realno *w Posted yesterday at 03:07 PM Posted yesterday at 03:07 PM (edited) 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Ovako koliko mogu da se sjetim igrača u zadnjih par godina za koje je postojao konsenzus na forumu da će biti pojačanja a da to nije bilo očigledno: Pejners, Parahuski, Papapetru, Ponitka… Igrači za koje je postojao konsenzus da koji će nam: Bonga. 🙄 Ovo nije baš tačno u potpunosti. Za Pejnersa smo bili svesni da je prosek, kojem je hajlajt karijeri bila tekma protiv naše reprezentacije, pa je zbog toga ljudima ostao u dobrom sećanju. Parahuski došao ispovređivan, a jeste bio vrhunski igrač pre toga. Za Ponitku se slažem, apsolutno Za Papaetrua - ja mogu da se setim svoga mišljenja, da smo hteli da zapalimo Ostoju jer je najavio najboljeg igrača te ekipe, a došao ovaj. Igrač u očiglednom padu, sa gomilom povreda, čiji se naizgled solidan učinak, krije iza ogromne minutaže i usage-a u nikad lošijem Panatinaikosu. Kod Bonge je bio problem što ga ljudi nisu znali. Poznat ti je kao neki epizodista iz Bajerna, a te neke dobre stvar koje radi, a koje statistika ne beleži, obično ne primetiš kod igrača iz ekipa koje ne pratiš previše. Plus, on je u Bajernu ozbiljno ciglario. A bez tog spotup šuta bi bio baš limitiran igrač. Edited yesterday at 03:15 PM by realno *w
realno *w Posted yesterday at 03:24 PM Posted yesterday at 03:24 PM (edited) Elem, u Australiju bez Tajrika, Pokua, Frenka i Bonge. Tokom maltene celih priprema igramo bez centra, a igrači su dobar deo minuta pomereni za po jednu poziciju, što verovatno nikad neće igrati tokom sezone. Sjajno. Što se Pokua tiče, ja sve "navijam" da ne nakrcamo igrače na 4-5, da bude minute za njega, a počinjem da mislim da tu nema sreće. Nije sporan talenat, ali njegovo telo jeste. Slično važi za Frenka. Edited yesterday at 03:26 PM by realno *w
Elevator Operater Posted yesterday at 04:29 PM Posted yesterday at 04:29 PM 1 hour ago, realno *w said: Elem, u Australiju bez Tajrika, Pokua, Frenka i Bonge. Tokom maltene celih priprema igramo bez centra, a igrači su dobar deo minuta pomereni za po jednu poziciju, što verovatno nikad neće igrati tokom sezone. Sjajno. Zasto mracis? 😒
Ne sam Safete Posted yesterday at 05:30 PM Posted yesterday at 05:30 PM (edited) 2 hours ago, realno *w said: Elem, u Australiju bez Tajrika, Pokua, Frenka i Bonge. Tokom maltene celih priprema igramo bez centra, a igrači su dobar deo minuta pomereni za po jednu poziciju, što verovatno nikad neće igrati tokom sezone. Sjajno. Što se Pokua tiče, ja sve "navijam" da ne nakrcamo igrače na 4-5, da bude minute za njega, a počinjem da mislim da tu nema sreće. Nije sporan talenat, ali njegovo telo jeste. Slično važi za Frenka. Centri su za pi.kice 🙂 Standardni Zocov ulazak u sezonu. Uvjek neki hendikep.Jedino mi se prosle god na pocetku priprema ucinilo da cemo ( da ce mu ekipa) uci u sezonu spremniji nego ikad. Ako dolazi centar ja se ne bih puno nervirao... Missim ja se necu nervirati iako ne dodje. Edited yesterday at 05:30 PM by Ne sam Safete
jedibojan Posted yesterday at 05:44 PM Posted yesterday at 05:44 PM 3 hours ago, Eddard said: Ni Frenk ni Nilikina? A da bar jedan od njih ostane? 2
wrach Posted yesterday at 06:53 PM Posted yesterday at 06:53 PM Ova neozbiljnost oko centra me demotivisala da sutra zapinjem za sezonsku. Zaista jako neozbiljno, imajuci u vidu proseravanja kako smo mnogo ozbiljni.
Zvezdaš96 Posted yesterday at 08:43 PM Posted yesterday at 08:43 PM Auu, Partizan ladno neće dvoesti centra? Znači ostao im povredjeni Tajrik, oterali Koprivicu, Dejvisa i nikoga nisu doveli, cak ni Tanaskovica za kojeg se pisalo i pričalo da će doći i biti treći centar, a uprava Partizana nije dovela ni drugog centra. Dosta mi je to čudno, da se oni uzdaju da će Osetkovski igrati centra i to da će pokidati sezonu, posebno nakon povrede Tajrika. A vidim i na tržištu posebno sada slaba vajda od centara, tako da Zvezda je zaista odmah i na vreme rešila pitanje centara, čak je dvojicu makar solidnih centara dovela. Jedino gde je Partizan pun su pozicije od 2 do 3, na pleju i 4 djene-djene, posle povrede Pokusevskog, tu će Parker biti glavni i sa gro minuta.
bungalov Posted yesterday at 09:20 PM Posted yesterday at 09:20 PM Moze small ball, samo da ne bude small balls. Salu na stranu, ovo bez bilo kakvog dodatnog centra je bacanje sezone pre nego sto je i pocela. Ali odlicna alibi prica kad se nista ne uradi. 2
Zvezdaš96 Posted yesterday at 09:28 PM Posted yesterday at 09:28 PM 7 minutes ago, bungalov said: Moze small ball, samo da ne bude small balls. Salu na stranu, ovo bez bilo kakvog dodatnog centra je bacanje sezone pre nego sto je i pocela. Ali odlicna alibi prica kad se nista ne uradi. 1 vrhunski centar deli Partizan od sjajne sezone, a bez nekog pojacanja bice u najboljem slucaju kao i prosle sezone na tom 12.mestu, mozda i nize, jer ove sezone evroligu igraju i Hapoel i Dubai koji su se dosta pojačali ovog leta.
Papanikolesku Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nama ne treba vrhunski centar. Dovoljan je određeni profil koji će nam pružiti defanzivnu stabilnost, koliko toliko zaštitu reketa i omogućiti da ne budemo inferiorni u skoku u tih 15ak minuta nakon Tajrika 3
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Đoku za sad imamo, još neko ko se preziva Šalić. 2 9
odupri se ludilu Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 53 minutes ago, Barkley#34 said: Đoku za sad imamo, još neko ko se preziva Šalić. Misliš Đoko Joke? Tačno u Australiji ćemo naći nekog tako vickastog igrača naše gore list štob' se reklo. 1
Stiletto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Uspeo sam ćerki da kupim sezonsku plus NFC karticu, ali osim fiskalnog računa ništa više mi na mail nije stiglo. Ko je već ovo prošao, kakva je procedura? Posle koliko stiže sezonska na mail, kartica na kućnu adresu, sve što znate i sećate se između narudžbe i plaćanja i stizanja sezonske na gajbu...?
Coz29 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Malo je i Zeljko počeo da patetise sa pričom o centru. Treba 6 visokih, mi imamo 4, 2 su povređena, trpe nam i treninzi, radimo sa ovim sto imamo, pratimo tržište. Dokle cete da pratite to mi samo nije jasno. Za 4 sezone jednog centra ste pogodili i ni njega niste zadržali. Oces da dovedes igraca kojem si ocigledno poslednja opcija, i sta mozes da očekuješ od toga, da ce on sutra da se probudi i da promeni odluku i potpiše. Pratiš ono sto je realno i dostupno, i na osnovu toga izabereš najbolju opciju. Kako kaže u Karauli " I ja bih da jebem Vasnu Zmijanac al ne ide" 1
Shikamaru Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 52 minutes ago, Stiletto said: Uspeo sam ćerki da kupim sezonsku plus NFC karticu, ali osim fiskalnog računa ništa više mi na mail nije stiglo. Ko je već ovo prošao, kakva je procedura? Posle koliko stiže sezonska na mail, kartica na kućnu adresu, sve što znate i sećate se između narudžbe i plaćanja i stizanja sezonske na gajbu...? Sezonske na mail su najavili sredinom meseca sad, koliko znam niko još nije dobio tako da čekamo Što se fizičke tiče - prošle godine su najavili slanje na kućnu adresu, pa su to pomerali 2-3 puta da bi na kraju samo organizovali štandove kod Arene na kojima su se preuzimale ... 1
Shikamaru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Evo ga info za sezonske i preuzimanje, ne kapiram zašto se preskače subota kad ti gomila ljudi dolazi na derbi..
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nisam uzeo karticu, oslanjam se na wallet. Prvi put kad bude problem sa time, pravim ozbiljan incident ispred hale, evo zapamtite moje reči.
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 36 minutes ago, realno *w said: Nisam uzeo karticu, oslanjam se na wallet. Prvi put kad bude problem sa time, pravim ozbiljan incident ispred hale, evo zapamtite moje reči. Bez brige, cele prošle sam imao wallet, nikad se ništa loše nije desilo (doduše, to je bila prošla sezona...) Da ponovim, ništa dobro ne očekujem od ove sezone, ali možda je i tako bolje, nekad nešto mora da umre da bi se ponovo rodilo, možda je ovo ta sezona. (Šta da očekuje čovek, tim nekompletan na pripremama, Ostoja dere i šakom i kapom, ko da sutra ne postoji (možda zna da za njega i nema sutra u KKP), Part+ i ostali kretenizmi, dadosmo svi masne pare, a još uvek nema potvrde o mestima... Ništa dobro se nije desilo, bukvalno, a nema ni naznake nečeg boljeg) 1
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 41 minutes ago, Dzep said: Bez brige, cele prošle sam imao wallet, nikad se ništa loše nije desilo (doduše, to je bila prošla sezona...) Da ponovim, ništa dobro ne očekujem od ove sezone, ali možda je i tako bolje, nekad nešto mora da umre da bi se ponovo rodilo, možda je ovo ta sezona. (Šta da očekuje čovek, tim nekompletan na pripremama, Ostoja dere i šakom i kapom, ko da sutra ne postoji (možda zna da za njega i nema sutra u KKP), Part+ i ostali kretenizmi, dadosmo svi masne pare, a još uvek nema potvrde o mestima... Ništa dobro se nije desilo, bukvalno, a nema ni naznake nečeg boljeg) Ja sam imao problem jednim u smislu da su mi rekli da je karta već očitana, što je baš nemoguće. Poslao sam klinca sa jednim drugarom unutra, ja osta da se prepirem, ali nisam mogao da uđem. Srećom su unutra našli jednu kartu koja nije bila kucana i izneli mi. Nakon toga, nisam hteo da rizikujem i prijavio sam kartu kao ukradenu, uzeo novu. Ove godine su mi već podigli pritisak, drugar ne može da obnovi (ono o čemu sam pisao i tražio pomoć). Na kraju mu danas jave da može, ali bez popusta jer ne vide kartu, koja se do samo pre par dana videla na njegovom profilu. I plati čovek punu cenu. Edited 2 hours ago by realno *w 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bukvalno nek dovedu bilo koga da pokrije tih 15ak minuta iza Jonesa, svakako se očekuje njegov dalji napredak. Čak su i meni počeli da idu na kurac sa tim, pogotovo kad se uzme u obzir ovo isisavanje para navijačima. 5
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, realno *w said: Ja sam imao problem jednim u smislu da su mi rekli da je karta već očitana, što je baš nemoguće. Poslao sam klinca sa jednim drugarom unutra, ja osta oda se prepirem, ali nisam mogao da uđem. Srećom su unutra našli jednu kartu koja nije bila kucana i izneli mi. Nakon toga, nisam hteo da rizikujem i prijavio sam kartu kao ukradenu, uzeo novu. OVe godine su mi već podigli pritisak, drugar ne može da obnovi (ono o čemu sam pisao i tražio pomoć). Na kraju mu danas jave da može, ali bez popusta jer ne vide kartu, koja se do samo pre par dana videla na njegovom profilu. I plati čovek punu cenu. Tačno o tome ti i pričam. Ako pretenduješ da se pokažeš kao uspešna korporacija, kako reče El presidente, kakva si ti to korporacija kad svojim klijentima radiš ovo što im radi trenutno?? No dobro, ne mogu da se nerviram, još i oko toga treba da se nerviram pored svega što se oko nas dešava... Pomirio sam se sa sudbinom, dobiću svoj 'fiks' u smislu gledanja utakmica uživo (u stvari nadam se da ću dobiti, verujem tek kad dobijem kartu u wallet), i to bi bilo to
PatrickStar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 35 minutes ago, DameTime said: Bukvalno nek dovedu bilo koga da pokrije tih 15ak minuta iza Jonesa, svakako se očekuje njegov dalji napredak. Čak su i meni počeli da idu na kurac sa tim, pogotovo kad se uzme u obzir ovo isisavanje para navijačima. Ovo je stvarno nešto što se ponavlja sad već godinama, čekaš celo leto femkanje Mirotica, pa panično praviš tim u avgustu...prošle godine čekaš ne znam kakvu 4-ku, ostanes na Majku koji se naravno povredi čim je potrcao prvi put jer jbg karma...a sada kada ti fale 2 visoka igrača, pustiš tog istog Majka (iako igra za mali ugovor) i obe petice i celo leto čekaš ne znam sta Shaque-a, Divca, Jokica? I naravno povredi se Tajrik, jer jbg karma...a tek će da nas klepa karma za odnos prema Lundbergu, part+, sezonske i mnogo toga još trulog...
Recommended Posts