Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, wrach said:

Nego, da pokrenemo prave teme..

Videh da Mario Nakic nosi ovo

1174671-DEOC_1.png?_s=RAABAB0

ย 

Mislim da taj modni incident zasluzuje raskid ugovora i trazenje bolje zamene

ย 

Skoro sam na tviteru naleteo na sliku, neka braฤ‡a se slikala sa Nworom, iste ovakve samo svetlo braon plus neka treลกa, modni zloฤin za iskljuฤujuฤ‡u tehniฤku

• Like 1
Posted

Ako se ja ne varam braca su prosle godine izlazila u klubove (i tukla se) u onim gumenim papucama, tako da su ove ugg korak napred sto se tice mode.ย 

• Ha-ha 2
Posted

Redovno vidjam ribe po gradu u tim papucama. Da, najcesce na trenerku, ali odlicno se kombinuju i sa crnim koznim pantalonama. Zaista jedan praznik za oci. To je neka instagram ili tiktok influenserka po juesofej rasturila pa je krenulo kao eho dalje. Kao i one odvratne ogavne balansice raspale, ne mogu da ih gledam, a svaka druga devojcica i devojka ih fura po begeu poslednjih godinu-dve.

• Like 5
Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Boban Marjanoviฤ‡ je svojevremno furao ugg ฤizme, skaredan prizor. Money can't buy style, I guess

Imam i ja ugg cizme. Najjaca stvar.ย 

• Ha-ha 4
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Alo, moderacija?

gledali smo kroz prste ljudima koji sako uzimaju u Zari, ali ovo je prevrsilo svaku meru

ย 

• Like 3
  • Ha-ha 6
Posted
10 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Redovno vidjam ribe po gradu u tim papucama. Da, najcesce na trenerku, ali odlicno se kombinuju i sa crnim koznim pantalonama.

ย 

Odliฤne su jer imaju stabilan ฤ‘on, za razliku od onihย starihย ฤizmica ลกto je Chaos okaฤio, gde su nam posle par dana noลกenja stopala iลกla ka unutra.

ย 

Nosim ih na sve ลพivo, od pantalona i helanki, uz duลพu ili kraฤ‡u suknju, trench ili vuneni kaput... Bombona. Prepeลกaฤim u njima 10km bez problema.

Posted
12 minutes ago, deez nuts. said:

Imam i ja ugg cizme. Najjaca stvar.ย 

Razmisljam i ja da kupim, jesi uzeo kao Nakiceve ili ove gde ima malo krzna, ipak ide hladnije vreme?

im-obsessed-with-my-ugg-slippers-v0-p8vi

• Like 1
  • Love 2
  • Thanks 4
  • Ha-ha 9
  • WOW 1
  • Pumpaj! 1
Posted
13 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Redovno vidjam ribe po gradu u tim papucama. Da, najcesce na trenerku, ali odlicno se kombinuju i sa crnim koznim pantalonama. Zaista jedan praznik za oci. To je neka instagram ili tiktok influenserka po juesofej rasturila pa je krenulo kao eho dalje. Kao i one odvratne ogavne balansice raspale, ne mogu da ih gledam, a svaka druga devojcica i devojka ih fura po begeu poslednjih godinu-dve.

Saglasan apsolutno. Malo je reฤ‡i da su odvratne balansice, a nosi ih 70% ลพenske populacije.ย 

Posted (edited)

Papanikolesku mode onย 

ย 

Biฤ‡e nama veฤeras Paris Fashion Show.

ย 

Papanikolesku mode off

Edited by DameTime
  • Like 1
  • Ha-ha 7
Posted

Au brate, samo nemojte o UGG obuฤ‡i, dosta mi je ลกto ลพenom moram o tome da se svaฤ‘am, najodvratniji komad odevnog predmeta ikad proizveden, a ona kupila i ฤ‡erkici kad je imala godinu dana, sad pokuลกavam preko malih oglasa da ih uvalim, neฤ‡e niko ovde, ni da ih besplatno dam. Doduลกe, nisu Nemci reper za modu svakako (hint Birkenstock), ali jesu ogavne.

ย 

Ja joj kaลพem, to samo Srpkinje seljanke nose, ona se buni. Pre neku godinu se ลกetali po Dizeldorfu, a to ti je ovde kao prestonica mode, ubilo se, kad ide neka fensi riba, mama, gura kolica i nosi to sranje i ona mi kaลพe eto vidiลก kako ovde ลพene to nose, a nisu Srpkinje seljanke... Kad ne leลพi vraลพe, proฤ‘e ona pored nas i priฤa sa muลพom na srpskom ๐Ÿคท.

ย 

Abomination.

• Like 4
  • Ha-ha 2
Posted
22 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

ย 

Imam ideju za Ostoju, na ulazu ako nisi swoosh geng joลก 875RSD naplata.ย 

Pa da vidimo da li ti se isplate pogreลกni modni izbori.ย 

Posted

Ala ste danas deco razmaลพeni... Ovo su bile UGG ฤizme moje mladosti:

ย 

340140?ts=2014-12-30T14:52:10

ย 

Ko ovo nije nosio, taj ne zna ลกta je bol u peti i tetivi. A ลกto je bilo najsmeลกnije, ovo je lepo koลกtalo, ko je to u ลกkolu zimi nosio bio je parajlijaย :smiley53:

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
12 minutes ago, Stiletto said:

Ala ste danas deco razmaลพeni... Ovo su bile UGG ฤizme moje mladosti:

ย 

340140?ts=2014-12-30T14:52:10

ย 

Ko ovo nije nosio, taj ne zna ลกta je bol u peti i tetivi. A ลกto je bilo najsmeลกnije, ovo je lepo koลกtalo, ko je to u ลกkolu zimi nosio bio je parajlijaย :smiley53:

Jugoplastika ฤini mi se priizvodila. Ebali su nam kevu brate i u onim finalima, ne samo peteย 

Posted
8 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Kad smo kod oblacenja, ne mogu se setiti koju ssm majcu nosio protiv Efesa.. ne bi da promenim da izbaksuziram

Ja se oblaฤim ko za Milano, pa nek bude ลกta biti mora

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Kad smo kod oblacenja, ne mogu se setiti koju ssm majcu nosio protiv Efesa.. ne bi da promenim da izbaksuziram

ย 

E moj Scepane, umesto da tu majicu momentalno nakon pobede odlozis u zasebnu vitrinu do sledece prilike, ti tako rasejano...kao da ce se Pariz sam od sebe dobiti ๐Ÿคจ

• Ha-ha 1