odupri se ludilu Posted Thursday at 01:05 PM Posted Thursday at 01:05 PM Dobre su te zezancije, neke su prostačke i vulgarne ali ipak bezazlene iz perspektive današnje mladeži kao evoTigana sa desne strane. Bio onaj košarkaš Tkačenko mi ko djeca se zezali Skačenko opet skok u napadu. Već kasnije smo solo džokavac zvali Solozabal po poznatom španskom basket jugadoru. Kasnije je ipak teniser sa krajnje ilustrativnim prezimenom Dolgopolov pobijedio. 5 3
Stiletto Posted Thursday at 03:14 PM Posted Thursday at 03:14 PM Meho Puzić, Risto Dugonjić, Himzo Polovina, Mile Kitić, Dragan Nikitović. Kolege, pronađite se sami 4
NMX Posted Thursday at 04:02 PM Posted Thursday at 04:02 PM Bgm poslednje dve stranice full time - 2 11
Princeton Posted Thursday at 04:16 PM Posted Thursday at 04:16 PM 16 minutes ago, Jakob Aman said: Sebastian Kurc Google-ovo sam bio Emuchella Kurtza, mislio sam da je neki lijevi bek.. zvucao poznato. 2 7
Barkley#34 Posted Thursday at 04:50 PM Posted Thursday at 04:50 PM 1 hour ago, odupri se ludilu said: Boro Spužvić Kvaka 😅 Bora Spužić Kvaka. 1
Elevator Operater Posted Thursday at 04:56 PM Posted Thursday at 04:56 PM Uvaliće nama Bora Asvel kvaku u spužić sutra...samo vi šerujte taj boomeraj 🥲😁 1
kendrick duckworth Posted Thursday at 04:58 PM Posted Thursday at 04:58 PM 41 minutes ago, Princeton said: Google-ovo sam bio Emuchella Kurtza, mislio sam da je neki lijevi bek.. zvucao poznato. Sreća pa nisi guglao Fournier i kliknuo na Images... 9
Eddard Posted Thursday at 05:39 PM Posted Thursday at 05:39 PM 40 minutes ago, kendrick duckworth said: Sreća pa nisi guglao Fournier i kliknuo na Images... Kralju 😂😂😂😂😂. Preporučio bih svima da ovo urade 😂😂😂. 2 5
Don Dusko Posted Thursday at 06:15 PM Posted Thursday at 06:15 PM 36 minutes ago, Eddard said: Kralju 😂😂😂😂😂. Preporučio bih svima da ovo urade 😂😂😂. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1
Davai Davai Posted Thursday at 08:16 PM Posted Thursday at 08:16 PM 6 hours ago, Ne sam Safete said: I prdež Tihonenko. Čekaj, a Zagašenko?
DameTime Posted Thursday at 08:18 PM Posted Thursday at 08:18 PM 3 hours ago, kendrick duckworth said: Sreća pa nisi guglao Fournier i kliknuo na Images... Zašto sam ovo uradila u gradskom prevozu, iako sam pretpostavila šta me čeka 😂 1 1
odupri se ludilu Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 40 minuta košarke na tebe je red. To je imperativ, sezona se zahuktava. Vjerujem da će biti tako! 3
Dzep Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Novi dan, nova muka! Predviđam hrkljuš ali predviđam i da iz tog hrkljuša nekako izlazimo kao pobednici. Realno, moraće da se uhapse onaj mali plej (beše Watson) i Seljas i pola posla završeno. Mada realno Traore&Niang su tu snaga na ofanzivnom školu i u tranziciji tako da će morati da se dobije hustleom. Bruno da vodi, ostali da prate! 1
Marvin Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kako je brzo Bruno presao put od Realovog otpatka do vodje. Sto najvise govori o situaciji u KKP u momentu njegovog dolaska
Son_of_a_gun Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 23 minutes ago, Marvin said: Kako je brzo Bruno presao put od Realovog otpatka do vodje. Sto najvise govori o situaciji u KKP u momentu njegovog dolaska One man's trash is another man's treasure. Spremite se za još jedno kidanje živaca, samo ću to reći. Što više manga, šljive, kruške i sličnih voćnih sorti iz domaće proizvodnje. 1
Tex_Willer Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 29 minutes ago, Marvin said: Kako je brzo Bruno presao put od Realovog otpatka do vodje. Sto najvise govori o situaciji u KKP u momentu njegovog dolaska Bruno ima energiju za ovo, generalizacija je postala majka Janja što se kkp tice i tačno ja osnovu energije i mentaliteta se može videti ko uspeva a ko ne. 1
pendulum Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 27 minutes ago, Marvin said: Kako je brzo Bruno presao put od Realovog otpatka do vodje. Sto najvise govori o situaciji u KKP u momentu njegovog dolaska Mislim da je to više zato što se uvek preteruje i ide u neke ekstreme. Nije uopšte toliko loš igrač kao što se predstavljao ponekad ili kao što je delovao u Realu. Prosto Real je specifična sredina gde ne uspevaju svi i moraš da se navikneš na takvu ulogu da daješ doprinos svaki put kad istrčiš na teren. Pogotovo je tu zajebano za centre koji ulaze da popune minute iza Tavaresa. Svakako je on imao određeni kvalitet pre dolaska u Evropu čim ga je Real uzeo pre svih, samo se eto nije dobro snašao. Mnogi su se ovde i širom neta pitali zašto ga nismo uzeli pred početak sezone, ali mi ne znamo da li je Real uopšte bio voljan tada da ga pusti ili su možda hteli da mu daju šansu da opravda poverenje, pa kad su videli da ipak nema vajde, onda su ga oglasili na tržištu. Sve u svemu, deluje da je pogodak i da je dobra alternativa za Tajrika sa kojim je uspostavio i OK odnos. 9
Recommended Posts