi, ostali da prate! 1
Marvin Posted November 14, 2025 Posted November 14, 2025 Kako je brzo Bruno presao put od Realovog otpatka do vodje. Sto najvise govori o situaciji u KKP u momentu njegovog dolaska
Son_of_a_gun Posted November 14, 2025 Posted November 14, 2025 23 minutes ago, Marvin said: Kako je brzo Bruno presao put od Realovog otpatka do vodje. Sto najvise govori o situaciji u KKP u momentu njegovog dolaska One man's trash is another man's treasure. Spremite se za još jedno kidanje živaca, samo ću to reći. Što više manga, šljive, kruške i sličnih voćnih sorti iz domaće proizvodnje. 1
Tex_Willer Posted November 14, 2025 Posted November 14, 2025 29 minutes ago, Marvin said: Kako je brzo Bruno presao put od Realovog otpatka do vodje. Sto najvise govori o situaciji u KKP u momentu njegovog dolaska Bruno ima energiju za ovo, generalizacija je postala majka Janja što se kkp tice i tačno ja osnovu energije i mentaliteta se može videti ko uspeva a ko ne. 1
Recommended Posts