Taki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Al najace sad spika trazi se, bira se pametno, gleda se NBA i onda dovedes rejecta Reala i sad ostarelog Nicka koga si mogao i pre mesec-dva lagano da dovedes i da izbegnes ovo ad hoc prilagodjavanje i uigravanje.... Rasplet u nasem stilu prethodnih sezona :) 1
MilošVB Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Pa nije reject Mornara. Bio bi milioniti primer kome jedan klub nije odgovarao, a drugi odgovara. Na stranu što su u ovoj potrazi Ačiuva i Brajant tražili 2.5 miliona, a Besi čekao NBA(i evo Memfis ga pokupio, za sada na kratko). Sve ostale opcije su bile vrlo upitnog kvaliteta. Što se pleja tiče, nije se tu ništa čekalo, već se reaguje sada kada je Karlik povređen. Edited 6 hours ago by MilošVB
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dan 7. od povrede prvog plejmejkera, duplo kolo na pragu, ova dvojica i dalje vagaju. Za Miltona znamo da je lakša povreda, ali čovek uredno ne igra 20 dana, a upitan je i dalje. Danas je poslednji dan za registraciju Fernanda u EL pred ovo kolo, videćemo hoće li mejl završiti u Bodiroginom spam folderu ili ćemo biti počastvovani bar jednom normalnom odlukom čelnika ovog kluba. 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 minutes ago, MilošVB said: Što se pleja tiče, nije se tu ništa čekalo, već se reaguje sada kada je Karlik povređen. Da ali ste se odrekli Franka bukvalno 2 dana pred sezonu a sa Ifeom se zna da ga nece vracati.I jbg desilo se sto se desilo(najgore po vas). 10 minutes ago, MilošVB said: Pa nije reject Mornara. Bio bi milioniti primer kome jedan klub nije odgovarao, a drugi odgovara. Nije, ali poenta je da ste njega mogli dovesti i ranije. Jbg.Ovako ispada...
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Samo sam došao da bačim rispekt za ovog navijača Velimira. Svaka mu čast. Kad bismo svi imali makar četvrtinu tih muda živeli bismo u mnogo boljoj državi. 24 2 2 2
Wingwalker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 4 minutes ago, Don Dusko said: Da ali ste se odrekli Franka bukvalno 2 dana pred sezonu a sa Ifeom se zna da ga nece vracati.I jbg desilo se sto se desilo(najgore po vas). Nije, ali poenta je da ste njega mogli dovesti i ranije. Jbg.Ovako ispada... Ok. A sad malo biber... Edited 6 hours ago by Wingwalker
VISOKOLETAC Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 minutes ago, MilošVB said: Na stranu što su u ovoj potrazi Ačiuva i Brajant tražili 2.5 miliona, a Besi čekao NBA(i evo Memfis ga pokupio, za sada na kratko). Sve ostale opcije su bile vrlo upitnog kvaliteta. A koliko je placen Bruno? Bolje da su dali 2.5 miliona za Acivu ili Brajenta nego sto se dalo za Bruna 1.5 ili 2(toliko je imao u Realu) plus obestecenje. Sad jedino ako oni nisu hteli da dodju. Kalates je top opcija za Partizan i ako dodje to ce se tek videti. Sutera se ima vise nego dovoljno. I Sterling i Vasington i Parker ce ozbiljno profitirati dolaskom Kalatesa. Po mom misljenju i vise nego sa Karlikom, a dobice Partizan i solidnu odbranu. Zajeban je i kada ga krene sut, sto priznajem nije tako cesto, ali se desava. Na sve to i Milton moze da kreira, a Lakic pomogne. Ne znam sta bi tu radio jos jedan plej. Jedino da onda Kalates ostane samo do povratka Karlika. 1
Ludi za Poli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Oni su zapravo pustili Franka Olyju da bi potpisali losijeg igraca koji je pritom i celav i ruzan. Prosto nenadjebivo. 2 2
VISOKOLETAC Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Ludi za Poli said: Oni su zapravo pustili Franka Olyju da bi potpisali losijeg igraca koji je pritom i celav i ruzan. Prosto nenadjebivo. Kalates je mnooogo bolji igrac od Nilikine, sto pokazuju i dostignuca u dosadasnjoj karijeri. 2
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Kalates je mnooogo bolji igrac od Nilikine, sto pokazuju i dostignuca u dosadasnjoj karijeri. Kalates je sklon povredama ja bih rekao. Ne bih rizikovao sa njim. Ali dobro. Stoji dobar deo toga sto pises.
Marvin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Proslo je tacno 7 dana od Karlikove povrede, oni DANAS pregovaraju sa Kalatesom dok je Milton i dalje povredjen a pleja nam glumi ludi Sava 2
Ludi za Poli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da je 2020. godina pa i da stoji ta tvrdnja, ovako u 2025. godini Calathes je kerov kurac. Ciglar od 36 godina kojem ce ama bas svi ici 3 metra ispod bloka jer znaju da kurca nabost nece. Ne da je los nego je kriminalan potpis i jebanje u mozak svih koji prate ovaj tim. Ako taj drugi bek kojeg planiraju potpisat ne bude ozbiljan igrac mogu se vec oprastat sa sezonom. 3
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 29 minutes ago, Don Dusko said: Al najace sad spika trazi se, bira se pametno, gleda se NBA i onda dovedes rejecta Reala i sad ostarelog Nicka koga si mogao i pre mesec-dva lagano da dovedes i da izbegnes ovo ad hoc prilagodjavanje i uigravanje.... Pa što se pleja tiče, svi prethodni planovi su nebitni, jer je povreda Karlika promenila sve. Kako god, ako planiraju nekoga iz NBA i Kalatesa da pomogne u tranziciji, to je ok, sve ostalo bi bila komedija nedostojna Evrokupa, a ne ove naše situacije. 3
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zar Calathes nije bio u priči i pre povrede Carlika, ili sam ja luda?
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, DameTime said: Zar Calathes nije bio u priči i pre povrede Carlika, ili sam ja luda? ma to sam ga ja ovde toliko puta pomenuo, da se stvorio taj utisak 😂😂😂 14 minutes ago, VISOKOLETAC said: A koliko je placen Bruno? Bolje da su dali 2.5 miliona za Acivu ili Brajenta nego sto se dalo za Bruna 1.5 ili 2(toliko je imao u Realu) plus obestecenje. Sad jedino ako oni nisu hteli da dodju. Kalates je top opcija za Partizan i ako dodje to ce se tek videti. Sutera se ima vise nego dovoljno. I Sterling i Vasington i Parker ce ozbiljno profitirati dolaskom Kalatesa. Po mom misljenju i vise nego sa Karlikom, a dobice Partizan i solidnu odbranu. Zajeban je i kada ga krene sut, sto priznajem nije tako cesto, ali se desava. Na sve to i Milton moze da kreira, a Lakic pomogne. Ne znam sta bi tu radio jos jedan plej. Jedino da onda Kalates ostane samo do povratka Karlika. brajant je dobio ugovor precious jos nije odlucio besi evo dobio neki ugovor dok se ovi ne opravr sta li... 1
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Calathes je već godinama na apsolutno prvom mestu igrača sa ozbiljnom reputacijom koje nikada nikada ne bih voleo da vidim u klubu za koji navijam. Čak ni kao back upa. Jednostavno - anahron igrač. 6
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/partizan-mozzart-bet-i-kalates-moze-ako-monako-plati-pola-ugovora-ako-doe-nece-biti-jedini/526680
VISOKOLETAC Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, Ludi za Poli said: Da je 2020. godina pa i da stoji ta tvrdnja, ovako u 2025. godini Calathes je kerov kurac. Ciglar od 36 godina kojem ce ama bas svi ici 3 metra ispod bloka jer znaju da kurca nabost nece. Ne da je los nego je kriminalan potpis i jebanje u mozak svih koji prate ovaj tim. Ako taj drugi bek kojeg planiraju potpisat ne bude ozbiljan igrac mogu se vec oprastat sa sezonom. Posto se stalno pominje da je ciglar, hajde da to malo pogledamo kroz brojeve. Ako izuzmemo proslu godinu kada je odigrao 13 utakmica do dolaska Spanulisa, on je u predhodnoj godini sa Fenerom imao 35%. Sta mislis koliko Karlik ima ove godine? Evo da jea kazem 36%. Inace prosle je imao 31%. Vasington ima 38%, a Sejk 25%. Ko je ovde kamenjar? Mozda ima ruzan izbacaj, pa to kvari utisak. Sto se ne prica kako je odigrao najvaznije utakmice za Fener? Mislim da je vama samo problem, jer zelite neko ime.
ChrisJudd Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 41 minutes ago, Don Dusko said: Al najace sad spika trazi se, bira se pametno, gleda se NBA i onda dovedes rejecta Reala i sad ostarelog Nicka koga si mogao i pre mesec-dva lagano da dovedes i da izbegnes ovo ad hoc prilagodjavanje i uigravanje.... Pa nisu očekivali da će nam konkurenti za potpise u ovom periodu biti najbogatiji evropski klubovi (Real, Fener, Efes, Zvezda) 2 1 2
VISOKOLETAC Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, ScepanScekicSto said: brajant je dobio ugovor precious jos nije odlucio Sve je ok. Znam da ste u bas bezizlaznoj situaciji bili. Ovde sam vise komentarisao to da su oni bili skupi, pa da se zbog toga odustalo.
Ludi za Poli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, VISOKOLETAC said: Posto se stalno pominje da je ciglar, hajde da to malo pogledamo kroz brojeve. Ako izuzmemo proslu godinu kada je odigrao 13 utakmica do dolaska Spanulisa, on je u predhodnoj godini sa Fenerom imao 35%. Sta mislis koliko Karlik ima ove godine? Evo da jea kazem 36%. Inace prosle je imao 31%. Vasington ima 38%, a Sejk 25%. Ko je ovde kamenjar? Mozda ima ruzan izbacaj, pa to kvari utisak. Sto se ne prica kako je odigrao najvaznije utakmice za Fener? Mislim da je vama samo problem, jer zelite neko ime. Kakav je ovo cherry picking kralju moj? Lik ima karijerno 30% za 3 u EL, slobodna bacanja su mu fakin 53%. Ne da je ciglar nego je Fredi Kremenko licno. Na to jos u 37. godini zivota nece moc ni do obruca. Ni Carlik sam nije neki wow suter i samim tim potpis ovog Kremenke kad se Carlik vrati ima jos i manje smisla. 3
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, ChrisJudd said: Pa nisu očekivali da će nam konkurenti za potpise u ovom periodu biti najbogatiji evropski klubovi (Real, Fener, Efes, Zvezda) Nice one. :P
Wingwalker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, Ne sam Safete said: Ovo nam 'okrece' sezonu 🙂 Dončić pogadžač nume ovo. Omen... Edited 5 hours ago by Wingwalker 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Ludi za Poli said: Kakav je ovo cherry picking kralju moj? Lik ima karijerno 30% za 3 u EL, slobodna bacanja su mu fakin 53%. Ne da je ciglar nego je Fredi Kremenko licno. Na to jos u 37. godini zivota nece moc ni do obruca. Ni Carlik sam nije neki wow suter i samim tim potpis ovog Kremenke kad se Carlik vrati ima jos i manje smisla. Ma covek uzima % kao da sve govore.Lika pustaju da suta i znaju da im nece moci dugorocno praviti stetu. E sad sto je kad je bio mladji mogao da pici strasnu odbranu i imao kakav takav ulaz(pored pregleda igre) a sad to opada a suter los ce uvek biti. Msm meni bi bio red flag sto kod ga Grk pokusava da ga se otarasi...
Recommended Posts