Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)
3 minutes ago, greenenvy said:

Ako posle ove tekme nije jasno da nam treba plej, onda ne znam sta da kazem.ย 

U Beogradu je nosi ฤizmu.

ย 

Pobeda se broji

ย 

Ostalo nista ne valja

ย 

Baskonia u ovom sastavu je proseฤna EC ekipa

ย 

Opet smo ispustili razliku za par minuta.

ย 

Nisam pametanย 

Edited by Coz29
Posted

Karlik veceras 36 minuta ni manje ni vise, nba minutaza. Toliko o tome da ne treba igrac na poziciji 1. Svaka cast momcima, ovo su utakmice koje moraju da se dobijaju ako zeli da se ostvari zacrtani cilj.

• Like 2
Posted

Od svega jedino je dobro ลกto imamo 3 2 na 3 gostovanja...

ย 

Jebeno gore i plej i centar i opet Dvejn se fino uvodi u mec kad je uz Karlika.

ย 

Pariz sad tek gori da se dobije, jer posle toga ide baลก jeben raspored.

• Like 1
Posted

Naลก napad na +3, pre poslednje Savine trojke je pokazatelj naลกe igre - Tajrik prevodi, staje, biva udvojen, jedva dodaje Vanji, za dlaku nam ne kradu loptu i posle ludak daje blesavu trojku. Sve za dlaku a na kraju +12.

• Like 3
Posted

Pozitivno: Pobeda, kontrola skoka i clutch momenat kikindjanina.

ย 

Negativno: Pa manje vise sve ostalo: Odbrana, fokus, koncentracija, po n-ti put prosipanje velike prednosti za svega par minuta, uz standardne crne rupe.

ย 

Da izgledamo dobro, ne izgledamo. Da li cemo biti bolji kako bude sezona odmicala, pogotovo nakon dovodjenja beka i centra? Verovatno. Da li mislim da ova ekipa ima neki veliki plafon i sansu da napadne nesto vise u EL? No way Jose.

• Like 2
Posted

I sa 30% koriลกฤ‡enja timskog mozga (naลก standard), nama napad nije veฤ‡i problem. Cela ova sezona staje u naลกu sposobnost da se branimo.

ย 

Da su oni bili kompletni, mislim da bi pobedili ali ne bi nas drastiฤno natrpali, jer ionako skoro niลกta nismo odbranili, silver lajning.

ย 

Vredna pobeda. Ali veฤ‡im delom odvratno iskustvo. Bravo za Savu, Karlika (osim one imbecilnosti).ย 

ย 

A Parker me je samo jos viลกe raspizdeo jer ocigledno zna odbrane, samo jebeno neฤ‡e.

• Like 1
Posted

Da dodam da je Baskonija u ovom sastavu preskromna ekipa. Jako loลกe voฤ‘enje utakmice je dovelo do ovakve zavrลกnice, koju smo morali da prelomimo joลก u 3/4 da smo ozbiljna ekipa. U ovom momentu, mi smo sve samo ne ozbiljni.ย 

I da, budimo sreฤ‡ni na ovoj gostujuฤ‡oj pobedi, vrlo lako moลพe da se desi da ฤ‡emo ih brojati na prste jedne ruke. Klasiฤna domaฤ‡icaย 

Posted
3 minutes ago, Xpert said:

Pozitivno: Pobeda, kontrola skoka i clutch momenat kikindjanina.

ย 

Negativno: Pa manje vise sve ostalo: Odbrana, fokus, koncentracija, po n-ti put prosipanje velike prednosti za svega par minuta, uz standardne crne rupe.

ย 

Da izgledamo dobro, ne izgledamo. Da li cemo biti bolji kako bude sezona odmicala, pogotovo nakon dovodjenja beka i centra? Verovatno. Da li mislim da ova ekipa ima neki veliki plafon i sansu da napadne nesto vise u EL? No way Jose.

Polako za ovo poslednje, bitan nam je solidan skor do novembra, sve drugo je naลพalost klasik kod Zeljka u smislu igre i bilo ฤega smislenog na poฤetku sezone.ย 

• Like 1