Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, realno *w said:

Ne treba gamechanger, treba mali brz plej koji može da prevede loptu i da prvi pas za manje od 12 sekundi, te povremeno da zavrti neki pik.

Ko je rekao Jago? 🫣

Dobro, ovo za pas ispod 12 sec nije bas 100%, ali ostalo ispunjava 😀

• Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, realno *w said:

Ne treba gamechanger, treba mali brz plej koji može da prevede loptu i da prvi pas za manje od 12 sekundi, te povremeno da zavrti neki pik.

Potreban je igrač koji će uzeti na sebe sve ono što smo izgubili Karlikom. Ne bih rekao da treba mali brzi plej, već dobar do odličan igrač, doslovno. I to treba da se kešira, juče.

Kad se ovde pisalo da je dovoljno uzeti Kalatesa da premostimo 4 meseca, zlo mi je bilo. Da premostimo. Ali ajde, ne mogu gledati košarku tuđim očima. 

Ne znam zaista šta se više čeka, novembar mesec, oni nisu kompletirali rosteeer, ovakav epilog je i večiti romantik i idealista Šćepan predvideo 😭😭😭

• Like 1
Posted

Rekao sam pre 10 dana kada je bilo aktuelno oko dovodjenja Kalatesa da je ok da dodje samo ako dolazi uz njega jos taj plej iz Nba o kome se pricalo. Danas vise niko i ne spominje tog pleja i ocekuje se da Milton/Wash zakrpe Karlikovo odsustvo sto je nemoguce. Sterling Braun 68 minuta u proslom duplom kolu i onda danas jos 30?! Momak za razliku od nekih igra i odbranu i Zeljko se ozbiljno kocka sa ovim njegovim izrabljivanjem. Ne bih jos padao u totalni ocaj ali Partizanu trebaju pobede makar na bazi kurca, sta nam vredi Karlikov povratak u janauru ako skor bude 8-16 tada, sledeca nedelja i duplo kolo je biti ili ne biti.

• Thanks 1
Posted (edited)

Ne bih da zvučim patetično ali mislim da nemate razloga biti toliko nezadovoljni, a pogotovo ne pesimistični. 

Koliko sam ja ispratio vi ne igrate loše uopšte, čak štaviše. Do neke druge polovine 3/4 sasvim to dobro djeluje, i onda bukvalno odjednom kreće raspad. Sve jedna utakmica preslikana. 

Mislim to će se rješiti već. Otkriće stručni štab uzrok tom strmoglavom padu koji se dešava iz utakmice u utakmicu. 

Veliki ste i fizikalni. Medju fizikalnijim ekipama u Evropi. Imate nekoliko rupa i to za sad dijeluje kao nerješiva enigma. Parker i Osetkowski jako loše izgledaju, pogotovo defanzivno. 

No, previše je tu kvaliteta, tako da ćete se sigurno podići u nekom momentu i krenuti da pobjeđujete. 

Ne treba zaboraviti da ste bili na 4-9 skoru u sezoni gdje ste za dlaku otišli na f4. Prošle sezone početak 2-8, pa ste kasnije preokrenuli u pozitivan skor. 

Preduga je sezona, još 30 kola. Baš sijaset prilika i da se izdigneš i da potoneš. Neće niko pobjeđivati konstantno, a ni obrnuto. 

Najbitnije da si tu oko 50% učinka i da imaš priključak za play off posle kupa. Tad treba biti pravi i uhvatiti formu. 

I vi i mi smo upravo tad potonuli prošle sezone. Valjda sad bude drugačije. 

Edited by Dzo23
  • Ha-ha 1
Posted

Nisam više ni ljut, samo tuzan i utučen.

Žao mi je svih nas ovde, žao mi je mnogo i Željka iskreno, jer on sigirno želi samo najbolje Patrizanu, a ipak ne ni trebalo da mi ga je žao jer je on ovo birao i (ne)dovodio.

Igrača mi nije žao i makar polovinu tima treba da je sram kako igraju i izgledaju. Pa sve da nemaju trenere na klupi, trebalo bi da znaju neke makar osnovne postulate košarke.

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, Papanikolesku said:

Potreban je igrač koji će uzeti na sebe sve ono što smo izgubili Karlikom. Ne bih rekao da treba mali brzi plej, već dobar do odličan igrač, doslovno. I to treba da se kešira, juče.

Kad se ovde pisalo da je dovoljno uzeti Kalatesa da premostimo 4 meseca, zlo mi je bilo. Da premostimo. Ali ajde, ne mogu gledati košarku tuđim očima. 

Ne znam zaista šta se više čeka, novembar mesec, oni nisu kompletirali rosteeer, ovakav epilog je i večiti romantik i idealista Šćepan predvideo 😭😭😭

Iskreno se bojim da ovde jedan igrac moze da promeni bilo sta.

Zaigramo dobro, povedemo,  ako ne prospemo razliku u prvom poluvremenu u 2 minuta, onda u 3 četvrtini propadnemo u jendek iz kog nema nazad.

Čim nas ekipa stigne, i povede, odmah skidamo gaće i nema nazad.

Posted

Zeljko i za svoje standarde, bas previse kresti, bukvalno svaki napad histerise i mase rukama, ocigledno je da ne ide i da imate problema, plus standardno vise nego ‘leba da jede voli da prospe kofu govana po igracima kada kola idu nizbrdo. Pa, majstore, celu si ekipu zamenio proslog leta, a ovog si nadogradio na to. 

• Like 2
Posted

Ja mislim da Zeljko fura tu old school disciplinu trenera koja vise ne prolazi. Pokusevski i onaj Finac ko da ih Zeljko samara pre meca,a i ovi iskusni stranci cinimi se ne vole taj temperament koji nosi tenziju za svaki los potez

Posted (edited)
20 minutes ago, Coz29 said:

Iskreno se bojim da ovde jedan igrac moze da promeni bilo sta.

Zaigramo dobro, povedemo,  ako ne prospemo razliku u prvom poluvremenu u 2 minuta, onda u 3 četvrtini propadnemo u jendek iz kog nema nazad.

Čim nas ekipa stigne, i povede, odmah skidamo gaće i nema nazad.

Ja ne znam da li će taj igrač promeniti krvnu sliku ekipe, i kurs na kojem jedrimo, ali znam da je neophodan ukoliko želimo bar šansu da se iskopamo iz ove rupe koju Želimir kopa sve dublje, isključivo svojim odlukama. 

Svojim fiks idejama, koje su uglavnom neuspešne poput; Vošington na pleju, sad će i Miltona u 30 godina da uči i razvija, te da menja navike uveliko formiranom košarkašu iz USA, pa onda Sterling u oganizaciji - kumuje ovim raspadima koje gledamo svakom novom utakmicom. 

Njemu je lakše da ide glavom kroz zid nego da dovede jebenog igrača koji će mu pomoći da implementira svoje zamisli na terenu, te olakša ekipi u fazi napada, nego gledamo ove glupave improvizacije u kojima se niko ne snalazi, jebeno očigledno. 

I onda na konferenciji kuka i nariče kako nema za trening, kako ne zna šta se dešava, zašto ovo zašto ono, ne razume kako nijedan igrač tri godine ne zna da prepozna situaciju za mali faul, stranu pomoći, zašto mu ekipa nema fokus, ili se ne trudi itd itd. 

Zatvori roster jedne jebene godine i daj šansu svojim igračima da ispune pun potencijal, a samim tim i dovedi sebe u situaciju da pokažeš zašto si 30 godina jebeni tata evropske košarke kada se vidi ko vozi traktor a ko otvara kapiju

Edited by Papanikolesku
  • Like 2
Posted
1 hour ago, Davai Davai said:

Ovakav serijal horor filmova ne pamtim od fransize petak 13.

2020 / the biggest what if vol 1
2021 / the chokers
2022 / ko se puntera lati od puntera i gine aka the biggest what if vol 2
2023 / lepi i glupi
2024 / mutni ali dragi
2025 / ciazzi crnci

I to za ovih “boljih” 6 godina samo. Jedino dobro je sto gledamo Evroligu u Beogradu i lozimo se mesec dana godisnje

Bold 1 i bold 2, ako poredis godinu u EC prekinutu koronom i godinu zamalo F4, onda jbga, ne moram dalje da komentarisem. 

Ali ja volim da komentarisem, pa idemo na bold 3 i proseravanje od mesec dana lozenja nema smisla, igramo 4 sezone EL, ako uzmemo u obzir da je ova tek zapoceta, mozemo da komentarisemo samo prethodne 3, i nesto ne mogu da se setim da smo iti jednu zavrsili do decembra sa nadanjima. Naprotiv, i u ove poslednje dve smo gajili nadu do pre poslednje kolo da imamo neke sanse za taj jebeni play in. 

Posted

Nisam vas gledao ali dovoljan je pogled na stats i videti da bode oci Dzabarijevih -24 dok je bio u igri, dzaba mu sto je najvise poena dao. Kao sto lepo deluje i onih Brick-ovih 2/4 za 3p i 8as... on i Fernando, novajlije, a najkorisniji veceras. 

Mnogo je rada pred ovim timom da bi to licilo na nesto sto moze biti... kad se vrate povredjeni, zavisice jedino od Zeljka. 

Posted
5 hours ago, realno *w said:

Nije bio loš toliko, ali meni ta njegova igra nema veze sa plejom.

Milton je u 7 NBA sezona za nepunih 18.7mpg imao 2.4apg.