Jump to content

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, ScepanScekicSto said:

@Papanikolesku

posto vidim da pratis, ja stvarno ne, ukratko mozes li mi uporediti karijere batlera i miltona?

ne ko je koliko fit i sl, nego nba karijere

Nisam Papanikolesku, ali mogu ti odgovoriti sturo. Milton ima bolju karijeru, skoro tri puta vise utakmica u NBA, u svakoj statistickoj kategoriji i procentima osim u asistencijama je bolji, a i tu je razlika oko pola asistencije po utakmici. Opet duze se zadrzao u nba, bio je konstantniji, bolji je i defanzivac, potencijalno mnogo bolji u evropskim uslovima kosarke. Medjutim Batler je trenutno bolji igrac, u boljoj formi, sa vecim hajpom, dosta je i mladji.

Da recimo moram da biram u ovom momentu izabrao bi Batlera, ali ako je pitanje ko je do sada karijerno bolji onda definitivno Milton. 

Opet kazem sve su to odlicni igraci, ali niko nije Dzordan da pravi razliku ako sistem i ekipa nije dobra. Pri tom ne pricam o pukoj statistici nego o uticaju na utakmice i pobede. Licna statistika je glupost, Jago iz Zvezde ima recimo blizu dabl dabla kad je plej sa najvise minuta, a njegova ekipa gubi jedno 70 posto tih utakmica. 

• Like 3
Posted (edited)
2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Nisu to ti baseline, i nema veze sa istinom

Znam da nisu. Ovo su Litvanci i imaju dobre informacije. 

Edited by Čočo
Posted
2 minutes ago, fedor said:

Nisam Papanikolesku, ali mogu ti odgovoriti sturo. Milton ima bolju karijeru, skoro tri puta vise utakmica u NBA, u svakoj statistickoj kategoriji i procentima osim u asistencijama je bolji, a i tu je razlika oko pola asistencije po utakmici. Opet duze se zadrzao u nba, bio je konstantniji, bolji je i defanzivac, potencijalno mnogo bolji u evropskim uslovima kosarke. Medjutim Batler je trenutno bolji igrac, u boljoj formi, sa vecim hajpom, dosta je i mladji.

Da recimo moram da biram u ovom momentu izabrao bi Batlera, ali ako je pitanje ko je do sada karijerno bolji onda definitivno Milton. 

Opet kazem sve su to odlicni igraci, ali niko nije Dzordan da pravi razliku ako sistem i ekipa nije dobra. Pri tom ne pricam o pukoj statistici nego o uticaju na utakmice i pobede. Licna statistika je glupost, Jago iz Zvezde ima recimo blizu dabl dabla kad je plej sa najvise minuta, a njegova ekipa gubi jedno 70 posto tih utakmica. 

Hvala ti.

na to sam mislio

• Like 1
Posted
1 minute ago, Ludi za Poli said:

Daj tog Dinwiddiea da gosn D-Wizz ne mora sve sam 

Tvoji su ga za malo uništili, jel ima neko da prodise u Lal sem mrtvih belaca?

Posted

Kad se se sve sabere i oduzme da mi je neko 2018te rekao da postoji ogromna mogucnost da u Partizanu gledamo Parkera i Dinvidija u najboljim godinama ne postoji promil sanse da bi poverovao. Mnogo smo se razmazili 😄 

Mada mi u ovom trenutku nije bitno ko ce doci, samo da docekam tog pleja i centra i da konacno znamo na cemu smo 😄

• Like 1
Posted

Mi smo ovdje svi zreli za ludnicu kolektivno. Ne mogu danas da radim posao cijeli dan, porodici odgovaram sa da, ne i a?, zamalo me auto nije pokupilo na pješačkom jer sam listao jebene forume.

Nek dovedu više koga god i nek se nose u pičku materinu.

• Like 1
  • Love 2
  • Ha-ha 5
  • Pumpaj! 1
Posted
2 hours ago, Papanikolesku said:

Najbolje da dovedu Kalatesa da premostimo 3,4 meseca 🫠

Mogli bismo da premostimo sa tim ciglarom, ali eventualno do psihijatra.

• Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Tex_Willer said:

Tvoji su ga za malo uništili, jel ima neko da prodise u Lal sem mrtvih belaca?

Ma bio je u padu uveliko vec, zato i jeste dobio buyout od Netsa tad. Generalno nije bio los u Lakersima u periodu kad nam je treci bek falio samo tako. 

Posted
3 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Mi smo ovdje svi zreli za ludnicu kolektivno. Ne mogu danas da radim posao cijeli dan, porodici odgovaram sa da, ne i a?, zamalo me auto nije pokupilo na pješačkom jer sam listao jebene forume.

Druze opisao si dan prosecnog cigana u prelaznom roku.

• Like 1
Posted
21 minutes ago, ScepanScekicSto said:

@Papanikolesku

posto vidim da pratis, ja stvarno ne, ukratko mozes li mi uporediti karijere batlera i miltona?

ne ko je koliko fit i sl, nego nba karijere

Nisam siguran šta te konkretno zanima, ali karijerama nisu uporedivi, pošto je Milton imao ozbiljnu, ili ajmo reći zavidnu NBA karijeru. Imao je sezone sa prosekom od 13p i 3.5ass sa dobrim procentima, na oko 24 minuta u proseku koji nisu bile garbidž, sa realnim doprinosom u prvoplasiranoj ekipi istoka, pa PO od 14p i oko 3 ass. Tamo je delovao iz drugog plana, fino koristio prostor koji su mu drugi otvarali. U Evropi, sad kod nas, toga teško da će biti, i moraće da pronađe novi nivo u svojoj igri, jer će fokus odbrane sada biti na njemu. Tu Želimir mora da ga nauči da čita odbranu, i biće on super. Ne verujem da će biti lider, ali neka pouzdana druga ili treća opcija, da. 

Batler je totalno drugačiji profil, a o njemu ne bih previše jer Zvezda. 

Biće im odličan, jedan od onih takozvanih mačaka u džaku, ali ova mačka ima pedigre. Jako im je podigao plafon. 

Posted

2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Divindi u Oly

I tako će stvarno doći samo Kalates ili mrtvi Hejs. Šćepane, ti si moj izabrani insajder 😌

Dosta sam cvileo, okrećem se Parizu, i bez ikakvih većih očekivanja nastavljam pratiti sezonu. 

Posted
14 minutes ago, Son_of_a_gun said:

I feel you - join the club 🙂 

Posted
1 minute ago, Papanikolesku said:

I tako će stvarno doći samo Kalates ili mrtvi Hejs. Šćepane, ti si moj izabrani insajder 😌

Dosta sam cvileo, okrećem se Parizu, i bez ikakvih većih očekivanja nastavljam pratiti sezonu. 

ili Monte Moris ako se oporavio od povrede lista.

Posted
3 minutes ago, La mano de Dios said:

Cek bre jel ovo opet jedini Telesport preneo da sad ide u Olimpijakos ili se meni cini? 🤣

Ostoja zove sinove kako mu koji pregovori propadnu da ako nista bar izvuce ekskluzivu za decicu...

• Ha-ha 1
Posted

Kako se ovo sve menja.

Juče se nervirali svi što Butler ide u Olimpijakos sigurno, danas do uveče tugovali navijači Olija, pa se sada i oni raduju..

Iz minuta u minut se menja situacija, valjda ce i Partizan dovesti, ili makar po ovim ,,ekskluzivama" dovesti tj. ,,dovesti" nekoga..

Mada ima još uvek se pokupiti par dobrih igrača na tržištu...

Posted

Ako krenemo sa sklapanjem rostera za 2026/27 veceras, da li postoji sansa da ga kompletiramo do pocetka sezone, u septembru?

• Ha-ha 1