fillam Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znate kako, mi ostavku ne prihvatamo, a to što smo juče delili oproštajni video i zahvalnicu sa naloga predsednika kluba, to nas je neko hakovao, bočni vetrovi... 3 1 18
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, fillam said: Znate kako, mi ostavku ne prihvatamo, a to što smo juče delili oproštajni video i zahvalnicu sa naloga predsednika kluba, to nas je neko hakovao, bočni vetrovi... Pokuševski se ispalio sa oproštaj. 5
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako je neopoziva ostavka nemaju oni sta da prihvataju ili ne. Da je ponudio ostavku ovo bi moglo da prodje. 4
Delija96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Komšije koliko ste samo naivni...Klasično prebacivanje lopte u Željkovo dvorište,pa sada ako ne bude prihvatio da ostane,Ostoja će reći da su on i klub sve uradili da ga ubede da ostane ali eto njegova odluka..
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Delija96 said: Komšije koliko ste samo naivni...Klasično prebacivanje lopte u Željkovo dvorište,pa sada ako ne bude prihvatio da ostane,Ostoja će reći da su on i klub sve uradili da ga ubede da ostane ali eto njegova odluka.. Koje komšije, samo mi pišemo? 2 35
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Grejemo im topik dok se ne vrate, taman da udju na toplo. 1 3
kendrick duckworth Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Želimire, ovo nije WFH opcija, mora se pojaviš prvi dan posle praznika, uložili smo u kanc mnogo. 2
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, K.Dot said: Kako će tek Tristan da se sjebe 😈 Željka postave za pomoćnog u Vizardsima. 10 1
KockoOblo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 minutes ago, ScepanScekicSto said: Nikada ne delim ovde insajderske info jer ih stvafno nemam, al evo danas.. provereno od samog igraca... duejn se decko radovao kad je saznao za ostavku... problemi su toliki da recimo dok je trening i cim se malo podigne ton i tenzija ide zaljenje, zvanje menadzera I sl... dakle, ovo nije cuo neko od komsije koji je isto cuo neko... ovo je od samog igraca... Nemam ni ja insajderske informacije, ali smem da stavim kuću i okućnicu da je ovo što si napisao tačno, slično kao što znam da je napolju hladno ako kroz prozor vidim da pada sneg. Jučerašnji dan je najveća sramota u istoriji KKP, od njegovog osnivanja. Navijači Partizana ga tako doživljavaju, i iskreno se veselim svim performansima koje će uprava i ovi mediokriteti od igrača doživeti u narednim mesecima. U holu slavnih,Obradović Željko se juče popeo za jednu stepenicu više i to je odprilike sve što ima da se kaže o 26. oktobru 2025. nisam bio ovako sjeban od 3. septembra 85te 1
Delija96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, JPM said: Koje komšije, samo mi pišemo? Valjda ima i neki njihov,nisu valjda svi na aparatima?😁
kendrick duckworth Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Može i hibrid, pratiš trening remote iz Atine, al da dođeš za tekme u halu. 2
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Može i da otvori bolovanje, ni 65% od 200k mesečno nije loše. Samo doznake da dostavi na vreme da ga ne zajebavaju iz kadrovskog 1
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, kendrick duckworth said: Može i hibrid, pratiš trening remote iz Atine, al da dođeš za tekme u halu. 3 minutes ago, NMX said: Može i da otvori bolovanje, ni 65% od 200k mesečno nije loše. Samo doznake da dostavi na vreme da ga ne zajebavaju iz kadrovskog To prolazi sigurno. Ima garant visoki pritisak 😂
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Očekujem preokret. Željko Obradović novi predsednik kluba, potpredsednik Bodiroga, sportski direktor Berić. Sledi hitan kolegijum Informera i uživo uključenje Vučića. Državni udar. Edited 20 minutes ago by Volter 3 8
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, NMX said: Može i da otvori bolovanje, ni 65% od 200k mesečno nije loše. Samo doznake da dostavi na vreme da ga ne zajebavaju iz kadrovskog Jok, bre, bolovanje zbog povrede na radu ili profesionalne bolesti (povreda mozga od strane teletabisa) i hopla 100% bolovanje. 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni nije jasna potreba kolega forumasa za koju sam vecinu smatrao korektnim, da ovde dolaze i najblaze receno klinackim forama pokusavaju da ispadnu duhoviti, vickasti sta li... igrate najbolji kosarku zadnjih 15 godina, u vrhu ste tabele, uzivajte ljudi... 5 1
KockoOblo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakve su šanse da neko od moderatora,ili zatvori ovu temu do daljnjeg,ili odstrani ovu jadnu ekipu kursadzija, pre nego što ovo malo groblja što je ostalo ne podobija trajne banove?Hvala unapred. 2 1
kendrick duckworth Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Meni nije jasna potreba kolega forumasa za koju sam vecinu smatrao korektnim, da ovde dolaze i najblaze receno klinackim forama pokusavaju da ispadnu duhoviti, vickasti sta li... igrate najbolji kosarku zadnjih 15 godina, u vrhu ste tabele, uzivajte ljudi... Pusti komšije, ajmo ispred Arene da oformimo Žocilend. Istalićemo se za šatorsko krilo u Dekatlonu. 2 4 6
fillam Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, kendrick duckworth said: Pusti komšije, ajmo ispred Arene da oformimo Žocilend. Istalićemo se za šatorsko krilo u Dekatlonu. Grobari koji žele da gube! 1 17
Mile1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lepo sam rekao drugaru koji je partizanovac da je jucerasnji postupak klasican potez iz SNS kuhinje 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, kendrick duckworth said: Pusti komšije, ajmo ispred Arene da oformimo Žocilend. Istalićemo se za šatorsko krilo u Dekatlonu. Donosim princes krofne i mađarice. Spoiler Iz Lidla. 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, kendrick duckworth said: Pusti komšije, ajmo ispred Arene da oformimo Žocilend. Istalićemo se za šatorsko krilo u Dekatlonu. Ja sam vec tamo, kasnis 1 1
VISOKOLETAC Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago (edited) 5 minutes ago, DameTime said: mađarice Ako je tako evo i mene 😂 Izvinite morao sam. Odlazim 😂 Edited 56 minutes ago by VISOKOLETAC
Recommended Posts