Placebo Lone star Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: I meni je zasmetalo to ogledalo dualnosti državnih blizanaca, mnogo bi bio bolji post da vas se nije uopšte dotaklo. No, kao što rekoh Dušku danas, to treba da vam imponuje a ne da vas vređa. True, true, ali mi znamo koji su koji, nemoj da sumnjaš u to. Verujem,lako je prepoznati laznog dusebriznika.👍
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 38 minutes ago, Placebo Lone star said: Nije sve kosarka i nije sve crno. Nije, nešto je fudbal. Dakle, ipak je sve crno. 1
Bad Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) DECIMA - Ti meni serdare, ja tebi vojvodo Edited 2 hours ago by Bad 1 2 1
Goofy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Post je besmislen. Imamo tri sezone koje u potpunosti opovrgavaju narativ i jednu blistavu sezonu koju je Pljuj ugasio samo jednim nesportskim faulom.
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobro je ovo ali ono sa Gagatarom je neprevaziđeno. Bacih malo pogled na lajnu, dosta jaki upisi, stari dobri Tokyo… 🖤
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Barkley#34 said: Tja, ni za fajt niste vas dvoje. Fuj. Samo da se zna, nisam odstupila prva.
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Placebo Lone star said: Dosta navijaca Zvezde dolazi na ovu temu sa laznom brigom o KK Partizan a verujem da se samo nasladjuju.
Recommended Posts