Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znate kako, mi ostavku ne prihvatamo, a to što smo juče delili oproštajni video i zahvalnicu sa naloga predsednika kluba, to nas je neko hakovao, bočni vetrovi...

• Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 18
Posted
Just now, fillam said:

Znate kako, mi ostavku ne prihvatamo, a to što smo juče delili oproštajni video i zahvalnicu sa naloga predsednika kluba, to nas je neko hakovao, bočni vetrovi...

Pokuševski se ispalio sa oproštaj.

• Ha-ha 5
Posted

Komšije koliko ste samo naivni...Klasično prebacivanje lopte u Željkovo dvorište,pa sada ako ne bude prihvatio da ostane,Ostoja će reći da su on i klub sve uradili da ga ubede da ostane ali eto njegova odluka..

Posted
Just now, Delija96 said:

Komšije koliko ste samo naivni...Klasično prebacivanje lopte u Željkovo dvorište,pa sada ako ne bude prihvatio da ostane,Ostoja će reći da su on i klub sve uradili da ga ubede da ostane ali eto njegova odluka..

Koje komšije, samo mi pišemo?

• Like 2
  • Ha-ha 35
Posted
17 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Nikada ne delim ovde insajderske info jer ih stvafno nemam, al evo danas.. provereno od samog igraca...

duejn se decko radovao kad je saznao za ostavku...

problemi su toliki da recimo dok je trening i cim se malo podigne ton i tenzija ide zaljenje, zvanje menadzera I sl...

dakle, ovo nije cuo neko od komsije koji je isto cuo neko... ovo je od samog igraca...

Nemam ni ja insajderske informacije, ali smem da stavim kuću i okućnicu da je ovo što si napisao tačno, slično kao što znam da je napolju hladno ako kroz prozor vidim da pada sneg.

Jučerašnji dan je najveća sramota u istoriji KKP, od njegovog osnivanja. Navijači Partizana ga tako doživljavaju, i iskreno se veselim svim performansima koje će uprava i ovi mediokriteti od igrača doživeti u narednim mesecima.

U holu slavnih,Obradović Željko se juče popeo za jednu stepenicu više i to je odprilike sve što ima da se kaže o 26. oktobru 2025.

nisam bio ovako sjeban od 3. septembra 85te

• Like 1
Posted

Može i da otvori bolovanje, ni 65% od 200k mesečno nije loše. Samo doznake da dostavi na vreme da ga ne zajebavaju iz kadrovskog

• Like 1
Posted
7 minutes ago, kendrick duckworth said:

Može i hibrid, pratiš trening remote iz Atine, al da dođeš za tekme u halu. 

giphy.gif

3 minutes ago, NMX said:

Može i da otvori bolovanje, ni 65% od 200k mesečno nije loše. Samo doznake da dostavi na vreme da ga ne zajebavaju iz kadrovskog

To prolazi sigurno. Ima garant visoki pritisak 😂

Posted (edited)

Očekujem preokret. Željko Obradović novi predsednik kluba, potpredsednik Bodiroga, sportski direktor Berić. Sledi hitan kolegijum Informera i uživo uključenje Vučića. Državni udar.

Edited by Volter
  • Ha-ha 3
  • Pumpaj! 8
Posted
4 minutes ago, NMX said:

Jok, bre, bolovanje zbog povrede na radu ili profesionalne bolesti (povreda mozga od strane teletabisa) i hopla 100% bolovanje.

• Pumpaj! 1
Posted

Meni nije jasna potreba kolega forumasa za koju sam vecinu smatrao korektnim, da ovde dolaze i najblaze receno klinackim forama pokusavaju da ispadnu duhoviti, vickasti sta li...

igrate najbolji kosarku zadnjih 15 godina, u vrhu ste tabele, uzivajte ljudi...

• Like 5
  • Tuzno 1
Posted

Kakve su šanse da neko od moderatora,ili zatvori ovu temu do daljnjeg,ili odstrani ovu jadnu ekipu kursadzija, pre nego što ovo malo groblja što je ostalo ne podobija trajne banove?Hvala unapred.

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

Meni nije jasna potreba kolega forumasa za koju sam vecinu smatrao korektnim, da ovde dolaze i najblaze receno klinackim forama pokusavaju da ispadnu duhoviti, vickasti sta li...

igrate najbolji kosarku zadnjih 15 godina, u vrhu ste tabele, uzivajte ljudi...

Pusti komšije, ajmo ispred Arene da oformimo Žocilend. Istalićemo se za šatorsko krilo u Dekatlonu. 

• Like 2
  • Ha-ha 4
  • Pumpaj! 6
Posted
1 minute ago, kendrick duckworth said:

Pusti komšije, ajmo ispred Arene da oformimo Žocilend. Istalićemo se za šatorsko krilo u Dekatlonu. 

Grobari koji žele da gube!

• Like 1
  • Ha-ha 17
Posted
2 minutes ago, kendrick duckworth said:

Donosim princes krofne i mađarice.

Spoiler

Iz Lidla. 

• Love 1