Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ajmo ajmo!

Probudio sam se (doduše i to je diskutabilna reč pošto nisam mnogo ni spavao) poprilično optimističan, a nema baš previše razloga za tako nešto, no rode the wave, baby!

Interesovaće me par stvari - kako kontrolišemo i da li ćemo uopšte uspeti da iskontrolišemo tempo utakmice i kako igramo odbranu. Ukoliko na prvom piku budem video lagani prolaz i preteranu pomoć i trojku iz ćoška nekog Clayburna/Pare/Satoranskog, piši propalo, ide opet utakmica na plus poena a tu su nam šanse mizerne.

Sterling da vodi, Tyreqe da prati, Bruno da brani, Wash da ih zapečati!

Edited by Dzep
  • Like 6
Posted
4 minutes ago, Dzep said:

Ajmo ajmo!

Probudio sam se (doduše i to je diskutabilno reč pošto nisam mnogo mi spavao) poprilično optimističan, a nema baš previše razloga za tako nešto, no rode the wave, baby!

Interesovaće me par stvari - kako kontrolišemo i da li ćemo uopšte uspeti da iskontrolišemo tempo utakmice i kako igramo odbranu. Ukoliko na prvom piku budem video lagani prolaz i preteranu pomoć i trojku iz ćoška nekog Clayburna/Pare/Satoranskog, piši propalo, ide opet utakmica na plus poena a tu su nam šanse mizerne.

Sterling da vodi, Tyreqe da prati, Bruno da brani, Wash da ih zapečati!

Dobijate,srecno komsije

• Like 1
  • Love 2
  • Thanks 1
Posted

Dobar stari prijatelj, Grobar sa Novog Beograda danas nakon vase tekme slavi u jednoj nasoj lokalnoj kafani rodjendan. Mogu zamisliti koliko cu biti dobrodosao gost kada banda sedne na par piva posle vase tekme 😄 

U to ime se nadam da cete dobiti da ne bi neko iskalio bes nad meni 😄 

Tako da...Napred Partizan.

• Ha-ha 2
Posted

Brasa se raspada.

Gomila komšija nam žele sreću.

Igramo ko mlitav k***c.

Šta može poći pogrešno?

Poraz ko vrata večeras!

• Like 2
  • Ha-ha 6
  • Tuzno 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Dve stvari (jedna optimistična i jedna pesimistična) sa moje strane pa se odjavljujem jer dobronamerne komšije smaraju:

1. Previše dramite. Imali ste nesreću da vam se povredi ubedljivo najvažniji igrač za čitav koncept vaše igre, a pri tome je povređen i jedini koji može da ga donekle zameni u tom segmentu. Tako nije preostalo ništa nego da se lopta u ruke da izolacijskom igraču da on nešto proba, a šanse za uspeh te egzibicije su bile mršave, ovo je EL, a ne FMP ili desetkovana Baskonija. Nijedna ekipa u EL ne može a da ne oseti kad joj se "odseče glava". Bez glave ni udovi ne funkcionišu koliko god bili spremni i nabudženi. Calathes bi trebalo da donese ćelavu i deformisanu, ali ipak - glavu. Zato je današnja utakmica neobično važna za vas. Povratkom Miltona stvari će biti još bolje, rekao sam na nekoj od prethodnih strana, on je mnogo plemenitiji i pametniji igrač od DWizza za kog je kontraproduktivno da bude bilo šta osim onoga što on jeste - low IQ instant offense za hail mary košarku. Milton + Calathes je već nešto sasvim drugo.

2. Svih ovih godina se neverovatno precenjuje Željko, nit je on čarobnjak, nit je uticaj trenera baš toliki da samostalno pravi razliku. U EL su dobri treneri, fanatici. Nije ni Greg Popovich ništa mogao sa timom koji nije za velika dela. Razliku prave igrači, a ne treneri. Za trenera je važno da ima smislene rotacije, dobar ego menadžment i poneku minijaturu. Sve to Željko naravno ima, ali i većina ostalih EL trenera. Očekivanja da će Željko napraviti razliku nad nekim trenerom u EL su iluzorna, ako nema igrački kadar za tako nešto. E sad, pošto on nije samo trener nego i apsolutni selektor ekipe, tu radi dobar posao ali ima i grešaka. Potpis Calathesa je npr odstupanje od svega do sad i to može biti zanimljiv znak koliko god ja lično npr ne cenio nešto Nicka. Željko je ovde uzeo igrača sa fizičkim manama, ali velikim IQ-om, do sad je radio suprotno, daj fizikalce i atlete, videćemo šta dalje. Sve svoje evrolige je osvajao sa nekim od najinteligentnijih evropskih igrača u istoriji. Dakle, niko nema čarobni štapić pa ni Željko, za trenera je važno da ne sabotira sopstvenu ekipu. Zato je gledanje u Željka kao u božanstvo pogrešno i vodi samo u frustraciju.

Dodao bih i treću stvar, ima još preko 30 kola da se odigra u EL. Ima da bude i za vas kao i za sve i fantastičnih pobeda i bolnih poraza. Za sad niste ni u kakvoj rupi, ali je ovaj period bez Carlika jako važan da u nju ne upadnete. 

• Like 13
Posted
13 hours ago, wrach said:

Jako bih voleo da se saopstenja tipa "bez upliva politike i strogo u službi podške ekipi da dođe do pobede u veoma važnoj utakmici" izdaju na nedeljnom nivou, pa i vise puta.

Stigla naredba da se pise ovo govno cisto da bi se nervirali ljudi i pokazalo da mogu da uticu. E mozete kurac. Ima da se pumpa jako!

Gospodin Čolović spot on što bi se reklo, kao i uvijek.

Možeš sve da nam blokiraš boli me tuljac, nema ljepšeg osjećaja kad mogu kao slobodan čovjek da ti napišem da nema pobjede ni titule koja može da zamijeni osjećaj da si gotov, poražen i ponižen, i kad vidim kako pjeniš iskolačenih očiju i od pakosti izobličenog lica.

Gospodo Grobari, vi sretnici koji imate karte večeras, moli vas brat napumpajte mu pritisak na trista! 

Podrška za Željka se podrazumjeva.

• Like 11
  • Love 1
Posted

Biće jako smešno ako u ovom marijaninom rovu od "lowest point-a" dobijemo Barsu nakon 850 godina.

Nadam se da ću suzdržati suze kada vidim kepa, dva kraja višegodišnjih veza sam lakše podneo nego kada je on otišao.

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 2
Posted

Cuj lagano veceras... Mnogo me interesuje da vidim ko ce da "cuva" Toka i Klajburna.

Ne stizem da pratim, iz aviona dolazim na tekmu, ali ako igra Nastic, nema sta ni da gledam, samo pumpaj i cao.

• Like 1
Posted

Nadam se da će večerašnja utakmica biti prvi korak ka boljim danima i da će se krv propišati za pobedu. Pa i ako ne dođe, da gledamo malo smislene košarke i borbe za ovaj klub za promenu. Da pumpamo najjače do sad i na tribinama i na terenu pa šta nam to donese. 

Danas je Lučindan, nek nam donese malo radosti. 

4-4

• Like 5
Posted

Nisam bas optimista, zna se kako protiv nas igraju Toko, Klejburn i Panter plus uvek iskoci neki ciglar da ima najbolji procenat u sezoni. Takodje na tribinama ocekujem slican scenario kao i u prosli petak, ljudi su pod nabojem emocija ovih dana zbog klinaca i protesta, Ostoja je pod pritiskom sa svih strana, a bia navijaci su dobili jasne instrukcije. Teska vremena, ali uvek ima nade. 

Pobedom srusi zidove! 

• Like 1
Posted
19 minutes ago, fedor said:

a bia navijaci su dobili jasne instrukcije. 

Otkud ovo? Pretpostavljas ili znas nesto?

Ja bas ne ocekujem onakve scene i nasilne pokusaje 'smirivanja'.

Posted
29 minutes ago, NikolaTest said:

Otkud ovo? Pretpostavljas ili znas nesto?

Ja bas ne ocekujem onakve scene i nasilne pokusaje 'smirivanja'.

Nakon Velje bio je jedan konfuzan period, gde niko nije znao na cemu je. Medjutim onda je jug preuzela ekipa momaka koje se trudila da te politicke stvari stavi po strani. Znali su da ne smeju da se izjasnjavaju protiv zvalonje, ali nisu sputavali ostatak stadiona/hale da peva sta zeli niti su napadali bilo koga zbog toga. Bilo je par incidenata bas na kosarci zbog transparenata, ali su vinovnici bili ljudi iz obezbedjenja koje je Ostoja angazovao da sklanjaju te za njega skakljive poruke. 
Onda je masovno i cesto krenulo ono sto ga najvise boli "Pusi kurac Aco siptare", plus priblizio se ovaj protest, plus izbori su vec gotovo izvesno sledece godine i odjednom se pojavljuje ekipa koja je spremna i ima vetar u ledja od policije da seta po hali maltretira ljude i tuce se sa pojedincima na samom "jugu". Da se razumemo to nisu neki novi momci koji su naprasno dosli, to su ljudi koji su tu odavno i zna se ko su i sta su, ali su do skoro bili mirni i nisu mesali svoj politicki rad i tribinu. Iz mojih "izvora" sam dobio info da im je receno da moraju prekinu toliko mitingovanje i da utakmice Partizana moraju da se dovedu koliko toliko u red.

Postoji na drustvenim mrezama par dobrih snimaka, neko je bas iz kopa snimao i vidi se period nakon incidenta sa transparentom. Nakon te gurke i nakon sto su oterani i nisu uspeli da otmu trans, krece vredjanje av i tu pocinje snimak gde se vidi da deo navijaca skroz uz ogradu i cela desna strana navijaju tj vredjaju, u tom trenutku se vracaju "junaci" i dolazi do tuce sa nekim trecim momcima sve na sredini kopa. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Jabari je dobar čovek,to se vidi iz aviona. Ja i dalje verujem da će uskoro sa prokine i sa krene da sipa u kontinuitetu, a onda teško tamo nekom.