odupri se ludilu Posted November 12 Posted November 12 32 minutes ago, Ne sam Safete said: Edvard MunchΒ +10 Al ne Vrisak, negoΒ Glave stisak! 1
Marvin Posted November 12 Posted November 12 Do Novaka Djokovica i 1/2 sezone imamo sledece utakmice: Β @Asvel vs Fener @PAO vs Bayern vs CZV vs Virtus @ Zalgiris vs Maccabi @ Valencia Β Bold je duplo kolo.Β Β Matematika kaze da nam za 50% ucinka treba 6 pobeda. Ono sto ne bismo smeli da ispustimo su Asvel, Bajern, Virtus i Makabi. Komsije mozemo da dobijemo, a ni Fener u BG nije nepobediv. Onda idemo u Valensiju na novogidisnji soping jedne bonus pobede π Β Β 1
VISOKOLETAC Posted November 12 Posted November 12 12 minutes ago, Marvin said: Do Novaka Djokovica i 1/2 sezone imamo sledece utakmice: Β @Asvel vs Fener @PAO vs Bayern vs CZV vs Virtus @ Zalgiris vs Maccabi @ Valencia Β Bold je duplo kolo.Β Β Matematika kaze da nam za 50% ucinka treba 6 pobeda. Ono sto ne bismo smeli da ispustimo su Asvel, Bajern, Virtus i Makabi. Komsije mozemo da dobijemo, a ni Fener u BG nije nepobediv. Onda idemo u Valensiju na novogidisnji soping jedne bonus pobede π Β Β Moze biti, ali tesko ce ko vratiti bodove iz Valensije. Po meni igraju najlepsu kosarku i imaju vrhunske igrace. Ne verujem da cete i protiv nas imati neke sanseΒ πππ 2
kojihit Posted November 12 Posted November 12 1 hour ago, DameTime said: Btw, @kojihitΒ i ja smo analizirajuΔi empirijske podatke primetile kako je KKP sa pomraΔenja uma u treΔem kvoteru, preΕ‘ao na pomraΔenja uma u poslednjem. Β ZakljuΔujemo da je najoptimalnije da se teΒ crne minute (bez kojih se oΔigledno ne moΕΎe) prebace u Q2. Dakle, odliΔno otvorimo utakmicu, onda potonemo do kraja prvog poluvremena, a zatim se u drugom podiΕΎemo kao feniks iz pepela.Β Β Rezultat Δe, pored pobeda, biti manje ugraΔenih pejsmejkera u Srbiji, ali i manja verovatnoΔa da se Arena zapali zbog tamjana. Β Dejm sve rekla, ja samo da dodam ako se neko pitaΒ svi se pitateΒ zaΕ‘to ne pomraΔenje uma Q1? Β Pa jer to uspostavi momentum za protivnika u startu, kao npr protiv Reala gde bi vrv i dobili sa smo Q1 iole igrali, tako da ovo je stv safest bet kad vec ne mozemo da igramo celu utakmicuΒ Β Ε½eljko Δuj nas, a ostali zapratite nas za jos zanimljivih, inspirisanih i nadasve taΔnih insight-a Β I dobijamo Asvel mmw
Elevator Operater Posted November 12 Posted November 12 1 hour ago, kendrick duckworth said: Ne vidim gde Δemo se okliznuti. Β A i dobra je atmosfera na treningu, verovatno
TripleJ Posted November 12 Posted November 12 Sa Fenerom igramo kod kuce 21.11. sto je petak, a posle vec u utorak 25.11. gostujemo u Atini. Zna li neko zasto se igra u utorak, kad vec nije u pitanju duplo kolo ? Sledeca EL kod kuce tek 4.12. znaci 10ak dana kasnije.
Elevator Operater Posted November 12 Posted November 12 7 minutes ago, TripleJ said: Sa Fenerom igramo kod kuce 21.11. sto je petak, a posle vec u utorak 25.11. gostujemo u Atini. Zna li neko zasto se igra u utorak, kad vec nije u pitanju duplo kolo ? Sledeca EL kod kuce tek 4.12. znaci 10ak dana kasnije. Β Cudno jer nismo samo mi, celo kolo se igra utorak/sreda te nedelje. Mozda reprezentativni prozor? 1
Barkley#34 Posted November 12 Posted November 12 Mislim da je najbolje pomraΔenje uma u q5, tj. u kafani posle pobede.Β 3
Kosjan WillaviΔ Posted November 12 Posted November 12 Naravno da kosarku poznajem jedno milijardu puta slabije od Zeljka, ali mi je stvarno van pameti ovo klupiranje OsetkovskogΒ kao posmatracu sa strane 1
Barkley#34 Posted November 12 Posted November 12 Ja to jedino logiΔno vidim u kontekstu toga da Δe dobiti veΔu ulogu protiv Asvela ili da vuΔe neku sitnu povredu. Β InaΔe, meΔ sa Igokeom u gostima je odloΕΎen za 16. januar. 7
Stiletto Posted November 12 Posted November 12 6 minutes ago, Barkley#34 said: Ja to jedino logiΔno vidim u kontekstu toga da Δe dobiti veΔu ulogu protiv Asvela ili da vuΔe neku sitnu povredu. Β InaΔe, meΔ sa Igokeom u gostima je odloΕΎen za 16. januar. Β Video sam Osetkovskog juΔe u Areni kako Ε‘utira na koΕ‘ jedno 45 minuta pre utakmice. Nije mi izgledao kao da ima bilo kakav problem. Verovatno ga je Ε½eljko samo Δuvao za Asvel, rasporeΔuje minutaΕΎu za duplo kolo. Β Igokea pomerena, sad sedam dana treninga i oporavka pred Fener. A Fener na AranΔelovdan, pola publike (ukljuΔujuΔi mene) neΔe doΔi u Arenu jer slavi ili ide na slavu. Β Β 1
jedibojan Posted November 12 Posted November 12 4 minutes ago, Stiletto said: Β Video sam Osetkovskog juΔe u Areni kako Ε‘utira na koΕ‘ jedno 45 minuta pre utakmice. Nije mi izgledao kao da ima bilo kakav problem. Verovatno ga je Ε½eljko samo Δuvao za Asvel, rasporeΔuje minutaΕΎu za duplo kolo. Β Igokea pomerena, sad sedam dana treninga i oporavka pred Fener. A Fener na AranΔelovdan, pola publike (ukljuΔujuΔi mene) neΔe doΔi u Arenu jer slavi ili ide na slavu. Β Β Svece, pogace i u arenu. Kad moze tamjan... 1 1
VISOKOLETAC Posted November 12 Posted November 12 20 minutes ago, Stiletto said: Igokea pomerena, sad sedam dana treninga i oporavka pred Fener. A Fener na AranΔelovdan, pola publike (ukljuΔujuΔi mene) neΔe doΔi u Arenu jer slavi ili ide na slavu. Mozda otkazete i to. Samo javite EL da navijacima ne odgovara termin jer je ArandjelovdanΒ π
Stiletto Posted November 12 Posted November 12 12 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mozda otkazete i to. Samo javite EL da navijacima ne odgovara termin jer je ArandjelovdanΒ π Β Pa veΔ su igrali na Svetog Luku, ne moΕΎe sad ovako sad onakoΒ π
Barkley#34 Posted November 12 Posted November 12 Kad je bio krcat Pionir i na Svetog Nikolu i na Badnje veΔe i na BoΕΎiΔ, biΔe Arena puna i na AranΔelovdan.Β 7
Elevator Operater Posted November 12 Posted November 12 (edited) Vise bi imalo smisla da je pomeren mec protiv SCD.Β Β 21.11 vs Fener 23.11 vs SCD 25.11 @ PAO Β Edited November 12 by Elevator Operater
Stiletto Posted November 12 Posted November 12 18 minutes ago, Elevator Operater said: Vise bi imalo smisla da je pomeren mec protiv SCD.Β Β 21.11 vs Fener 23.11 vs SCD 25.11 @ PAO Β Β Ne toliko, to je meΔ kod kuΔe, sa Igokeom gubiΕ‘ cela dva dana na klackanje busem do LaktaΕ‘a, utakmicu i klackanje busem nazad.
Bajro(n)Zupic Posted Thursday at 06:30 AM Posted Thursday at 06:30 AM 21 hours ago, JPM said: Β Ja sam razvio neki sistem samoodbrane. Recimo, kad moj klub igra protiv nekih pajsera, ili ja njih smatram za pajsere (recimo juΔe protiv Dubaia), i mislim da bih se mnogo iznervirao zbog eventualnog poraza, ja prosto ne gledam tu utakmicu. A razloga za razdraΕΎenost moΕΎe biti puno, trenutno je naΕ‘a nesposobnost da bilo kog oporavimo od povrede, a novi se povreΔuju. Β Tako da, moj ti je savet, ako bi te mnogo iznervirao poraz, zajebi, izaΔi negde, proΕ‘etaj. Β Problem je sto izgleda zelim da makar patim ako ne mogu da se radujem π 1
Mrk Posted Thursday at 09:51 AM Posted Thursday at 09:51 AM 20 hours ago, VISOKOLETAC said: Β Mene samo zanima kako se Zeljku desava da se ekipa vrati za par minuta 20 razlike, a to nije prvi put u poslednje dve godine. Djes' Rado, puska te ub'la 20 1
odupri se ludilu Posted Thursday at 10:58 AM Posted Thursday at 10:58 AM ΔovjeΔe samo dva upisa danas. Kakvo tihovanje, kakav detoks napaΔenog grobljanskog puka. Β
fedor Posted Thursday at 11:03 AM Posted Thursday at 11:03 AM 4 minutes ago, odupri se ludilu said: ΔovjeΔe samo dva upisa danas. Kakvo tihovanje, kakav detoks napaΔenog grobljanskog puka. Β Dan odmora smo dobili k'o i igraci. Bice sutra vremena za mlacenje prazne slame π 2 7
odupri se ludilu Posted Thursday at 11:10 AM Posted Thursday at 11:10 AM ZnaΔi danas Tihonenko a sutra Kurtinaitis! 2 16
Luchifer89 Posted Thursday at 12:24 PM Posted Thursday at 12:24 PM 1 hour ago, odupri se ludilu said: ZnaΔi danas Tihonenko a sutra Kurtinaitis! I sudija Pedersen 1 1
Recommended Posts