Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
1 minute ago, DameTime said:

Vanja ne koristi dru拧tvene mre啪e. Osim 拧to skroluje TikTok.

Ovo ti je story na whatsappu, ne verujem da je fejk.

Edited by 校褉芯褕19
  • Thanks 1
Posted (edited)

Prelepo raspevavanje na doceku 馃枻馃枻馃枻

Edit - o ostoji i vucicu. Ovo sto citam da su o zvezdi pre toga je apsolutno debilno i cemu jebote!?

Ponekad se zapitati jel mi zapravo zasluzujemo lepe stvari...

Edited by Elevator Operater
  • Pumpaj! 1
Posted
7 minutes ago, kendrick duckworth said:

Otvorite kom拧ijama live temu za do膷ek Obradovi膰a, ako mo啪e i play-by-play 拧ta se skandira.

Ja sam od juce u ubedjenju da je ovo njihova tema jer uvek moraju da imaju najmanje dve. Zar to nije pravilo?

• Like 1
Posted
7 minutes ago, kendrick duckworth said:

Otvorite kom拧ijama live temu za do膷ek Obradovi膰a, ako mo啪e i play-by-play 拧ta se skandira.

Drugar koji je na aerodromu kaze da je zakrceno sve od autobusa koji su se iznenada pojavili. Bas dosta ljudi ima

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Elevator Operater said:

Ja sam od juce u ubedjenju da je ovo njihova tema jer uvek moraju da imaju najmanje dve. Zar to nije pravilo?

Ja ovo shvatam kao kompliment, aktivni su skoro kao na svojoj temi dok su najbolji tim EL. Hence, priznaju da je 沤elimir GOAT 馃槑

• Like 4
  • Ha-ha 2
Posted
Just now, Son_of_a_gun said:

Ostao 沤eljko ili ne, D啪abula, Dujan i Tajrik treba da lete iz kluba za primjer. Ovi ostali 啪uti karton.

Ovo sam hteo da napisem ali je tema postala neozbiljna.

Istog sam razmisljanja. Osim za Tajrika, on moze i sa zutim da prodje. Postoji prostor i za doselekciju ko god bio trener. I davanje vece uloge mladjim igracima. Ako je vec neki stav da od ove sezone nema nista, da ABA nije toliko bitna jer je tu 3-godisnja EL licenca, zasto da ne onda?

Ono sto bi, po mom misljenju bilo nekako najgore, jeste da se dovede neki caci trener i da mu se ostave svi ovi podivljali igraci.聽