Bode Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 13 minutes ago, Ljusha said: Zato sto se sa njim na parketu topila prednost koju smo imali, ocajno je igrao odbranu,ne moze protiv Motlija. Uzasno je izgledala ekipa sa njim na petici i Jabarijem na cetiri. Mislim da bi bio mnogo bolji na PF. Eto dosao je taj Bruno. Gura ga na C u pokusaju da napravi neki hendikep, mozda malo da izvuce protivnicke centre napolje, ali nije to to. Ubija sve ono sto moze da donese, a na drugoj strani, on ne moze da se nosi sa centrima kao sto je Motli. Edited 5 hours ago by Bode 1
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Mene Parker mnogo podseća na Nejpira kod nas. Bez neke želje, volje, melanholično, krateri u odbrani a u napadu bljesne dve, tri utakmice ostalo tuga. Edited 4 hours ago by Čočo
nemanjaol Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Najgora smo odbrana u ligi, nema tu sta dalje da se prica. U napadu ima talenta, ali nekako ostaje utisak da smo psihicki labilna ekipa. Malo treba da da krenu da trokiraju, a ako je protivnik u tok trenutku koncentrisan onda ode sve u majcinu. Danas su tri cetvrtine stvarno igrali ok utakmicu, al nekako prelako na kraju se izgubi 3
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jbg još će Bongi da uvale dva kanistera da ponese. Može on i to 5 1 8
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bolece dok ne proigramo... lepo rekoh... idemo na 3-7 videcemo hoce li biti ove godine snage da se to stigne... drzite se grobari... samo treba jos vise voleti...
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, nemanjaol said: U napadu ima talenta, ali nekako ostaje utisak da smo psihicki labilna ekipa. Ovo je tacno i kad ste bili kompletni znali ste za 5 minuta da prospet 15 poena prednosti (Armani, msm Efes i Baskonija) a ne sad ovakvi kakvi ste sa izostancima. Svakako deluje da nemate kontrolu utakmice i kad odete na povoljnu razliku u EL utakmicama.A to ubija u pojam dodatno.
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, ScepanScekicSto said: Bolece dok ne proigramo... lepo rekoh... idemo na 3-7 videcemo hoce li biti ove godine snage da se to stigne... drzite se grobari... samo treba jos vise voleti... Jasno, potpuno novi tim, nije za očekivati da odmah proigra. Samo jedne godine se u potpunosti stiglo i preokrenulo, nije baš da idemo po dobrom a uhodanom scenariju. Svojevremeno je pejatm napisao da je odlazak na f4 bio najgora stvar koja se mogla desiti onoj upravi. Već neko vreme mislim da je zamalo sezona nešto najgore što se moglo desiti ovoj korporaciji. 6
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dovodimo jos jednog beka a Zeljko neobavesten. Kako to?
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Jakob Aman said: Dovodimo jos jednog beka a Zeljko neobavesten. Kako to?
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Kalates ako sačeka bus iz Sofije u hotelu Nais bilo bi dobro da ne gubi vreme da se adaptira na ekipu. Edited 4 hours ago by odupri se ludilu 4
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 hours ago, odupri se ludilu said: Ja kontam kad smo već u turističkom raspoloženju...jbg idemo u Bugarsku mogao bi kakav šverc da padne. Koji kanister dizela Il benzina? Nek pita O'stoja gazdu ima li gde to smjestiti. Ili bar Step sokove one da donesu 10 hours ago, odupri se ludilu said: Jel Nik ide u Sofiju svojim kolima direktno iz Grčke? 10 hours ago, odupri se ludilu said: Radimo sve:registracije, preregistracije, brojeve šasija, limove.... šifra: Prekucač 51 minutes ago, odupri se ludilu said: Jbg još će Bongi da uvale dva kanistera da ponese. Može on i to 3 minutes ago, odupri se ludilu said: Kalates čeka u hotelu Nais da ne gubi vreme da se adaptira na ekipu. Kad je teško - prihvati se humora 👍 1 3
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja sam razumeo Zeljka da je hteo nekog igraca, ali da je on trazio 4-5 miliona, a da to niste mogli da platite. 2
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ja sam razumeo Zeljka da je hteo nekog igraca, ali da je on trazio 4-5 miliona, a da to niste mogli da platite. Pa jeste. Hteo je verovatno i Jokića, ali nije bilo 145 miliona. Puši kurac Vučiću!
Dragan Mićić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja sam u proslogodisnjoj ekipi ocekivao da ce da klikne negde do maja meseca, a ovi mi deluju tako da nece klinkuti ni do Expa.
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ja sam razumeo Zeljka da je hteo nekog igraca, ali da je on trazio 4-5 miliona, a da to niste mogli da platite. Ja sam shvatio, kao da proziva neki drugi klub...možda Hapoela što su platili Micića 4,5 miliona...😏 1
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Uopšte nismo bili loši koliko sam očekivao da budemo. Problemi koje imamo proizilaze iz par pravaca, recimo prvi je što su nam bekovi užasni u odbrani 1 na 1 i onda sve puca (tu bi Šejk mogao da pomogne). Takođe, Jabarija evidentno napadaju svi, čovek je u većini slučajeva užasan i to ne možeš da sakriješ, pošto mora da igra jer ti je potreban njegov učinak u napadu. I treće, koncentracija - ne možeš da očekuješ išta dobro ako imaš brain fartove, i to otprilike od svih igrača, a vremena na vreme i kao po pravilu u najgore vreme. Sad pozitiva - sviđa mi se kako se Bruno ponaša na terenu, nadam se da će to biti još i bolje. Dobijamo na skoku s njim, to je već sada vidljivo. Drugo, ima nekih pozitivnih stvari u napadu, jedno pet šest akcija kao po pravilu prolazi, pa i njihovi derivati, dobro se kreću u napadu, to nije problem, a biće bolje kad se svi skupimo. Mislim i da će Tajrik sad malo povući, ima konkurenciju konačno. Jasno mi je da je Željko igrao sa Brunom i Tajrikom kao odgovor na Šengelija Veseli postavku (uopšte nismo bili loši) ali u petak će se utakmica dobiti spolja. Moraće da se reši Wash conundrum, kako da ostane opasnost u napadu a da se oslobodi tunel vision-a, a istovremeno i da ne bude čunj u odbrani. Mnogo je tu nepoznanica, nisam optimista za petak, pogotovo zato što ih nijednom nismo dobili, ali se uzdam u makar neko prijatno iznenađenje, odavno ih nije bilo Edited 3 hours ago by Dzep 4
TripleJ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Bolece dok ne proigramo... lepo rekoh... idemo na 3-7 videcemo hoce li biti ove godine snage da se to stigne... drzite se grobari... samo treba jos vise voleti... 3-7 je bolje nego 2-8 prosle godine 🙂. Mozda imamo sanse sa play in 😄 .
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vi se salite, ali Zeljko kaze da Kalates stize veceras u Sofiju. Ujutru imate tamo trening, pa nazada za BG. U petak jos jedan trening. Sejk treba da se oporavi one tamo nedelje.
TripleJ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Vi se salite, ali Zeljko kaze da Kalates stize veceras u Sofiju. Ujutru imate tamo trening, pa nazada za BG. U petak jos jedan trening. Sejk treba da se oporavi one tamo nedelje. Zahvalio se i upravi na 2 pojacanja. Mozda ironicno ? 🙂
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, VISOKOLETAC said: Vi se salite, ali Zeljko kaze da Kalates stize veceras u Sofiju. Ujutru imate tamo trening, pa nazada za BG. U petak jos jedan trening. Sejk treba da se oporavi one tamo nedelje. Da se oporavi one tamo nedelje? Hahaha
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Papanikolesku said: Da se oporavi one tamo nedelje? Hahaha Ja sam samo prekucao sta je on rekao 😂
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ja sam samo prekucao sta je on rekao 😂 Ma jasno, šou. Ne znam dal da se smejem ili da plačem.
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kukali smo na Karlika rupčagu u odbrani a bez njega primamo sto komada po meču: 1
Recommended Posts