Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nas bi sada dobili i Washington Generalsi, tako da mi je optimizam negde oko apsolutne nule.

Lukav plan za večeras je da gledam opušteno, bez ikakvih očekivanja i bez posebno velike pažnje, ionako će mi biti puna kuća.

Čujemo se posle utakmice, tj. posle nervnog sloma, počupane kose i bez glasnih žica.

• Like 5
Posted (edited)
34 minutes ago, Arsenije Pesic said:

Nas bi sada dobili i Washington Generalsi, tako da mi je optimizam negde oko apsolutne nule.

Lukav plan za večeras je da gledam opušteno, bez ikakvih očekivanja i bez posebno velike pažnje, ionako će mi biti puna kuća.

Čujemo se posle utakmice, tj. posle nervnog sloma, počupane kose i bez glasnih žica.

Ti ako imas kosu i dalje nakon decenija ovoga, ili imas izvrsnu genetiku ali si pobeleo (poput mene) ili ne volis ti bas toliko sve ovo 😁

Edited by Elevator Operater
  • Ha-ha 1
Posted

U sportu ne pobedjuje uvek neko ko je mozda na papiru jaci, ko je u boljoj formi trenutno, ko ima duzu klupu na raspolaganju tada... Zato je sport i zanimljiv. 

Treba samo da se veruje da je moguce.

Aj pa srecno! 

Posted

Ljudi dajte misljenje jer ja ne kapiram kako Zeljko misli da gura sa Miltonom i Kalatesom na pleju...Prvi nije plej drugi nema sut...znam da ne mozemo da se takmicimo sa komsijama po budzetu(jer kod njih novac dolazi cim grobari opletu u Areni po Hulji)ali da se juri plej iz NBA a zavrsimo sa Kaltesom mi nije bas najjasnije...danas ocekujem pobedu ako "poginemo" u odbrani...u napadu iso kosarka i slepilo Vasingtona kada krene na ulaz i ne vidi na 45 slobodnog igraca ako skupljaju...

• Like 2
  • Ha-ha 10
  • WOW 1
  • Pumpaj! 2
Posted (edited)
10 minutes ago, Pikac said:

Ljudi dajte misljenje jer ja ne kapiram kako Zeljko misli da gura sa Miltonom i Kalatesom na pleju...Prvi nije plej drugi nema sut...znam da ne mozemo da se takmicimo sa komsijama po budzetu(jer kod njih novac dolazi cim grobari opletu u Areni po Hulji)ali da se juri plej iz NBA a zavrsimo sa Kaltesom mi nije bas najjasnije...danas ocekujem pobedu ako "poginemo" u odbrani...u napadu iso kosarka i slepilo Vasingtona kada krene na ulaz i ne vidi na 45 slobodnog igraca ako skupljaju...

B1: imaš o tome da se nacitaš naširoko, samo potrefi momenat gde Kalates potpisuje i ne dolazi niko vise...sto je svako momenat prethodne 3-4 nedelje.

B2: nemoj ici tamo. Istina ili ne, nece se dobro zavrsiti po tebe, kao ni po citljivost ove teme. Oni retko znaju da u sebi kazu "vidi ga ovaj" i to da ostane na tome.

B3: i to je samo 50% preduslova za pobedu. Mi jesmo odbranu sredili od Barse, ali nam je napad postao odvraran u pogledu efikasnosti + videcemo koliko ce mikrofon igrati od veceras...i kako.

• Like 3
Posted

Aaaaaajmoooooo!!!

Nama ostaje samo vera, pošto na osnovu racionalnog ne možemo da baziramo ikakav optimizam. Po malo i zavidim svima vama koji vrv već krećete da slavite Sv Aranđela ili ste negde na slavi, makar ste jednu hipertenziju izbegli. Ali sa druge strane, ovo su utakmice koje moraju da se vide uživo, imam neki osećaj da će biti kanal iz koga ćemo se na kraju vratiti i pobediti.

Sterling Brown mora na 25+ poena za početak, a posle svi ostali...

• Like 5
Posted

Pregazićete ih, Fener je ove sezone teški trulež od ekipe i savršen protivnik za izlazak iz krize. Nama su okrenuli momentum i sezonu, cenim da će i vama.

Nešto tipa 96-77, mmw.

• Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)
17 minutes ago, fradler said:

Pregazićete ih, Fener je ove sezone teški trulež od ekipe i savršen protivnik za izlazak iz krize. Nama su okrenuli momentum i sezonu, cenim da će i vama.

Nešto tipa 96-77, mmw.

jebote, nije vam dosta sto vama ide, mora ova bahatost? 😁

Ne izazivajte sopstvenu dobru srecu.

Moja nova teorija je da je karma bila jedva 50-50 sa nama nakon sto je limar klepio po ušima ljubav prema klubu, ali je onda istu dodatno s ledja naguzio bez najave, sa uvodjenjem Fart+ koji se placa. A od ranije se broji i usrana clanska karta kojom ni djonove ne mozes da cistis.

Od tada plaćamo i plaćaćemo. Mozda ne fart+ ali placamo.

• Like 1
Posted

Ubeđen sam da dobijate, pod uslovom da Tajrik igra. Njima je Meli glavni igrač, vezivno tkivo. Njega izbaciti iz igre i pola posla je završeno. Očekujem i dobru utakmicu za Bruna.

Posted
1 hour ago, Jakob Aman said:

Bas su mi dosadasnjim nastupima ubili volju za kosarkom. Uvek sam se radovao utakmici, sad sam totalno ravnodusan.

Ma kakva ravnodušnost kolega, ko večeras bude u Areni ili ispred TV-a može samo da laže sebe da je ravnodušan 😁

• Like 1
Posted
35 minutes ago, odupri se ludilu said:

Na RTS 3 Obojeni program u Domu omladine.

Kad se neko nečem dobrom nada, kad se neko nečem dobrom nada......

Prijatelju, kočnice mi rade baš sve

• Like 1
Posted

Pročitao sam sve što je naš Bo ispričao.

Nisam ni znao da mu je Žoc bio trener u Feneru, ima veliko poštovanje za njega.

Ali...

Najomiljeniji trener mu je bio DV... pustio ga je da radi ono u čemu je najbolji i nije ga sputavao u tome.

A ovaj naš današnji bandoglavi trener zacrta ono što je zamislio i bukvalno koči igrače da daju ono najbolje što imaju.

Takav je moj utisak, bemliga, nisam vrhunski stručnjak, samo se uzbuđavam.

• Like 1
Posted
Just now, Goofy said:

A ovaj naš današnji bandoglavi trener zacrta ono što je zamislio i bukvalno koči igrače da daju ono najbolje što imaju.

Ovo prosto nije tačno.

Od ostalih vesti, moja keva (koja inače navija za KKCZ), insistira da večeras gledamo Partizan, kaže vama više treba pobeda, mučenici...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...