longbowman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: O tome koliko nam napad zavisi od Carlika, bolje i da ne pričamo. Spremite se za hoblovanje parketa već protiv Pariza. Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Čeka nas šuterski obračun između njega i Hifija, da se nadamo da je Duane luđi. 😄 Neka Vos bude Mike James koga nisam docekao, prase koje forumasi nisu pojeli 1
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ako Milton bude spreman (sto znaci da je cele ove nedelje u treningu, a ne samo da bude deo rotacije), onda cemo teoretski makar zakrpiti odbranu u petak. Ako neki odluce da im se igra, razume se. A napad, pa znamo svi kako izgleda bez Karlika...Sto kazu ostali, moracemo da out-parizujemo Pariz u njihovom stilu da bismo pobedili. Samo, ovog puta izvesno nece biti Pokua da nas pogura sa 2 vrljave trojke o tablu 🥲
VISOKOLETAC Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Nece Milton biti spreman za Pariz... Meni se cini da je Obradovic to vec i rekao pre neki dan.
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, VISOKOLETAC said: Meni se cini da je Obradovic to vec i rekao pre neki dan. To ne znam... pogledajte snimak sa treninga, skinuo je cizmu, ali ne trci, sutira iz mesta, ne pomera noge...
kendrick duckworth Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Wash će da pleni s' loptom, Arijan da krpi sve ostalo, nimalo se ne plašim. 2
Tex_Willer Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nema sile ni Milton, bukvalno Braun 10-15 min će biti plej...
NMX Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ovo je Zvezda radila godinama. Kao proba da odmori nosioce u nebitnim utakmicama sa diletantskim protivnicima, oni ubace nesto, krene ih sut, mi kamenjarimo, ubacimo prvotimce da izginu na max, neko se povredi i izgubimo utakmicu ili dobijemo u neizvesnoj zavrsnici. Dakle ili ides full druga postava i kraj klupe, pa sta urade. Ili ides pun gas sa najboljom ekipom. Ove varijante da se jebete al da ne udje su najgore i pored cedjenja ekipe po pravilu donesu i neku ubogu povredu. Jebene povrede, sve ekipe od starta el najebase 4
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago https://www.instagram.com/reel/DQC7bnhjA7h/?igsh=MnVjdWk1djl3ZnEw trenutak povrede meni ovo lici na izvrnuce zgloba?
Jakob Aman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Možemo sad da se zajebavamo, ali fakat je da smo ostali bez najboljeg igrača.
Carl Johnson Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 17 minutes ago, realno *w said: Kao i za Balšom, neka Bursa, Mursija i slični plaču za njime. Nadam se da nije istina, ali ako jeste, putuj, putuj igumane. Samo sto je njihova razlika u talentu nebo i zemlja bukvalno, Poku je u jednom trenutku bio legitiman NBA igrac sa 19-20 godina, ako na to spadne bas steta 1
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ama čekajte, pa mi sve vreme imamo pleja na klupi... Doduše, malo je omatorio, ali klasa je ipak večna. Spoiler Želimire, skidaj se i na teren.
Luchifer89 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sa tvitersa: Na Part+ će biti objavljen medicinski izveštaj o povredi Karlika 10
La mano de Dios Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Zanimljivo niko nije spomenuo moguce vracanje Lundberga u prvi tim, ipak je on igrac pod ugovorom koji je vec igrao ovde i upoznat je sa sistemom 🤔 1 1
ChrisJudd Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Malo se više diže frka kad ljudi vide čizmu ili štaku, a na taj način se i u slučaju blaže povrede čuva noga za svaki slučaj. 5
SteveFrancis#3 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ono sto je realni pisao - apsolutno je klub kriv za situaciju u kojoj smo. Povrede moraju da se dese kad-tad, to je datost, a mi ne samo da nismo zakrpili potencijalne rupe, nego smo cak otvorili nove (odbijanjem da dovedemo centra, odricanjem od French Franka bez ikakve zamene u planu, odstranjivanjem Iffea...) I naravno sve to ide kao domine, sada odsustvom jednih igraca ovi drugi moraju da nadomeste, trosice se vise, rizikovace se zbog zamora materijala. Paprikas od govana, recepturu osmislili, vasi kuvari Zeljko, Savic i Ostoja. 2
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Kazu da je metatarzalna kost... Edited 10 hours ago by ScepanScekicSto 1
Alek The Great Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bar sad ima da se probere od bekova, a pare danas nisu problem. Nego, ja se bojim da mi moramo dovesti 2 centra. Od Pokua nema leba ni na jednoj strani terena, a Dylan trokira u odbrani. 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: Kazu da je metatarzalna kost... Kad ga pre snimi.
VISOKOLETAC Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 7 minutes ago, ScepanScekicSto said: Kazu da je metatarzalna kost... To niko ne zna dok ne snime sutra. Nemojte odmah najgore.
Papanikolesku Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago @Elevator Operater nije da nismo predvideli ovakav razvoj situacije. Sad ide onaj deo - nemam dovoljno igrača ni za trening 5v5, ali guramo s onim što imamo, nećemo dovoditi samo da bi doveli, blabla 1
TripleJ Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago nego, da skrenemo temu sa mracnih misli o povredi i potencijalnoj duzini oporavka, sto volim da gledam kad Wash trpa ABA nejjac :). Kad vec niko od rezervista nece da se cima, milina je bar njega gledati. 2
wrach Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 18 minutes ago, TripleJ said: nego, da skrenemo temu sa mracnih misli o povredi i potencijalnoj duzini oporavka, sto volim da gledam kad Wash trpa ABA nejjac :). Kad vec niko od rezervista nece da se cima, milina je bar njega gledati. da, bas rispekt. Lik voli da trpa, a i zna da trpa. Pa ako mu das, uzece.
Tunis Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 40 minutes ago, ScepanScekicSto said: Kazu da je metatarzalna kost... Kao neko ko je to lomio, mogu da ti kažem da je bez snimka apsolutno nemoguća dijagnostika. Može i običan skener, ali naravno da je magnetna bolja.
Recommended Posts