Elevator Operater Posted October 14, 2025 Posted October 14, 2025 1 uvertira pred sutrasnji mec, Cooper style (Pa vi prizivajte pravog Kupera, ovo je samo simulacija sta bi vas/nas cekalo) 🥲 1 1 11
TripleJ Posted October 14, 2025 Posted October 14, 2025 9 minutes ago, odupri se ludilu said: Meni je Dante ko Gagi Milosavljević ili Luča, ako ima šanse obavezno. Ali jeste samo čista nostalgija Sreca sportski sektor nije nostalgican pa nismo gledali ni Gagija ni Lucu a verovatno necemo ni Dantea.
le piaf Posted October 14, 2025 Posted October 14, 2025 Zašto? Ionako neće nikog da dovode u backcourtu, pa bi Dante bio samo plus na roster. Ako ostane zdrav, do jaja, cheat na jedinici za Evropu, to smo već videli. Ako ne, šta se menja u odnosu na trenutnu situaciju? Ja sam team bilo koje telo viška od niskih, a bar nešto da ume na nivou EL. Exum pogotovo. 1 hour ago, TripleJ said: Sreca sportski sektor nije nostalgican pa nismo gledali ni Gagija ni Lucu a verovatno necemo ni Dantea. Luču bi gledao itekako, da mu dete nema zdravstvenih problema pa je vezan za Minhen. Pritom ružno je, a i pogrešno reći da Luča i Exum od kvaliteta za KKP imaju samo #nostalgiju. 4
DameTime Posted October 14, 2025 Posted October 14, 2025 Uh, Dante na kecu, pa kad nabaci Miiki neki lob pas za kucanje u kontri... Wet dream.
Elevator Operater Posted October 14, 2025 Posted October 14, 2025 Mi smo izuzetno tanki spolja za ovaj broj utakmica i ocekivanost povreda/virusa/odsustva. Narocito kada se u obzir uzme da Savo uzasno oscilira, Vanja takodje (napad), a Lakic je tek granicno upotrebljiv u EL. Apsolutno 0 opravdanja zasto nije dovedena zamena za Frenka. O centru smo koliko danas, da sacekamo makar do sutra oko 23h 🥲😁 2
Don Dusko Posted October 14, 2025 Posted October 14, 2025 5 hours ago, Papanikolesku said: A šta je zacrtao? Obrva igra za Dallas, teška priča i za februar. Jos te povrede.Koliko smo srecni povredio bi se kad bi krenuo frizider da otvori. 3
Son_of_a_gun Posted October 14, 2025 Posted October 14, 2025 5 minutes ago, Don Dusko said: Jos te povrede.Koliko smo srecni povredio bi se kad bi krenuo frizider da otvori. Druže Duško, mlad si čovjek za krizu identiteta. 🙃 1 2
Don Dusko Posted October 14, 2025 Posted October 14, 2025 (edited) 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Druže Duško, mlad si čovjek za krizu identiteta. 🙃 Ma vise sam sjeban ovim nasim povredama. :D Fazon koliko smo mi srece(cigani i grobari) da dovedemo Obrvu(injury prone) da bi se povredio na neverovatan nacin. Edited October 14, 2025 by Don Dusko
TripleJ Posted October 14, 2025 Posted October 14, 2025 1 hour ago, Papanikolesku said: Zašto? Ionako neće nikog da dovode u backcourtu, pa bi Dante bio samo plus na roster. Ako ostane zdrav, do jaja, cheat na jedinici za Evropu, to smo već videli. Ako ne, šta se menja u odnosu na trenutnu situaciju? Ja sam team bilo koje telo viška od niskih, a bar nešto da ume na nivou EL. Exum pogotovo. Luču bi gledao itekako, da mu dete nema zdravstvenih problema pa je vezan za Minhen. Pritom ružno je, a i pogrešno reći da Luča i Exum od kvaliteta za KKP imaju samo #nostalgiju. I kukao bi ovde na forumu zasto je propustio pola sezone a na 4 kao backup nam recimo ostao samo Poku 😛 . Niti se njemu dolazilo niti su nasi tu previse grizli. S druge strane, Exum na ovaj tim, moze da bude mac sa dve ostrice. Imas u timu uspostavljenu hijerarhiju na kojoj se bazira i hemija ekipe. Tako da , daj tu peticu i ako mora na kecu neko, onda neko ko ce biti zadovoljan ulogom iza Carlick-a a moguce i Wash/Shake dua, i da se zabavimo ove godine 🙂 .
Elevator Operater Posted October 14, 2025 Posted October 14, 2025 (edited) Dante ima vazeci standardni ugovor sa Dalasom (iako min vet), koliko znam. Pa ne vidim svrhu price o njemu. Edited October 14, 2025 by Elevator Operater
Ne sam Safete Posted October 14, 2025 Posted October 14, 2025 1 hour ago, Barkley#34 said: Sad znamo odakle vutra 2 5
DameTime Posted October 14, 2025 Posted October 14, 2025 1 hour ago, Barkley#34 said: 1 hour ago, Marvin said: Come to Arena bro Tačno bih se zanesvestila. Kao klinka sam maštala da se udam za Mekonahija 🥰 1 3
Elevator Operater Posted October 15, 2025 Posted October 15, 2025 8 hours ago, DameTime said: Tačno bih se zanesvestila. Kao klinka sam maštala da se udam za Mekonahija 🥰 Fun fact (ne toliko za neposrednu okolinu) - M.M. kategoricki odbija da koristi dezodorans. Cisto da ubacis u racunicu pre udaje 😁 4
Ne sam Safete Posted October 15, 2025 Posted October 15, 2025 Sta ovo znaci, usrace dres po povratku sa 'spanske turneje' ?
Son_of_a_gun Posted October 15, 2025 Posted October 15, 2025 Jedini ispravan korak sada je prijaviti Špancima da je i NIS pod sankcijama. 1 16
Ne sam Safete Posted October 15, 2025 Posted October 15, 2025 Ma mene vise pogadja sto ce ubaciti zuto-plavo na dres (ako sam dobro shvatio)
odupri se ludilu Posted October 15, 2025 Posted October 15, 2025 Večeras lakši trening giganta iz Beograda, kako je govorio davno jedan od nas. 3
DameTime Posted October 15, 2025 Posted October 15, 2025 Biće 1:1. Dobijamo Real, gubimo od Baskonije.
SteveFrancis#3 Posted October 15, 2025 Posted October 15, 2025 Nadam se da nece vcrs biti ono nase klasicno turisticko izdanje. Da se odigra postena, odgovorna utakmica, a ne da se kao karte bacaju na Baskoniu pa da budemo lagano naguzeni na oba gostovanja. 2
Elevator Operater Posted October 15, 2025 Posted October 15, 2025 41 minutes ago, DameTime said: Biće 1:1. Dobijamo Real, gubimo od Baskonije. 2
Dzep Posted October 15, 2025 Posted October 15, 2025 Team @SteveFrancis#3 ozbiljna, odgovorna utakmica je jedino što me zanima. Da ne vidim petorku kao protiv Dubaia je prvo što želim, a drugi da ne vidim izgubljene lopte koje im daju lake poene. Bonus želje su 1) iznervirati Kampaca i 2) biti egal u skoku 2
Recommended Posts