odupri se ludilu Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mi smo ko onaj detektiv Kokni Kol u Mrtav ladan. Imamo analizu, uvijek neki plan al na kraju najebemo. Evo ja pomislih, dobro je što će Kalates moći da nam da inside info iz Monaka, play book, ovo ono. Ali ne lezi vraže, pa oni igraju ISO košarku kakav .určev play book. Ili što bi detektiv Kokni Kol rekao kad je htio kamion sa lešom da surdukne u liticu:Gde da nađem .určevu liticu u sred Panonske nizije! 2
Chaos Is Me Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nema mesta nikakvoj kritici Ĺ˝eljka veÄŤeras. Igrao je ono što je mogao sa ovakvom rotacijom. ÄŚak je i izmislio totalno neoÄŤekivanu ulogu za Tyrique Jonesa kao nekog kreatora sa visokog posta, dobro to funkcioniše al jebiga u porazima. Od Washingtona se ne moĹľe traĹľiti više, ne moĹľeš da se ljutiš na JR Smitha što nije Chris Paul. Prodali su Sterling i Bonga, posebno prvi ali nije ni lako kad svi znaju koga treba pritisnuti. Bonga je bez ballhandlera kao poštar bez adrese. Sa Nickom će svaki protivnik rado da Ĺľivi, 0 od 5 iz igre, sve uglavnom sam kao duh, dĹľaba asistencije kad se prostor skuplja sa njega uvek, to se i na amaterskom nivou košarke rado gleda kod protivnika kamoli na ovom. MoĹľda je mogao koji minut za prašinare sa kraja klupe da se odrĹľi sveĹľina nosilaca za završincu a i da ne padne istorijski trenutak sa nula sekundi za srpske igraÄŤe ali to bi kad tad došlo. TakoÄ‘e imho premalo minuta za Osetkowskog, moĹľda je mogao neki jednostavan pick n pop sa njim u završnici kad ionako nema puno ideje za bilo šta drugo.  Monako vam je jako bitna utakmica.Â
ScepanScekicSto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ja sad potpisujem da svako gostovanje do kraja sezone odigramo na ovom nivou... Tips pise da Parker nije zadoovljan i da hoce da ide
Arsenije Pesic Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nego ne pomenusmo onu loptu što se odbila na vrh table pa ušla u koš, tako partizanski.  Mada gledam sad šta Real počini Barsi, trojke s jedne noge, sa 3/4 terena uz zvuk sirene, 8/10 u jednom trenutku. Pa me malo obuze neka toplina, nekako mi lakše kad vidim da još nekog protiv nekog sere kao svakog protiv nas.  Da završim ovaj mali off, predivna utakmica Barsa - Real, najlepša u EL ove sezone. 2
ScepanScekicSto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mnogo fali jos jedan igrqc, ali toliko je vremena proslo, ne znam ni kogs bi sad mogli dovesti... Â ali mislim pre svega, da se para nema
JPM Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 6 minutes ago, ScepanScekicSto said: Za prijatne snove    Ko slusa ovakvu "muziku"? 7
VISOKOLETAC Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 6 minutes ago, Tex_Willer said: Jel to tips najavljuje trejd? Â Sta ce njima Parker?
Wingwalker Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Tesnu završnicu kao gost u Pireju kada se skupi reket može privesti kraju samo hero košarka nekog stone cold killer klačera aka Kevin, Naneli ili nešto tipa Hezonja...Nwora. Sterling je potencijalno blizu te klase ali ne u ovom stanju u kojem je sada. Mrtva lopta za koju su svirali faul Vošu na -3 je i mene ujela za džigericu...ali sam se brzo oporavio.  Edited 16 hours ago by Wingwalker 2 2
BattleBender Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 20 minutes ago, JPM said: Â Ko slusa ovakvu "muziku"? Vrhunska pesma. Malko skinut unforgettable ali Coby je majstor svog zanata. 1 1 5 1
La mano de Dios Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Utakmica u utorak prekratnica sezone, mozda zvuci nerealno i glupo jer je sredina novembra ali uzevsi u ozbir sve okolnosti oko kluba tako ce biti. 1
Xpert Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 5 minutes ago, La mano de Dios said: Utakmica u utorak prekratnica sezone, mozda zvuci nerealno i glupo jer je sredina novembra ali uzevsi u ozbir sve okolnosti oko kluba tako ce biti. Mislis da ce nam Monako prekratiti muke, jednom za svagda? 1 9
Nini3112 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Zasto Zeljko toliko malo koristi Osetkovskog? P.S. igrali ste dobro veceras ali sudije jbg... 1
La mano de Dios Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Mislim da ce Zeljko pripremiti tu utakmicu do tancina kako valja, nema meca za vikend i sav fokus je odmah sad na toj utakmici. Monako vodi Spanulis i eto ga motiv vise ako je ikako moguce da Zeljko bude motivisaniji od ovoga, bice zbog toga. Mislim da ovo promasivanje zicera i izgubljene lopte su delom jer je ekipa izgubila deo samopouzdanja nakon ovih poraza i povrede Karlika, potrebna je statement pobeda da se to prevazidje. Imas asvel posle toga kome fali pola bekovske linije, imas generalno ok raspored u El u narednom periodu. Zbog svega toga nadam se da ova utakmica konacno moze da se dobije a bice 50-50 i po kladionicama verujem. U slucaju poraza ne zelim da razmisljam ali bice to veliki kanal iz kojeg ce se tesko izaci. Ja cak msm da ako izgube od Monaka da ce glatko izgubiti i u Vilerbanu bez ozbira u kom sastavu Asvel izadje, zato mi je ta utakmica u utorak biti ili ne biti.
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Problem Dilana je taj što on ne može braniti Sasu niti Pitersa, oni su bili odlično čuvani i ovo sto je Sasa dao bilo je na klasu cistu( s njim na 5 tek nastaju problemi na skoku).  Svidja mi se sto je ponovo postava sa 2 centra tu radila posao, nije bilo problema u smislu da im Vezenkov bežao, čak je dao meca i Bruno na njemu bio primarno.  I opet kažem kkp je ekipa gde je odbrana sve i svja, kad ona šljaka i napad je koliko toliko solidniji, ova ekipa ne može ići na kos vise... 1
odupri se ludilu Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Mi smo imali nedorečen prelazni rok, pa loše Boomerang pripreme(sada nam se vraća), pa kad smo se pokrili malo Karlik povreda, pa i kad smo se od tog šoka oporavili zbog skraćene rotacije i neupotrebljivosti najskupljeg igrača malo malodušnosti usput, pa onda kada si sve ovo dozvolio sebi onda te i sreća čitaj Klajburn trojka kara, pa odigraš egal sa Olijem kod njih uprkos 3 trojke Vokapa jbg ne ide tu da se vadiš. Sudije dole su nešto na šta moraš računati. Ipak igra nam dolaskom Brune i Nika, oporavkom Miltona dobija na smislu a roster na rotaciji. Biće to bolje ali nezgodno što moraš da se vadiš. Jedna pobeda bi bila okidač, jer ništa ne uspeva kao uspeh. I na kraju ko je mogao da pretpostavi da će Poku biti neupotrebljiv. Zbog njega se kasnilo sa centrom.Baš čovjek nema poštovanja prema sebi. A navijam za njega bar kroz ABA ligu da se vrati. Ako nam Parker može da otključa neku lovu plus ovo od ifčeta daj pleja mladog ludog koji hoće da grize. A sa četvorkom sačekati jer to mogu da krpe Dilan, Bruno & Tajrik tandem, Bonga pa i TrykovskiTM plus imamo prostora tako i za Miku. Niski nam je trebao i dok smo Karlika zdravog imali. Ja sam klasa optimista. 2
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 9 hours ago, ScepanScekicSto said: Ja sad potpisujem da svako gostovanje do kraja sezone odigramo na ovom nivou... Tips pise da Parker nije zadoovljan i da hoce da ide  Moze jedino sobom da bude nezadovoljan. Ako zeli da ide, nek lepo ostavi preostalu platu i ruka ruci. 2
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago  Inace, Šejk - utisak je da njegovo telo ima dobre automatizme i samo ume da nađe način da dođe do koša i poena (ponekad mislim da se on sam iznenadi posle kakvih the exorcist auto-vratolomija uspe da pogodi), ali mozak nije previše počašćen inteligencijom.   Nik D Brik diže iq ekipe ali on ne može/ne sme igrati preko 15-20 min. Oly se lepo adaptirao u drugom i on je u serijama jedini bio u mogućnosti da "šutira".  Pre bih da besomučno Sterling forsira trojke preko ruku i ne razumem zasto ne pokušava da privatizuje meč kada nam napad skroz stane i kada Savi krene da se dimi konzola... nije se stideo toga prošle sezone + je pokzao protiv Reala i Pariza da će to izvesno doneti nešto jer je klasan šuter.
Sinnerman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Što bi rekli, Bonga išao sam sebi na roditeljski. 🤣 5 12
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bavim se elektronskom muzikom (hobi, ali nisam noobÄŤina). Pre par godina sam apravio "lead" melodiju koja je zaista zvucala sjajno, ali nesto sa pesmom nije valjalo. Sve sam pokusao kako bi imalo smisla, ali nije uspevalo... Â jednog dana sam u nedostatku ideja prosto sklonio tu melodiju, malo rearanĹľirao oko nastalih praznina i - pesma je odjednom legla na svoje i postala smislena. Dobio sam dosta dobar feedback, receno mi je da je super, ali da joj ipal fali to nesto da bude sam vrh... Â Poenta je da smo u nezavidnom polozaju sa nasom glavnom melodijom. Odsecanje Parkera ce tim uciniti instant smislenijim i homogenijim, ali ipak napadacki nedorecenim za najvise domete.
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 41 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ife i zvanicno napustio klub Ja proÄŤitao Parker 1
Recommended Posts