Jump to content

Recommended Posts

Posted

Još jedno stupido pitanje. Koliko striktno gledaju te sezonske, pogotovo za abaligaške utakmice? Hoću li moći da se ja provučem na poneku utakmicu na njenu sezonsku? 

Posted
3 minutes ago, Stiletto said:

Još jedno stupido pitanje. Koliko striktno gledaju te sezonske, pogotovo za abaligaške utakmice? Hoću li moći da se ja provučem na poneku utakmicu na njenu sezonsku? 

Bez problema.

Mislim da se nekad dešavalo da "vrate" ako vide da je screenshot QR koda, ali ti ćeš svakako imati fizičku kartu tako da nećeš imati taj problem.

• Thanks 1
Posted
13 minutes ago, Stiletto said:

Pitaš kao jer se vodi na nju a ne na tebe? 

Bez problema ulaziš i na ABA i EL, oni gledaju samo da se zazeleni kad očitaju i posle ništa ne pitaju

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
3 hours ago, realno *w said:

Nisam uzeo karticu, oslanjam se na wallet.

Ja sam sentimentalna budala i jbg, moram uzmem.. 

Jače je od mene jednostavno, a ne pomaže što imam kutiju sa kartama, slikama, nalepnicama sa svih mogućih utakmica; mreža sa gola ispred juga mi je ipak omiljeni suvenir sa proslave titule 🥲

• Like 4
  • Love 4
Posted
8 hours ago, Stiletto said:

Ja sam pre 2 godine povremeno koristio klupsku propusnicu na kojoj ne da nije moje ime i prezime, nego ima i slika lika koji je najveća suprotnost u odnosu na mene, koja može da se zamisli.

I onda obezbeđenje refleksno pogleda fotku na propusnici, vide lika koji ima 15 godina više, 70kg manja i nosi naočare, nasmeju se, a ja im kažem "zaboravio sam naočare".

Uglavnom, kao što ti rekoše ostali, njih zanima da jedna osoba uđe na tu kartu i to je to.

• Thanks 1
Posted
10 hours ago, Son_of_a_gun said:

Ide dobar niz u nastavku:

Dajte ovog rendom grobara za ministra finansija, brat pokidao

• Like 2
Posted
31 minutes ago, realno *w said:

Ja sam pre 2 godine povremeno koristio klupsku propusnicu na kojoj ne da nije moje ime i prezime, nego ima i slika lika koji je najveća suprotnost u odnosu na mene, koja može da se zamisli.

I onda obezbeđenje refleksno pogleda fotku na propusnici, vide lika koji ima 15 godina više, 70kg manja i nosi naočare, nasmeju se, a ja im kažem "zaboravio sam naočare".

Uglavnom, kao što ti rekoše ostali, njih zanima da jedna osoba uđe na tu kartu i to je to.

Druze, nadam se da je Bob Geldof imao tvog drugara na umu kad je pokrenuo Live Aid, u suprotnom, brinem za tebe😆

• Ha-ha 4
Posted

Nego, nešto sam istraživao pa naletjeh, ova posljednja KLS titula prema wikipediji pripisana i Željku i Karaičiću. Sad ja ne znam kakve su propozicije i kome stvarno ide titula, Bogdanu koji je vodio tim ili Žocu koji je de facto prvi trener?

Posted

Koliko ja znam Željko nije uopšte bio registrovan za to takmičenje, našom tj njegovom odlukom, tako da de jure ne može da mu se pripiše titula

• Like 1
Posted

Sto se tice centra, ja sam Zoa i video kao nekou sigurnosnu mrezu, pogotovo jer je Tajrik povredjen. 

Deluje da smo trazili tog borderline NBA igraca, na osnovu info da smo pregovarali sa Cibeom i Besijem. 

Ali je bas neozbiljan ovaj ulazak u sezonu i to nije prvi put. Kao da je taj kapitalac koga cekamo prime Hakim a ne neki u najboljem slusaju La Bamba ili My Preciouss (ili nedajboze notKobe).

Tako da, hajde da sacekamo jos par sedmica da se NBA rosteri popune pa da vidimo sta i kako dalje. 

• Like 1
Posted

Cekamo kad smo sa Duletom i siromasni. Cekamo kad smo sa Zeksom i bogati.

Jel ima neki scenario da ne cekamo i ne ulazimo goli na xy poziciji u sezonu?

Na stranu kvazi-pripreme. Ne mozemo da uticemo na povrede i zlatnog Bongu, ali neozbiljno je ne otkazati Australiju. Samo da to malo novca sto ce limeni ubrati bude vredno mogucih 0-2 na startu.

Posted

Sto se tice lopovluka, koliko god razumem da se softveri za evente isplacuju kroz "troskove obrade", ne mogu a da ne pljunem na 4600 dinara za trosak kupovine karte. To znaci da su gospoda uzela za ovih mesec dana prodaje preko POLA MILIONA EURA na troskove obrade.

Pa jebem mu mater, dokle.

• Like 1
Posted

Što se tiče kartica uzmite u obzir da se sad po prvi put uvodi NFC kartica na telefonu. Dosad si mogao da se provučeš i sa skrinšotom jer su očitavali barkod. Sad to neće biti moguće. Kartica se očitava iz wallet-a kao platna kartica. Videćemo da li će tu biti nekog bagovanja.

Posted
11 minutes ago, Papanikolesku said:

Ja koliko sam zaključio sa par strana mi jurimo/čekamo Thomasa Bryanta

Nema apsolutno nikakvog smisla, defanzivno prilično nikakav, ofanzivno nam daje ono što manje više već imamo.

Ali kao što rekoh, nema smisla nervirati se...

Posted
26 minutes ago, Papanikolesku said:

Ja koliko sam zaključio sa par strana mi jurimo/čekamo Thomasa Bryanta

ja mislim da je prva opcija Precious, druga Bryant...

znam da su potpuno razliciti ali tako cuh

Posted

Sada je ocito da je ovo nase nase da ulazimo u sezonu vecito nekompletni, ozbiljan fetis. Istovremeno i alibi. 

Dakle mi 'cekamo' igraca i u hendikepu smo, da bismo mozda kao doveli nekoga ko se koncepcijski prakticno uopste ne uklapa u fazon i viziju trenera (na uzorku od poslednjih fazon 10 godina). Sta ce Zeljku, koji qrc, Bryant na ovu ekipu prepunu defanzivno challenged igraca, sa visokima koji mimo Riquea ne mogu stolicu da sacuvaju? Hoce li opet on biti kriv za sve, kao Kaminsky onomad?

Posted
1 hour ago, Dzep said:

Nema apsolutno nikakvog smisla, defanzivno prilično nikakav, ofanzivno nam daje ono što manje više već imamo.

Ali kao što rekoh, nema smisla nervirati se...

Defanzivno ne daje ništa, ofanzivno je baš dobar - za evropske uslove. 

Mislim i Frenk je bio. 

To što nije ono što nam treba svakako nije dobar znak, ali Želimir očigledno voli taj tip petice u rosteru. Opet - on zna najbolje šta želi, šta mu je potrebno, mora se pristati na neki kompromis; u ovom trenutku izgleda nije mnogo toga ostalo dostupno

56 minutes ago, ScepanScekicSto said:

ja mislim da je prva opcija Precious, druga Bryant...

znam da su potpuno razliciti ali tako cuh

Achiuwa je za nas dosta bolji izbor, ali rekao bih dosta nerealniji.