校褉芯褕19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 minute ago, DameTime said: 聽 Vanja ne koristi dru拧tvene mre啪e. Osim 拧to skroluje TikTok. Ovo ti je story na whatsappu, ne verujem da je fejk. Edited 3 hours ago by 校褉芯褕19 1
kendrick duckworth Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Otvorite kom拧ijama live temu za do膷ek Obradovi膰a, ako mo啪e i play-by-play 拧ta se skandira. 7 2 9
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Prelepo raspevavanje na doceku 馃枻馃枻馃枻 聽 Edit - o ostoji i vucicu. Ovo sto citam da su o zvezdi pre toga je apsolutno debilno i cemu jebote!? 聽 Ponekad se zapitati jel mi zapravo zasluzujemo lepe stvari... Edited 3 hours ago by Elevator Operater 1
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, kendrick duckworth said: Otvorite kom拧ijama live temu za do膷ek Obradovi膰a, ako mo啪e i play-by-play 拧ta se skandira. 聽 Ja sam od juce u ubedjenju da je ovo njihova tema jer uvek moraju da imaju najmanje dve. Zar to nije pravilo? 1
Mile1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, kendrick duckworth said: Otvorite kom拧ijama live temu za do膷ek Obradovi膰a, ako mo啪e i play-by-play 拧ta se skandira. Drugar koji je na aerodromu kaze da je zakrceno sve od autobusa koji su se iznenada pojavili. Bas dosta ljudi ima 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Ja sam od juce u ubedjenju da je ovo njihova tema jer uvek moraju da imaju najmanje dve. Zar to nije pravilo? 聽 Ja ovo shvatam kao kompliment, aktivni su skoro kao na svojoj temi dok su najbolji tim EL. Hence, priznaju da je 沤elimir GOAT 馃槑 4 2
Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ostao 沤eljko ili ne, D啪abula, Dujan i Tajrik treba da lete iz kluba za primjer. Ovi ostali 啪uti karton. 5 1
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) @DameTime 聽 To da, nikad nisam video toliko komsijskih upisa koje lajkuju samo komsije. 馃榿 聽 Kao pre 2 godine kada su rusi organizovali Little Big koncert za ruse u sred Bg 馃ぃ Edited 3 hours ago by Elevator Operater 1
kendrick duckworth Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Kao pre 2 godine kada su rusi organizovali Little Big koncert za ruse u sred Bg 馃ぃ 艩to ne bi napravili svoju temu unutar na拧e teme. Kom拧ilulend. 1
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Son_of_a_gun said: Ostao 沤eljko ili ne, D啪abula, Dujan i Tajrik treba da lete iz kluba za primjer. Ovi ostali 啪uti karton. 聽 Ovo sam hteo da napisem ali je tema postala neozbiljna. 聽 Istog sam razmisljanja. Osim za Tajrika, on moze i sa zutim da prodje. Postoji prostor i za doselekciju ko god bio trener. I davanje vece uloge mladjim igracima. Ako je vec neki stav da od ove sezone nema nista, da ABA nije toliko bitna jer je tu 3-godisnja EL licenca, zasto da ne onda? 聽 Ono sto bi, po mom misljenju bilo nekako najgore, jeste da se dovede neki caci trener i da mu se ostave svi ovi podivljali igraci.聽
fillam Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Neki lik Vlahovi膰u: -Mare, vrati se da komentari拧e拧. -Ja vih voleo, ee... 1
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Nema Zoca聽馃ぃ 聽 Avion nije ni sleteo. 聽 Znao to ili ne - ne zagadjuj. 1 1
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nema Zoca聽馃ぃ 聽 Nije jo拧 sleteo, ne prati拧 avion 馃槒 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 38 minutes ago, fillam said: 聽 Ima live... 聽 Broj ljudi koji prati live, skoro pa puna Arena... 1
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Eddard said: 聽 Nije jo拧 sleteo, ne prati拧 avion 馃槒 Jok, mislio sam da je u 17H15, a kolega odmah ruzno.聽
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nema Zoca聽馃ぃ Brate mene je sramota.
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, DameTime said: 聽 Broj ljudi koji prati live, skoro pa puna Arena... 2/3 navijaci Zvezde 馃檪聽
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Kooineeperk said: 2/3 navijaci Zvezde 馃檪聽 聽 Naravno, najve膰i klubovi privla膷e i pa啪nju protivnika. 馃槉 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Eddard said: Avion zajebava, obr膰e oko Bg. Pilot Cigan. Samo da ne nestane goriva...Sankicije bato.
Recommended Posts