Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, DameTime said:

O tome koliko nam napad zavisi od Carlika, bolje i da ne pričamo. Spremite se za hoblovanje parketa već protiv Pariza. 

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Čeka nas šuterski obračun između njega i Hifija, da se nadamo da je Duane luđi. 😄

Neka Vos bude Mike James koga nisam docekao, prase koje forumasi nisu pojeli

• Pumpaj! 1
Posted

Ako Milton bude spreman (sto znaci da je cele ove nedelje u treningu, a ne samo da bude deo rotacije), onda cemo teoretski makar zakrpiti odbranu u petak. Ako neki odluce da im se igra, razume se.

A napad, pa znamo svi kako izgleda bez Karlika...Sto kazu ostali, moracemo da out-parizujemo Pariz u njihovom stilu da bismo pobedili.

Samo, ovog puta izvesno nece biti Pokua da nas pogura sa 2 vrljave trojke o tablu 🥲

Posted
Just now, VISOKOLETAC said:

Meni se cini da je Obradovic to vec i rekao pre neki dan.

To ne znam...

pogledajte snimak sa treninga, skinuo je cizmu, ali ne trci, sutira iz mesta, ne pomera noge...

Posted

Ovo je Zvezda radila godinama. Kao proba da odmori nosioce u nebitnim utakmicama sa diletantskim protivnicima, oni ubace nesto, krene ih sut, mi kamenjarimo, ubacimo prvotimce da izginu na max, neko se povredi i izgubimo utakmicu ili dobijemo u neizvesnoj zavrsnici. 

Dakle ili ides full druga postava i kraj klupe, pa sta urade. Ili ides pun gas sa najboljom ekipom. Ove varijante da se jebete al da ne udje su najgore i pored cedjenja ekipe po pravilu donesu i neku ubogu povredu.

Jebene povrede, sve ekipe od starta el najebase

• Like 4
Posted
17 minutes ago, realno *w said:

Kao i za Balšom, neka Bursa, Mursija i slični plaču za njime. Nadam se da nije istina, ali ako jeste, putuj, putuj igumane.

Samo sto je njihova razlika u talentu nebo i zemlja bukvalno, Poku je u jednom trenutku bio legitiman NBA igrac sa 19-20 godina, ako na to spadne bas steta

• Like 1
Posted

Ama čekajte, pa mi sve vreme imamo pleja na klupi... Doduše, malo je omatorio, ali klasa je ipak večna.

Spoiler

Želimire, skidaj se i na teren. 

spacer.png

Posted

Ono sto je realni pisao - apsolutno je klub kriv za situaciju u kojoj smo. Povrede moraju da se dese kad-tad, to je datost, a mi ne samo da nismo zakrpili potencijalne rupe, nego smo cak otvorili nove (odbijanjem da dovedemo centra, odricanjem od French Franka bez ikakve zamene u planu, odstranjivanjem Iffea...) I naravno sve to ide kao domine, sada odsustvom jednih igraca ovi drugi moraju da nadomeste, trosice se vise, rizikovace se zbog zamora materijala. Paprikas od govana, recepturu osmislili, vasi kuvari Zeljko, Savic i Ostoja.

• Like 2
Posted

Bar sad ima da se probere od bekova, a pare danas nisu problem. Nego, ja se bojim da mi moramo dovesti 2 centra. Od Pokua nema leba ni na jednoj strani terena, a Dylan trokira u odbrani. 

4 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Kazu da je metatarzalna kost...

Kad ga pre snimi.

Posted

nego, da skrenemo temu sa mracnih misli o povredi i potencijalnoj duzini oporavka, sto volim da gledam kad Wash trpa ABA nejjac :). Kad vec niko od rezervista nece da se cima, milina je bar njega gledati. 

• Like 2
Posted
18 minutes ago, TripleJ said:

nego, da skrenemo temu sa mracnih misli o povredi i potencijalnoj duzini oporavka, sto volim da gledam kad Wash trpa ABA nejjac :). Kad vec niko od rezervista nece da se cima, milina je bar njega gledati. 

da, bas rispekt. Lik voli da trpa, a i zna da trpa. Pa ako mu das, uzece.

Posted
40 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Kazu da je metatarzalna kost...

Kao neko ko je to lomio, mogu da ti kažem da je bez snimka apsolutno nemoguća dijagnostika. Može i običan skener, ali naravno da je magnetna bolja.