ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) greska Edited 13 hours ago by ScepanScekicSto
NMX Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 hours ago, wrach said: Nego, da pokrenemo prave teme.. Videh da Mario Nakic nosi ovo ย Mislim da taj modni incident zasluzuje raskid ugovora i trazenje bolje zamene ย Skoro sam na tviteru naleteo na sliku, neka braฤa se slikala sa Nworom, iste ovakve samo svetlo braon plus neka treลกa, modni zloฤin za iskljuฤujuฤu tehniฤku 1
fedor Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ako se ja ne varam braca su prosle godine izlazila u klubove (i tukla se) u onim gumenim papucama, tako da su ove ugg korak napred sto se tice mode.ย 2
SteveFrancis#3 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Redovno vidjam ribe po gradu u tim papucama. Da, najcesce na trenerku, ali odlicno se kombinuju i sa crnim koznim pantalonama. Zaista jedan praznik za oci. To je neka instagram ili tiktok influenserka po juesofej rasturila pa je krenulo kao eho dalje. Kao i one odvratne ogavne balansice raspale, ne mogu da ih gledam, a svaka druga devojcica i devojka ih fura po begeu poslednjih godinu-dve. 5
deez nuts. Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Boban Marjanoviฤ je svojevremno furao ugg ฤizme, skaredan prizor. Money can't buy style, I guess Imam i ja ugg cizme. Najjaca stvar.ย 4 1
wrach Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Alo, moderacija? gledali smo kroz prste ljudima koji sako uzimaju u Zari, ali ovo je prevrsilo svaku meru ย 3 6
Jakob Aman Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Brate ja rekoh doveli nekog a vi o jebenim cizmama...
jedibojan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, DameTime said: ย Nadam se da se sprdaลก.ย 5
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 10 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Redovno vidjam ribe po gradu u tim papucama. Da, najcesce na trenerku, ali odlicno se kombinuju i sa crnim koznim pantalonama. ย Odliฤne su jer imaju stabilan ฤon, za razliku od onihย starihย ฤizmica ลกto je Chaos okaฤio, gde su nam posle par dana noลกenja stopala iลกla ka unutra. ย Nosim ih na sve ลพivo, od pantalona i helanki, uz duลพu ili kraฤu suknju, trench ili vuneni kaput... Bombona. Prepeลกaฤim u njima 10km bez problema.
Smrtokapa Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Realno od svih stranaca u blizancima najviลกe stila ima Kodi MM sa onim svojim bugarskim ฤizmama za ribolov. 1
fedor Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 12 minutes ago, deez nuts. said: Imam i ja ugg cizme. Najjaca stvar.ย Razmisljam i ja da kupim, jesi uzeo kao Nakiceve ili ove gde ima malo krzna, ipak ide hladnije vreme? 1 2 4 9 1 1
Dzo23 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 13 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Redovno vidjam ribe po gradu u tim papucama. Da, najcesce na trenerku, ali odlicno se kombinuju i sa crnim koznim pantalonama. Zaista jedan praznik za oci. To je neka instagram ili tiktok influenserka po juesofej rasturila pa je krenulo kao eho dalje. Kao i one odvratne ogavne balansice raspale, ne mogu da ih gledam, a svaka druga devojcica i devojka ih fura po begeu poslednjih godinu-dve. Saglasan apsolutno. Malo je reฤi da su odvratne balansice, a nosi ih 70% ลพenske populacije.ย
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Juce cigani isli po cevabdzinicama a sada vi grobari idete po buticima. ย ย Nije dzabe izrekaย jedno brdo dva univerzuma. 1 6
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 59 minutes ago, zemljoradnik said: Uzeฤemo je mi na pozajmicuย ๐ Platiฤemo, nije problem.ย 1
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Papanikolesku mode onย ย Biฤe nama veฤeras Paris Fashion Show. ย Papanikolesku mode off Edited 12 hours ago by DameTime 1 7
Luchifer89 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 9 minutes ago, fedor said: Razmisljam i ja da kupim, jesi uzeo kao Nakiceve ili ove gde ima malo krzna, ipak ide hladnije vreme? Ja bi ove uzeo... 1
Eddard Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Au brate, samo nemojte o UGG obuฤi, dosta mi je ลกto ลพenom moram o tome da se svaฤam, najodvratniji komad odevnog predmeta ikad proizveden, a ona kupila i ฤerkici kad je imala godinu dana, sad pokuลกavam preko malih oglasa da ih uvalim, neฤe niko ovde, ni da ih besplatno dam. Doduลกe, nisu Nemci reper za modu svakako (hint Birkenstock), ali jesu ogavne. ย Ja joj kaลพem, to samo Srpkinje seljanke nose, ona se buni. Pre neku godinu se ลกetali po Dizeldorfu, a to ti je ovde kao prestonica mode, ubilo se, kad ide neka fensi riba, mama, gura kolica i nosi to sranje i ona mi kaลพe eto vidiลก kako ovde ลพene to nose, a nisu Srpkinje seljanke... Kad ne leลพi vraลพe, proฤe ona pored nas i priฤa sa muลพom na srpskom ๐คท. ย Abomination. 4 2
SteveFrancis#3 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 7 minutes ago, fedor said: ย Ove carape su ludilo stvarno. Bas se vidi da je vrhunski kvalitet, tekstura, materijal, kroj... Show stopperke prave. 1 1 1
longbowman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 22 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Redovno vidjam ribe po gradu u tim papucama. Da, najcesce na trenerku, ali odlicno se kombinuju i sa crnim koznim pantalonama. Zaista jedan praznik za oci. To je neka instagram ili tiktok influenserka po juesofej rasturila pa je krenulo kao eho dalje. Kao i one odvratne ogavne balansice raspale, ne mogu da ih gledam, a svaka druga devojcica i devojka ih fura po begeu poslednjih godinu-dve. ย Imam ideju za Ostoju, na ulazu ako nisi swoosh geng joลก 875RSD naplata.ย Pa da vidimo da li ti se isplate pogreลกni modni izbori.ย
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ala ste danas deco razmaลพeni... Ovo su bile UGG ฤizme moje mladosti: ย ย Ko ovo nije nosio, taj ne zna ลกta je bol u peti i tetivi. A ลกto je bilo najsmeลกnije, ovo je lepo koลกtalo, ko je to u ลกkolu zimi nosio bio je parajlijaย 2 1
ScepanScekicSto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kad smo kod oblacenja, ne mogu se setiti koju ssm majcu nosio protiv Efesa.. ne bi da promenim da izbaksuziram
odupri se ludilu Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 12 minutes ago, Stiletto said: Ala ste danas deco razmaลพeni... Ovo su bile UGG ฤizme moje mladosti: ย ย Ko ovo nije nosio, taj ne zna ลกta je bol u peti i tetivi. A ลกto je bilo najsmeลกnije, ovo je lepo koลกtalo, ko je to u ลกkolu zimi nosio bio je parajlijaย Jugoplastika ฤini mi se priizvodila. Ebali su nam kevu brate i u onim finalima, ne samo peteย
Luchifer89 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 8 minutes ago, ScepanScekicSto said: Kad smo kod oblacenja, ne mogu se setiti koju ssm majcu nosio protiv Efesa.. ne bi da promenim da izbaksuziram Ja se oblaฤim ko za Milano, pa nek bude ลกta biti mora 1 1
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 8 minutes ago, ScepanScekicSto said: Kad smo kod oblacenja, ne mogu se setiti koju ssm majcu nosio protiv Efesa.. ne bi da promenim da izbaksuziram ย E moj Scepane, umesto da tu majicu momentalno nakon pobede odlozis u zasebnu vitrinu do sledece prilike, ti tako rasejano...kao da ce se Pariz sam od sebe dobiti ๐คจ 1
Vlada Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Bas sam ushicen upisima, opravdava naslov "kosarka" sa podnaslovom "decima"
Recommended Posts