DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 12 hours ago, le piaf said: Mislim da Äe se sigurno obratiti, iz jednog, ali priliÄno bitnog razloga. Da zaĆĄtiti igraÄe, jer krenula je hajka i neko moĆŸe da strada. UradiÄe to gospodski, iako neki sasvim sigurno nisu zasluĆŸili, ako je i 20% istine od onoga ĆĄto se provlaÄilo ovih dana. Samim tim, 50% istine se neÄe saznati, a zatim Äe napredna maĆĄinerija sve svaliti na njega. Da je odgovoran, jeste. Da je jedini, nije. A ostaÄe jedini, naĆŸalost.  Ljudi su potpuno izgubili kompas. To ĆĄto je Ćœeljko isprozivao pojedine igraÄe nije zeleno svetlo za njihov linÄ, ni medijski, a pogotovo ne fiziÄki.  Meni uopĆĄte ne zvuÄi nerealno da je postojala ta netransparentnost izmeÄu uprave i sportskog sektora. Sad je to naknadna pamet, ali ObradoviÄeve izjave oko pojaÄanja su zvuÄale kao zavlaÄenje ljudi, a ko zna ĆĄta je sve tu bilo u pitanju. Neko je Äak i ranije prokomentarisao da zvuÄi kao vrĆĄenje pritiska na upravu.  PriÄamo o fakin Äacijima, okupirali su nam drĆŸavu, da neÄe jedan KK. Neko Äe sada reÄi - valjda je znao gde dolazi i sa kim ima posla. TaÄno, no to ĆĄto znaĆĄ sa kim imaĆĄ posla, ne znaÄi da ne moĆŸe i dalje da te zajebe  Pogotovo kad su upletene emocije, kao kod Ćœeljka sa Partizanom.  I pored svega toga, verujem da je potpuno iskreno naveo glavni razlog davanja ostavke. To nije ni zajebancija od strane uprave, nisu ni loĆĄi rezultati (ne deĆĄavaju mu se prvi put, budimo realni), veÄ jednostavno Äinjenica da viĆĄe ne moĆŸe da utiÄe na igraÄe.  On je ovde mogao da zavlaÄi sve joĆĄ 5 sezona da je hteo, jer ima veÄinsku ako ne potpunu podrĆĄku navijaÄa, a Äaciji ne bi smeli da mu uruÄe otkaz. Ako je presekao u toku sezone, znaÄi da je limit dostignut, u svakom smislu.  11
Son_of_a_gun Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Svaki put kad otvorim tviter prvih 10-15 postova su apeli za lijeÄenje bolesne djece, i njihovi roditelji poniĆŸeni od strane drĆŸave da potisnu sve svoje ljudske osobine, Äast, ponos, dostojanstvo, kako bi svom potomstvu omoguÄili joĆĄ jednu terapiju, produĆŸili ĆŸivot za joĆĄ jedan dan, nedelju, mjesec⊠I ljudi pomaĆŸu, koliko ko moĆŸe, neke smo bitke dobili, mnoge smo izgubili. Sramota me je reÄi, uveÄe kad legnem Äesto razmiĆĄljam o toj djeci i tim roditeljima i tjeĆĄim sebe da bar nemam tih problema, zdrav sam, moje dijete je zdravo. Äuti, moĆŸe i gore. Strah me od Boga ovih rijeÄi.  Svaka ljudska sudbina je konac, mi svi visimo o koncu i posmatramo druge konce kao odvojene a oni su povezani, prepliÄu se i mrse i svi se stiÄu u jedan konac u rukama jednog Äovjeka. Kad mu je to potrebno taj Äovjek ili neÄovjek, kako hoÄete, neke konce pritegne, neke opusti, neke prekine. Lutke smo na vjetru.  Umoran sam. Preumoran. Za nove nade, za nove poÄetke. Isplakao sam sve suze a joĆĄ ih imam.  Dokle viĆĄe? 5 5
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 51 minutes ago, fancy said: Nije mi uopĆĄte do zezanja, Ćœeljkov odlazak doĆŸivljavam mnogo viĆĄe od sportskog poraza...a opet, koliko smo ludi (da se razumemo, i treba da ostanemo, i da ne zaboravimo) od kolege grobara dobijam malopre:   Hide contents    Sada mu ni igranje u Australiji ne bi bilo dovoljno daleko i sigurno.
Popular Post Arsenije Pesic Posted 7 hours ago Popular Post Posted 7 hours ago Mora opet ÄarĆĄav, jebi ga. Â Za sve koji ovog trenutka oseÄaju da nemaju viĆĄe ĆĄta da daju, odnosno da ne oseÄaju viĆĄe povezanost sa klubom, a bez ĆŸelje da bilo koga ubeÄujem u bilo ĆĄta, hoÄu samo da ponudim i podelim svoju stranu priÄe. Â Ja sam u taj stadijum uĆĄao najmanje dva puta od kada je Ćœeljko doĆĄao. Poslednji put nedavno, nakon utakmice protiv Monaka. Od naredne tri utakmice nijednu nisam pogledao u celosti a i to ĆĄto sam gledao bilo je bez emocija. Dakle mene je u takvo stanje doveo Partizan sa Ćœeljkom na klupi. Zbog poslednjih dogaÄaja oseÄam pre svega tugu. Ćœao mi je ĆĄto se naĆĄa priÄa sa Ćœeljkom nije lepĆĄe zavrĆĄila. Ali s druge strane, neizmerno mi je drago ĆĄto se priÄa uopĆĄte dogodila, donela nam je svima mnogo lepog i mnogo nezaboravnih momenata. I mislim da smo u toj priÄi svi dali sve ĆĄto imamo, i mi navijaÄi i Ćœeljko. Nije se zavrĆĄilo kako smo se nadali i oÄekivali, niti ima realnih naznaka da bi bilo bolje. DeĆĄava se, jbg. Zato oseÄam tugu. Ono ĆĄto vidim je da veÄinu Partizanovih navijaÄa ovo ĆĄto se desilo "bije" na bes, ljutnju, frustraciju, razoÄarenje, odustajanje od kluba... Â Ja sa tim imam problem jer ne razumem kako je to nakon ostavke Ćœeljka Ostoja postao veÄi Äaci nego ĆĄto je bio, kako su to igraÄi postali loĆĄiji ljudi i koĆĄarkaĆĄi nego pre tri dana, kako su svi u klubu osim Ćœeljka odjednom postali gori? Ja sam ovde pre par nedelja pisao da ovaj tim zasluĆŸuje zviĆŸduke u Areni, zbog igara koje pruĆŸa i pre svega odnosa prema dresu. Nije se desilo. Ali se zato desilo da samo nekoliko dana kasnije, zato ĆĄto je Ćœeljko dao ostavku, isti igraÄi budu i fiziÄki ugroĆŸeni. Ć to se Ostoje tiÄe, savrĆĄeno me zabole ĆĄta Äe biti s njim, ali hoÄu sledeÄe da istaknem. Palo mi je na pamet ovih dana, ĆĄta bih ja uradio da sam bio na Ostojinom mestu? Dakle, ono ĆĄto ekipa pruĆŸa na terenu je struÄno reÄeno go kurac, i nema naznaka da Äe biti bolje, trener je legenda kluba i boĆŸanstvo u oÄima navijaÄa. Ne bih ga nikada ni u ludilu smenio u toku sezone, ali ostavku bih prihvatio. Jer ostavka je bila Äin Äoveka koji je shvatio da viĆĄe niĆĄta ne moĆŸe da uradi sa ovim timom. Dao bih i ja ostavku nakon toga ali to suĆĄtinski ne menja stvari. HoÄu da kaĆŸem, svaljivanje tolike krivice na Ostoju za to ĆĄto je Ćœeljko otiĆĄao ne smatram ispravnim. Â Funkcionisanje KKP je daleko od idealnog, ali jedini baĆĄ ozbiljni problemi koje je klub imao pre odlaska Ćœeljka su igra i rezultati. Ako bih pojednostavio ili moĆŸda i banalizovao analizu tih problema, odgovornost bih podelio na sledeÄi naÄin: 50% Ćœeljko, 30% igraÄi, 10% SaviÄ, 10% uprava. Od svih aktera u ovoj priÄi jedini je Ćœeljko imao luksuz da menja bilo ĆĄta ĆĄto mu smeta ili ga onemoguÄava da radi posao za koji je zaduĆŸen. Prema tome, teĆĄko mogu da poverujem u priÄu da je Ćœeljko na bilo koji naÄin i od bilo koga stavljen u ulogu ĆŸrtve i da je on to trpeo pa na kraju zbog toga dao ostavku. Jednostavno, kao trener nije uspeo da napravi igru i rezultate, a oÄigledno da viĆĄe nije ni verovao da to moĆŸe da promeni, jer je u Atini zaista izgledao poraĆŸeno i nemoÄno. U toj situaciji, ostavka je ispravna stvar, Äak i ako si Ćœeljko ObradoviÄ na klupi Partizana. I to je sve ok, ja nemam problem s tim, dao je Äovek sve ĆĄto je imao ali ovoga puta nije bilo dovoljno. Ali oÄigledno sam kao navijaÄ Partizana priliÄno usamljen u takvom pogledu na stvari. Â Ono ĆĄto se nakon ostavke deĆĄavalo mi je pre svega muÄno. Ne sviÄa mi se ono ĆĄto sam video i Äuo ni na aerodromu ni ispred Arene. I Ćœeljko i klub priliÄno iznenaÄeni razvojem situacije i priliÄno nesnaÄeni, ĆĄto dovodi do velike konfuzije. KreÄe rijaliti i insajderska i klikbejt maĆĄinerija, ĆĄto je fina podloga da svako iz te priÄe izvuÄe ono ĆĄto hoÄe ili ĆĄto mu treba, svi su u pravu i niko nije u pravu. Â Epilog. Kao ĆĄto rekoh, ĆĄto se Ostoje tiÄe, savrĆĄeno me zabole ĆĄta Äe biti s njim, mnogo mi je bitnija navijaÄka vizura u vezi toga: da li moĆŸemo trezveno i racionalno da sagledamo njegove poteze i jasno definiĆĄemo ĆĄta je dobro a ĆĄta loĆĄe radio? Â Ć to se tiÄe Ćœeljka. ReÄe Meda u svom sjajnom postu da je upravo on taj koji bi mogao da smiri celu situaciju i vrati je u okvire razuma i pokrene prelaz u neko novo poglavlje KKP bez da se prethodno sve poruĆĄi i zapali. Ć to je potpuno taÄno. Da li Äe se to desiti ne znam. Ne bih mogao previĆĄe da sudim o Ćœeljkovom mentalnom sklopu, jer sve zakljuÄke mogu da donesem samo na osnovu nekih javno dostupnih pojavnih oblika. U tom smislu, vezano za Äuvenu konferenciju iz 2005., meni je na primer mnogo zanimljivije bilo Ćœeljkovo gostovanje kod Jugoslava ÄosiÄa ubrzo nakon toga. Na stranu ÄosiÄevo voÄenje emisije i koĆĄarkaĆĄko znanje, ono ĆĄto je zanimljivo je da je Äitavo vreme pokuĆĄavao da navede na Ćœeljka na to da kaĆŸe da li je bilo i dela njegove krivice u svemu. I Ćœeljko je Äitavu emisiju ponavljao da je sve uradio kako treba i da je sve uradio onako kako uvek i radi. To mi je ostalo urezano u seÄanju jer meni to nije delovalo kao klasiÄno politiÄarsko negiranje krivice i odgovornosti, veÄ kao priÄa Äoveka koji je zaista duboko uveren da je sve uradio kako treba. MoĆŸda, moĆŸda je taj deo njegove liÄnosti i sada na delu, da Äovek zaista veruje da je sve uradio ispravno, sve uradio kako je oduvek radio, ali da sa ovim igraÄima i ovom upravom to ne daje rezultate. I zato nisam siguran da je on u stanju da izaÄe i kaĆŸe neĆĄto u stilu ljudi greĆĄio sam ja, greĆĄili su igraÄi i uprava, najbolji izlaz iz cele situacije je da ja dam ostavku a klubu sada treba dati punu podrĆĄku da krene dalje. Â Ali stvar je u tome ĆĄto ja ne smatram njegovom obavezom da tako neĆĄto izgovori, ili da bilo ĆĄta kaĆŸe. Ne mora on da vraÄa stvari u racionalne i normalne tokove. Mi Äemo jednom morati da nauÄimo da kao grupa ljudi, kao druĆĄtvo, donosimo racionalne odluke. Da li zaista treba da Äekamo Ćœeljka da nam kaĆŸe e drugari, nemojte da lomite prozore za vreme treninga Partizana, nemojte da spremate linÄ igraÄima, nemojte da pevate najgore stvari na skupu koji se vodi kao izraz ljubavi prema nekome i nemojte da diĆŸete ruke od kluba zato ĆĄto sam ja svojevoljno otiĆĄao. Â Kamo dalje roÄaÄe? Za mene, ono ĆĄto Parizan Äini Partizanom su navijaÄi neizmerno privrĆŸeni klubu, trener i igraÄi koji viĆĄe daju klubu, viĆĄe se bore i privrĆŸeniji su od nekog standardnog nivoa koji klasiÄni profesionalizam podrazumeva. I funkcionisanje u takvoj sinergiji. Imena, rezultati, nivo takmiÄenja su u drugom redu. Zatvoreno je jedno poglavlje istorije Partizana, bilo je po mnogo Äemu posebno i nezaboravno. Malo tugovati, jer tuga zdravo oseÄanje, po moguÄstvu izbeÄi bes, apatiju i defetizam. Â Onda dalje u novo poglavlje, jer nije smak sveta, nisu sve laÄe potonule, nije katastrofa i nije kraj, osim ako mi navijaÄi odluÄimo i izaberemo da jeste. Â Â Â Â 63 1 12
Placebo Lone star Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Znate da ne dolazim ovde da pisem kako ce sve biti ok i kako je Partizan sjajan klub i kako uvek ima resenja. Licno mislim da je bilo koji drugi trener dobio bi ostavku odavno.Mozda cak pre tri godine u ovo vreme iako je Partizan te godine dosao do PO. Sto se tice odlaska Zeljka iz Partizana i EL nadam se privremeno licno mi je zao jer je on potreban ovoj ligi i sa svojom velicinom daje jos vecu vrednost takmicenju.Naravno kad je u Partizanu ta njegova harizma vise sija. Krivo mi je sto nista vise nece biti isto i uzivao sam zadnje tri godine u rivalstvu nas i vas. 3 1
ChrisJudd Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago SlaĆŸem se da Ćœeljko treba malo sad da smiri situaciju, ali se ne slaĆŸem da sada moĆŸe da se nastavi sa normalnom podrĆĄkom klubu jer bi i dobre igre i pobede protiv Bajerna pa i u derbiju izazvale u veÄini nas joĆĄ jaÄe gaÄenje prema ovoj grupi.  Klub iznutra treba da odredi koji su igraÄi bili trule jabuke i da ih odstrani. Promene u upravi da se ne zavrĆĄe na SaviÄu. SreÄa u ovoj nesreÄi je ĆĄto mi imamo joĆĄ neistroĆĄenih legendi koji mogu uÄi u klub i postaviti stvari na svoje mesto, da Äasno zavrĆĄimo ovu sezonu na terenu. Kad to vidim ja Äu se vratiti u halu, ako se ne desi, jasno je da je klub potpuno okupiran i gledaÄu ga kao ĆĄto gledam fudbal, da ne kaĆŸem rukomet.
propolis Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Arsenije Pesic said: Mora opet ÄarĆĄav, jebi ga. Â Za sve koji ovog trenutka oseÄaju da nemaju viĆĄe ĆĄta da daju, odnosno da ne oseÄaju viĆĄe povezanost sa klubom, a bez ĆŸelje da bilo koga ubeÄujem u bilo ĆĄta, hoÄu samo da ponudim i podelim svoju stranu priÄe. Â Ja sam u taj stadijum uĆĄao najmanje dva puta od kada je Ćœeljko doĆĄao. Poslednji put nedavno, nakon utakmice protiv Monaka. Od naredne tri utakmice nijednu nisam pogledao u celosti a i to ĆĄto sam gledao bilo je bez emocija. Dakle mene je u takvo stanje doveo Partizan sa Ćœeljkom na klupi. Zbog poslednjih dogaÄaja oseÄam pre svega tugu. Ćœao mi je ĆĄto se naĆĄa priÄa sa Ćœeljkom nije lepĆĄe zavrĆĄila. Ali s druge strane, neizmerno mi je drago ĆĄto se priÄa uopĆĄte dogodila, donela nam je svima mnogo lepog i mnogo nezaboravnih momenata. I mislim da smo u toj priÄi svi dali sve ĆĄto imamo, i mi navijaÄi i Ćœeljko. Nije se zavrĆĄilo kako smo se nadali i oÄekivali, niti ima realnih naznaka da bi bilo bolje. DeĆĄava se, jbg. Zato oseÄam tugu. Ono ĆĄto vidim je da veÄinu Partizanovih navijaÄa ovo ĆĄto se desilo "bije" na bes, ljutnju, frustraciju, razoÄarenje, odustajanje od kluba... Â Ja sa tim imam problem jer ne razumem kako je to nakon ostavke Ćœeljka Ostoja postao veÄi Äaci nego ĆĄto je bio, kako su to igraÄi postali loĆĄiji ljudi i koĆĄarkaĆĄi nego pre tri dana, kako su svi u klubu osim Ćœeljka odjednom postali gori? Ja sam ovde pre par nedelja pisao da ovaj tim zasluĆŸuje zviĆŸduke u Areni, zbog igara koje pruĆŸa i pre svega odnosa prema dresu. Nije se desilo. Ali se zato desilo da samo nekoliko dana kasnije, zato ĆĄto je Ćœeljko dao ostavku, isti igraÄi budu i fiziÄki ugroĆŸeni. Ć to se Ostoje tiÄe, savrĆĄeno me zabole ĆĄta Äe biti s njim, ali hoÄu sledeÄe da istaknem. Palo mi je na pamet ovih dana, ĆĄta bih ja uradio da sam bio na Ostojinom mestu? Dakle, ono ĆĄto ekipa pruĆŸa na terenu je struÄno reÄeno go kurac, i nema naznaka da Äe biti bolje, trener je legenda kluba i boĆŸanstvo u oÄima navijaÄa. Ne bih ga nikada ni u ludilu smenio u toku sezone, ali ostavku bih prihvatio. Jer ostavka je bila Äin Äoveka koji je shvatio da viĆĄe niĆĄta ne moĆŸe da uradi sa ovim timom. Dao bih i ja ostavku nakon toga ali to suĆĄtinski ne menja stvari. HoÄu da kaĆŸem, svaljivanje tolike krivice na Ostoju za to ĆĄto je Ćœeljko otiĆĄao ne smatram ispravnim. Â Funkcionisanje KKP je daleko od idealnog, ali jedini baĆĄ ozbiljni problemi koje je klub imao pre odlaska Ćœeljka su igra i rezultati. Ako bih pojednostavio ili moĆŸda i banalizovao analizu tih problema, odgovornost bih podelio na sledeÄi naÄin: 50% Ćœeljko, 30% igraÄi, 10% SaviÄ, 10% uprava. Od svih aktera u ovoj priÄi jedini je Ćœeljko imao luksuz da menja bilo ĆĄta ĆĄto mu smeta ili ga onemoguÄava da radi posao za koji je zaduĆŸen. Prema tome, teĆĄko mogu da poverujem u priÄu da je Ćœeljko na bilo koji naÄin i od bilo koga stavljen u ulogu ĆŸrtve i da je on to trpeo pa na kraju zbog toga dao ostavku. Jednostavno, kao trener nije uspeo da napravi igru i rezultate, a oÄigledno da viĆĄe nije ni verovao da to moĆŸe da promeni, jer je u Atini zaista izgledao poraĆŸeno i nemoÄno. U toj situaciji, ostavka je ispravna stvar, Äak i ako si Ćœeljko ObradoviÄ na klupi Partizana. I to je sve ok, ja nemam problem s tim, dao je Äovek sve ĆĄto je imao ali ovoga puta nije bilo dovoljno. Ali oÄigledno sam kao navijaÄ Partizana priliÄno usamljen u takvom pogledu na stvari. Â Ono ĆĄto se nakon ostavke deĆĄavalo mi je pre svega muÄno. Ne sviÄa mi se ono ĆĄto sam video i Äuo ni na aerodromu ni ispred Arene. I Ćœeljko i klub priliÄno iznenaÄeni razvojem situacije i priliÄno nesnaÄeni, ĆĄto dovodi do velike konfuzije. KreÄe rijaliti i insajderska i klikbejt maĆĄinerija, ĆĄto je fina podloga da svako iz te priÄe izvuÄe ono ĆĄto hoÄe ili ĆĄto mu treba, svi su u pravu i niko nije u pravu. Â Epilog. Kao ĆĄto rekoh, ĆĄto se Ostoje tiÄe, savrĆĄeno me zabole ĆĄta Äe biti s njim, mnogo mi je bitnija navijaÄka vizura u vezi toga: da li moĆŸemo trezveno i racionalno da sagledamo njegove poteze i jasno definiĆĄemo ĆĄta je dobro a ĆĄta loĆĄe radio? Â Ć to se tiÄe Ćœeljka. ReÄe Meda u svom sjajnom postu da je upravo on taj koji bi mogao da smiri celu situaciju i vrati je u okvire razuma i pokrene prelaz u neko novo poglavlje KKP bez da se prethodno sve poruĆĄi i zapali. Ć to je potpuno taÄno. Da li Äe se to desiti ne znam. Ne bih mogao previĆĄe da sudim o Ćœeljkovom mentalnom sklopu, jer sve zakljuÄke mogu da donesem samo na osnovu nekih javno dostupnih pojavnih oblika. U tom smislu, vezano za Äuvenu konferenciju iz 2005., meni je na primer mnogo zanimljivije bilo Ćœeljkovo gostovanje kod Jugoslava ÄosiÄa ubrzo nakon toga. Na stranu ÄosiÄevo voÄenje emisije i koĆĄarkaĆĄko znanje, ono ĆĄto je zanimljivo je da je Äitavo vreme pokuĆĄavao da navede na Ćœeljka na to da kaĆŸe da li je bilo i dela njegove krivice u svemu. I Ćœeljko je Äitavu emisiju ponavljao da je sve uradio kako treba i da je sve uradio onako kako uvek i radi. To mi je ostalo urezano u seÄanju jer meni to nije delovalo kao klasiÄno politiÄarsko negiranje krivice i odgovornosti, veÄ kao priÄa Äoveka koji je zaista duboko uveren da je sve uradio kako treba. MoĆŸda, moĆŸda je taj deo njegove liÄnosti i sada na delu, da Äovek zaista veruje da je sve uradio ispravno, sve uradio kako je oduvek radio, ali da sa ovim igraÄima i ovom upravom to ne daje rezultate. I zato nisam siguran da je on u stanju da izaÄe i kaĆŸe neĆĄto u stilu ljudi greĆĄio sam ja, greĆĄili su igraÄi i uprava, najbolji izlaz iz cele situacije je da ja dam ostavku a klubu sada treba dati punu podrĆĄku da krene dalje. Â Ali stvar je u tome ĆĄto ja ne smatram njegovom obavezom da tako neĆĄto izgovori, ili da bilo ĆĄta kaĆŸe. Ne mora on da vraÄa stvari u racionalne i normalne tokove. Mi Äemo jednom morati da nauÄimo da kao grupa ljudi, kao druĆĄtvo, donosimo racionalne odluke. Da li zaista treba da Äekamo Ćœeljka da nam kaĆŸe e drugari, nemojte da lomite prozore za vreme treninga Partizana, nemojte da spremate linÄ igraÄima, nemojte da pevate najgore stvari na skupu koji se vodi kao izraz ljubavi prema nekome i nemojte da diĆŸete ruke od kluba zato ĆĄto sam ja svojevoljno otiĆĄao. Â Kamo dalje roÄaÄe? Za mene, ono ĆĄto Parizan Äini Partizanom su navijaÄi neizmerno privrĆŸeni klubu, trener i igraÄi koji viĆĄe daju klubu, viĆĄe se bore i privrĆŸeniji su od nekog standardnog nivoa koji klasiÄni profesionalizam podrazumeva. I funkcionisanje u takvoj sinergiji. Imena, rezultati, nivo takmiÄenja su u drugom redu. Zatvoreno je jedno poglavlje istorije Partizana, bilo je po mnogo Äemu posebno i nezaboravno. Malo tugovati, jer tuga zdravo oseÄanje, po moguÄstvu izbeÄi bes, apatiju i defetizam. Â Onda dalje u novo poglavlje, jer nije smak sveta, nisu sve laÄe potonule, nije katastrofa i nije kraj, osim ako mi navijaÄi odluÄimo i izaberemo da jeste. Â Â Â Â Â Â Bravo!!!! Â Izuzetno zdrav pogled na situaciju, i kada bismo i na ostale stvari u druĆĄtvu imali ovako nezamuÄenu vizuru stvarnosti, veÄ razmiĆĄljali svojom glavom, Srbija bi bila mnogo lepĆĄe mesto za ĆŸivot. Â Â 10
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Jedva cekam da se Zeljko sutra obrati javnosti i kaze sve sto mu je na srcu. Po meni je trebalo da ostane do kraja sezone. Suspendujes(oteras u kurac par igraca koje si birao) i zavrsis jer si najveci. Edited 2 hours ago by Jakob Aman 3
le piaf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ono niĆĄta kada pitaju me ĆĄta mi je  Vreme je da krenemo dalje, nije lako, jer to dalje je bez Ćœeljka. Nadam se uskoro i bez ove garniture koja trenutno vodi klub. Najave su da neki igraÄi ĆŸele izlaz iz ugovora, a nadam se da Äe neki biti i adekvatno sankcionisani za ponaĆĄanje, ali i ono ĆĄto su pokazivali na terenu. I dalje stojim iza toga da ovakav skup bednika nikad nije igrao u KKP, plaÄenici koji ne rade ono za ĆĄta su plaÄeni. Gomila bezobraznih neprofesionalnih tikvana koju je zaista teĆĄko okupiti na jednom mestu, a nama je to poĆĄlo za rukom. A kome bi drugom? NeÄu nikad navijati protiv svog kluba, ali nemam viĆĄe nikakvih emocija prema ovoj ekipi, gade mi se.Â Ćœelimiru zdravlje, i najveÄe hvala ĆĄto smo tog 17.06.2021 bili najsreÄniji na svetu. A mi Äemo ipak juriti svoju drugu, u neka bolja vremena. Â
Luchifer89 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago  /https://nova.rs/sport/kosarka/ostoja-mijailovic-partizan-zeljko-obradovic-ostavka/ 2
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Al ƥto znate samo dve serije, Kasandru i Ljovisnu, pa ih vrtite. A ovaj scenario im uopƥte ne odgovara   Edited 3 hours ago by DameTime 3
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 48 minutes ago, Luchifer89 said:  /https://nova.rs/sport/kosarka/ostoja-mijailovic-partizan-zeljko-obradovic-ostavka/ Prekucava  Ostoja punom parom. Prvo izjava, sada ovo. Ko bi to mogao da oÄekuje od njega. 3
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, DameTime said: Al ƥto znate samo dve serije, Kasandru i Ljovisnu, pa ih vrtite. A ovaj scenario im uopƥte ne odgovara    Jes' vala. A treba:  1 9 1
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Quote âBolje bi im bilo da se spremaju za Crvenu zvezdu, nego ĆĄto ratuju izmeÄu sebe. TaÄka, dovoljno.â  Dule VujoĆĄeviÄ. 1
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 24 minutes ago, DameTime said: Al ĆĄto znate samo dve serije, Kasandru i Ljovisnu, pa ih vrtite. A ovaj scenario im uopĆĄte ne odgovaraÂ Â Â Â Ćœao mi je i ĆĄto te dve znam. 3 1 1 6 1 1
Kosjan WillaviÄ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Sector said:  Dule VujoĆĄeviÄ. Ne verujem da ovo pisem, ali Dusko Vujosevic ispade glas razuma 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Eddard said: Ćœao mi je i ĆĄto te dve znam.  Ok, elito đ 1
kojihit Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Za komƥije je ovo Rubi - La descarada zbog Zeljka Edited 2 hours ago by kojihit 1 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 47 minutes ago, Eddard said: Â Ćœao mi je i ĆĄto te dve znam. Â Definitivno, mada je Ljovisna bila baĆĄ dobra riba...Â
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 29 minutes ago, Issey said:  Definitivno, mada je Ljovisna bila baĆĄ dobra riba...  Tja, moĆŸda u Ć iljegovac đŹ
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago E zato je Ćœelimir frajer i po!  Spoiler Da nas vratim u okvire teme, bar prividno đ Â
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, SuperTraktorko said: Licno sam preferirao Skrivene Strasti. đ  MisliĆĄ Tri brata i tri sestre? đ 1
Recommended Posts