Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uz iskreno poštovanje za Radonjića i igre njegovih timova, njegove finansije su bile slične Duletovim iz drugog, tj. trećeg mandata, sa Bogdanom, Gagijem i društvom. Ni najmanje ne želim da umanjim urađeni posao (da nije bilo proklete povrede Stefa Jovića bio bi još jedan top8). U periodu kad je Dule pravio najveće rezultate, recimo 07-10, bukvalno je pravio alhemiju i jedva se preživljavalo. 

Nije ni bitno. Elem, jeste da ne volimo Čovića jer je njegova CZ srušila Duleta ali ne bi mržnja bila upola takva da je neki Drčelić tada bio predsednik Zvezde.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

Meni drago da je ova tema zivnula, kao i komsije sa njom, makar i sa tim teranjem sa "njihove" teme (cast izuzecima).

Tako je bre, tako treba! A ne neko mrtvilo, zalopojke, samosazaljenje... 

Jos sutra da se Zoc pojavi na treningu, ispominje se uze i dalje rodbine i igracima a i sire, svakako, protera sta misli da ne valja, i ovih sto su u patikama a i ovih u cipelama. Pa da cepa dalje. 

Ako treba Dzabula, Sava, pa i Tajrik out, neka bude tako. Mesta za registraciju novih igraca ima, jer mislim da se dva juniora ne racunaju. Dakle barem 4 mesta ima. 

I ovo ce se lane zvati...

• Like 1
Posted

Mislim da grešiš za Drčelića, i da se na kraju sve svodi na uspeh/neuspeh i čuvenu dominaciju.

Pa za Duletovog vakta su bile čuvene fore da su deca pošla u niže razrede osnovne škole, a da ne znaju kako je to kad je Zvezda šampion države u košarci. 

Ja sam prvi zbog toga mislio da je Dule najveće zlo koje je hodalo ovom zemljom još od propalog austrijskog slikara. Onda sam malo odrastao i shvatio da to nije normalno razmišljanje. 

Onda je država odradila logistiku da Ćoks zasedne, usralo ga je sa Radonjićem i grobari su to isto iskusili na sopstvenoj koži. 

Da kojim slučajem Drčela uspostavi takvu ''dominaciju'' znale bi se sve njegove nelegalno pribavljene građevinske dozvole i mutljavine sa katastrom kao Očenaš. 

• Like 1
Posted

Jbg, nismo saglasni. I sada se zna da je sns vepar a i tim mu pegla ozbiljan basket pored svih muka pa nije bitan. Cenim da si u nekoj meri u pravu, ali bi se pre pljuvalo po celom sns sistemu (bili u pravu ili ne, nevotno) nego po njemu lično jer ipak on nema sve one odvratne udbaške Čovićeve postupke, izjave i manire. 

S druge strane, mogu da razumem svu mržnju prema Duletu, zbog njegovih kontroverzi, ali Žoc sa svim svojim manama nije ni blizu takav a dobija popriličnu količinu hejta.

@robespierre

Posted

Mislim da jednostavno potcenjuješ odsustvo razuma kod prosečne jedinke kojoj su Zvezda i Partizan smisao života i sve gledaju kroz prizmu uspeha svog tabora. 

Pa jebote kad su Delije Sever (!!) izbacili parolu za Sašu Ilića (valjda kad je išao u penziju), ceo RSB forum ih je nasisavao jer u pitanju gad-smrad-pičkagrobarska i šta već ne. 

• Like 1
Posted

Znam za parolu ali nisam znao za napušavanje. Moguće je da si u pravu, ali eto, i Radonja i Sferopulos su imali serije pobeda nad Partizanom i našim ikonama na klupi i titule i svašta nešto ali nije bilo nekog posebnog hejta prema njima, možda nešto sporadično.

• Thanks 1
Posted (edited)
42 minutes ago, Barkley#34 said:

...i Radonja i Sferopulos su imali serije pobeda nad Partizanom i našim ikonama na klupi i titule i svašta nešto ali nije bilo nekog posebnog hejta prema njima, možda nešto sporadično.

Ovo stoji postojano kano klisurina zato što je

Čoki imao hejt gravitaciju sajza Saturna.

Paranoja master i ego monstrum.

Daleko mu lepa kuća.

Ostoja Vs Drčela je haiku jebeni. Operativci statisti sa zadatkom.

Te priče Ostoja nešto zajebo,minirao su egal sa: Drčela nam uvalio Plavšu. 

Hau jes nou.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Posted

Vujosevica sam prezirao kao klinac, kapiram da bih Covica jos vise da sam Grobar. Vujosevicu je bio cilj da ugasi Zvezdu, Covicu je bio cilj da kako on kaze stavi tacku na crno-beli svet.

Obojici je svako pojavljivanje bio cilj da popljucne one druge, da ih tovari pogotovo kad su na dnu.

Zeljko bar meni nije mrzan, mozda jeste bio na samom pocetku kada su svi mislili da cemo zavrsiti u zapecku. Volim da se ponekad nasalim na njegov racun kad naleti dobra fora, jer ruku na srce ima materijala.

Ne da nismo zavrsili u zapecku nego su dobrim delom i zbog njega i nama budzet i igracki kvalitet otisli u neslucene visine.

Sto se mene kao Zvezdasa tice voleo bih da ostane, smatram da ste emociju na stranu mnogo opasniji sa nekim Trinkijem ili slicnim. Opet mozda sam u zabludi, mozda se skresu budzeti na nivo pre Obradovica pa bude potop.

• Like 1