odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mi smo ko onaj detektiv Kokni Kol u Mrtav ladan. Imamo analizu, uvijek neki plan al na kraju najebemo. Evo ja pomislih, dobro je što će Kalates moći da nam da inside info iz Monaka, play book, ovo ono. Ali ne lezi vraže, pa oni igraju ISO košarku kakav .určev play book. Ili što bi detektiv Kokni Kol rekao kad je htio kamion sa lešom da surdukne u liticu:Gde da nađem .určevu liticu u sred Panonske nizije! 1
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nema mesta nikakvoj kritici Ĺ˝eljka veÄŤeras. Igrao je ono što je mogao sa ovakvom rotacijom. ÄŚak je i izmislio totalno neoÄŤekivanu ulogu za Tyrique Jonesa kao nekog kreatora sa visokog posta, dobro to funkcioniše al jebiga u porazima. Od Washingtona se ne moĹľe traĹľiti više, ne moĹľeš da se ljutiš na JR Smitha što nije Chris Paul. Prodali su Sterling i Bonga, posebno prvi ali nije ni lako kad svi znaju koga treba pritisnuti. Bonga je bez ballhandlera kao poštar bez adrese. Sa Nickom će svaki protivnik rado da Ĺľivi, 0 od 5 iz igre, sve uglavnom sam kao duh, dĹľaba asistencije kad se prostor skuplja sa njega uvek, to se i na amaterskom nivou košarke rado gleda kod protivnika kamoli na ovom. MoĹľda je mogao koji minut za prašinare sa kraja klupe da se odrĹľi sveĹľina nosilaca za završincu a i da ne padne istorijski trenutak sa nula sekundi za srpske igraÄŤe ali to bi kad tad došlo. TakoÄ‘e imho premalo minuta za Osetkowskog, moĹľda je mogao neki jednostavan pick n pop sa njim u završnici kad ionako nema puno ideje za bilo šta drugo.  Monako vam je jako bitna utakmica.Â
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja sad potpisujem da svako gostovanje do kraja sezone odigramo na ovom nivou... Tips pise da Parker nije zadoovljan i da hoce da ide
Arsenije Pesic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nego ne pomenusmo onu loptu što se odbila na vrh table pa ušla u koš, tako partizanski.  Mada gledam sad šta Real počini Barsi, trojke s jedne noge, sa 3/4 terena uz zvuk sirene, 8/10 u jednom trenutku. Pa me malo obuze neka toplina, nekako mi lakše kad vidim da još nekog protiv nekog sere kao svakog protiv nas.  Da završim ovaj mali off, predivna utakmica Barsa - Real, najlepša u EL ove sezone.
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mnogo fali jos jedan igrqc, ali toliko je vremena proslo, ne znam ni kogs bi sad mogli dovesti... Â ali mislim pre svega, da se para nema
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, ScepanScekicSto said: Za prijatne snove    Ko slusa ovakvu "muziku"?
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Tex_Willer said: Jel to tips najavljuje trejd? Â Sta ce njima Parker?
Wingwalker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Tesnu završnicu kao gost u Pireju kada se skupi reket može privesti kraju samo hero košarka nekog stone cold killer klačera aka Kevin, Naneli ili nešto tipa Hezonja...Nwora. Sterling je potencijalno blizu te klase ali ne u ovom stanju u kojem je sada. Mrtva lopta za koju su svirali faul Vošu na -3 je i mene ujela za džigericu...ali sam se brzo oporavio.  Edited 4 hours ago by Wingwalker 1
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 minutes ago, JPM said: Â Ko slusa ovakvu "muziku"? Vrhunska pesma. Malko skinut unforgettable ali Coby je majstor svog zanata. 1 1 1
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Utakmica u utorak prekratnica sezone, mozda zvuci nerealno i glupo jer je sredina novembra ali uzevsi u ozbir sve okolnosti oko kluba tako ce biti.Â
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, La mano de Dios said: Utakmica u utorak prekratnica sezone, mozda zvuci nerealno i glupo jer je sredina novembra ali uzevsi u ozbir sve okolnosti oko kluba tako ce biti. Mislis da ce nam Monako prekratiti muke, jednom za svagda?
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zasto Zeljko toliko malo koristi Osetkovskog? P.S. igrali ste dobro veceras ali sudije jbg...
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da ce Zeljko pripremiti tu utakmicu do tancina kako valja, nema meca za vikend i sav fokus je odmah sad na toj utakmici. Monako vodi Spanulis i eto ga motiv vise ako je ikako moguce da Zeljko bude motivisaniji od ovoga, bice zbog toga. Mislim da ovo promasivanje zicera i izgubljene lopte su delom jer je ekipa izgubila deo samopouzdanja nakon ovih poraza i povrede Karlika, potrebna je statement pobeda da se to prevazidje. Imas asvel posle toga kome fali pola bekovske linije, imas generalno ok raspored u El u narednom periodu. Zbog svega toga nadam se da ova utakmica konacno moze da se dobije a bice 50-50 i po kladionicama verujem. U slucaju poraza ne zelim da razmisljam ali bice to veliki kanal iz kojeg ce se tesko izaci. Ja cak msm da ako izgube od Monaka da ce glatko izgubiti i u Vilerbanu bez ozbira u kom sastavu Asvel izadje, zato mi je ta utakmica u utorak biti ili ne biti.
Recommended Posts