kendrick duckworth Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago To je Želimir naručio da mu pripremi jedan giros, da omlati po sletanju a pred izlazak pred navijače.
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Goofy said: ili nama Sfero 😄 Biće vam drago što Sfero ima odličan skor protiv Obradovića. 2 2
Plavi Dres Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 41 minutes ago, NMX said: Željko se vraća, dnevne karte idu na 500 evra, Limar dobija nobela iz ekonomije, spušta se zavesa Оvo sve je toliko suludo, da zaista samo ima u državi koja se zove Srbija. Da neko 2025. priča o igračima koji nisu opravdali plate. Hajde i to- nego nudi se treneru da zameni ceo tim. Na stranu novac koji bi trebaio za to, kako bi se to izvelo? Kao da ima 100 igrača visokog kvaliteta koji samo čekaju da ih neki evroligaški klub pozove. Edited 4 hours ago by Plavi Dres 1
Luchifer89 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Plavi Dres said: Оvo sve je toliko suludo, da zaista samo ima u državi koja se zove Srbija. Da neko 2025. priča o igračima koji nisu opravdali plate. Hajde i to- nego nudi se treneru da zameni ceo tim. Na stranu novac koji bi trebaio za to, kako bi se to izvelo? Kao da ima 100 igrača visokog kvaliteta koji samo čekaju da ih neki evroligaški klub pozove. Doniraće KSS, lako se to rešava 9
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ne bi ovu bandu razdrmao ostanak Zeljka, vec poruka sa tribina, a vise od toga i po uzoru na Zalgiris - da gomila navijaca dodje posle treninga na casicu razgovora. Navijaci, ne ćaci. Nista pretnje, nista zastrasivanja (apsolutno bi bilo kontraproduktivno), kao sto nisu ni zeleni radili...Samo otvoren razgovor i da se igraci objasne i iznesu plan kako ce da koriguju svoj stav i angazman na terenu. Da se na fizicki blizi nacin podsete za koga igraju, osim za svoje prevelike plate. Narocito Dzabari. Kako je samo znao da se spusti u stav i cuva papir od 2.5m evra... ni cent ga nije predriblao, totalni lockdown je bio. Peezda 1. Edited 3 hours ago by Elevator Operater
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gledam Zonu press, Paspalj kategoricki tvrdi da nema sanse da se Zeljko nateracda se vrati. Prosto neverovatno sa kakvom nonsalantnoscu to prica. Dozivljavao sam Paspalja drugacije.
Barka73 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Nekadašnji trener Partizana Andrea Trinkijeri, odbacio je opciju da se vrati u redove crno-belih. https://www.kurir.rs/sport/kosarka/evroliga/9842891/andrea-trinkijeri-odbio-partizan ------------------ Mada dok god se ne promeni naziv teme nade ima Edited 3 hours ago by Barka73
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Malo atmosfere sa aerodroma https://www.instagram.com/stories/ljubavpremaklubu_/3775204867321924766?utm_source=ig_story_item_share&igsh=Y2tnZXcxeXg0bWRl 1
MetalHead Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pazljivo pratim oba nasa kluba, a kosarka mi je, odmah posle automobilizma, najveca strast - zato i pratim sve sto mogu. Iz te sire perspektive, vidim neke slicnosti i nije slucajno sto postoji izraz "Beogradski blizanci." Iako paralela nije uvek potpuno simetricna, dovoljno je slicnosti u poslednjoj deceniji, pa i duze, da se mogu povuci zanimljive analogije. Glavna razlika je u trenutnom emotivnom zamahu - navijaci KK Partizan su sada u fazi preterane reakcije, s amplitudama koje su u skladu s velicinom Zeljka Obradovica. Sa crveno-bele strane brda oscilacije su blaze, jer su i frekvencije cesce, a i promene (renomei trenera) su bile manje. Slican scenario imao je i Radonjic u Zvezdi, reakcije su bile slicne. Koncept je isti. Ergo - "Beogradski blizanci." Ako se osvrnemo na ono sto se pise, narocito u live temama tokom utakmica, i jedni i drugi bi, bez izuzetka, morali da se zamisle, cak i posrame. Vidim i komentare koje moderacija uklanja, sto dodatno govori o stepenu iskljucivosti s obe strane. Gotovo da nema neke sredine. Meni to nije normalno. Razumem afekat, naboj emocija, ali to neopravdava. Sto se tice Obradovica, treba biti iskren: vecinski je bio teran i smatran odgovornim. Dovoljno je pogledati sta se pisalo, ne samo u live temama koje su najgroznije, zatim glavnoj temi, vec i po drustvenim mrezama, u nekim anketama... A sada, kada je sam otisao, odjednom se javlja refleks da se brani i idealizuje. Tipicno za nas - mitomanija i sklonost idolizaciji, ali samo post festum. Mi, ljudi odavde, generalno ne volimo promene, pa nas zato i prate iste boljke na svim drustvenim nivoima pa tako i u sportu. Druga neka drustva, taj "zapad" ako bas hocete, su u fazonu "move on". Bez preterane patetike, overreacting-a. Bice Partizana i posle Obradovica, i posle Ostoje, i posle ovog zla na celu drzave. Bice i Zvezde, dabome. 11
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 56 minutes ago, Luchifer89 said: A što se ne bi spremao? Otisao tetki da odnese lek.
dekifisher Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) fillam me pretekao Edited 3 hours ago by dekifisher
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pustio prenos i prvo sto cujem "Covic Vesna..." i video transparent "Treba im jebati majku". Ugasio. 4 1 1
Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Kooineeperk said: Pustio prenos i prvo sto cujem "Covic Vesna..." i video transparent "Treba im jebati majku". Ugasio. Seres me?
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Crni said: Seres me? Zatim Ostoja umri, a evo sad sisaj zvezdo... Evo sad i nisam ciko nisam ciko ja... Bilo je i poruka za Vucica i cig*ne 1
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Crni said: Seres me? Jok. Ne sprdam se na ovoj temi od upokojenja odlaska Zeljka... ma kako to drugi videli. 1
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I neka um*u sva ciganska deca ajde Željko sad ih sve odjebi
Pikac Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, MetalHead said: Sto se tice Obradovica, treba biti iskren: vecinski je bio teran i smatran odgovornim. Dovoljno je pogledati sta se pisalo, ne samo u live temama koje su najgroznije, zatim glavnoj temi, vec i po drustvenim mrezama, u nekim anketama... Stalno sam na utakmicama...tamo nije teran...na mrezama,temama,anketama mogu da pisu i zlonamerni ljudi...nece Zeljko nigde,videce on ledja Hulji ako bog da srece...jer covek koji stane uz studente,nasu mladost u ova zla vremena kada se nasa deca dovode na sahrane oceva u bukagijama dok Goran Vesic dolazi na sudjenja u limuzinama sa odelima od dva konja ima sav moj respekt!!!!
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, fillam said: Oglasio se i kapiten... Vanja ne koristi društvene mreže. Osim što skroluje TikTok.
fillam Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, DameTime said: Vanja ne koristi društvene mreže. Osim što skroluje TikTok. Status je objavio Sport Klub, sa WhatsAppa je. 1
Recommended Posts