Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago U vezi Ifčeta, ne mislim da je teško da proguta ponos i odradi svoje, naravno ukoliko nema drugih opcija i ukoliko je sve do njega. Zanima ga i sledeći ugovor, karijera prolazi, važnije mu je da se na terenu preporuči nekom. 1
La mano de Dios Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kakav bre ponos, pa nije on Kendrin Nun pa da sad bude uvredjen i da ga bas briga jer ce naci svakako angazman u El. Tu je ista situacija kao i sa Jagom u Zvezdi, ne racunaju na tebe a opet proslo je vise meseci od toga i 19 timova iz El nisu nasli za shodno da te angazuju. Naravno da ces se vratiti i dati 100% od sebe da pokazes da vredis i da te sledece sezone neko angazuje. Meni tu nije sporan Ife, vec Zeljko, dal ce hteti da proguta svoju odluku. 7
Gb92 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sad upravo pisem .. Kakav ponos placen si milionce i ne igras nigde ... Treba i dogodine negde da pikas basket vidis da te niko nece. Trceci da se vrati. Al nama uz njega (kog vec placamo i ne racunam ga kao trosak ako se vrati) treba jos jedan.
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Pbg pise minimum 10 nedelja uskoro resenje centra i pleja ife nije opcijA
PatrickStar Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ma kakav Lundberg, poslednje što nam treba je hoblovanje, glavinjanje i cigle. Ali tu sam miran, sanse da ga Željko vrati nakon svega su tačno 0%. Em ga je lično precrtao, em sigurno nije oduševljen što se ovaj nije oznojio da nađe klub.
La mano de Dios Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Edit: Evo vidim pbg rekao da nema nista od povratka Ifea, znaci Zeljko nije spreman da proguta svoju odluku. Ponavljam opet da dovodjenje samo jednog igraca na poziciji 1 nije resenje, prvo ne znas kako ce se taj igrac prilagoditi, drugo i dalje si na istom, i dalje ti fali zamena kao sto je falila i pre 3 dana. Elem, s ozbirom o koliko tvrdoglavom se coveku radi, pretpostavljam da treba da se slavi sto ce uopste i ovaj jedan doci. Edited 9 hours ago by La mano de Dios
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Naravno, veliki problem je povreda najvažnijeg igrača, ali je još gore što se to dešava dok je i Milton odsutan. Treba da pregurate Pariz nekako (a oni još igraju u ritmu koji baš troši protivnika), posle toga jebiga Milton i taj novi igrač da pokrpe, malo više izolacija za DWizza i Sterlinga i možda malo više kreiranja kroz druge pozicije. U lošem pronaći dobro ovde: mislim da će ova situacija Miltona učiniti agresivnijim, period stidljivosti je prošao. Mislim da će nedostatak Carlika najviše osetiti Tyrique koji je bez dobrog pleja mnogo manje opasan igrač. Sad ova situacija možda i menja potreban profil na centru pa umesto pnr defanzivca i kucača treba pogledati i nešto što zna sebi da kreira poene na postu. 4
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Naravno, veliki problem je povreda najvažnijeg igrača, ali je još gore što se to dešava dok je i Milton odsutan. Treba da pregurate Pariz nekako (a oni još igraju u ritmu koji baš troši protivnika), posle toga jebiga Milton i taj novi igrač da pokrpe, malo više izolacija za DWizza i Sterlinga i možda malo više kreiranja kroz druge pozicije. U lošem pronaći dobro ovde: mislim da će ova situacija Miltona učiniti agresivnijim, period stidljivosti je prošao. Mislim da će nedostatak Carlika najviše osetiti Tyrique koji je bez dobrog pleja mnogo manje opasan igrač. Sad ova situacija možda i menja potreban profil na centru pa umesto pnr defanzivca i kucača treba pogledati i nešto što zna sebi da kreira poene na postu. Ima dosta rezona to sto pises. Pitanje je i koja ce biti finalna procena odsustva Karlika i kakav ce se plej naci kao zamena. Sto opet dovodi do mogucnosti nastavka odugovlacenja novog centra...
Tunis Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, Eddard said: Verovatno si se upleo u terminologiju, ali za ovo je dovoljan rendgen, u nekom slučajevima je potreban CT, a magnetna u ekstremno retkim slučajevima stres preloma. Da, 3 meseca out je realna prognoza. Mada se i tu trendovi menjaju, sad je dozvoljeno poptuno oslanjanje na nogu od početka, pa može da se desi i da krene sa treninzima već tamo od 6. nedelje. U pravu si, mislio sam da je dovoljan rendgen 1
Ludi za Poli Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pa nek i gosn Jabari od 2 i po miliona povuce nesto u skladu s platom i ocekivanjima misa mu jebem malenog 2
Marvin Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Dajte Ciglatesa, ne mogu da gledam jos 10 utakmica Dvejna kako hobluje i onda masi ulaz, umrecu Edited 9 hours ago by Marvin 1
Nini3112 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Tri igraca ne verujem da ce vam doci,centar i plej sigurno i to oba iz SAD,bar tako se prica
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Butler ostaje u NBA Glup sam, zanemarite
TripleJ Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Nini3112 said: Tri igraca ne verujem da ce vam doci,centar i plej sigurno i to oba iz SAD,bar tako se prica ma i ta dva ako dodju da se sutiramo nogom u dupe.
Nini3112 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, TripleJ said: ma i ta dva ako dodju da se sutiramo nogom u dupe. Pa mislim da niko nije lud da se bas toliko zeza povodom toga... sumnjam
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 50 minutes ago, ScepanScekicSto said: Pbg pise minimum 10 nedelja uskoro resenje centra i pleja ife nije opcijA Napisi im komentar da manje jedu ono sto se ne jede, jer to jedu vec nedeljama sa ovim boldovanim.
VISOKOLETAC Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Izvinite sto pisem, ali samo da ispunim prosek nasih upisa kod vas. Zbog malera 😂 1
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Edited 8 hours ago by Elevator Operater 2 4 1
Goofy Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago I moja Belka je pre par meseci slomila baš petu metatarzalnu, hodajući ravnim trotoarom mesec dana čizma i još mesec dana štake, a i sad je preseče neoprezan pokret...
Tex_Willer Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Kalates i jedan kombo su pod moranjem, neće 3 meseca Karlik se vratiti u to sam ubedjen. Edited 8 hours ago by Tex_Willer
Papanikolesku Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 10 minutes ago, Tex_Willer said: Kalates i jedan kombo su pod moranjem, neće 3 meseca Karlik se vratiti u to sam ubedjen. Na Karlika da zaboravimo do februara. Logičan razvoj situacije bi bio 2 niska, jedan pnr, drugi da nije operisan od ballhendliga i kreacije i naravno petica. Od toga naravno neće biti ništa, jer ovaj klub ne uči na greškama. Ne bi me čudilo da potpišu onog mrtvaka Hejsa jer je najlakši za dovesti. Edited 8 hours ago by Papanikolesku 1
Tex_Willer Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, Papanikolesku said: Na Karlika da zaboravimo do februara. Logičan razvoj situacije bi bio 2 niska, jedan pnr, drugi da nije operisan od ballhendliga i kreacije i naravno petica. Od toga naravno neće biti ništa, jer ovaj klub ne uči na greškama. Ne bi me čudilo da potpišu onog mrtvaka Hejsa jer je najlakši za dovesti. Mozda bi Hejs mogao biti ok, imao bi prostora a ega mu ne fali. Mada pre bi nekog komba i bas čistog pleja kao što je Nik. Mene Nik i ta situacija bas podseca na Sortsa sad, gde su i jedan i drugi ugašeni od saigrača( pogotovo Niku je to problem gde je Majk plej).
Recommended Posts