Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ajd na stranu moda, tu imam rispekt za Dzabulu, rispekt za treΕ‘.

Β 

Nego, prilicno neobicna obuca za let avionom, posebno za sportiste. Sto puta sam leteo sa kosarkasima, mahom su uvek u papucama zbog oticanja stopala. Dzabari brat prkosi i toj modi

• Like 1
Posted
1 hour ago, kojihit said:

Meni gori Brikov Luj Viton print dziberski ranac nego loafers DΕΎabuline,Β  ima taj big dick energy u treΕ‘u ako nista

Β 

Džiberizam vs Džabarizam 😎

• Like 2
  • Love 1
Posted
2 hours ago, Elevator Operater said:

On u dubai ide da j*** a ne da trazi formu, vidim ja πŸ₯²

Β 

Sad mi to kazes?!Β :59:Β imam i ja tanke 'talijanske cipele... sto lako gaze i dobro prolaze.Β 

2 hours ago, Four Elements said:

U ovome bome nes jebat.

E ok ondaΒ :roflmao:

Posted
8 minutes ago, Kooineeperk said:

Β 

Sad mi to kazes?!Β :59:Β imam i ja tanke 'talijanske cipele... sto lako gaze i dobro prolaze.Β 

E ok ondaΒ :roflmao:

Β 

Nisu cipke problem, nego carapkeΒ πŸ˜„

• Ha-ha 1
Posted
3 hours ago, Don Dusko said:

image.thumb.png.78386fb2bbb97662de5afebdffccb320.png

Sto bi moj deda rekao

Β 

Sinko iz mode samo dve stvari ne mogu nikad da izadju , a to su ti tvrd kurac i crne cipele πŸ˜‚

• Ha-ha 17
Posted
3 hours ago, Coz29 said:

Sto bi moj deda rekao

Β 

Sinko iz mode samo dve stvari ne mogu nikad da izadju , a to su ti tvrd kurac i crne cipele πŸ˜‚

U "mom selu" ima slična izreka, samo je tu aktuelna bela koőulja. Umesto crnih cipela, razume se...

• Like 1
Posted (edited)

Danas cemo 1 lep da poduvamo, ali who cares... pomislio bi covek da smo overdue za neku iznenadjujucu pobedu u odvratnom Pireju, narocito za onu pljacku pre 2 sezone kada smo bili na +10, pa su dobili 25+ bacanja u 4/4 i OT, a izasli iz bonusa tek 2 min pred kraj sa sve zivim i zdravim Vokapom na terenu. Simpaticni Prikolica je izveo 20 bacanja sto mu je rekord karijere, kome se cesto priblizava kada god mu gostuje KKP (sudija, sudija, p.k. sudija)

Β 

Znam da je pred rudu ali me zaista slabo zanima vecerasnji mec.

Edited by Elevator Operater
  • Like 1
Posted

Mene zanima jedino u smislu rotacija, energije i ideje u igri, kao i da se svi ΕΎivi i zdravi vrste sa ovog gostovanja (mada vrv odmah idu u Pirej?).

Β 

Poku, Murinen, Kalates, plus ovi naΕ‘i, to me danas zanima

• Like 5
Posted

Veceras ocekujem da Parker pokaΕΎe neku reakciju, da Kalates odigra 25 min, da vidimo u kakvom je stanju Milton, da Bruno uhvati malo rutinu.

Posted
17 minutes ago, Elevator Operater said:

Da li se zna nesto vise o Savinoj povredi? Hoce li igrati protiv Olija?

Β 

Preventiva, lakΕ‘a povreda, poΕ‘teda, sve kao Milton, samo drugi deo tela.Β 

Β 

Elem, u svetlu deΕ‘avanja u drΕΎavi KKP mi je pao u drugi plan, a kada na to dodamo da veΔ‡e mudraca i dalje ne reaguje dovoΔ‘enjem igrača na ionako bednu rotaciju na bc, uz poraze koji se nagomilavaju i kurs koji smo zauzeli - pao je u peti.Β 

Čestitao bih sportskom sektoru na čelu sa ObradoviΔ‡em i SaviΔ‡em na izuzetnom voΔ‘enju kluba i svemu Ε‘to nam prireΔ‘uju sezonama unazad, Ostoji da mi popuΕ‘i kurac, jebem ti mater smrdljivu, i tebi i onim bednicima iz Δ‡acilenda, a i poslodavcu vam, razume se.Β 

Β 

Ε teta Ε‘to ne mogu kao Frensis, i Ε‘teta Ε‘to veΔ‡ina partizanovaca ne moΕΎe, zasluΕΎujete tačno 0 podrΕ‘ke svi kompletno.Β 

• Like 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Elevator Operater said:

Samo da mu zadnja loza ne obuje cizmuΒ i bice sve super.

Β 

Zaboravih da napomenem, pbg smeΔ‡ari su napisali jutros da je VaΕ‘ington osetio bol u leΔ‘ima, te je poΕ‘teda u pitanju. Generalni sponzor kaΕΎe zadnja loΕΎa. U meΔ‘uvremenu, osim ako mi instagram nije zakucao ili sam to pročitao na nekoj od prethodnih njihovih objava, komentare su obrisali. Klub ne daj BoΕΎe da izaΔ‘e sa nekom informacijom, kako bi se bar malo spustile tenzije i negativa oko njih. Komedija.Β 

Edited by Papanikolesku
  • Like 2
Posted
2 hours ago, Coz29 said:

Veceras ocekujem da Parker pokaΕΎe neku reakciju, da Kalates odigra 25 min, da vidimo u kakvom je stanju Milton, da Bruno uhvati malo rutinu.

I poraz 15ak razlike.

• Like 1