Knipex Posted yesterday at 03:43 PM Posted yesterday at 03:43 PM 20 minutes ago, Don Dusko said: Smooth criminalΒ 1
Four Elements Posted yesterday at 03:56 PM Posted yesterday at 03:56 PM 32 minutes ago, Elevator Operater said: On u dubai ide da j*** a ne da trazi formu, vidim ja π₯² Β U ovome bome nes jebat. 3
NMX Posted yesterday at 04:05 PM Posted yesterday at 04:05 PM Ajd na stranu moda, tu imam rispekt za Dzabulu, rispekt za treΕ‘. Β Nego, prilicno neobicna obuca za let avionom, posebno za sportiste. Sto puta sam leteo sa kosarkasima, mahom su uvek u papucama zbog oticanja stopala. Dzabari brat prkosi i toj modi 1
Luchifer89 Posted yesterday at 04:06 PM Posted yesterday at 04:06 PM 41 minutes ago, Don Dusko said: Prvo Sava licimir, pa sad - a vi kako te, Δe izaΔem na televizor Β
kojihit Posted yesterday at 04:31 PM Posted yesterday at 04:31 PM Meni gori Brikov Luj Viton print dziberski ranac nego loafers DΕΎabuline,Β ima taj big dick energy u treΕ‘u ako nista 1 1 1
Elevator Operater Posted yesterday at 05:16 PM Posted yesterday at 05:16 PM 1 hour ago, Four Elements said: Β U ovome bome nes jebat. Β Iznenadio bi se kako se lokalci tamo obuvaju π₯² 1
Jakob Aman Posted yesterday at 05:17 PM Posted yesterday at 05:17 PM 1 hour ago, Knipex said: Smooth criminalΒ U skladu sa partijama na parketu. 9
DameTime Posted yesterday at 06:13 PM Posted yesterday at 06:13 PM 1 hour ago, kojihit said: Meni gori Brikov Luj Viton print dziberski ranac nego loafers DΕΎabuline,Β ima taj big dick energy u treΕ‘u ako nista Β DΕΎiberizam vs DΕΎabarizamΒ π 2 1
Elevator Operater Posted yesterday at 06:20 PM Posted yesterday at 06:20 PM Ako pricamo o Jiberiju Parkeru, mogao bi malo taj big D (energy) da izvadi i na terenu.
Kooineeperk Posted yesterday at 06:25 PM Posted yesterday at 06:25 PM 2 hours ago, Elevator Operater said: On u dubai ide da j*** a ne da trazi formu, vidim ja π₯² Β Sad mi to kazes?!Β Β imam i ja tanke 'talijanske cipele... sto lako gaze i dobro prolaze.Β 2 hours ago, Four Elements said: U ovome bome nes jebat. E ok ondaΒ
Four Elements Posted yesterday at 06:35 PM Posted yesterday at 06:35 PM 8 minutes ago, Kooineeperk said: Β Sad mi to kazes?!Β Β imam i ja tanke 'talijanske cipele... sto lako gaze i dobro prolaze.Β E ok ondaΒ Β Nisu cipke problem, nego carapkeΒ π 1
Coz29 Posted yesterday at 07:20 PM Posted yesterday at 07:20 PM 3 hours ago, Don Dusko said: Sto bi moj deda rekao Β Sinko iz mode samo dve stvari ne mogu nikad da izadju , a to su ti tvrd kurac i crne cipele π 17
MarioKempes Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 3 hours ago, Coz29 said: Sto bi moj deda rekao Β Sinko iz mode samo dve stvari ne mogu nikad da izadju , a to su ti tvrd kurac i crne cipele π U "mom selu" ima sliΔna izreka, samo je tu aktuelna bela koΕ‘ulja. Umesto crnih cipela, razume se... 1
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Danas cemo 1 lep da poduvamo, ali who cares... pomislio bi covek da smo overdue za neku iznenadjujucu pobedu u odvratnom Pireju, narocito za onu pljacku pre 2 sezone kada smo bili na +10, pa su dobili 25+ bacanja u 4/4 i OT, a izasli iz bonusa tek 2 min pred kraj sa sve zivim i zdravim Vokapom na terenu. Simpaticni Prikolica je izveo 20 bacanja sto mu je rekord karijere, kome se cesto priblizava kada god mu gostuje KKP (sudija, sudija, p.k. sudija) Β Znam da je pred rudu ali me zaista slabo zanima vecerasnji mec. Edited 10 hours ago by Elevator Operater 1
Dzep Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Mene zanima jedino u smislu rotacija, energije i ideje u igri, kao i da se svi ΕΎivi i zdravi vrste sa ovog gostovanja (mada vrv odmah idu u Pirej?). Β Poku, Murinen, Kalates, plus ovi naΕ‘i, to me danas zanima 5
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Da li se zna nesto vise o Savinoj povredi? Hoce li igrati protiv Olija?
Coz29 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Veceras ocekujem da Parker pokaΕΎe neku reakciju, da Kalates odigra 25 min, da vidimo u kakvom je stanju Milton, da Bruno uhvati malo rutinu.
Papanikolesku Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 17 minutes ago, Elevator Operater said: Da li se zna nesto vise o Savinoj povredi? Hoce li igrati protiv Olija? Β Preventiva, lakΕ‘a povreda, poΕ‘teda, sve kao Milton, samo drugi deo tela.Β Β Elem, u svetlu deΕ‘avanja u drΕΎavi KKP mi je pao u drugi plan, a kada na to dodamo da veΔe mudraca i dalje ne reaguje dovoΔenjem igraΔa na ionako bednu rotaciju na bc, uz poraze koji se nagomilavaju i kurs koji smo zauzeli - pao je u peti.Β Δestitao bih sportskom sektoru na Δelu sa ObradoviΔem i SaviΔem na izuzetnom voΔenju kluba i svemu Ε‘to nam prireΔuju sezonama unazad, Ostoji da mi popuΕ‘i kurac, jebem ti mater smrdljivu, i tebi i onim bednicima iz Δacilenda, a i poslodavcu vam, razume se.Β Β Ε teta Ε‘to ne mogu kao Frensis, i Ε‘teta Ε‘to veΔina partizanovaca ne moΕΎe, zasluΕΎujete taΔno 0 podrΕ‘ke svi kompletno.Β 1
VISOKOLETAC Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 52 minutes ago, Elevator Operater said: Da li se zna nesto vise o Savinoj povredi? Hoce li igrati protiv Olija? https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/vasington-se-pozalio-na-bol-u-zadnjoj-lozi/527300 Β Meni je ovo cudno, bol u zadnjoj lozi i preventiva. Ovo mi je nesto poznatoΒ π
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Samo da mu zadnja loza ne obuje cizmuΒ i bice sve super. 1 4
Papanikolesku Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 6 minutes ago, Elevator Operater said: Samo da mu zadnja loza ne obuje cizmuΒ i bice sve super. Β Zaboravih da napomenem, pbg smeΔari su napisali jutros da je VaΕ‘ington osetio bol u leΔima, te je poΕ‘teda u pitanju. Generalni sponzor kaΕΎe zadnja loΕΎa. U meΔuvremenu, osim ako mi instagram nije zakucao ili sam to proΔitao na nekoj od prethodnih njihovih objava, komentare su obrisali. Klub ne daj BoΕΎe da izaΔe sa nekom informacijom, kako bi se bar malo spustile tenzije i negativa oko njih. Komedija.Β Edited 7 hours ago by Papanikolesku 2
Jakob Aman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Coz29 said: Veceras ocekujem da Parker pokaΕΎe neku reakciju, da Kalates odigra 25 min, da vidimo u kakvom je stanju Milton, da Bruno uhvati malo rutinu. I poraz 15ak razlike. 1
Ne sam Safete Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 hours ago, Elevator Operater said: Da li se zna nesto vise o Savinoj povredi? Hoce li igrati protiv Olija? Ja bih rekao da mu nije niΕ‘ta, odmaraju ga. 1
Son_of_a_gun Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ima li imo da misli da moΕΎemo dobiti danas? π 1
Recommended Posts