Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, odupri se ludilu said:

Meni je Dante ko Gagi Milosavljević ili Luča, ako ima šanse obavezno. Ali jeste samo čista nostalgija 

Sreca sportski sektor nije nostalgican pa nismo gledali ni Gagija ni Lucu a verovatno necemo ni Dantea.

• Love 1
Posted

Zašto? Ionako neće nikog da dovode u backcourtu, pa bi Dante bio samo plus na roster. Ako ostane zdrav, do jaja, cheat na jedinici za Evropu, to smo već videli. Ako ne, šta se menja u odnosu na trenutnu situaciju? 

Ja sam team bilo koje telo viška od niskih, a bar nešto da ume na nivou EL. Exum pogotovo. 

1 hour ago, TripleJ said:

Sreca sportski sektor nije nostalgican pa nismo gledali ni Gagija ni Lucu a verovatno necemo ni Dantea.

Luču bi gledao itekako, da mu dete nema zdravstvenih problema pa je vezan za Minhen. Pritom ružno je, a i pogrešno reći da Luča i Exum od kvaliteta za KKP imaju samo #nostalgiju. 

• Like 1
Posted

Mi smo izuzetno tanki spolja za ovaj broj utakmica i ocekivanost povreda/virusa/odsustva. Narocito kada se u obzir uzme da Savo uzasno oscilira, Vanja takodje (napad), a Lakic je tek granicno upotrebljiv u EL. 

Apsolutno 0 opravdanja zasto nije dovedena zamena za Frenka.

O centru smo koliko danas, da sacekamo makar do sutra oko 23h 🥲😁

• Like 1
Posted
5 hours ago, Papanikolesku said:

A šta je zacrtao? Obrva igra za Dallas, teška priča i za februar. 

Jos te povrede.Koliko smo srecni povredio bi se kad bi krenuo frizider da otvori.

• Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Don Dusko said:

Jos te povrede.Koliko smo srecni povredio bi se kad bi krenuo frizider da otvori.

Druže Duško, mlad si čovjek za krizu identiteta. 🙃

• Ha-ha 1
Posted (edited)
2 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Druže Duško, mlad si čovjek za krizu identiteta. 🙃

Ma vise sam sjeban ovim nasim povredama. :D

Fazon koliko smo mi srece(cigani i grobari) da dovedemo Obrvu(injury prone) da bi se povredio na neverovatan nacin. 

Edited by Don Dusko
Posted
1 hour ago, Papanikolesku said:

Zašto? Ionako neće nikog da dovode u backcourtu, pa bi Dante bio samo plus na roster. Ako ostane zdrav, do jaja, cheat na jedinici za Evropu, to smo već videli. Ako ne, šta se menja u odnosu na trenutnu situaciju? 

Ja sam team bilo koje telo viška od niskih, a bar nešto da ume na nivou EL. Exum pogotovo. 

Luču bi gledao itekako, da mu dete nema zdravstvenih problema pa je vezan za Minhen. Pritom ružno je, a i pogrešno reći da Luča i Exum od kvaliteta za KKP imaju samo #nostalgiju. 

I kukao bi ovde na forumu zasto je propustio pola sezone a na 4 kao backup nam recimo ostao samo Poku 😛 .

Niti se njemu dolazilo niti su nasi tu previse grizli. 

S druge strane, Exum na ovaj tim, moze da bude mac sa dve ostrice. Imas u timu uspostavljenu hijerarhiju na kojoj se bazira i hemija ekipe. Tako da , daj tu peticu i ako mora na kecu neko, onda  neko ko ce biti zadovoljan ulogom iza Carlick-a a moguce i Wash/Shake dua, i da se zabavimo ove godine 🙂 .