Four Elements Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 32 minutes ago, Elevator Operater said: On u dubai ide da j*** a ne da trazi formu, vidim ja ๐ฅฒ ย U ovome bome nes jebat. 3
NMX Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ajd na stranu moda, tu imam rispekt za Dzabulu, rispekt za treลก. ย Nego, prilicno neobicna obuca za let avionom, posebno za sportiste. Sto puta sam leteo sa kosarkasima, mahom su uvek u papucama zbog oticanja stopala. Dzabari brat prkosi i toj modi 1
Luchifer89 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 41 minutes ago, Don Dusko said: Prvo Sava licimir, pa sad - a vi kako te, ฤe izaฤem na televizor ย
kojihit Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Meni gori Brikov Luj Viton print dziberski ranac nego loafers Dลพabuline,ย ima taj big dick energy u treลกu ako nista 1 1 1
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Four Elements said: ย U ovome bome nes jebat. ย Iznenadio bi se kako se lokalci tamo obuvaju ๐ฅฒ 1
Jakob Aman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Knipex said: Smooth criminalย U skladu sa partijama na parketu. 8
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, kojihit said: Meni gori Brikov Luj Viton print dziberski ranac nego loafers Dลพabuline,ย ima taj big dick energy u treลกu ako nista ย Dลพiberizam vs Dลพabarizamย ๐ 1 1
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako pricamo o Jiberiju Parkeru, mogao bi malo taj big D (energy) da izvadi i na terenu.
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, Elevator Operater said: On u dubai ide da j*** a ne da trazi formu, vidim ja ๐ฅฒ ย Sad mi to kazes?!ย ย imam i ja tanke 'talijanske cipele... sto lako gaze i dobro prolaze.ย 2 hours ago, Four Elements said: U ovome bome nes jebat. E ok ondaย
Four Elements Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 minutes ago, Kooineeperk said: ย Sad mi to kazes?!ย ย imam i ja tanke 'talijanske cipele... sto lako gaze i dobro prolaze.ย E ok ondaย ย Nisu cipke problem, nego carapkeย ๐ 1
Coz29 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 hours ago, Don Dusko said: Sto bi moj deda rekao ย Sinko iz mode samo dve stvari ne mogu nikad da izadju , a to su ti tvrd kurac i crne cipele ๐ 13
MarioKempes Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, Coz29 said: Sto bi moj deda rekao ย Sinko iz mode samo dve stvari ne mogu nikad da izadju , a to su ti tvrd kurac i crne cipele ๐ U "mom selu" ima sliฤna izreka, samo je tu aktuelna bela koลกulja. Umesto crnih cipela, razume se...
Recommended Posts