Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 18 minutes ago, Knipex said: Kako vas je razmrdao lik, svaka mu čast, odmah se skupila svlačionica i oživeo topik Jbg previše je mrtvo ovde konstantno, mora malo. A plus uvek se neko upeca, mahom jedni isti ljudi. Mada danas više nego obično... Edited 2 hours ago by Zvezdaš96
Shonewizard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Dobar podcast sa Zeljkom... vlahovic dobro vodio Samo Part+ ima trenutno?
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago "Mi treba da imamo ambiciju, a naravno da treba da budemo realni i da se ne zalećemo i obećavamo nešto što se ne može. Imamo pripreme, jedini teži pripremni period mi je bio posle prve godine u Fenerbahčeu kada mi je 11 igrača bilo u reprezentacijama. Ovo mi je drugi najteži jer nemam tim, nemam visoke igrače i ne znam kada ću imati kompletan tim. Moramo da nađemo način da igrači budu zdravi, da budemo kompletni. Bože daj da potpišemo još jednog igrača i izbegnemo taj faktor povreda, jer iz iskustva vidimo da svaki meč igramo maltene bez dvojice igrača." Obradović, nešto malo drugačije nego inače, direktno na temu pojačanja, priprema 1
Son_of_a_gun Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Bože čuvaj Lakića, ako se još on povrijedi ostasmo bez ijednog centra. 1 4
Recommended Posts