Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, Kooineeperk said:

E da, komsije - srecno sutra:high_five:

14 minutes ago, Kooineeperk said:

E da, komsije - srecno sutra:high_five:

Posto je bas od srca bude na dan utakmice, to je prerano. 

• Love 1
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Daleko su gori komentari grobara na ovoj temi, nego navijača Zvezde. O live temi da ne govorim na šta liči. 

43 minutes ago, fillam said:

Meni su trenutno i Live i matična tema mučne za čitanje, pa mi je uglavnom ubijena želja da se zapljunem i učestvujem, naročito što su ljudi mahom u pravu u stvarima koje konstatuju, te ne mogu ni da ponudim neko kvalitetno mačevanje, osim nekog svog wishful optimizma.

Za mnoge stvari ste u pravu, mada je to previše mračenja i besa za moje poimanje i romantizovano praćenje sporta.

Hteo sam prethodnih nedelju-dve nešto slično da napišem, ali nekako mi se ne da, nisam ni sam siguran šta bih rekao. Fillam je ovde super artikulisao ono kako i ja primećujem okolnosti, s' tim što mi se čini da nije samo svojestveno ovom forumu, već diljem fan bejsa. 

7 minutes ago, Papanikolesku said:

A ovo što se piše na forumu, bar ovom, je samo surovo racionalno opisano činjenično stanje (ne)rada našeg sportskog sektora i sijaset mindfuck odluka koje donose na dnevnoj bazi. 

Pa i nije baš tako, jer se često može čuti (pa i u ovom tvom postu) da Želimir nume pripremi utakmicu, ne zna de bije kada je vodi, i slične kako kažeš racionalne kritike. Izrazito mi je teško da na sličan način bilo kojeg EL trenera uprostim na nume vodi/pripremi utakmicu, a kamoli nekoga ko je decenijama školovao različite generacije trenera baš na tom polju.

Šta želim da kažem? Postoji dosta košarkaških stvari koje lično ne umem da vidim pa ni da iskoristim u nekakvoj argumentaciji, ali mi je vrlo naivno svođenje objašnjenja lošijih igara jednog sportskog kolektiva na ume/nume trenera ili oće/neće igrača. Sinoć se u onom dobrom naletu tokom 2/4 videlo jako puno želje kod svakog od igrača, to nije nešto što ti se javi na 3 minuta pa nestane, već količnik svih košarkaških i mentalno-košarkaških stvari učini da deluje kako je delovalo tada, pa zatim da deluje kako je delovalo tokom užasnog perioda.

Poseže se često za lakim objašnjenjima stvari koje nam se ne dopadaju u našem klubu, a nije loše podsetiti se da ne samo da tu ima velikih grobara, već i dokazanih znalaca, i da nisu svi naprasno postali nesposobni, senilni, zaboravni, glupi i bulazni. 

Želimira gledam dovoljno dugo da mi se čini da postoji dobar razlog zašto njegove ekipe često imaju lošiji ulazak u sezonu i zašto delujemo bezidejno dok stvari ne krenu da klikću. Verujem da ima mnogo informacija, mnogo zahteva koje nekada igrači jednostavno zbog košarkaških ili telesnih razloga ne mogu da iznesu, a nekada je potrebno vreme da sami igrači poupijaju ili izgrade samopouzdanje. 

Ako u nekoga treba da imamo poverenja da nije tantus, to je Želimir fucking Obradović, i meni je stvarno neverovatno da neko ko je Partizanovac poseže za tako lakim, laičkim otpisivanjem njega u kontekstu pripremanja i vođenja utakmice. Mogu te ideje, pripreme i slično da izgledaju loše, ali potencirati da on ne zna kuće i štaće (a pritom je tvrdoglav da promeni... nešto što ni ne zna kako će 😄) je očito preterivanje.

• Like 5
Posted
1 hour ago, Taki said:

Nesto najiritantnije na forumu mi je kada ptocitam "srecno veceras komsije" :hammer:

Srećno večeras komšinke

Posted

Skoro sam slušao Klopp-a u DoAC gostovanju, u delu gde priča kako mu je Junajted prišao i kako su izgledali razgovori tokom 2013/2014 (pre nego što je otišao iz Dortmunda i preuzeo Liverpool) me je podsetio na neku našu situaciju. Naime, tokom razgovora sa tadašnjim direktorima Junajteda, umesto nekakvih vizija, strukture i slično, predstavljene su mu ambicije vraćanja Kristijana Ronalda, pa je iskoristio trenutak da ispriča kako se sentimentalni momenti i emotivna vraćanja tog tipa retko kada srećno završe.

Čini mi se da je naš fanbejs dolaskom Željka, uz milion stvari koje su se dogodile od tog trenutka, prebacio neku liniju intezivnosti, ili je besan, ili je razočaran, ili je nezadovoljan, ili je egzaltiran, ili čeka na aerodromu, kao da ne možemo da ukačimo neku srednju vrednost. Na sve to dolazi i situacija sa podrškom studentima, uloga Ostoje, pa gradski rival, pa njegovi dobri rezultati koji sve to dodatno pojačaju... i nekako ima smisla, dolazak Želimira je pokrenuo neku novu epohu kluba, a i mi se sa njim nosimo kako možemo i umemo. 

Parket je tu, normalno, ogroman faktor, ali pamtim i pretprošlu sezonu gde smo imali dobar početak, okej srednji period, i opet smo imali sranja sa doselekcijom, nezadovoljstvom, nedorečenosti Doužera, odbranom Frenka d Prenka itd. Na kraju dana to su zaista situacije koje jedan EL klub proživljava praktično svake sezone, neki izgledaju utegnuto ali nedovoljno potentno, drugi izgledaju rastrzano ali dovoljno potentno da nešto izvuku, do ovosezonskog Žalgirisa stvarno ne pamtim da sam za jedan EL klub bio u fazonu kako su sve senzibilni potpisi i da su se oni zaista takvim i pokazali na parketu.

Šta znam, EL je stvarno jebena vožnja, užasno ujednačena, užasno intezivna, i druge nam nema, a na pravom smo mestu. Možda je to moj silver lining i opcija koju biram, ali nekog strpljenja i prihvatanja šta bude biće, za sada, može dobro da posluži i još nekoga. Tu mislim i na sopstvenog oca koji je i dalje na kraj srca sa Partizanom, i traži od mene i sebe odgovore koje ni mnogo košarkaški pismeniji ljudi ne mogu da ponude. A kada to urade, mislim da se u javnosti prihvati kao izbegavanje konflikta i neblaćenje.

• Like 2
Posted (edited)
28 minutes ago, kendrick duckworth said:

Sinoć se u onom dobrom naletu tokom 2/4 videlo jako puno želje kod svakog od igrača, to nije nešto što ti se javi na 3 minuta pa nestane, već količnik svih košarkaških i mentalno-košarkaških stvari učini da deluje kako je delovalo tada, pa zatim da deluje kako je delovalo tokom užasnog perioda.

Iz nekog razloga nasim igracima je tesko da ne idu u krajnosti. 25 minuta izuzetne borbe i zelje, na nivou one protiv Milana i Efesa...a onda gasenje kao na dugme, da ni ruku vise nece da podignu pri sutu Hapoela za 3 u 4/4, niti da prate prodore necim jacim od pogleda.

Ja razumem da zestoki nerezonski useri Blejknija preko ruku ili bacanje za loptu koja nekako ipak dodje do njih pa nam naravno zviznu trojku... mogu da poljuljaju veru u sebe i da moze da deluje kao da se kreci uzalud...ali pitam se, zbog cega smo mi izgleda jedini od 20 timova koji u svakom pogledu dignu ruke cim ide lose duze od par minuta, cim rival ode na +9 ili kao da imamo self-limit koliko puta mozemo da se dignemo iz knock-downa?

Upravo tim odustajanjima ce tim sebi napraviti mnogo veci psiholoski problem i kontra uslugu, nego li neprestanom borbom i opet porazom, ovog puta sa -1, 2 ili 3 razlike.

Mozda misle ok, ne ide nam uprkos trudu koji smo ulozili, a nismo ni kompletni, jbg. Tek je pocela sezona. And before you know it, ode voz, a njima se usadi taj stav.

Čak je i prosle godine na 2-8 ekipa opet skuplje prodavala kožu, gubila mnogo tesnijim rezultatima i u neizvesnijim zavrsnicama. A bila manje kvalitetna.

Edited by Elevator Operater
Posted
1 hour ago, Marvin said:

Ne mislim da smo favoriti, sa trenutnom igrom smo i od Pariza izgubili 🙂

Ali racunam da se stabilizujemo kao ekipa i da pokazemo zube. Ako to uradimo imamo cemu da se nadamo, a ako smo ekipa koja gadja gornji deo tabele ne treba ni ekipe iz vrha da budu nepobedive

Pa dobro, pricamo za trenutne objektivne okolnosti.
Da se razumemo, pred pocetak sezone, sa pretpostavkom da ce KKP na vreme i adekvatno da se doselektira, pre svega na pleju, meni je Partizan bio tim koji sam ocekivao da bude top6. Rejtovao sam Oli, Pao, Monaco, Efes ispred vas, sa Realom i Fenerom da se borite za mesta od 5-7. 
Ali pricamo za ovaj sad trenutak. U ovom trenutku KKP ne treba da skida gace Monaco-u, ali je realno da nije favorit i ne treba dozivljavati kao katastrofu ako se izgubi.

• Like 1
Posted
44 minutes ago, Papanikolesku said:

Sva negativa oko kluba generalno, da li se to reflektovalo u hali, društvenim mrežama, ili na forumu je isključivo odgovornost - direktna, Ostoje jer je pohlepni napredni smrad, Savića, jer je nesposoban da zatvori goruće pitanje rupetina na rosteru tri sezone u nizu, i Želimira koji ne zna de bije kada je reč o pripremi, i vođenju samih utakmica; indirektna - ili uzročno posledična, igrača koji na terenu izgledaju kao kokoške, upitnog košarkaškog intelekta, ali im je olakšavajuća okolnost što su primorani da rade ono što ne znaju da rade na terenu. 

Ovo ljudima uglavnom služi kao zgodno opravdanje za istresanje žuči po internetu, i ne samo u sportu.

Želimir, Savić, Ostoja, ostatak uprave i igrači imaju odgovornost za posao koji rade. Osećanja navijača, kao i način na koji izražavaju te emocije, kako se ponašaju (bilo virtuelno, bilo uživo) je odgovornost - isključivo tih navijača.

Kada dođeš na forum ili bilo koje drugo internet mesto da ostaviš komentar, koji želiš da predstaviš kao racionalan, a zapravo je veoma ostrašćen, to je lični i svestan izbor.

• Like 2
Posted
53 minutes ago, Papanikolesku said:

Savića, jer je nesposoban da zatvori goruće pitanje rupetina na rosteru tri sezone u nizu, i Želimira koji ne zna de bije kada je reč o pripremi, i vođenju samih utakmica; indirektna - ili uzročno posledična, igrača koji na terenu izgledaju kao kokoške, upitnog košarkaškog intelekta, ali im je olakšavajuća okolnost što su primorani da rade ono što ne znaju da rade na terenu. 

Meni deluje da je Savic mikromenadzovan i od strane Zelimira i od strane Ostoje, i da je tu covek pogubljen da odradi svoj posao.
A i ispade da se njegov posao svodi da pregovara ono sto Zeljko zeli, jer sam Zelimir istice da njemu niko ne sastavlja tim, i da mu ne pada na pamet da dovede igraca koji mu ne odgovara, i koji nije njegov izbor.

Kako ja vidim stanje u Partizanu, tj na onaj deo na parketu, i ono sto se reflektuje na to, a tu naravno malo pomnije gledam jer je Partizan pored svega ne samo arhirival KKCZ nego i direktan konkurent za ta mesta 6-10, je taj da postoje racionalna i logicka ocekivanja, ali nisu ostvarena zbog naivno nesavrsene potpune selekcije. Pa vas to vodi do toga da ste zamalo tamo gde zelite. A meni je tu iskrneo najodgovorniji Zelimir, barem na to tako gledam. Moj glavni utisak za ceo KKP je da Zelimir i dalje pati od tog hronicne gordosti u odnosu na ostatak Evrope i sta ostlai klubovi mogu da urade sa svojom igrom i svojim timovima.
Selektira low IQ tim, sa puno sposobnih skorera i potentnih atleta/fizikalaca sa idejom da ce njegov coacing skill da nadmoesti to u odnosu na konkurenciju. Fazon ako moj roster ima ispodprosecan bbiq, nakon mog coachinga, do sredine sezone bi cemo prosecan bbiq tim za ozbiljnim fizikalcima i prangijatorima, a do kraja sezone iznadprosecan bbiq tim. Iznadprosecan bbiq tim sa ozbiljno atletikom i ozbiljnim scorer madafakerima.

Fala bogu ovo nije evropska kosarka 95-2005, ima tu viseo od 2,3 dobra trenera u Evropi. Mnogo je ozbiljnij pristup kosarkaskoj igri, i onda taj njegov gordi plan fula.
Izvuce on nesto do kraja sezone,  u nekoj meri, jer je defakto dobar trener (iako tvrdim da vise nije taj giga mega u odnosu na konkurenciju) i ima autoritet takav da mu igraci veruju pa se implementira mnogo, ali to na kraju ispadne... NEDOVOLJNO. A to nedovoljno vas bas frustrira.

• Like 3
Posted (edited)
28 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Ma nista se ne desava...

govno 

Zna se ko je Bizona inspirisao da pise ovo. Zato sutra jos jace, VČĆPDR.

Edited by TripleJ
  • Like 4
Posted
2 minutes ago, BattleBender said:

Meni deluje da je Savic mikromenadzovan i od strane Zelimira i od strane Ostoje, i da je tu covek pogubljen da odradi svoj posao.
A i ispade da se njegov posao svodi da pregovara ono sto Zeljko zeli, jer sam Zelimir istice da njemu niko ne sastavlja tim, i da mu ne pada na pamet da dovede igraca koji mu ne odgovara, i koji nije njegov izbor.

Kako ja vidim stanje u Partizanu, tj na onaj deo na parketu, i ono sto se reflektuje na to, a tu naravno malo pomnije gledam jer je Partizan pored svega ne samo arhirival KKCZ nego i direktan konkurent za ta mesta 6-10, je taj da postoje racionalna i logicka ocekivanja, ali nisu ostvarena zbog naivno nesavrsene potpune selekcije. Pa vas to vodi do toga da ste zamalo tamo gde zelite. A meni je tu iskrneo najodgovorniji Zelimir, barem na to tako gledam. Moj glavni utisak za ceo KKP je da Zelimir i dalje pati od tog hronicne gordosti u odnosu na ostatak Evrope i sta ostlai klubovi mogu da urade sa svojom igrom i svojim timovima.
Selektira low IQ tim, sa puno sposobnih skorera i potentnih atleta/fizikalaca sa idejom da ce njegov coacing skill da nadmoesti to u odnosu na konkurenciju. Fazon ako moj roster ima ispodprosecan bbiq, nakon mog coachinga, do sredine sezone bi cemo prosecan bbiq tim za ozbiljnim fizikalcima i prangijatorima, a do kraja sezone iznadprosecan bbiq tim. Iznadprosecan bbiq tim sa ozbiljno atletikom i ozbiljnim scorer madafakerima.

Fala bogu ovo nije evropska kosarka 95-2005, ima tu viseo od 2,3 dobra trenera u Evropi. Mnogo je ozbiljnij pristup kosarkaskoj igri, i onda taj njegov gordi plan fula.
Izvuce on nesto do kraja sezone,  u nekoj meri, jer je defakto dobar trener (iako tvrdim da vise nije taj giga mega u odnosu na konkurenciju) i ima autoritet takav da mu igraci veruju pa se implementira mnogo, ali to na kraju ispadne... NEDOVOLJNO. A to nedovoljno vas bas frustrira.

Mislim da ima istine u ovome sto pises... ali ljudi ne mogu da shvste da je on u KK vise od trenera.

Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

Mislim da ima istine u ovome sto pises... ali ljudi ne mogu da shvste da je on u KK vise od trenera.

Pa dobro, to je tacno.
Nisam od onih koji misle da je za KKP bolje da on ode. On ce svojim prisustvom da odrzi Partizan da uvek bude ozbiljan tim. I sa njim ne mozete ni rezultatski da budete gori nego sto ste sada i prosle godine overall bili. Mozete da bude samo nesto bolji. Sto je najgore, ne fali vam mnogo...
Sa druge strane da vas neko drugi trenira, postoji sansa da neko to bolji radi. Ne mnogo velika, iako postoji. I tu je caka, ne postoji sansa bas velika. Ajd se ti kockaj sa tom nevelikom sansom. Veca je sansa da se napravi karambol i da se izgubi celokupna energija oko partizana (sezoneske rasprodate skupe, placa se voda iz cesma u areni itd itd). DOdje neki trener koji upadne u cipelke posle Zelimira, pritisak... U timu ostane par igraca iz Zelimir garniture koji su godinama trpeli da Zelmiir crveni, ali to je Zelimir, pa mora da trpis, i sad takvi samo cekaju nekog na njemu da istresu sve. Kao Rio Ferdinand sto je pravio skandal sto je Moyes zabranio da se jede cips u trening centru Manchester United-a. "Zamisli zabranio nam cips". Brate, profi si fudbaler, placen milione, zaista ne bi trebalo da kukas sto trener od tebe zahteva da imas clean ishranu. Cutao si pred SAF-om 10 godina i sad si docekao da mangupiras jer ti neko oduzeo cips...

• Like 5
Posted
42 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Ma nista se ne desava...

govno 

"Не можете од обичног чланства да тражите да се људи боре, да изгарају, да трпе све и свашта и да истрају, а да са друге стране они који су се од ове власти толико окористили, који зидају стамбене комплексе, постају екслузивни дистрибутери разних брендова, добијају неограничене буџете да руководе кошаркашким клубом"

lepo je sto su sami krenuli da priznaju kol'ko kradu i kol'ka su go*na.

• Like 10
  • Love 1
Posted
2 minutes ago, NikolaTest said:

"Не можете од обичног чланства да тражите да се људи боре, да изгарају, да трпе све и свашта и да истрају, а да са друге стране они који су се од ове власти толико окористили, који зидају стамбене комплексе, постају екслузивни дистрибутери разних брендова, добијају неограничене буџете да руководе кошаркашким клубом"

lepo je sto su sami krenuli da priznaju kol'ko kradu i kol'ka su go*na.

upravo ovo... citam i ne verujem, koliko njih boli kurac vise za zdrav razum.

• Like 6
Posted

Svi smo (nadam se) aktivni u ovome i priblizava se prvi, ali nema potrebe na ovim temama kaciti likove koji ce uskoro zavrsiti sa drskom metle u bulji...

• Ha-ha 1
  • Pumpaj! 4
Posted
16 minutes ago, BattleBender said:

upravo ovo... citam i ne verujem, koliko njih boli kurac vise za zdrav razum.

Druže udavi ti ovde na temi navijače KKP. Pusti ljude da pišu o svom klubu.  Ako me nesto nervira to su dobroćudne komsije koje eto žale, I daju savete. Prvo niko ovde koliko vidim nije pitao ni ti za mišljenje a kamoli za savete, tako da ne vidim svrhu da se ovde soli pamet i nešto pametuje a to je uočljivo da se ovde sjati X brižnih komšija i to uglavnom posle poraza.

Oni ljudi prate svoj klub na svoj način, imaju svoje viđenje stvari i to treba poštovati.

Nadam se da ces ovo shvatiti kao dobrobamernu kritiku, a tebe sam citirao jer si medju poslednjim aplicirati, već se ovo odnosi na X drugih forumaša  koji se sjate i verujem guše navijače KKP. 

Posted

Nemam sada vremena da pojedinačno repliciram na upise u kojima sam označen; jer priprema slave, no biće prilike ovih dana nekad. Kendrik je prilično banalizovao moj post, jasno je da ne mislim da je Želimir diletant i dunster. Elem, čovek loše radi svoj posao tri sezone u nizu, pa kako god to neko shvatio. 

Uglavnom, nisam siguran da ima previše poente ulaziti u novi duel sa istim kolegama, kad tu nema pomaka ni za pedalj kod obe strane i to smo već apsolvirali prošle sezone. 

Iz moje perspektive, vi nastupate kao navijači Željka Obradovića, sa vaše, pretpostavljam - ja ili osoba xy dajemo sebi previše za pravo da dovodimo u pitanje toliko uspešnog čoveka u svom poslu. 

Da me neko pogrešno ne shvati, jasno je da volite Partizan koliko i ja ili ja koliko i vi, no mislim da tema Želimir naginje ka idolopoklonstvu, a baš ne bih da opet jurimo svoj rep. 

Ako će vam biti lakše, vi nastavite da povremeno ironično a opet pasivno podbadate nas par, nije problem; voleo bih i ja da nakon tri sezone bar u jednoj budete u pravu i da ja poručkam sve sve što sam pisao. 

• Like 1
Posted
8 minutes ago, No name said:

Druže udavi ti ovde na temi navijače KKP. Pusti ljude da pišu o svom klubu.  Ako me nesto nervira to su dobroćudne komsije koje eto žale, I daju savete. Prvo niko ovde koliko vidim nije pitao ni ti za mišljenje a kamoli za savete, tako da ne vidim svrhu da se ovde soli pamet i nešto pametuje a to je uočljivo da se ovde sjati X brižnih komšija i to uglavnom posle poraza.

Oni ljudi prate svoj klub na svoj način, imaju svoje viđenje stvari i to treba poštovati.

Nadam se da ces ovo shvatiti kao dobrobamernu kritiku, a tebe sam citirao jer si medju poslednjim aplicirati, već se ovo odnosi na X drugih forumaša  koji se sjate i verujem guše navijače KKP. 

Ja pisem o kosarci, i sve dok moderacija ne odluci da je protiv pravila, da provociram, necu se libiti da napisem sta mislim.
Partizan prirodno pratim najvise posle Zvezde, imam i par ortaka koji navijaju za KKP.

Ja ne zelim, niti sam ikad napisao "Srecno komsije". Napisacu to kada Partizan igra protiv protivnika sa kojim je KKCZ glavni konkurent na tabeli, a to bude bio neki kraj sezone pa se znaju matematike...
U ostalim slucajevima necu srcano da navijam protiv Partizan, ali hocu. I ne krijem. I najvise zbog toga sto mi je KKP taj konkurnetni tie  (Bayern, Valencia, Zalgiris, Barca, mozda i Real i Efes) koji se direktno bori sa KKCZ. Ali da se razumemo, i da se ne lazemo, nije to jedini razlog.

Respect za ovaj tim KKP-a imam, imam i respect za navijace KKP-a i tu investiranost, puna hala. Iako sam godinama to (i sa jedne i sa druge strane) dozivljavao kao infantilno i neodgovrno, naucio sam da vremenom to postujem i razume. I dalje mi se nekad jedu govna od nekakvog lozenja na avangardiju, ali boze moj, u zivotu covek treba da ima pasije. A ima puno normalnih osoba kojima je pasija Partizan, tako da ono imam postovanja za to u nekoj meri.

• Like 3
Posted

Bas se pogresilo sa izborom prve cetvorke. Prosle godine je nismo imali nikako, a sada placamo ogroman novac na pogresnu investiciju. Tuga. 

Posted
16 minutes ago, No name said:

Druže udavi ti ovde na temi navijače KKP. Pusti ljude da pišu o svom klubu.  Ako me nesto nervira to su dobroćudne komsije koje eto žale, I daju savete. Prvo niko ovde koliko vidim nije pitao ni ti za mišljenje a kamoli za savete.

Nije udavio, već ostavio niz dobro rezonovanih upisa, u kojima nema nikakvog dobroćudnog žaljenja već realnog sopstvenog viđenja situacije.

Tvojom logikom je većina upisa na forumu napisano bez da je neko direktno upitan za mišljenje.

A pretpostavka ti i nije baš najtačnija, mene, kao navijača KKP (u univerzumu gde je to bitno), je više zanimalo da pročitam njegove upise o svom viđenju Željkovog rada, uticaja na klub i šta može biti posle njega (na temi tome namenjenoj), nego dal' tebe nervira to što on to piše, što nema nikakve veze sa temom (ili tvojom logikom: niko te nije pitao).

• Like 3
Posted

Ne bi bilo fer da Papanikoleskua u zgusnutom rasporedu citiram, biće drugih prilika, ali opet iz njegovog posta primećujem jedan momenat koji je istaknut - nedovoljno dobro rađenje svojeg posla.

I ta tema je daleko od tako jednostavne, i dok o promatranju farbača ograde ne moramo nešto tražiti kontekste u tipu drveta i istraživati korozivnost u skladu sa šipkom koju farba, za jednog trenera, osim ako ne želimo da se udubimo, ne možemo u svakom periodu sezone biti tačni i pošteni ako držimo stvari u dobro/loše kriterijumu.

Prošle godine u ovo vreme je najveći burden bila trophyless sezona pre. Nema dovoljno rezultata. Pre nekoliko meseci uzesmo dva trofeja, i taj toliko opterećujući burden je potpuno izgubio na važnosti. Ukratko: malo previše gledamo u Želimira i očekujemo da naše navijačke želje ostvari, po mogućstvu u svakom delu sezone. 

Da se razumemo, meni dva trofeja prošle godine ama baš ništa nisu doneli niti mi šta znače. Ali sam isto tako gledao na njih i kada ih nije bilo. 

• Like 1
Posted
33 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Po vama sta se moze ocekivati sutra vece na putu ns-bg i bg-ns posle utakmice?

I ja bi postavio slično pitanje.

Kanda ćete sutra morati bez južnobačkog okruga u Areni