NikolaTest Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Zeljko kad ga zovu prijatelji jer im Ostoja rekao da mu se jave i mole za ostanak π Β Β 2
wrach Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Dobro je da si ovo postavio pre nego sto ode Ostoja 1 9
Luchifer89 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 minutes ago, wrach said: Dobro je da si ovo postavio pre nego sto ode Ostoja Ovo je za trenutno stanje, ako ode PrisloniΔar, ide posebna numera 1
NikadProtivΕ½elimira Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago OdsluΕ‘ao precednikov intervju. Β Marli jednostavno nikada neΔe biti prihvaΔen od strane veΔine navijaΔa, Δak i u periodima odliΔnih rezultata, raspoloΕΎenja i korektnih poteza kluba, nikada se nije zaboravljalo ko je, Ε‘ta je i smatran je nuΕΎnim zlom. On bi voleo da to nije tako, voleo bi da ponekad dobije kredit, pohvale, ali to se jednostavno neΔe desiti Ε‘ta god da je u pitanju. Sada kada klub prolazi nezapamΔenu krizu i dramu, logiΔno, ΕΎestoki udari su usmereni ka njemu. Marli je naprednjaΔka Ε‘kola, spreman je 700 puta da ponavlja neΕ‘to Ε‘to je uraΔeno dobro za njegovo predsedavanje, ali nikada neΔe biti pitak i varljiv za Partizanovce. Pritom je i objektivno limitiranog vokabulara, aprijatan za sluΕ‘anje i neutralnim sluΕ‘aocima. Mnogo toga mi se ne dopada Ε‘to priΔa i kako to radi, ali da probam objektivno: Β PodeliΔu recap u dve verzije: pretpostavka da je hronologija dogaΔaja i sadrΕΎaj razgovora/poruka/sastanaka koji je iznet taΔan i ona gde to nije sluΔaj. Β U sluΔaju da se sve odvilo onako kako je Marli prepriΔao, a bliΕΎi sam tome nego da je voΔen direktan rat gde je Ε½eljko bio na suprotnoj strani, dogodila se implozija sa mnogo Δimbenika, ali na prvom mestu je to diskonekcija struΔnog Ε‘taba i igraΔa, pa onda rezultat, pa onda pritisak navijaΔa i javnosti, koji u zbiru dovode do bezizlazne situacije za Ε½eljka i njegove pomoΔnike. Mi smo proΕ‘le sezone bili na 2-8 ali se i u Ε½eljkovim nastupima i igri videlo da se neΕ‘to ohrabrujuΔe krΔka, verovao je da rezultat nije pravi pokazatelj i video je da sa tom grupom igraΔa moΕΎe mnogo bolje. Ovaj put to oΔito nije sluΔaj, i ne samo to, nego je po marlijevom testamentu dolazilo do psovanja struΔnog Ε‘taba od igraΔa, neposluΕ‘nosti (gameplan karaktera), formiranje klanova i joΕ‘ svaΔega neΔega. Β UΕΎasno mi se ne sviΔa Ε‘to je ovo svuda u javnosti, osim Ε‘to je odvratno, problematiΔno je i veoma riziΔno. Ogroman bes je usmeren ka igraΔima, odavno traju licitacije ko je sve uΔestvovao u buΕ‘enju trenera i zaΕ‘to. Ali nisam siguran koliko je alternativa bilo sada kada je drama na svom vrhuncu. Ε to bi se reklo, kada smo veΔ tri rupice na koΕ‘ulji pogreΕ‘no zakopΔali, svaka sledeΔa je joΕ‘ sjebanija i nema vidljivog reΕ‘enja. Β U sluΔaju da je Marli skrivao neke vaΕΎne detalje iz razgovora i pregovora sa Ε½eljkom, to bi bio najniΕΎi trenutak u Partizanovoj istoriji, ali bi se brzo reΕ‘io, sa mnogo ruΕΎnih scena, ponajviΕ‘e po Marlija.Β Β Slede nestvarno riziΔni dani, bojim se utakmice protiv Bajerna, iz mnogo razloga. Δak i u onom najbezbednijem, vidim scenario gde igraΔi bivaju napuΕ‘avani i targetirani, oznaΔeni kao oni koji su izbuΕ‘ili trenera. Ε to je verovatno put u nepovrat. Β Da li Marli treba da podnese ostavku? Ljudi ΕΎele odgovornost, nakon Ε‘to je najveΔa legenda kluba otiΕ‘la, rezultati su sranje, igraΔi buΕ‘e i psuju trenere. Sa te strane je logiΔno, kao neki na vrhu hijerarhije, Marli je odgovoran (in)direktno i za sva sranja koja su se dogaΔala. Ali zamolio bih svakog Δitaoca ovog ΔarΕ‘ava da pogleda iz pragmatiΔnog ugla: gde vidite KK Partizan 01.12.2025. kada precednik podnosi ostavku? Ja ga vidim kao klub sa dosta potpisanih obaveza, bez trenera, bez precednika, bez SD-a, ogromnom anarhijom oko celog kluba, besnih navijaΔa sa vilama u rukama. Ε ta dobro donosi Ostojina ostavka u ovom trenutku za naΕ‘ klub? Dodatna drama, problemi, odlasci postojeΔih donosioca novaca, gde stati? Ε to da ne odu i svi Ostojini od poverenja onda, ima smisla. Scenario Ostojinog prevremenog odlaska je, po mom miΕ‘ljenju, a za dobrobit Partizana, poΕΎeljan samo ukoliko ima nekoga ko Δe ili omoguΔiti iste ili bolje stvari nego Ε‘to je on to Δinio. Ali i u tom sluΔaju - prvo treba poΔistiti, neΕ‘to dodatno spaliti, pa poΔistiti gareΕΎ, a to mora neko da uradi u klubu. Ne znam braΔo, uΕΎasno teΕ‘ka, komplikovana i zajebana situacija. Pisao sam mnogo puta prethodnih godina da nije zgoreg podsetiti se kakva smo mi kurΔinela od kluba bili pre Ε½elimira. Bilo je dobronamernih komΕ‘ija i nekih od vas koji ste verovali da ovo Ε‘to smo "izgradili" poslednjih godina Δe samo ostati gde je, a novi trener doneti nove ideje, novu energiju... NaΕΎalost, daleko je od toga. Sasvim suprotno. Sada dok je kriza na svom vrhuncu. A za dalje - mislim da niko ni pametan, ni poΕ‘ten, ni informisan ne moΕΎe da precizno oceni. 12
fradler Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) KaΕΎu Trinkijeri ante portas, Ostoyah dao blanko Δek, obeΔao najbolja vina i kvalitetnu doselekciju. Ostali joΕ‘ samo neki detalji da se utanaΔe, jer prepredeni Talijan ne ΕΎeli da preuzme ekipu joΕ‘ nedelju-dve dok se malo ne smiri situacija. Shodno tome, moraΔe muΔeni MatoviΔ/OcokoljiΔ da bude baΔen pod voz protiv Bajerna, moΕΎda i u derbiju. Β Realno najbolji moguΔi izbor, mislim da Δe SlatkoreΔivi brzo da podigne ekipu i uspostavi mnogo bolju konekciju sa igraΔima. BriΕ‘ite suze komΕ‘ije, biΔe dobre koΕ‘arke. Edited 10 hours ago by fradler
Luchifer89 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 26 minutes ago, NikadProtivΕ½elimira said: OdsluΕ‘ao precednikov intervju. Β Marli jednostavno nikada neΔe biti prihvaΔen od strane veΔine navijaΔa, Δak i u periodima odliΔnih rezultata, raspoloΕΎenja i korektnih poteza kluba, nikada se nije zaboravljalo ko je, Ε‘ta je i smatran je nuΕΎnim zlom. On bi voleo da to nije tako, voleo bi da ponekad dobije kredit, pohvale, ali to se jednostavno neΔe desiti Ε‘ta god da je u pitanju. Sada kada klub prolazi nezapamΔenu krizu i dramu, logiΔno, ΕΎestoki udari su usmereni ka njemu. Marli je naprednjaΔka Ε‘kola, spreman je 700 puta da ponavlja neΕ‘to Ε‘to je uraΔeno dobro za njegovo predsedavanje, ali nikada neΔe biti pitak i varljiv za Partizanovce. Pritom je i objektivno limitiranog vokabulara, aprijatan za sluΕ‘anje i neutralnim sluΕ‘aocima. Mnogo toga mi se ne dopada Ε‘to priΔa i kako to radi, ali da probam objektivno: Β PodeliΔu recap u dve verzije: pretpostavka da je hronologija dogaΔaja i sadrΕΎaj razgovora/poruka/sastanaka koji je iznet taΔan i ona gde to nije sluΔaj. Β U sluΔaju da se sve odvilo onako kako je Marli prepriΔao, a bliΕΎi sam tome nego da je voΔen direktan rat gde je Ε½eljko bio na suprotnoj strani, dogodila se implozija sa mnogo Δimbenika, ali na prvom mestu je to diskonekcija struΔnog Ε‘taba i igraΔa, pa onda rezultat, pa onda pritisak navijaΔa i javnosti, koji u zbiru dovode do bezizlazne situacije za Ε½eljka i njegove pomoΔnike. Mi smo proΕ‘le sezone bili na 2-8 ali se i u Ε½eljkovim nastupima i igri videlo da se neΕ‘to ohrabrujuΔe krΔka, verovao je da rezultat nije pravi pokazatelj i video je da sa tom grupom igraΔa moΕΎe mnogo bolje. Ovaj put to oΔito nije sluΔaj, i ne samo to, nego je po marlijevom testamentu dolazilo do psovanja struΔnog Ε‘taba od igraΔa, neposluΕ‘nosti (gameplan karaktera), formiranje klanova i joΕ‘ svaΔega neΔega. Β UΕΎasno mi se ne sviΔa Ε‘to je ovo svuda u javnosti, osim Ε‘to je odvratno, problematiΔno je i veoma riziΔno. Ogroman bes je usmeren ka igraΔima, odavno traju licitacije ko je sve uΔestvovao u buΕ‘enju trenera i zaΕ‘to. Ali nisam siguran koliko je alternativa bilo sada kada je drama na svom vrhuncu. Ε to bi se reklo, kada smo veΔ tri rupice na koΕ‘ulji pogreΕ‘no zakopΔali, svaka sledeΔa je joΕ‘ sjebanija i nema vidljivog reΕ‘enja. Β U sluΔaju da je Marli skrivao neke vaΕΎne detalje iz razgovora i pregovora sa Ε½eljkom, to bi bio najniΕΎi trenutak u Partizanovoj istoriji, ali bi se brzo reΕ‘io, sa mnogo ruΕΎnih scena, ponajviΕ‘e po Marlija.Β Β Slede nestvarno riziΔni dani, bojim se utakmice protiv Bajerna, iz mnogo razloga. Δak i u onom najbezbednijem, vidim scenario gde igraΔi bivaju napuΕ‘avani i targetirani, oznaΔeni kao oni koji su izbuΕ‘ili trenera. Ε to je verovatno put u nepovrat. Β Da li Marli treba da podnese ostavku? Ljudi ΕΎele odgovornost, nakon Ε‘to je najveΔa legenda kluba otiΕ‘la, rezultati su sranje, igraΔi buΕ‘e i psuju trenere. Sa te strane je logiΔno, kao neki na vrhu hijerarhije, Marli je odgovoran (in)direktno i za sva sranja koja su se dogaΔala. Ali zamolio bih svakog Δitaoca ovog ΔarΕ‘ava da pogleda iz pragmatiΔnog ugla: gde vidite KK Partizan 01.12.2025. kada precednik podnosi ostavku? Ja ga vidim kao klub sa dosta potpisanih obaveza, bez trenera, bez precednika, bez SD-a, ogromnom anarhijom oko celog kluba, besnih navijaΔa sa vilama u rukama. Ε ta dobro donosi Ostojina ostavka u ovom trenutku za naΕ‘ klub? Dodatna drama, problemi, odlasci postojeΔih donosioca novaca, gde stati? Ε to da ne odu i svi Ostojini od poverenja onda, ima smisla. Scenario Ostojinog prevremenog odlaska je, po mom miΕ‘ljenju, a za dobrobit Partizana, poΕΎeljan samo ukoliko ima nekoga ko Δe ili omoguΔiti iste ili bolje stvari nego Ε‘to je on to Δinio. Ali i u tom sluΔaju - prvo treba poΔistiti, neΕ‘to dodatno spaliti, pa poΔistiti gareΕΎ, a to mora neko da uradi u klubu. Ne znam braΔo, uΕΎasno teΕ‘ka, komplikovana i zajebana situacija. Pisao sam mnogo puta prethodnih godina da nije zgoreg podsetiti se kakva smo mi kurΔinela od kluba bili pre Ε½elimira. Bilo je dobronamernih komΕ‘ija i nekih od vas koji ste verovali da ovo Ε‘to smo "izgradili" poslednjih godina Δe samo ostati gde je, a novi trener doneti nove ideje, novu energiju... NaΕΎalost, daleko je od toga. Sasvim suprotno. Sada dok je kriza na svom vrhuncu. A za dalje - mislim da niko ni pametan, ni poΕ‘ten, ni informisan ne moΕΎe da precizno oceni. Β 1 45
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 minutes ago, fradler said: KaΕΎu Trinkijeri ante portas, Ostoyah dao blanko Δek, obeΔao najbolja vina i kvalitetnu doselekciju. Ostali joΕ‘ samo neki detalji da se utanaΔe, jer prepredeni Talijan ne ΕΎeli da preuzme ekipu joΕ‘ nedelju-dve dok se malo ne smiri situacija. Shodno tome, moraΔe muΔeni MatoviΔ/OcokoljiΔ da bude baΔen pod voz protiv Bajerna, moΕΎda i u derbiju. Β Realno najbolji moguΔi izbor, mislim da Δe SlatkoreΔivi brzo da podigne ekipu i uspostavi mnogo bolju konekciju sa igraΔima. BriΕ‘ite suze komΕ‘ije, biΔe dobre koΕ‘arke. sto se mene ako ga Ostoja dovodi, imace isti tretman kao i on. Β toliko mogu da uradim... Β samo da se mnogi ne preracunaju, kao i sa ovom ostavkom...
Crni Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 minutes ago, Luchifer89 said: Β jos da zapeva "no man, no cry" 1 2
Son_of_a_gun Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Crni said: jos da zapeva "no man, no cry" MoΕΎe li za forumske grobose βE moj SaΕ‘aβ na uvce? 2
NikadProtivΕ½elimira Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: sto se mene ako ga Ostoja dovodi, imace isti tretman kao i on. Β toliko mogu da uradim... Β samo da se mnogi ne preracunaju, kao i sa ovom ostavkom... Β Ε to bi napuΕ‘avao/nepodrΕΎavao novog trenera bio to slatkorijeΔivi ili neko drugi? 5
Kooineeperk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Da ode Ostoja a da dodje neki nizerazredni mesetar i jos pride sa krimogenom prosloscu i/ili konekcijama, neko ko je odaniji Hulji a gotovo ni malo Partizanu = e to bi bio totalni raspad sistema. U tom slucaju bolje i Ostoja.Β Β E sad, mozda Hulja njega baci pod autobus? Bas da bi doveo nekog novog svog, gorepomenutog. Pa sa onolikim obavezama koje dospevaju, ukoliko se "zavrne slavina", to moze biti ozbiljan raspad. Doduse, i Zvezda sigurno ima dogovorene obaveze, znamo da se koriste i sponzorske pare iz narednih godina, unapred, i isto tako moze da dodje do "zavrtanja slavine" akoΒ kad Hulja padne. Β Β Β Sto se novog trenera tice - Trinkijeri je verovatno najbolja opcija. Neko ko ima dosta namazanosti iliti te neke "emocionalne inteligencije" da uspostavi nove odnose medju igracima i strucnim stabom. Ali nije ni blesav, trazice neke garancije i sigurno i neku doselekciju (mozda i sam odstrani neke igrace - jer ako je to nudjeno i Zeljku, zasto i on ne bi imao barem deo tih opcija). Problem je sto nema mnogo vremena da se to razresi. Β 1
le piaf Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 minutes ago, NikadProtivΕ½elimira said: Β Ε to bi napuΕ‘avao/nepodrΕΎavao novog trenera bio to slatkorijeΔivi ili neko drugi? Β Meni je samo vaΕΎno da ne zasedne neko od Ε½eljkove garniture/struΔnog Ε‘taba. Ne bih voleo ni da bude Sale ΔorΔeviΔ, ili neki osvedoΔeni njegov prijatelj partizanovac. Sad nije trenutak za to. Novom treneru, ukljuΔujuΔi i ΕΎabara, podrΕ‘ka, da na kraju sezone rastera ove bednike. Ε to se tiΔe ove, navijam za Partizan, moj je klub, ali nisu moji igraΔi.Β
wrach Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ja tek sad ovo vidim i neprijatno mi je da gledam. Β I kako posle da navijam za ove likove? Β Β
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jedno hipoteticko pitanje za sve Β grobare na forumu... al probajte biti iskreni prema sebi Β U vremenskom horizontu narednih 5 Β godina Β 1. Da li mislite da Partizan moze biti prvak evrope na klupi sa Zeljkom Obradovicem? Β 2. Da li mislite da Partizan moze biti prvak evrope na klupi sa Trinkieriem, Bjankiem,Lasom, kime god...
Kooineeperk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Β Opet briljira B92. Β Β Pa dobro, to na slici jeste Mirko Ocokoljic iz doba saradnje sa Sasom Obradovicem u Monaku. Nije bas kao da su totalno promasili. Ali svakako je bilo boljih fotki koje su mogli da stave.
fillam Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Da li su u bilo kom trenutku puΕ‘tene karte za Bajern u prodaju?
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Kooineeperk said: Ali svakako je bilo boljih fotki koje su mogli da stave. Β To i kaΕΎem. Nisu oni francuske sobarice.
Son_of_a_gun Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, fillam said: Da li su u bilo kom trenutku puΕ‘tene karte za Bajern u prodaju? Β Bila nagradna igra, izaΕ‘ao je spisak sretnih dobitnika. Β 3 2
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 38 minutes ago, NikadProtivΕ½elimira said: Β Ε to bi napuΕ‘avao/nepodrΕΎavao novog trenera bio to slatkorijeΔivi ili neko drugi? zato sto imam neke zivotne principe od kojih ne odstupam... Β Mrzim izdaju, a najvise mrzim izdaju nekog ko ti je dao ogromno poverenje i svoje ime zalozio za tebe, izvukao te iz anonimnosti, na njemu si napravio masu stvari, a vratio si mu tako sto si ga ignorisao i pustio da izgori. Bio to Ostoja, Sterling braun, Isak Bonga, Vanja Marinkovic ili ko god... potpuno ki je svejedno. Ako ga nije busio, cutao je na busenje drugih. Β Da navijam za njih ne mogu, ne mogu da prodam coveka koji je sve svoje sto je mogso dao partizanu, za par pobeda u EL i novog trenera... Β prosto ne mogu, al to sam samo ja... jer jebi ga, neko je Pera Bozic, neko je Deki Milojevic.. Β napisao sam vec, trenera novog mogu podrzati u sledecem redosledu koraka Β 1. Ostoja bude smenjen 2. Sklonjeno nekoliko igraca 3. U dogovoru sa Zeljkom dodje novi trener Β Β a licno, ne bi ni tad voleo da to bude Trinkijeri..Β Β obrni okreni, sa zeljkom na klupi smo bili uvek neki potencijal, sada smo samo jedan obican mediokritet... Β Β Edited 9 hours ago by ScepanScekicSto 1
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 27 minutes ago, ScepanScekicSto said: Jedno hipoteticko pitanje za sve Β grobare na forumu... al probajte biti iskreni prema sebi Β U vremenskom horizontu narednih 5 Β godina Β 1. Da li mislite da Partizan moze biti prvak evrope na klupi sa Zeljkom Obradovicem? Β 2. Da li mislite da Partizan moze biti prvak evrope na klupi sa Trinkieriem, Bjankiem,Lasom, kime god... Β 1. Ne Β 2. Ne 2
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Svako ima Ε‘ansu da bude prvak Evrope sa dovoljno velikim budΕΎetom. 5
Recommended Posts