MrTwister Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 50 minutes ago, JPM said: Kako spadoste na tog Bruna Fernanda i to sad kad ce biti dobrih igraca bez ugovora u NBA? Stvarno je preludo kako Ostoja i ta uprava skoro 3 mjeseca zajebava navijace, medije, javnost kosarkasku kako su ambicije najvece ikad, kako se juri najvisi plasman, citav press tour odradis da se pokazes kako ti u biznisu niko ni pod muda nije i ne znas sto ces od para i budzeta jer su one preskupe karte kupili ljudi i obnovili na racun te price o ambicijama i najavljenoj najjacoj ekipi ikad. Da bi se na kraj nakon 1-2 povrede u rotaciji, ekipa raspadne da nemas mozda lise startne petorke jos 2 igraca na EL nivou da izvedes. Citava saga prosla o tim centrima nema ko se pomenuo nije od svake bukve po Evropi i G ligi, da se na kraju zavrsi sa tipom koji je svo vrijeme bio tu i (najvjerovatnije) od pocetka dostupan jer da se ne lazemo, niko u Realu nije previse bio odusevljen njim i njegovim ucinkom da je bio untouchable i da ga ne bi pustili da ide kad bi iskocio bilo ko drugi a da je serviceable. A ni primanja mu nijesu mala. Uprkos svemu ipak bude "daj sto das" jer "necemo mi da dovodimo cisto da bi doveli" prica se izlizala kao i svaki put dosad 😄 Vjerujem da niko ne ocekuje da se svake sezone dovodi po 20 igraca i mjenjas svaka 2 kola startne petorke, no ako vec oces da se busas nekom ozbiljnoscu, stabilnoscu i pragmaticnim pristupom, uradi nesto zapravo za tu ekipu da bude konkurentna kao sto najavljujes da ce biti, a ne da se pod kapu "vjerujemo u nase igrace" izvlacis kad ti isti pregore u jednom dijelu sezone i onda ih ostavis na ledinu kad dodju neki tezi dani za njih da ih razvlace mediji i isti ti navijaci kad odjednom im se ruka skrati ili ne budu mogli vise da isporucuju ka na pocetku. Sumnjam da ce neko prestati da prati Partizan jer ce sezona biti losa ili ce se izgubiti neki mecevi, ali ako te navijace tretiras ka potrosnu robu i naceras ih da se osjecaju prevareno eventualno i ta ljubav moze da izblijedi. Samo je dovoljno u komsiluk pogledati. Sad bas citam neku izjavu Zeljka sto ide u fazonu, posle ovog sa Carlikom i Miltonom vidjecemo mozda da pogledamo ima li kakav bek, jer ono gubitak primarnog kreatora sa loptom i ballhandlera na pola sezone, za ovaj KKP i za njega nije neki hendikep, no eto ne znam sto ste uprli i tu nesto da dovodimo 😄 13
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ostoja lajf kouč. Katedra na temu Promena percepcije. Do ponedeljka uvece nismo prihvatali nista manje od prajm Klinta Kapele, a 72h kasnije smo toliko mentalno pregazeni i premoreni, da je narativ sada samo potpisi nesto sta bilo i teraj se u picku materinu. 1
Alek The Great Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 20 minutes ago, ScepanScekicSto said: Da li iko zna, koji je stepen povrede Monte Morisa? Ne mora bas on kad je vec katovan zbog povrede. Malo je zaboravljen Cory Joseph. Jeste on u padu, ali je slican Morisu i najbitnije bez povreda u karijeri. Isto vazi i za Pejna koji mi je prvi pik.
SteveFrancis#3 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Sjajan post Twistera, to je neka sustina svega, validni pointi ol over d plejs. 1
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 14 minutes ago, Papanikolesku said: Istegnuće lista, Grade 2 Kkntam da je to negde oko mesec dana out, trebao bi da je blizu oporavkA
Son_of_a_gun Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, MrTwister said: Stvarno je preludo kako Ostoja i ta uprava skoro 3 mjeseca zajebava navijace, medije, javnost kosarkasku kako su ambicije najvece ikad, kako se juri najvisi plasman, citav press tour odradis da se pokazes kako ti u biznisu niko ni pod muda nije i ne znas sto ces od para i budzeta jer su one preskupe karte kupili ljudi i obnovili na racun te price o ambicijama i najavljenoj najjacoj ekipi ikad. Da bi se na kraj nakon 1-2 povrede u rotaciji, ekipa raspadne da nemas mozda lise startne petorke jos 2 igraca na EL nivou da izvedes. Citava saga prosla o tim centrima nema ko se pomenuo nije od svake bukve po Evropi i G ligi, da se na kraju zavrsi sa tipom koji je svo vrijeme bio tu i (najvjerovatnije) od pocetka dostupan jer da se ne lazemo, niko u Realu nije previse bio odusevljen njim i njegovim ucinkom da je bio untouchable i da ga ne bi pustili da ide kad bi iskocio bilo ko drugi a da je serviceable. A ni primanja mu nijesu mala. Uprkos svemu ipak bude "daj sto das" jer "necemo mi da dovodimo cisto da bi doveli" prica se izlizala kao i svaki put dosad 😄 Vjerujem da niko ne ocekuje da se svake sezone dovodi po 20 igraca i mjenjas svaka 2 kola startne petorke, no ako vec oces da se busas nekom ozbiljnoscu, stabilnoscu i pragmaticnim pristupom, uradi nesto zapravo za tu ekipu da bude konkurentna kao sto najavljujes da ce biti, a ne da se pod kapu "vjerujemo u nase igrace" izvlacis kad ti isti pregore u jednom dijelu sezone i onda ih ostavis na ledinu kad dodju neki tezi dani za njih da ih razvlace mediji i isti ti navijaci kad odjednom im se ruka skrati ili ne budu mogli vise da isporucuju ka na pocetku. Sumnjam da ce neko prestati da prati Partizan jer ce sezona biti losa ili ce se izgubiti neki mecevi, ali ako te navijace tretiras ka potrosnu robu i naceras ih da se osjecaju prevareno eventualno i ta ljubav moze da izblijedi. Samo je dovoljno u komsiluk pogledati. Sad bas citam neku izjavu Zeljka sto ide u fazonu, posle ovog sa Carlikom i Miltonom vidjecemo mozda da pogledamo ima li kakav bek, jer ono gubitak primarnog kreatora sa loptom i ballhandlera na pola sezone, za ovaj KKP i za njega nije neki hendikep, no eto ne znam sto ste uprli i tu nesto da dovodimo 😄 Jesi li ovo provukao forum u zadnjih sedam dana kroz AI da ti sumira? 😁 Jedino što nije napisano je da Fernando sad dolazi bez obeštećenja i da smo uštedjeli dvije stipendije od početka sezone. Stari je čifut Ostoja… 2
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 10 minutes ago, MrTwister said: Stvarno je preludo kako Ostoja i ta uprava skoro 3 mjeseca zajebava navijace, medije, javnost kosarkasku kako su ambicije najvece ikad, kako se juri najvisi plasman, citav press tour odradis da se pokazes kako ti u biznisu niko ni pod muda nije i ne znas sto ces od para i budzeta jer su one preskupe karte kupili ljudi i obnovili na racun te price o ambicijama i najavljenoj najjacoj ekipi ikad. Da bi se na kraj nakon 1-2 povrede u rotaciji, ekipa raspadne da nemas mozda lise startne petorke jos 2 igraca na EL nivou da izvedes. Citava saga prosla o tim centrima nema ko se pomenuo nije od svake bukve po Evropi i G ligi, da se na kraju zavrsi sa tipom koji je svo vrijeme bio tu i (najvjerovatnije) od pocetka dostupan jer da se ne lazemo, niko u Realu nije previse bio odusevljen njim i njegovim ucinkom da je bio untouchable i da ga ne bi pustili da ide kad bi iskocio bilo ko drugi a da je serviceable. A ni primanja mu nijesu mala. Uprkos svemu ipak bude "daj sto das" jer "necemo mi da dovodimo cisto da bi doveli" prica se izlizala kao i svaki put dosad 😄 Vjerujem da niko ne ocekuje da se svake sezone dovodi po 20 igraca i mjenjas svaka 2 kola startne petorke, no ako vec oces da se busas nekom ozbiljnoscu, stabilnoscu i pragmaticnim pristupom, uradi nesto zapravo za tu ekipu da bude konkurentna kao sto najavljujes da ce biti, a ne da se pod kapu "vjerujemo u nase igrace" izvlacis kad ti isti pregore u jednom dijelu sezone i onda ih ostavis na ledinu kad dodju neki tezi dani za njih da ih razvlace mediji i isti ti navijaci kad odjednom im se ruka skrati ili ne budu mogli vise da isporucuju ka na pocetku. Sumnjam da ce neko prestati da prati Partizan jer ce sezona biti losa ili ce se izgubiti neki mecevi, ali ako te navijace tretiras ka potrosnu robu i naceras ih da se osjecaju prevareno eventualno i ta ljubav moze da izblijedi. Samo je dovoljno u komsiluk pogledati. Sad bas citam neku izjavu Zeljka sto ide u fazonu, posle ovog sa Carlikom i Miltonom vidjecemo mozda da pogledamo ima li kakav bek, jer ono gubitak primarnog kreatora sa loptom i ballhandlera na pola sezone, za ovaj KKP i za njega nije neki hendikep, no eto ne znam sto ste uprli i tu nesto da dovodimo 😄 Dokaze koje ti imad da je Fernando bio sve vreme slobodan, isti su onima koje ja imam da nije bio...najverovatnije Ostalo se sve manje vise slazem... 6 minutes ago, Alek The Great said: Ne mora bas on kad je vec katovan zbog povrede. Malo je zaboravljen Cory Joseph. Jeste on u padu, ali je slican Morisu i najbitnije bez povreda u karijeri. Isto vazi i za Pejna koji mi je prvi pik. mogu i oni... samo licno mislim da nam treba "carlikoliki" plej, samo ds malo bolje igra odbranu Edited 9 hours ago by ScepanScekicSto
Papanikolesku Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago @MrTwister Sve ovo sto si briljantno sumirao bih samo adresirao i na Obradovica. Svako u svojoj sferi, dabome.
Jakob Aman Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Gledam malo hajlajtse. Ne vidim zasto ne Fernando a ne bilo koji od ovih granicnih nba igraca koji nisu prosli tamo. Ne verujem da bi se bilo ko lako izborio za minutazu pored Tavaresa. Naviknut na evroligasku kosarku. Ocekujem dobre stvari od njega, ako dodje naravno. 2
MrTwister Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 10 minutes ago, Son_of_a_gun said: Jesi li ovo provukao forum u zadnjih sedam dana kroz AI da ti sumira? 😁 Jedino što nije napisano je da Fernando sad dolazi bez obeštećenja i da smo uštedjeli dvije stipendije od početka sezone. Stari je čifut Ostoja… Lakse bi mi bilo da sam se sjetio toga, no su ovi na Dubai-Asvel rano u bonus usli i samo bacanja idu pa se smorih 😄 8 minutes ago, ScepanScekicSto said: Dokaze koje ti imad da je Fernando bio sve vreme slobodan, isti su onima koje ja imam da nije bio...najverovatnije Ostalo se sve manje vise slazem... mogu i oni... samo licno mislim da nam treba "carlikoliki" plej, samo ds malo bolje igra odbranu Citavo ljeto su gledali da ga se trse no nije niko htio tu platu njegovu da uzme. Situacija dosta slicna onoj vasoj sa Ntilikonom, nije planirana prevelika uloga za njega, iskocila ekipa kojoj je prijeko potreban igrac na toj poziciji i zacas se to zavrsilo. 1
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 7 minutes ago, Papanikolesku said: @MrTwister Sve ovo sto si briljantno sumirao bih samo adresirao i na Obradovica. Svako u svojoj sferi, dabome. ako jenFernandno bio realno dostupan pre ovoga, ozbiljan propust, ako nije, sta smo mogli da uradimo? A ko zna 100% sta je istina?
Coz29 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Malo ga i mi svi drvimo, jeste Ostoja govnjar, to moze da maze nas navijača, Zeljka bas i ne moze. Ukoliko je Fernando sada dostupna opcija, ne znaci da je bio i letos. Jeste bas je Zeljko lik kome ce Ostoja da kaze, e matori znas uštedeli smo 2-3 plate, jebo ove tvoje iz NBA, uzeću ti ja Bruna, dosta je povoljno.
Shonewizard Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ovo bi dodatno objasnilo i Savićevo prisustvo utakmici sinoć, jer sam ja već bio u fazonu "Zorane, forum gori, ti gledaš lagani basket" 😄 Drvo adaptirano na EL > Drvo direktno iz Amerika 1
Papanikolesku Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, ScepanScekicSto said: ako jenFernandno bio realno dostupan pre ovoga, ozbiljan propust, ako nije, sta smo mogli da uradimo? A ko zna 100% sta je istina? Istina je samo da je kraj oktobra a mi nemamo zaokružen roster. Čekali smo da se rosteri franšiza kompletiraju, i doslovno svi koji su trebali - su i katovani. Koga su onda čekali? Sad izgleda ni tamo nema ništa kvalitetno za nas. Nebitno, samo sam se nadovezao na Twistera koji je suštinski sažeo dešavanja u prethodnom periodu i odnosu kluba prema navijačima. Mi u principu i jesmo ovce za šišanje, Ostoja je to lepo prepoznao i skuplja vunu gde i kad god ima priliku. Najskuplje sezonske u Evropi, pojedinačne od 5,6,7k, a meni će objašnjavati kako je u redu da dođe i Kalates. I u trećoj sezoni, keep calm and trust the process. Inače, da ne pokrećemo ponovo istu priču, Milton sutra ne igra? Mi onda izlazimo samo sa jednim ballhandlerom, biće mnogo teško izaći na kraj sa onako agresivnim bekovima Pariza. Baciće sve što imaju na Vašingtona, rotiraće, verovatno uz neki presing po terenu, a i na loptu. Upitan će biti naš napadački flow, dosta izolacija Dwiza, Sterlinga i Parkera, pa kako bude. 2
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago evo i tips potvrdjuje Ferndanda 😂😂😂😂 jaaadan... ok jedan problem smo resili.. uz acu matovica verujem da moze biti korektan... a najzad dobismo nekog jakog ispod kosa
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Barsa se toliko raspada da je prosto jasno da ce nas dobiti sledece nedelje. Tradicionalno. 2
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 minutes ago, Papanikolesku said: Istina je samo da je kraj oktobra a mi nemamo zaokružen roster. Čekali smo da se rosteri franšiza kompletiraju, i doslovno svi koji su trebali - su i katovani. Koga su onda čekali? Sad izgleda ni tamo nema ništa kvalitetno za nas. Nebitno, samo sam se nadovezao na Twistera koji je suštinski sažeo dešavanja u prethodnom periodu i odnosu kluba prema navijačima. Mi u principu i jesmo ovce za šišanje, Ostoja je to lepo prepoznao i skuplja vunu gde i kad god ima priliku. Najskuplje sezonske u Evropi, pojedinačne od 5,6,7k, a meni će objašnjavati kako je u redu da dođe i Kalates. I u trećoj sezoni, keep calm and trust the process. Inače, da ne pokrećemo ponovo istu priču, Milton sutra ne igra? Mi onda izlazimo samo sa jednim ballhandlerom, biće mnogo teško izaći na kraj sa onako agresivnim bekovima Pariza. Baciće sve što imaju na Vašingtona, rotiraće, verovatno uz neki presing po terenu, a i na loptu. Upitan će biti naš napadački flow, dosta izolacija Dwiza, Sterlinga i Parkera, pa kako bude. ali meni je u redu da dodje Calates ako je zdrav. to znaci da ti i ja imamo razlicite poglede na to kako roster treba da se dopuni... naravno, ne znsci da sam ja u pravu...
Papanikolesku Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: ali meni je u redu da dodje Calates ako je zdrav. to znaci da ti i ja imamo razlicite poglede na to kako roster treba da se dopuni... naravno, ne znsci da sam ja u pravu... Ima hronične probleme sa kolenima. Ima i 37 godina pride. Ne igra uopšte za svog zemljaka sa kojim je bio i saigrač jedan deo klupske karijere, a i reprezentativne. Od nekadašnjeg vrhunskog pik igrača, odličnog defanzivca, ostao je samo elitni pregled igre. U redu je za bekap Karliku Jonesu, pre povrede. Sad kad je ovaj u autu pola sezone, nije u redu. Šćepane, ovo nije dopunjavanje rostera. Bilo bi, da je odrađeno pre nedelju, dve. Ostao si bez najboljeg igrača na kojem si zasnivao igru, moraš da reaguješ. 5
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, Papanikolesku said: Ima hronične probleme sa kolenima. Ima i 37 godina pride. Ne igra uopšte za svog zemljaka sa kojim je bio i saigrač jedan deo klupske karijere, a i reprezentativne. Od nekadašnjeg vrhunskog pik igrača, odličnog defanzivca, ostao je samo elitni pregled igre. U redu je za bekap Karliku Jonesu, pre povrede. Sad kad je ovaj u autu pola sezone, nije u redu. Šćepane, ovo nije dopunjavanje rostera. Bilo bi, da je odrađeno pre nedelju, dve. Ostao si bez najboljeg igrača na kojem si zasnivao igru, moraš da reaguješ. i reagovace na povredu Carlika znam da te mucr Jared i Spenser al mozda prosto nismo imali para, mozda trener smatra da bi narusili ekipu.. mozda ovo mozds ono a mozda su i nesposobni... daj samo da vidimo koga ce dovesti pa onda da ih pljujemo... mozda nas iznenade...
Son_of_a_gun Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Meni je sasvim ok da dođe Kalates za trećeg pleja, uz Carlika i ovog što treba da ga privole još uvijek. 3
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 17 minutes ago, Papanikolesku said: Ostao si bez najboljeg igrača na kojem si zasnivao igru, moraš da reaguješ. Nema poente niti je realno da se dovodi igrač koji će kvalitetom da zameni Carlika 1/1. Nije ovaj baš završio sezonu. Ne znam šta vi smatrate, ali prilično sam sigurna da budžet nije do te mere napucan.
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago @Papanikolesku koga bi izabrao pre za nas, Fernanda ili Alex Lena?
Son_of_a_gun Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 17 minutes ago, DameTime said: Nema poente niti je realno da se dovodi igrač koji će kvalitetom da zameni Carlika 1/1. Nije ovaj baš završio sezonu. Ne znam šta vi smatrate, ali prilično sam sigurna da budžet nije do te mere napucan. Bukvalno treba da dođe neko ko će da ga zamijeni inače smo mi završili sezonu a ne Carlik. 11 minutes ago, ScepanScekicSto said: @Papanikolesku koga bi izabrao pre za nas, Fernanda ili Alex Lena? Opusti se Šćepane, uzeli smo najbolje što je ostalo bilo na tržištu.
Papanikolesku Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, DameTime said: Nema poente niti je realno da se dovodi igrač koji će kvalitetom da zameni Carlika 1/1. Nije ovaj baš završio sezonu. Ne znam šta vi smatrate, ali prilično sam sigurna da budžet nije do te mere napucan. Kako nema poente, glavni dasa se povredio na 3 meseca. U tom nekom periodu, pa i preko, treba ponovo da uči da hoda. Pa još mesec dana dok uđe u ritam, dok se ne vrati na pređašnji nivo, dostigne optimalnu fizičku spremu, rutinu, formu. Do tad će proći bezmalo 25+ EL utakmica. Mislim, ja stvarno pokušavam da shvatim kako je ljudima dovoljan Kalates ili neko sličan. Da ne govorim o tome da i dovođenjem samo jednog igrača, opet dolazimo na isti broj igrača kao pre povrede Jonesa. A to i dalje nije optimalan broj jer je današnja košarka nemilosrdna. Ja dajem glavu na panj, da ukoliko ne dođe ozbiljan plej mi nećemo biti u priči za PO do februara. To sam tvrdio i za jedinicu u pretprošloj sezoni kad je Punter glumio pleja, to sam govorio i za četvorku prošle sezone, a evo i sad. Ne zato što sam bog zna kako stručan i znam bolje od ljudi čiji je to posao, već zato što nisam slep i koristim minimum logike. 9 minutes ago, ScepanScekicSto said: @Papanikolesku koga bi izabrao pre za nas, Fernanda ili Alex Lena? Ovog drugog ne bih uzeo ni za Asvel. Ne znam šta Skariolo radi. Mislim, Fernando igra očajnu sezonu, fizički deluje pomalo zapušteno kao i Jabari a hodajući je faul, i donosi izuzetno glupe odluke na terenu. Ali mislim da je saavim korektno pojačanje za ono što nama treba i da je bolji od onoga što je pokazao u Madridu. 1
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 4 minutes ago, Papanikolesku said: Ovog drugog ne bih uzeo ni za Asvel. Ne znam šta Skariolo radi. Mislim, Fernando igra očajnu sezonu, fizički deluje pomalo zapušteno kao i Jabari a hodajući je faul, i donosi izuzetno glupe odluke na terenu. Ali mislim da je saavim korektno pojačanje za ono što nama treba i da je bolji od onoga što je pokazao u Madridu. e pa bas zato prica da je Fernando bio slobodan svr vreme a mi glumili uvrejdenu mladu ne pije vodu. Valjda je i taj real cekao taj cut... No realno nebitno, jedno pitanje smo resili... nadam se solidno... aj da vidimo i ovo drugo.. verujem u narednih 2-3 dana ce se znati vise Edited 7 hours ago by ScepanScekicSto
Recommended Posts