bungalov Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: ย Je li ovo onaj momak sto mu je Ostoja blokirao sezonsku? Haha, ipak usao i napravio sranje!ย ๐คฃ
Eddard Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 17 minutes ago, Ludi za Poli said: I dokle smo dosli haveru, neudobne forsice? Sta znam, ja ih 24/7 nosim i top mi vala Ovaj moj model kao od kamena, jebote. ฤak mislim da sam ih uzeo nakon preporuke ovde na forumu, pokuลกavao da ih nosim i nosio krลก puta, kao olovne.ย ย Brooks running for the win.
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Eddard said: Ovaj moj model kao od kamena, jebote. ฤak mislim da sam ih uzeo nakon preporuke ovde na forumu, pokuลกavao da ih nosim i nosio krลก puta, kao olovne.ย ย ย ย Ljudi ovde tuguju zbog poraza, besni s razlogom zbog igre, bilo i piฤvajza na utakmici i onda Eddard ko grom iz vedra neba doฤe i piลกe o patikama. Sad bih te s merakom banovao.ย 2
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Btw, mislim da je ovo prvi put otkako smo poฤeli sa tim off topiฤarenjem pred utakmice, da smo izgubili nakon ลกto smo ceo taj dan pisali o modi. Sa ovom ekipom niลกta viลกe nije sigurno...ย 1
Ludi za Poli Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Volter said: ย Ljudi ovde tuguju zbog poraza, besni s razlogom zbog igre, bilo i piฤvajza na utakmici i onda Eddard ko grom iz vedra neba doฤe i piลกe o patikama. Sad bih te s merakom banovao.ย Okrenuli smo se vedrijim temamaโฆ ย 5 minutes ago, Eddard said: Ovaj moj model kao od kamena, jebote. ฤak mislim da sam ih uzeo nakon preporuke ovde na forumu, pokuลกavao da ih nosim i nosio krลก puta, kao olovne.ย ย Brooks running for the win. ย Svasta, ja ih jedno 15 komada imam. Zadnjih 5 godina nista drugo nosio nisam i nikakvih problema sa udobnoscu, a redovno sam hodao 10+ kilometara dnevno.ย 1
Eddard Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Volter said: ย Ljudi ovde tuguju zbog poraza, besni s razlogom zbog igre, bilo i piฤvajza na utakmici i onda Eddard ko grom iz vedra neba doฤe i piลกe o patikama. Sad bih te s merakom banovao.ย ย Nisam ja, @Ludi za Poliย je poฤeo ๐ 1
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 15 minutes ago, DameTime said: Jabari je apsolutno jeziv, zasluลพio je ozbiljno ribanje, pre svega od strane saigraฤa. Ono viลกe nije ni za komentarisanje. Baลก jezivo. ย Sve loลกe smo videli. Meฤutim, zapalo mi je za oko da smo dali 83 poena, osakaฤeni, bez ikakve organizacije, sa 26% za tri, poฤesto izmiลกljajuฤi koลกeve i uz njihovu ฤesto ฤvrstu odbranu, ne samo na prenosu. Ima ovaj tim sasvim solidnu rezervu u napadu, samo kada bi znao da je otkljuฤa. 1
Coz29 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zeljka nisu obavestili za Fernanda jos uvek ๐ ย Zakukao Zoc fino
Dzo23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kao prvo da ฤestitam svim ljudima koji su uลกli u obraฤun sa smradovima iz ฤacilenda. Veliko bravo! Iskreno se nadam da ฤe i kod nas doฤi do konaฤnog obraฤuna, da se odvoji ลพito od kukolja.ย ย U ovoj borbi smo zajedno, za viลกi cilj. Nema podjela na "boje" ni u kom sluฤaju.ย ย Do konaฤne pobjede! Smrt faลกizmu!ย ย ย 16 1 1 3
No name Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 21 minutes ago, NMX said: 14 faulova za utakmicu gde te pretrcavaju i prangijaju. Pa udri jbt, seci, teraj u hrkljus.ย ย Dule bi u zlatnim danima ove sekao na 5 sekundi i terao utakmicu u 3 sata trajanja Delovalo je da ne moลพeลก ni pogledom da ih stigneลก. Brzi su, non stop trฤe u kontru ( ledja), pritiskaju na prenosu lopte , dave te non stop. Fiziฤki jaki i skocni. Igraju koลกarku na mnogo poseda, sutiraju u 15 sekundi, a kad se na to nadoveลพe ลกut za tri 17/,30 nema ovde mnogo pomoฤi. Neลกto sliฤno je odigrao i Efes proลกle godine u Areni. Jednostavno su igrali svoju igru, uvukli te u svoju koลกarku i samo je bilo pitanje kada ฤeลก da potoneลก. Igraลก bez pleja, bez centra, pre toga imaลก produzetke sa Fmp- om...nemaลก doprinos klupe, I ovde nije moglo mnogo toga da se oฤekuje. ย ย
jedibojan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 36 minutes ago, DameTime said: ย Jabari je apsolutno jeziv, zasluลพio je ozbiljno ribanje, pre svega od strane saigraฤa. Jabari ne zasluzuje mesto u 12
bungalov Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, jedibojan said: Jabari ne zasluzuje mesto u 12 Ne moze biti u 13 kad imamo samo 12 ๐ย Zapravo, nemamo ni 12. Imamo 11 i pomalo povredjenog Murinena. I u tih 11 su Mijailovic i Bosnjakovic. Nije bas da imamo 20 igraca kao neki. ๐ 1 1
Geronimo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Pravim Grobarima svaka cast! Ovo moze biti uvod u rat u Areni izmedju onih koji vole Partizan i onih koji vole pare. Mi, vase komsije, smo neka dobijali, ali i cesto gubili taj rat. Vi se cuvajte i ne dajte! Kosarka je veceras bila u drugom ili trecem planu, nazalost. Citam da se kuka na odbranu i razumem donekle, ali ne gledate celu sliku. Kosarka se igra telom, ali se igra itekako i glavom. Vama je glava bila odsecena. Pleja su vam glumili jedan mirkotalasna-kreiramSamoZaSebe igrac bez savesti (neko bi rekao i bez mozga) i jedan svingmen. Lopta se nije kretala, visoki nisu dobijali prilike, bilo je sve na silu... U takvim okolnosima samo pravi ratnici giljaju odbranu, a oni koji su metiljavi se sporo vracaju i nemaju zelju za zivotom. Sjajno za vas sto imate ratnike u Bongi i Lakicu. I tu prestaje ista dalje vredno pomena... Bice mnogo bolje kada Tajrik dobije porciju lopti, kada Parkera krene pa se zapali, kada Ostekovski ne znam sta... Zeljko takodje zavredjuje kritiku sto Hifija nije davio Lakicem, Bosnjakovicem, bilo kojim telom na lageru nego je pustio merenje patke izmedju njega i Vasingtona... Al opet, sve je to nebitno u odnosu na ono sta se desavalo na tribinama. I niko da zucne o tome na konferenciji... Edited 7 hours ago by Geronimo 7
djole Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Braco Grobari, moramo biti ponosni na ovo sto imamo. Ne samo da po koji put pokazujemo sta mislimo o psihopati i njegovim smrdljivim podanicima, nego smo i spremni da borbu protiv istih stavimo ispred rezultatske dobrobiti naseg tima - prosto receno nismo ni mozda jos odvratniji "neutralni" i oni koji misle da "politici nije mesto na tribini".ย ย Znamo ko smo i sta smoย โค๏ธ ย Edited 7 hours ago by djole 3 3 4
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Uzas.. al su dobili porciju mars u cacilend... pickeyine jedne raspale ย ubijena je utakmica u tom momentu ย videlo se u prvom napadu nasem da idu sgresivno na prenos lopte, i da duejn nije taj igrac. ย problem kod tog prenosa je bio toliki, da i ovo sto smo preneli, preneli smo jedvs... ย ne moze se ovo dobiti ni da ful postavom kad primis 17 trojki, to je ravno 51 poen. A ti ne sutas ni blizu svog max ย Smejacete mi se znam, al do nekog momenta smo ih drzali, imamo vise posefa od njih, ok nisu ni kogli imati puno ofanzivnih jer su dosta pogadjali, ali ja sam stvsrno imao osecaj, daje napad veci problem...ย ย ova ekipa moze mnogo, ajde nek neko napise moze li nam Max Pejn ista pomoci i jel cemu
bungalov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: ova ekipa moze mnogo, ajde nek neko napise moze li nam Max Pejn ista pomoci i jel cemu evo 10 minuta highlightsa, karlik ce se oduseviti. 2 1
Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, Don Dusko said: Samo da se @Dzepย i @Stilettoizvuku zivi i zdravi iz arene. ย Stvarno hvala na brizi, nije da nije bilo razloga, poลกto je bilo napuลกavanja i pretnji, ali joลก smo ลพivi! Moramo svi da ฤuvamo jedni druge u borbi protiv ovih 'sila haosa i bezumlja' (glasom Spomenike Joviฤ), samo solidarnoลกฤu i zajedniลกtvom pobeฤujemo zlo. ย A sad malo utisaka: ย Izuzetno mi je drago ลกto sam prisustvovao ovom dogaฤaju veฤeras. Uopลกte se nisam nervirao oko utakmice poลกto sam 15 minuta pre nego ลกto je poฤela znao da je izgubljena, ฤim sam video transparent iza kopa. Nije bilo teorije da se sama utakmica zavrลกi drugaฤije nego ลกto se zavrลกila i karijera a i ลพivot tog ฤoveka - teลพak poraz je bio neminovan a na to se, imitirajuฤi ลพivot tog zloฤinca, posle duge i teลกke bolesti nadovezala i smrt kopa. U ฤemu sam neizmerno uลพivao. Bilo je divno videti kako ih svi zapiลกavaju, kako rade telefoni na poluvremenu, kako ne znaju ลกta ฤe i kako ฤe i kako na kraju ti bezvratni veprovi odlaze pokunjeni. Ne postoje reฤi kojima bih mogao viลกe da ih vreฤam. ย I do sada sam to znao, poลกto sam silom neprilika duboko uronjen u borbu protiv organizovane kriminalne grupe koja nam je zasela za vrat, ali sad sam u to uveren - kraj je blizu. Drลพite se sad svi i ฤuvajte se jer pred zoru se mrzne, drugovi Partizani.ย ย O samoj utakmici ne treba troลกiti baลก previลกe reฤi - mi smo ovo samo eventualno mogli da izvuฤemo uz Arenu na 150 posto i uz sve raspoloลพene igraฤe. Malo rukah, malena i snaga, protivniฤka ekipa nas je poลกteno i nadtrฤala i nadskakala i bolje odigrala, u svim elementima su bili bolji i zasluลพeno pobedili. ย Ne oฤekujem da ฤe biti bolje i sa pojaฤanjima, bar ne joลก neko vreme. ฤak i kad loลกe vreme proฤe, ne oฤekujem da moลพemo iลกta viลกe od borbe za plej in. Jednostavno mi se ฤini da ni ljudstvom, ni igrom, ni idejom, ni voฤenjem, ne dobacujemo do kvaliteta potrebnog za neลกto viลกe od participacije u EL. ย Ono ลกto me sad posebno zanima je Barsa sledeฤeg petka - oฤekujem ฤaci reakciju, ljude po svim ฤoลกkovima Arene i borbu svuda. Ne mogu mnogo toga da uradim, ali biฤu spreman, ลกto i drugima preporuฤujem. ย Smrt faลกizmu, ลพiveo Partizan! Edited 6 hours ago by Dzep 15 1 1 3 1
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nadam se protiv Barselone da ce biti na desetine ovakvih transparenata, ja idem i donosim jedan sigurno pa da vidim dal ce probati neko da me spreci da udjem u halu. Taj mec ce i biti vece pred godisnjicu tragedije pa ce i simbolika biti veca. ย Tesko je sad analizirati utakmicu ali neki utisak je da je od jedno 70 napada pola jedva predjeno pola. I kad se prodje pola dok se igraci rasporede vec je na semaforu 10 sekundi i onda naravno da od togaย nema nista. Pejn bi bio ogromno pojacanje, igrac koji moze da te zatrpa ocas posla a i da razigra saigrace, uz to je i levoruk sto je prednost sama po sebi, bio bi bas wow potez njegov potpis ali otom potom. 5 2
longbowman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Samo ti ratovi neka se odvijaju ลกto dalje od Arene kada igra KKP, tamo gde im je zaista mesto i gde zaista mogu i trebaju da budu pobeฤeni. ย Ovaj klub je na taj oltar veฤ poloลพio svog najtrofejnijeg trenera i 7 sezona. Tako da hvala za ovo tapลกanje po ramenu ali postoje i neki drugi navijaฤi do ฤijeg miลกljenja, brojnosti i odobrenja je njemu mnogo viลกe stalo. 4 1
Gudura Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, jedibojan said: Sto se tice tekme, isao sam u bioskop u popodnevnom terminu da stignem do pocetka. One battle after another. Topla preporuka Zestoko precenjen IMO...
ChrisJudd Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne oฤekujem ja nikakvu reakciju ostataka juga, precenjuje se njihova snaga kao uostalom i trenutna moฤ glavnog ludaka. Pogotovo veฤe pred 1.11. ฤe to malo ฤacadi ลกto je ostalo biti grupisano za subotu od koje im je frka. Veฤeras je Arena definitivno osloboฤena bila mi je ฤast navijati sa svim ljudima veฤeras, iako nam fali organizacije ali doฤi ฤe uskoro sve na svoje mesto, rodi ฤe se i neki novi jug posle veฤeraลกnje sahrane ostataka bande. Preลพiveli smo najteลพe i uzdignute glave ulazimo u novo doba. 2
kojihit Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nisam se mnogo potresla kad sam videla transparent ฤeneraluย (a i susequent events u Areni tek) za takve debilane uvek radi instant karma ย Bice bolje mora biti, ne klonite duhom sestro i braฤoย
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Prespavao sam vaลกu utakmicu i probudim se malopre, vidim izgubili ste i poฤeli da mi izlaze snimci kako neki mamlazi pesniฤe nekoga. U "normalno" neko vreme bih se moลพda naslaฤivao meฤutim mene stomak boli od besa ลกto nisam bio tamo prisutan. Kunem se makar poginuo, to bi makar bilo na pravoj strani. Da me neko ne bi pogreลกno protumaฤio, tu ne mislim na poreฤenje navijaฤi Zvezde vs Partizana. Tu mislim na sukob na vaลกoj tribini. Kod nas se to neฤe desiti pre svega jer ima dosta nas koji smo se distancirali od utakmica voljenog kluba zbog cele ฤaci priฤe, a brdo sezonskih ne kupuju viลกe obiฤni navijaฤi veฤ se one distribuiraju po raznim ฤaci firmama, pa stoga imamo ludaฤki skok u "prodaji" istih. ล atro preko noฤi doฤosmo od 3k sezonskih po nekim stvarno smeลกnim cenama na 10-11k po duplo veฤim. Kako da ne.ย ย I ลพelim samo da dam podrลกku svim slobodomisleฤim navijaฤima Partizana, koji ลพvalu mrze zbog ozbiljnih i pravih stvari, a ne presmeลกne priฤe o ugnjetavanju Partizana. Uvek ฤe mi veฤi brat biti takav Grobar nego ฤaci Delija.ย ย ย Edited 5 hours ago by Sinnerman 3
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne osecam nikakvu satisfakciju. Sve je ovde toliko bedno i promaseno. Na pola koraka sam od toga da prvi put u zivotu odem na odmor od KKP, indefinitely. 1
Recommended Posts